Мария Габриел: Следобед ще ме чуете

На мен ми е много важно в Изпълнителната комисия да знаят моето мнение и моето виждане, каза

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел: Следобед ще ме чуете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се Няма ли поне един нормален човек в тази държава да сложи малко ред! Винаги ни предлагат едни и същи мутри и хадуци! Без грам съвест,морал и достойнство!

Продажни подлоги! Замразявате, защото чакате решението на Козяк! От вас нищо не зависи, независими, безродни, "български" политически формации. Лизачи на апглосаксонски, краварски глутеуси! Продадохте България и българският народ!

Какво искате от едно същество, плод на вековно кръвосмешение ?! Нищо !

У хубав Евразийски ден !

Идеята за ротационен кабинет е кретенска. А Габриела е кариеристка. От ГЕРБавия комсомол. Избори до дупка. ДПС и Възраждане. Са малки дупки за сега. БСП вече е трапчинка. Аз залагам на следващите за ДПС. Те не правят кръчмарски сметки за електорат. Защото си го имат. Благодарение на Тато. Резултатите от изборния маратон. Ми напомнят на вица за Иванчо. Когато учителката го попитала къде е България.

Sm3hurk0

Тая Па що си мисли, че някой трябва да чуе мнението на поредната ковра ?! Чухме какво мислят за нея... :))))

Някой чу ли Гаргамел? Аз не. И нямам намерение да слушам брюкселски клишета.

Прекалено много натъртва на "моето моето моето" Все едно се опитва да докаже че изобщо не е подставено ли це на ББ На мен ми е много важно в Изпълнителната комисия да знаят моето мнение и моето виждане, каза

показва си простотията казва се За мен в важно в ИК да знаят моето мнение и виждане по въпросите

Коня от записа да не се обажда

Дай, Боже, да стане катаклизъм. Голям масивен катаклизъм. Фалит, земетресение, нещо голямо и мощно. Да свърши парата, да свърши храната, да фанем сопите и после отначало. Това е безкрайна мъка с тия негодници. Не понасям повече тая кочина.

Нещо се изнерви Гаргамел и маската й взе да пада.

И аз бих се изнервил ако съм зарязал едни сигурни евра за уж едни лесно левове и при това повече , а се оформя да се остане на сухо !

Тази имала и мнение ! Поне за толкова години нямаше такова ! Как така изведнъж се появи ?!

В България не заслужавате правителство, само лай*а и мизерия да тънете до ушите, нито Мария Габриел заслужавате нито Кристалина Георгиева. Заслужавате само мутри да ви управляват и да ви хвърлят по една кора хляб колкото да не умрете. Да бъдете мачкани и подтискани. И знаете ли защо ? Защото ви харесва . Проста необразована сган, алкохолици и наркомани.

Ти педал ли си, а ?!

Кой си ти и кои сме ние, всички останали? Тъпак!

Пий си редовно хапчетата и дано, поне малко ти се проясни съзнанието! Това което си написал за изстрадалият български народ е противно и цинично. Или си поредният платен драскач или си огромна трагедия!

Продажни подлоги! Замразявате, защото чакате решението на Козяк! От вас нищо не зависи, независими, безродни, "български" политически формации. Лизачи на апглосаксонски, краварски глутеуси! Продадохте България и българският народ!

Тъпа продажна кучка.

Горката Жирафка, Киро Шашмата я направи за 5 стотинки във въпросният запис.

Ako има поне капка човешко достойнство е редно да си събира крушите и да се изнесе от България и от герб за да не се превърне е поредната проста помашка путка на Тулупа.

Марче, да ти кажа и на теб. Единственото некатастрофално нещо, което можеш да правиш в блатото с изпражненията, в което си затънала с останалите си другарчета до брадичката е да не говориш. Щото я си си отворила устата, я си се нагълтала с л......

наркоманска работа... ако не отидат гроб на избори ще е поредното доказателство за държавна измяна и предатеслтво на избирателите им.... Но тука не е държава , това не е политика.. няма значение какво се случва , какви записи излизат , какво се вижда, какво правят веднъж окупират ли се край трябва да ги разстреляш на улицата за да ги отстраниш....

Няма нужда.

Кристалина по хитра излезе ....

В колко часа след обяд ще дадеш изявление, че да чуем и твоята гледна точка, е тя дефакто ще е на боса, ама..... карай

За две седмици погрозня .... Едва ли е знаела какво я чака . Бойко да върне парите , и да влиза в затвора доживот .

то твоето не усмивка... а нервен тик, ама едва ли ще си признаеш що си толкоз нервна;)

Тази дали не бърка думите "чуете" и "чукате"?

европейско зомби, имплантирано у нас! ТЕ го плюят - то мисли, че дъжд вали !

