Коментари - Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие | Днес.dir.bg

Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие

Председателката на ЕК благодари за работата й като комисар, ресорите й се поделят между колегите й Вестагер и Схинас

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие | Днес.dir.bg

Коментари

Абе навремето Европата не воюваше ли против "комисарчетата" и се бореше за демокрация....

"подала оставка"-пунта Мара!!!!! Оставката и е ПОИСКАНА-еврокомисар НЯМА ПРАВО да се МЕСИ в РЕШЕНИЯТА на която и да е страна член на ЕС!!!!!! А тя си позволи да иска оставка на Гл. Прокурор!!!!!!!ЕТО ТОЧНО за ТОВА и бе ПОИСКАНА оставката!!!!

Прекрасно, сега ще може да преподава Българска литература във френска Гвиана (даскалица е по двете литератури) и няма да живее в умразната и България

Брюксел празнува! Най-некадърния евро комисар се махна.

Айде, към село.

бързаш. от два стола, та на земята. мъдра българска поговорка.

Помолиха я да се махне и ѝ обещаха премиерско място, но май ще ѝ се размине.

Когато си отстранен за некадърност , най безвредно е да подадеш оставка заради нещо неосъществимо но изглеждащо като решение ! Край с комсомолският и устрем по почина на плевньо !

Това моме си е задължено на Родината и затова си напусна.

задълено на РОДНИНАТА СИ! Па си мислиме, че и борбите на македонстващите воеводи от времето на Варджията, на Хранов от началото на миналият век продължават

подадоха и оставката след като с изказванията си влезе в конфликт на интереси

Драга ми гоУем смех, ако немаше аванта бъди сигурен Габриелова немаше да приема промяната. Прави впечатление какъв плам да ни оправят и изгаря всички тези "успели и изучени българи" от идването на Царя до госпожа Габриелова. Явно ямата е дълбока ии бая съъкровища крие. Щом с такова настървение се връщат у нас наследниците на Бай Ганю. А Баща му, Щастливеца се споменава само когато идва реч за туристически разговори и кръстословици. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА, БАЙ ГАНЮ СЕ ЗАВРЪЩА ОТ ЧИКАГО НАЗАД! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! с дипломи, преференции, с научни "звания и самозвания"

Боко Тиквуня я натресе Гаргамелката на пачи яйца. Изтърва си тя сладкото, вкусно хлебче със заплата 20 000€ на месец. Сега ще смуче дъртите мъде на Тиквоча, мое и кожената му близалка да смуче и обгрижва. Който се е хванал на хорото с Тиквата добро не е видял. Хахахахаха.

Той я е създал, затова и си я ползва както иска.

ПП (Партията на Психопатите) имат избор, Да гласуват за кабинета на Габриел! Или да хвърлят страната ни в хаос! АКО ГЛАСУВАТ ЗА ГАБРИЕЛ, ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ ДАДЕН ОТ РАДЕВ. НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАШ ПРОТИВ КАБИНЕТА ГАБРИЕЛ ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ, А СЕТНЕ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГАБРИЕЛ ПРИ ВТОРИЯ МАНДАТ. ТИ ВЕЧЕ СИ ДАЛ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ГАБРИЕЛ И НЕ МОЖЕ СЛЕД КАТО СИ ГЛАСУВАЛ ВЕДНЪЖ ПРОТИВ ГАБРИЕЛ, СЛЕД ТОВА ДА ГЛАСУВАШ "ЗА" ГАБРИЕЛ. САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ ДРУГ ГО ИЗДИГА. ТОВА СА БАЙ ГАНЬОВСКИ НОМЕРА И ИЗВЪРТАНИЯ, ШАШАРМИ! Ако гласувате вие от ПП против кабинет Габриел, се отива дитректно на избори. Сетне след още месец-два на нови избори. След още месец-два на още по-нови избори. И така до безкрай, като всеки път ще се бръкваме в празните джобове за нови 100-200 милиона потрошени пари за едното нищо. Само защото някой кретен и олигофрен от ПП така искал.

асолютно вярно...за обиквовенните хора.Защото е логично. Обаче аз лично си мисля, че нищо не е невъзможно при тези,необикновенните,наричащи се отделна класа. Та вземи само един Борисов...колко от неговите наежени заканвания и натъртени по сърдит начин изказвания се оказват спазени? Ами николко...той е типичин Ганьо за келепира....истината е според момента и келепира. Ами другите? Има и друго...те не са те...те са холограми на едно посолство...без К.К. който не е още опитомен като Сидеров....така че ...да , възможно е ПП да се изметнат.

