Коментари - Мария Габриел и Европейският институт по иновации и технологии създават платформа за образователни курсове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги запишете на тия курсове и гербаджийте,че да не страхуват да гласуват с машини тия неграмотници

ОТ КОГА В ХАДЖИ ДИМОВО СЕ ПРАВЯТ МЕЖДУНАРОДНИ КУР СОВЕ., ИЛИ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ХАДЖИДИМОВСКО- ГОЦЕДЕЛЧЕВСКА МАНИПУЛАЦИЯ С ГЕПЕНЕ...???????

Марче, какво стана със суперкомпютъра, сглобихте ли го вече или само парите откраднахте?

Дали носи на мандръсване?

Кога й приключва безславния мандат.

Работни места на, тъпанарско....курсовете си ги заври в ПУ...ката шибана

Тая калинка още ли се подвизава...

Браво на Мария Габриел!

_stankow

Хубав живот си живеят тези. В тяхна си вселена. Няма лошо, само да не идват в България, да "обучават" децата ни ! Като знаем те колко са се обучили ... Като знаем на какво ще ги научат ...

Голям праз. Абе отдавна няма комсомол и безсмислиците на комсомолските секретари са в миналото. Почнете да работите нещо, което реално дава резултат, а не пак да стоите и чакате...някой там нещо да направи вместо вас.

Чичко Клаус обучава селски самодивки като тази как да превърнат младото поколение в пълни безполезници без умения.

Тоя герберски дръгел още ли се подвизава?

- Какво правиш? - Ами нищо, "работя". Както много точно е написал някой по-долу - мести въздух за 5 цифрена заплата в евро. И пак питам - ти от къде се появи и как се намърда там?

Е как, не се ли сещаш! Като за всичко добре платени в БГ , с връзки или свирки!

Е, напипаха най-накрая голямото цоцане! Сега ще правят курсове и курсчета по отгелждане на голи охлюви, гъгрици, дървеници за милиони и милиарди евро... Полуидиоти ще ги правят тези курсове като световни иновации, а пълни идиоти ще ги слушат, за да правят навалица. И еврата ще се усвояват ли, усвоават. Само че крайният резултат ще е инкубатор за малоумници, които си верват, че са много велики и иновативно.. Пък габриелката в един момент ще заприлича на федоската и на дебелото лиле взети заедно!

Малоумни кретени, това е платформа за пропаганда, какво обучение, какви иноваци....

да ви кажа какво ще ви каже хъбове платформи иновации младите изкуствен интелект жените това жените онова и други моабети

че има кой да я храни цялата тази гняс! Ако ги оставят сами да си изкарват хляба, и особено с техните си "иновации" - до следващата Нова година ще са изпопукали от глад и мизерия...

Забрави проекти, политики, случване, а има и още много ...

Кога ще спрете да ни занимавате с тая местеща въздуха женица?

Европроститутките вземат доста парички за ала-балистики и нищонеправене, но така им се плаща за секс-услугите.

Ще научим две-три думички за едночасова лекция. Светът пак ще си е същият и никой няма да измисли електрическата крушка след едночасова лекция. Трагедия е тази простотия. Иначе има нужда от подкрепа на изобретателите, ама не така. Изобретиш нещо и го пускаш в пощенската кутия на трилионерите, уж патентно ведомство, ама си и плащаш десетки и стотици хиляди, чакаш 4-5 години минимум и то ако междувременно Гугъл не е направил нещо " иновативно" по твоята идея, докато ти се бориш с бюрокрацията. Това са нещата които убиват в зародиш иновативния потенциал. Ама дигиталната патка ще прави едночасови лекции вместо Европа да направи институт за напреднали технологии, който на ранен етап оценява потенциала и прави друг пътя за особено обещаващите технологии. За това се иска акъл и смелост.

С тоя AI look направо кърти малко бие на IT чучело.

И къв документ ша дава тоз ПУЦ на ЕС? За професия - кат СПТУ-тата, за умения кат ПУЦ-овете Щото за думата кампус е следното определение: " Kампус е земята, върху която са разположени колеж или университет заедно с прикрепените към тях институционални сгради.........." Тъй де.. За чий ... земята ша учи кампусканите?

Поредната поръчкова и платена статия целяща да ни информира, че тази никаквица всъщност прави нещо и си е заслужила заплатата от Брюксел. Е да ама не. Аз от нея освен кухи и заучени фрази тип комсомолски секретар/ председател на ТКЗС друго не съм чул и реално нещо свършено не съм видял. Да не говорим, че тази откакто е част от ГРОБ ЕООД реално не е с българска фамилия и въобще не живее в България, а е наш еврокомисар. Как се очаква да знае нашите проблеми и да помага с нещо не е ясно. То не е ясно въобще и как я избират за еврокомисар, защо, с какво образование и умения е заслужила позицията, какво свърши за тия години като еврокомисар и още и още и още. Но пък статийките в Дир-ника вървят без грешка. Нещо като модерния вариант на Работническо дело в електронен формат. Онзи някогашния поне по селата го използваха по предназначение, този съвременния и затова не става.

Тук някой много я пази тази кака бре, яко трие коментари. И какво казах, че го изтрихте!? "Толкова много пари им дават, а на среща резултат на ниво дипломна работа на студент 1-ви курс в университета - по детски наивна и безсмислена!" Кое тук е причината да ми изтриете коментара, освен че ви се плаща за "защита честта на госпожата"!

Плаща си, пазят я. Толкоз.

Изкчително неприятно излъчване, надъхана ЕС партийна функционерка, типичен европаразит, от среща на среща, събрания, конференции, форуми, уъркшопове (шопи???), симпозиуми, презентации, сесии за планиране, брейнсторминг, флоучартинг, нетуъркинг и пр. А бе дайте да дадеме. И разбира се стаж за голяма пенсия.

самата тя се нуждае от обучение

Важното е че има непогрешимо еврочиновническо излъчване, заучени фрази (досега свършихме добра работа, но има още какво да се свърши) и глупашко хилене за да изглежда позитивно настроена

ТОВА и такива като него ни е8аха майката! Как да направиш едно нищо, да го раздухаш докато не стане едно огромно нищо, да го оцветиш в синьо и накичиш с жълти звездички...и да получиш за всичкото това НИЩОПРАВЕНЕ едни ОГРОМНИ парички. И да получаваш, и да получаваш цял мандат.Чудя се, според закона на равновесието, как ще бъде компенсирано ТОВА?

Всеки път, като ти видя личицето, СКЪПО Марийче и се сещам за една песен "Пари за нищо". Всяка стотинка от десетките хиляди евро от парите на данъкоплатците, които получаваш е за нищо. Безполезно създание, пробило с връзки. Да ти е жива и здрава свекървата.

Нищоправци в Европарламента, с високи заплати! Да се закрие! ЕС да си остане икономически съюз, без тежка администрация и големи раходи!

Интернет пълно с образователни курсове, те кур-сове ще ми правят. Пълна аматьорщина са тия гробари, дай им пари да крадат от ЕС. Нищо смислено не могат да измислят.

Това е вече от новия бюджет за пиар на Габриел:)))) Миналата година всеки месец имаше по една революционна публикация за велики дела:))))))))))))

нови разработки на флашки

Всеки ден има поне един бълвоч, я за Христо Грозев, я за Мария Бакалова, я за тази нищоправеща.

Аян Ранд се върти в гроба

Пешко, как регират жените, като им кажеш, че любимата ти книга е "Атлас изправи рамене" ;)