Тоя дигитален Гаргамел кой ли пък го пита нещо, че да се обажда?!?!

Боко уж прост пожарникар с 1на прочетена книга а как я надъхал само тая премиер ша става и тя... льелеееййй ма прибира са у вас сготви 1на манджа не съ излагай пари ли не ти плащат у тоо Бруксел живота ти ли не е уреден че премиер на България искаш да си.

Ойдурми.

повдига ми се вече от амбициозни хора които не си знаят мястото - амбициите не отговарят на интелекта.

Цифровата мара до какво се докара.

Гол да го бара,цифровата Мара.

Сигурно отдавна съжалява, че Боко я употреби. Заряза престижния си пост в Брюксел, за да я разказват като панаир ска мечка.

"Следобед ще ме чуете. На мен ми е много важно в Изпълнителната комисия да знаят моето мнение и моето виждане и това смятам да направя днес." На нея й е важно, защото на никой друг не му пука за мнението на калинка-куха-лейка.

в почивен ден точно теб да слушаме, Марийке. Още повече като знаем, че през твоите уста говори вожда ти от Банкя. Хвайщай си куфарчето, самолетчето и откъдето си дошла. Никой боб не хвърля тук за теб, нито пък има мерак да му ставаш Премиер. Май ще изгориш преди да си светнала. Че и от Брюксел набързо те отсвириха. Ама тя Урсула ще ти намери друга позиция, такива като теб празнодумци търсят там. Хайде чао!

изглежда нормална ценичка средно интелигентна но ще стане пример как амбиции без покритие те превръщат за посмешище

или на сутринта

Идва от ЕП, ЕК, развъдник на корупция, беззаконие, манипулации, лъжи, имплантирани в България чрез безкруполни киборги като Мария Габриел.

са подлоги и корумпета на краварите, така че...

Както казвах преди от този брак прецакана ще е булката, в случая булките на ГЕРБ. Тъжно е да гледаш тарикати в ролята на клоуни.

не желаем да ти слушаме лозунгите , подлого мръсна ........

Ще чуят и усетят вонята, Маро, че оригваш на хуй!!!

Тая има два метра шия

Очаквам следобед да признаеш че си лъгала за доктората и да се озвиниш

Герб, ПП-ДБ, само с избори може да бъде изметена.

Боко ги изпердаши и тези с 200 ще вземат първи министър председателското място и под предлог за експерти ще сложи неговите хора а ПП само ще се дупят.

Няма как да те чуем, защото следобяд придремваме! А какво ли ново ще чуем?

Дано да е от летището! А Киро Лъжеца с Асан Крадеца да ти носят куфарите

За чуване ще те чуем щем не щем ,ама дали ще те разберем!

Нискочелия жираф с посредствено образование (пловдивска филология) но с голям провинциален комплекс за израстване на всяка цена вкл и семейство с дедо си ще ни управлява от името на гербавата мафия на крадливия макак Боци ,даже и Африка щяхте да сте вече настанени при бай Ставри за дългою

Чухме, че си оставила мястото си в ЕК за да бъдеш пленник в чуждо правителство, като заложник че Баце няма да го катурне преждевременно. И всичко това за да си напишеш в биографията, че си била премиер на БГ 9 месеца. Не че нещо реално ще свършиш за тях. Това се нарича нарцисизъм и болна амбиция. Колко премиери е имала БГ, за които никой не си спомня или не бръсне за слива. Орешарски беше добър експертен премиер, оплюха го и дойде Баце. А Киро като беше премиер какво от това ? Най-добре яхвай метлата и отлитай в Брюксел при мъжа си.

Нейният глас ще се чуе и в Европа, а не само като Киро и Асен да си правят гаргара на устата. Всъщност тези двамата само ще обират лаврите след нея и ще се перчат колко са велики.

Събирайте си партакешите и в ЗАТВОРА!!!!!!! След изнесеното от Гела- всички участници в ЗАТВОРА!!!!!! Нека Гл Прокурор да си изпълни задълженията!!!!!! За това му плащаме 13, та и 14 -та заплата!!!!! Сега е момента за ЧИСТЕНЕ на боклуците от партиите!!!!Айде ГЕШЕВ-почвай ги !!!!!

Ето това е истински политик, който бе се подава на емоциите . Жалко, че такива като вас черногледи търсите само под вола теле и се опитвате да я омаскарите.

Мара Гаргамел ли е истинския политик?! Явно тази година 1 април е закъснял!

Не, че не се поддава на емоции, а не може да вземе никакво решение, без някой да ѝ го спусне. Това чака, да ѝ кажат какво да прави и говори. И така ще бъде и в бъдеще, както беше и в миналото.