Мара-Габи явно не си спомня откъде е тръгнала, откакто стана французойка и видна еврогражданка. Което е проблем. Защото е забравила българската народна мъдрост - който търси на оная си работа капа, намира за гъза си тапа. В резултат - чао, чао 50 бона в евро на месец и безгрижен евро-клатикурски живот!

Еми тя го дължи евроживота си на ментора Б.Б. и той й го поиска.

Нещата стоят по следния начин - Оставката на Габриел са й я подали, не си я е подала тя, никакво подобно намерение не е имала. Затова е излязла в неплатен отпуск, с идеята при неуспех да се върне. Неуспех ще има, но вече няма да се върне.

Да, няма да се върне. И България ще остане без еврокомисар в Еврокомисията!

Тя и сега беше без комисар. Тази кукла на синджир без възможност за мисъл като каква я размятаха по различни места и никъде не се справи с нищоговоренето си?!

Малко е избързала, но пък на село винаги има работа.

Ще се опита да стане кметица, ама на село конкуренцията е голяма! Не е като Боци каза...

Габриел има ли 5 години уседналост в България, за да се кандидатира за премиер ?

То и Киро нямаше, ама стана премиер! Плюс излъга за канадското си гражданство. Беше все още канадски поданик и сега дори не смята това за лъжа. Хем се е подписал под декларацията. Но не бил канадец според него. Баба ми е канадка! Не той!

кво прайш ако не станеш министър -преседател? и оставка подаде

Габриел имали 5 години уседналост в България, за да се кандидатира за премиер ?

С двойно гражданство и фалшива диплома за магистър тръгнала Мара да се побара.

мария Габриел е фрински гражданин от 8 години и е омъжена за французин с който имат дете на 8 години. ОСВЕН ТОВА тя е удобна на Борисов за Поставено лице в политиката с което Борисов да продължи да управлява ,като кукловод задкулисно!

Твоя дядо умря да се продъни в гроба боклука

Правилно. Нека се лекува жената. Гушата трябва да се лекува навреме.

хибаво! а сега да напусне територията заедно с всичките си последователи, поддържници и родата си!

Колко получава един еврокомисар. За командировки, коктейли, приеми не питам както и за свършена работа.

Хитрата сврака се прецака. Нито ще стане премиер, нито ще я върнат обратно.

ще я върнат не се притеснявай тази е снаха на ционистите на елита супер богатите, които ви притежават те могата да ви затворят вкъщи, да ви ваксинират могат да правят всичко с вас, защото имат неограничена власт Тая зуубрачка е изпратена тук, за да може те да управляват България докато ви плашат с руското влияние. План Б Ако не стане ще си я върнат в Брюсел Не си мислете че онези са глупави Ако не им се получи нещата винаги имат план Б и ресурс финансоф неограничен да подкупят който трябва понеже човека е подкупна маймуна както маймуната можеш да излъжеш с банан човек винаги може да се подкупи с мнооого пари Ако е принципен, тогава жената и децата му започват да го тормозят психически че не е взел богатството и той за да си опази нервите и здравето се предава лека вечер и мислете повече с главите си

И без тва нищо смислено или полезно за който и да било не е правела там. Сега некви други двама безсмслени бюрократи ще правят нищо вместо нея.

Има един стар лаф: Всеки вика много е добра ама я вземи ти :))) Та и Лайнен бързо и взе оставката :)))

Каква оставка , тая направо са я уволнили!

Така й изпраха имиджа, защото петни целия Герб за предстоящите евро избори.

От два стола та на земята ще стане, социалистите им отказаха, сега да видим ккакво ще напазаруват гербаджийте.

Много се е разбързала! Ами ако и се размине, язък за изтърваната службица!

Не се притеснявай, направила си е сметката няма да остане гладна :)))

6 000 000....Жертви починали от КОВИД-19......стотици милиони с сериозни здравословни проблеми....след ваксиниране(ЗАЩО ГРАЖДАНИТЕ-ПАЦИЕНТИ В ЕС НЕ БЯХА ИНФОРМИРАНИ....ОТНОСНО RESOLUTION 2361/2021???)..... с ваксини без необходимите клинични изпитания ......милиарди загуби......икономическ стрес..... ЩЕ ИМА ЛИ МЕЖДУНАРОДЕН СЬД ЗА ПОРЬЧИТЕЛИТЕ И ИЗПЬЛНИТЕЛИТЕ,ПРИВИКВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИ......АЛОООО ЕС-ЕП ОТИ МЬЛЧИТЕ БЕ 6 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ЗА 3 ГОДИНИ- ГЕНОЦИД....ИЛИ С КОМПРОМАТИ И ТЛЬСТИ ПАЧКИ ВИ УДАРИХА СПИРАЧКИ....

