Мария Габриел след среща с Блинкен: Страната ни е стратегически партньор и значим съюзник

Имаме конкретни намерения за разширяване на сътрудничеството в областта на икономиката, иновациите и енергетиката, заяви вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел след среща с Блинкен: Страната ни е стратегически партньор и значим съюзник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нетърпение , на край света отиде да праве свирки и да се хвале : КУРВА .

Тоя гаден щъркел ще трябва да го гледам 9 месеца и да му слушам тъпизмите ли? Повече никога няма да гласувам за Герб. 12 г гласувах за тях( против комунистите и сега против Кирил тъпото). Но ме излъгаха много грозно.

Като гледам какво се случва с Украйна и ЕС си мисля че Да си приятел на САЩ е по лошо от това да си им враг.

Тази жена започна да изпреварва и първенците по изговорени глупости. То голямо дупелзене, то голяма работа. Аман от безродни управленци.

Ех момиче,не те ли е срам ,като се прибереш на село?

Габриел поне да се именува Неделчева... май и за друго я готвят, слугата до ф слуга

ДАНО НЯКОЙ МИ ДАДЕ СМИСЛЕН ОТГОВОР. ЗАТОВА,ЧЕ НИЕ СМЕ СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР НА ЯНКИТЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО но ТЕ ,КАКЪВ СТЕАТЕГИЧЕСКИ ПАРТНЬОР СА НА БЪЛГАРИЯ И КОГА НИЕ СМЕ ИМАЛИ НЯКАКВИ БЛАГА ОТ ТЯХ. КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ

това че ти сам си се набутал за удобен парцал на някого, и той ти го казва в очите, изобщо не означава, че и той трябва да ти се бута като такъв! Изборът си е изцяло твой - ум умува, ум робува, ум патки пасе (макар и академичен...)!

Жалко че разпуснаха лудниците...

Докато е била с мигача е била в режим "Record". Сега е в режим "Play" и сякаш сме длъжни да ѝ/им слушаме глупостите...

Т.е. колония, която я галят по главата докато седи одупена и прави каквото и кажат.

Гаргамел не дрънкай глупости. Робите и слугите кай ги смята за нещо. Срам сте за България

За какво по точно? Източване на националните ни ресурси ли..... Успя ли поне да завърти свирка за по бърза доставка на платените самолети.

Тая скучубра скумрия умряла.

Ами в днешно време не трябва интелигентност... Трябва слушане Сега на мода са глупавите хора Има алгоритъм и надолу - послушание Мария Габриел да не мислите че е давала акъл в щатите Йес, сър .... Като онази другата овца Може и да са и теглили един кур на изпроводяк

Мръсни продажници, дано по-скоро дойде народния съд, а братска Русия за трети път да ни освободи.

И тогава нямахме суверенитед!Просто нямаме независими управници,и американците знаят това!Ярък пример е че на власт са същите хора от соца!

Дираджииските подлоги трият коментари,които не им ойдисват!

Каза ли му да си платят разходите за американските бази на наша територия и да се измитат?!!!

Ето това е хибридна война...кравар скрит за идиот

Айде нема нужда!

"Подписването на Меморандума за разбирателство между България и САЩ за противодействие на чуждестранното манипулиране на информация е от ключово значение в среда на засилващи се хибридни атаки и дезинформация" - да се чете истината идва само от щатите, собствено или чуждо критично мислене са дезинформация, противоречи на партийната...пардон на демократичната линия. Не вярвайте на очите си , не вярвайте на нормалната човешка логика, каквото тия нищоправци и калинки ви кажат това е вярно. Ако бяха на улицата , щяха да са измамници пред някое чейндж бюро обаче заради безпринципност и липса на морал са ги издигнали за да прокарват определени интереси.

По друг начин казано, другарят Блинкен и другарката Габриел проведоха ползотворна среща. Да живее вечната дружба между народите!

Заробва ни някой да носи американски обувки или да гледа на американски телевизор - НЕ. Търговията ни с Америка е почти 0 но сме зависими на 100 процента политически.

честно казано.

сте лъгали! 30+ години все тия мацаници слушаме и накрая все сме пре*ни!!!! ПИСНА НИ! Имахте предостатъчно време да ни покажете колко сме ви "стратегически партньори", но вие само показахте колко сме ви "през оная работа"! За сравнение вижте колко постига БГ за 30 години, на 2 пъти, през едни други времена!