Екипа и в ЕС правят парти,че няма да я видят отново!

Утиди си Мичиту. Толкова много натиск от едно подолство да не "намагнитят" баце, че и нея пожертва. Ма това, че оставаме без Еврокомисар, кучета го яли. Сакън да не намагнитят баце, на всичко е готов...

Мария Габриел дължи обяснение пред обществото, защо първото нещо, което щял да направи нейният министър, ако стане премиер, е да поиска оставката на Гешев?

Според Габриел оставката на Гешев е най-важния приоритет на правителството ако се избере от НС а не приемането на Държавния бюджет и мерки срещу инфлацията.

Защото мафията искат на всяка цена да махнат Гешев, друго не ги интересува :)))

Марийка много сигурна, че ще става Премиер. Че бърза да си подава оставката. Ама като не е живяла дълго време в България откъде е тая сигурност? Явно са я уверили че правителство ще има на всяка цена. Да, ама с каквато скорост се развиват нещата, нищо не се знае и госпожата може да остане без работа.

Хайде стига, вече! Мария Габриел е представлявала България през цялото време, в Брюксел. Връзката с България никога не е прекъсвала.

Давай малко по-подробно! По мъж ли е близка с България, деца??? Евробщрократ ти плаща за реклама!

И колко е живяла в България за последните 20 години? Вземала куп пари, а българите са в крайна бедност. И какво е направила за България в Брюксел? Не била прекъснала връзката... Пффф....

Щом си струва да се откажеш от поста на еврокомисар, за да станеш министър председател на България, само си помислете какво лапане ще има. Ще заглади косъма Марийка!

Много просто ,Мимето няма думата.Прави каквото и наредят!

много бързаш моме, ако не станеш премиер,а то е сигурно, че ще ти се размине., отиваш на борсата....

И защо бърза да подава оставка? Министър председател на България е много несигурно. Продължи си с неплатения отпуск и като те отсвирят в парламента се върни в Европата и си върти синджирчето. Глупава постъпка според мен и пребързано решение. Освен ако няма друго нещо.

играта е съвсем друга, и Гешев заминава, само Баце си знае, а ние ще лапаме мухите до следващите избори...

А Баце как ще я компенсира като правителството му не получи одобрение? Какъв трябва да е залогът за очевидно обречената кауза???

Сега ще гледаме цирка– кон, боб яде ли!?!? Цезка Цачева 2-ра серия!!!!!!!

Ъхъ. Те вече Политико леко завоалирано са я описали като селянче с големи мераци да се прави на шеф, дето не го харесват много, ама го търпят, щото е наш човек на ЕНПто. Урсула си я представям как ще прави курбан, че се у отървала от момето.

Лайненката я приела с радост и БГ-то остана без еврокомисар! Толкова то от продажни простаци! Много ще ме зарадва мадам Габриел да си иде на село, където и е мястото!!!

Не става за селянка. Тя само може да дрънка глупости, а на село трябва да копа с мотика.

Тя ще остави след себе си спорна репутация на млад, динамичен комисар с истинска страст към технологичния прогрес, но на която липсва тежест да прокарва дневния си ред и докарва персонала си до ръба на нервен срив. Тя е загубила 19 служители - приблизително колкото е един цял кабинет на еврокомисар - от 2019 г. насам, като един служител нарече екипа й "кабинет, в който непрекъснато някой влиза или напуска". Бивши служители казаха, че тя натоварва извънредно много персонала си и ги помоли да се занимават с нейни лични въпроси, несвързани с работата. Един от тях описва времето им в кабинета като "кошмар". Това разказва "Политико" в обширен репортаж по повод преместването на Мария Габриел от Брюксел в София като номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател на България. Ето още цитати за маниера ѝ на работа: Редовно е карала служителите да изтичат, за да й купят кока-кола и цигари. "В началото всичко изглеждаше добре, мислех, че ще си прекараме добре. Но след това се превърна в кошмар." "Тя все още се учи на търпение" и би било добре да бъде "малко по-малко груба". Няколко души са напуснали работата си поради преумора и токсична работна среда, казва служител на комисията, редовно работил с нейния екип. "Нейният капацитет на работа е изключителен в сравнение с другите. И тя очаква от вас да работите много усърдно и да посветите цялото си време на работата си", казва друг бивш член на нейния персонал. Фразата "войник на партията" не е интерпретация на "Политико", а цитат от изказване за Габриел от бивш еврокомисар, който е работил с нея (вероятно се има предвид съставът на комисията "Юнкер" - бел. ред.): "Тя беше добър колега, но понякога имах чувството, че получава позициите си от друго място, особено от ЕНП. Тя беше като войник на партията."

Задала се е коалиция ПП-ДБ-ДПС-БСП-ИТН с пълна сила.

Важното е, че банкянския айдук ще е аут! Още няколко месеца,ако не се докопа до властта,той приключва! Неговите хора ще го прецакат! Ако не вярваш,виж, какво стана днес! Мухахаха!

Този факт просто показва в какъв голям сценарий е вкарана малка България. Изборите в Турция, от което зависи взимането на решение за изпращането в окрайна на чужди войски, включително български, които просто ще са пушечно месо в тамошната месорубка, която вече преработи украинското месо. Жирафата идва просто да приведе в изпълнение взети вече решения. Дупе да ни е яко....

е, все пак на фона на ББ може да мине за умна и красива, но отделно от него - не е, хич даже. Да се връща при Лайнен, там става.

Да се спуска от Витоша към Банкя.

Чичо Сам е подготвил нов вариант от прислужници на САЩ и продажници на Майка България

За толкова години в ЕС и преди това като кандидат членове имаме брутални успехи! - Закрихве една атомна електроцентрара; - съсипахме проекта за втора атомна електроцентрала; - закрихме много мини за полезни изкопаеми; - закрихме ред тецове, готним се да закрием още; - свихме производството на Нефтохим Бургас; - ликвидирахве ред производства; - продадохве авиопревозвача, както и огромна част от икономиката; - угоихме мафията с еврофондове; - свихме българската армия; - пуснахме наглите северомакедонци в ЕС; - допуснахме милиони българи в трудоспособна възраст да имигрират в ЕС; - на път сме да си унищожим националтата валета ... и има и още ... С тези многобройни успехи - започвам да си мечтая за някой наш провал :))

Чуйте английския на Джебреел и българския на детето й. Тогава ще има мяууууу

лъжите с доктората, при това в официалното ѝ сиви в евроцентралата унищожиха премиерската ѝ мечта, дори нинова не се ангажира, само петков я харесва, който се е захванал с борисов не е видял добро, ще ѝ останат спомените от брюксел

"Английския" на тази герберска калинка....че то простака Стоичков да бяха поканили за министър-председател по-добре или Дудука....

Чух английския на Муньо,за осми клас.

Коментари - Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие | Днес.dir.bg

Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие

Председателката на ЕК благодари за работата й като комисар, ресорите й се поделят между колегите й Вестагер и Схинас

Обратно в новината

Коментари - Мария Габриел подаде оставка като еврокомисар, Урсула Фон дер Лайен я прие | Днес.dir.bg

Коментари

Абе навремето Европата не воюваше ли против "комисарчетата" и се бореше за демокрация....

"подала оставка"-пунта Мара!!!!! Оставката и е ПОИСКАНА-еврокомисар НЯМА ПРАВО да се МЕСИ в РЕШЕНИЯТА на която и да е страна член на ЕС!!!!!! А тя си позволи да иска оставка на Гл. Прокурор!!!!!!!ЕТО ТОЧНО за ТОВА и бе ПОИСКАНА оставката!!!!

Прекрасно, сега ще може да преподава Българска литература във френска Гвиана (даскалица е по двете литератури) и няма да живее в умразната и България

Брюксел празнува! Най-некадърния евро комисар се махна.

Айде, към село.

бързаш. от два стола, та на земята. мъдра българска поговорка.

Помолиха я да се махне и ѝ обещаха премиерско място, но май ще ѝ се размине.

Когато си отстранен за некадърност , най безвредно е да подадеш оставка заради нещо неосъществимо но изглеждащо като решение ! Край с комсомолският и устрем по почина на плевньо !

Това моме си е задължено на Родината и затова си напусна.