Тъп траверс и неговите слугинажи и иновации не ви ли втръснаха бе? А, Матрял прост. Докога ще търпите? Или това ви е само началото. Още 500 години може да ви мачкат Агресорите от САЩ, Великобритания и Израел. Малко ви беше досега? Нямате земеделие. Нямате нормално здравеопазване. Нямате промишленост. Кво ви пука? Нали наденица с хлебарки от Домуса и житце със салмонелка от Монсанто - Украйна ще има. Мърши сте.

Румен Радев вкара тези във властта за да ликвидира България!

Такава рокля и влъщи не бих облекла. Просто няма да си го позволя. :)))

О, неразумни и юруде, що се срамиш да се наречеш българин?

За да изравним сметката имате 11 години да построите 6 ядрени реактора, 3000 язовира, да пратите двама души в космоса, да станем отново 4-ти в целия свят по износ на храна, да построите близо 1000 завода и комбината, да построите двойно повече жилища от вече съществуващите. Давам ви преднина само с магистралите. Ако до 11 години не го направите, то следва че СССР са ни били партньори и съюзници, а САЩ и ЕС са колонизатори. Хайде, действайте. А, забравих - и да увеличите населението до 9 млн.

а колко от построените заводи след промените останаха да работят?Колко беше БВП при социализма ,и колко е сега?То не е необходимо да строиш никому ненужни и неконкурентни заводи,а нещо което ще произвежда добавена стойност.Стига сте писали простотии.Оставете това на умните хора.Хора за писане на детски съчинения в България-бол!

Намерил си ти да спориш с индустриален инженер, момчето ми. Най-голяма добавена стойност има точно в производството. С твоите кирливи аутсорснати услуги каква добавена стойност имаш? Икономика през живота си учил ли си? Макро, микро? Защо не останаха заводите, бе Петърчо, а бяха забулени и разграбени? Кой го направи, бе Петърчо? Защо от 4-ти по износ на храна В СВЕТА (ти въобще асимилираш ли това какво значи?!), в момента внасяме 90% от храната? А, Петърчо, кажи ми?

Стратегически се договорихме с партньора да откраднат всичко от тази територия...

Сигурно да плати целия външен дълг на усраина с лихвите...и да поеме пенсиите на 40 милиона устаинжи да ги плаща от данъците на робите в бълггаристан....щото за тия на снимката ние сме роби, така ни гледат...не като човеци,а като черни воби на пазара в САЩ за работа на плантацията...

Винаги съм се възхищавал на хора, които имат способността да говорят с часове без да кажат нищо ! Аз например не разбрах в какво се изразява това наше партньорство и сътрудничество ? Може би става въпрос за американските военни бази на наша територия ?

Тая може лесно каже нещо, което да значи наистина нещо, а не да звучи като побъркала се гробарска малоумници, избегнала от лудницата в Брюксел

Госпожичке, спри се излага!

С други думи - послушен васал сме.

Те и на Край-на й викаха стратегически партньор, преди да я изгорят.

"Стратегически партньопр" е кодовото име за "послушна колония"! :-) "Имаме планове" оначава, че колонизаторите имат планове за нашия ... сещате се. :-)

Интересно когато мъж отива при проститутка или проститутка отива при мъж кой на кого е стратегически партньор и за колко време и за колко пари?

И що трябваше да троши народни пари и да ходи чак до Америка, като инструкциите можеше да получи тук от Галя от Посолството ?

В комунизма пускаха по-яки лозунги от тези

Тези умнокрасиви другари даже за комунисти не ги бива. :-)

Марче, ходи да пасеш патки .

50% от електората на Герб ако ги питате колко е 9-5, ще гледат тъпо и ще мигат на парцали.

И ДПС същата работа

Не Марче, кажи си истината. Страната ни е незначима колония , тупат ни като бряшнян чувал!

По моста вървят слон и мишка. Мишката се кефи, скиф как тропаме, а!

Асен Василев кога ще тегли нов заем, за да изпълни стратегическото партньорство?

Блинкън: Къде е България

Най-накрая изпълни със смисъл животът си госпожата! Снимката с държавният секретар е най-важното нещо в живота на тези изпразнени от смисъл душици!

Само да не е приятелство, като в Афганистан и Украйна, прелъстени и изоставени. Така правят янките, като видят дебелия и бягат.

Джендриел на ПОСОЛСТВОТО, а те на нас?

Ето този на снимката ба мамата не Петър 2. Направи му разказа играта, а той в бункера тропа с крачета...

Нагъзена пръдла не е български политик и никога няма да бъде.