задълено на РОДНИНАТА СИ! Па си мислиме, че и борбите на македонстващите воеводи от времето на Варджията, на Хранов от началото на миналият век продължават

подадоха и оставката след като с изказванията си влезе в конфликт на интереси

Драга ми гоУем смех, ако немаше аванта бъди сигурен Габриелова немаше да приема промяната. Прави впечатление какъв плам да ни оправят и изгаря всички тези "успели и изучени българи" от идването на Царя до госпожа Габриелова. Явно ямата е дълбока ии бая съъкровища крие. Щом с такова настървение се връщат у нас наследниците на Бай Ганю. А Баща му, Щастливеца се споменава само когато идва реч за туристически разговори и кръстословици. ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА, БАЙ ГАНЮ СЕ ЗАВРЪЩА ОТ ЧИКАГО НАЗАД! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! с дипломи, преференции, с научни "звания и самозвания"

Боко Тиквуня я натресе Гаргамелката на пачи яйца. Изтърва си тя сладкото, вкусно хлебче със заплата 20 000€ на месец. Сега ще смуче дъртите мъде на Тиквоча, мое и кожената му близалка да смуче и обгрижва. Който се е хванал на хорото с Тиквата добро не е видял. Хахахахаха.

Той я е създал, затова и си я ползва както иска.

ПП (Партията на Психопатите) имат избор, Да гласуват за кабинета на Габриел! Или да хвърлят страната ни в хаос! АКО ГЛАСУВАТ ЗА ГАБРИЕЛ, ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ ДАДЕН ОТ РАДЕВ. НЯМА КАК ДА ГЛАСУВАШ ПРОТИВ КАБИНЕТА ГАБРИЕЛ ПРИ ПЪРВИЯ МАНДАТ, А СЕТНЕ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГАБРИЕЛ ПРИ ВТОРИЯ МАНДАТ. ТИ ВЕЧЕ СИ ДАЛ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ГАБРИЕЛ И НЕ МОЖЕ СЛЕД КАТО СИ ГЛАСУВАЛ ВЕДНЪЖ ПРОТИВ ГАБРИЕЛ, СЛЕД ТОВА ДА ГЛАСУВАШ "ЗА" ГАБРИЕЛ. САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ ДРУГ ГО ИЗДИГА. ТОВА СА БАЙ ГАНЬОВСКИ НОМЕРА И ИЗВЪРТАНИЯ, ШАШАРМИ! Ако гласувате вие от ПП против кабинет Габриел, се отива дитректно на избори. Сетне след още месец-два на нови избори. След още месец-два на още по-нови избори. И така до безкрай, като всеки път ще се бръкваме в празните джобове за нови 100-200 милиона потрошени пари за едното нищо. Само защото някой кретен и олигофрен от ПП така искал.

асолютно вярно...за обиквовенните хора.Защото е логично. Обаче аз лично си мисля, че нищо не е невъзможно при тези,необикновенните,наричащи се отделна класа. Та вземи само един Борисов...колко от неговите наежени заканвания и натъртени по сърдит начин изказвания се оказват спазени? Ами николко...той е типичин Ганьо за келепира....истината е според момента и келепира. Ами другите? Има и друго...те не са те...те са холограми на едно посолство...без К.К. който не е още опитомен като Сидеров....така че ...да , възможно е ПП да се изметнат.

Мара-Габи явно не си спомня откъде е тръгнала, откакто стана французойка и видна еврогражданка. Което е проблем. Защото е забравила българската народна мъдрост - който търси на оная си работа капа, намира за гъза си тапа. В резултат - чао, чао 50 бона в евро на месец и безгрижен евро-клатикурски живот!

Еми тя го дължи евроживота си на ментора Б.Б. и той й го поиска.

Нещата стоят по следния начин - Оставката на Габриел са й я подали, не си я е подала тя, никакво подобно намерение не е имала. Затова е излязла в неплатен отпуск, с идеята при неуспех да се върне. Неуспех ще има, но вече няма да се върне.

Да, няма да се върне. И България ще остане без еврокомисар в Еврокомисията!

Тя и сега беше без комисар. Тази кукла на синджир без възможност за мисъл като каква я размятаха по различни места и никъде не се справи с нищоговоренето си?!

Малко е избързала, но пък на село винаги има работа.

Ще се опита да стане кметица, ама на село конкуренцията е голяма! Не е като Боци каза...

Габриел има ли 5 години уседналост в България, за да се кандидатира за премиер ?

То и Киро нямаше, ама стана премиер! Плюс излъга за канадското си гражданство. Беше все още канадски поданик и сега дори не смята това за лъжа. Хем се е подписал под декларацията. Но не бил канадец според него. Баба ми е канадка! Не той!

кво прайш ако не станеш министър -преседател? и оставка подаде

Габриел имали 5 години уседналост в България, за да се кандидатира за премиер ?

С двойно гражданство и фалшива диплома за магистър тръгнала Мара да се побара.

мария Габриел е фрински гражданин от 8 години и е омъжена за французин с който имат дете на 8 години. ОСВЕН ТОВА тя е удобна на Борисов за Поставено лице в политиката с което Борисов да продължи да управлява ,като кукловод задкулисно!

Твоя дядо умря да се продъни в гроба боклука

Правилно. Нека се лекува жената. Гушата трябва да се лекува навреме.

хибаво! а сега да напусне територията заедно с всичките си последователи, поддържници и родата си!

Колко получава един еврокомисар. За командировки, коктейли, приеми не питам както и за свършена работа.

Хитрата сврака се прецака. Нито ще стане премиер, нито ще я върнат обратно.

ще я върнат не се притеснявай тази е снаха на ционистите на елита супер богатите, които ви притежават те могата да ви затворят вкъщи, да ви ваксинират могат да правят всичко с вас, защото имат неограничена власт Тая зуубрачка е изпратена тук, за да може те да управляват България докато ви плашат с руското влияние. План Б Ако не стане ще си я върнат в Брюсел Не си мислете че онези са глупави Ако не им се получи нещата винаги имат план Б и ресурс финансоф неограничен да подкупят който трябва понеже човека е подкупна маймуна както маймуната можеш да излъжеш с банан човек винаги може да се подкупи с мнооого пари Ако е принципен, тогава жената и децата му започват да го тормозят психически че не е взел богатството и той за да си опази нервите и здравето се предава лека вечер и мислете повече с главите си

И без тва нищо смислено или полезно за който и да било не е правела там. Сега некви други двама безсмслени бюрократи ще правят нищо вместо нея.

Има един стар лаф: Всеки вика много е добра ама я вземи ти :))) Та и Лайнен бързо и взе оставката :)))

Каква оставка , тая направо са я уволнили!

Така й изпраха имиджа, защото петни целия Герб за предстоящите евро избори.

От два стола та на земята ще стане, социалистите им отказаха, сега да видим ккакво ще напазаруват гербаджийте.

Много се е разбързала! Ами ако и се размине, язък за изтърваната службица!

Не се притеснявай, направила си е сметката няма да остане гладна :)))

6 000 000....Жертви починали от КОВИД-19......стотици милиони с сериозни здравословни проблеми....след ваксиниране(ЗАЩО ГРАЖДАНИТЕ-ПАЦИЕНТИ В ЕС НЕ БЯХА ИНФОРМИРАНИ....ОТНОСНО RESOLUTION 2361/2021???)..... с ваксини без необходимите клинични изпитания ......милиарди загуби......икономическ стрес..... ЩЕ ИМА ЛИ МЕЖДУНАРОДЕН СЬД ЗА ПОРЬЧИТЕЛИТЕ И ИЗПЬЛНИТЕЛИТЕ,ПРИВИКВАНЕ НА ПОСЛАННИЦИ......АЛОООО ЕС-ЕП ОТИ МЬЛЧИТЕ БЕ 6 МИЛИОНА ЖЕРТВИ ЗА 3 ГОДИНИ- ГЕНОЦИД....ИЛИ С КОМПРОМАТИ И ТЛЬСТИ ПАЧКИ ВИ УДАРИХА СПИРАЧКИ....

Екипа и в ЕС правят парти,че няма да я видят отново!

Утиди си Мичиту. Толкова много натиск от едно подолство да не "намагнитят" баце, че и нея пожертва. Ма това, че оставаме без Еврокомисар, кучета го яли. Сакън да не намагнитят баце, на всичко е готов...

Мария Габриел дължи обяснение пред обществото, защо първото нещо, което щял да направи нейният министър, ако стане премиер, е да поиска оставката на Гешев?

Според Габриел оставката на Гешев е най-важния приоритет на правителството ако се избере от НС а не приемането на Държавния бюджет и мерки срещу инфлацията.

Защото мафията искат на всяка цена да махнат Гешев, друго не ги интересува :)))

Марийка много сигурна, че ще става Премиер. Че бърза да си подава оставката. Ама като не е живяла дълго време в България откъде е тая сигурност? Явно са я уверили че правителство ще има на всяка цена. Да, ама с каквато скорост се развиват нещата, нищо не се знае и госпожата може да остане без работа.

Хайде стига, вече! Мария Габриел е представлявала България през цялото време, в Брюксел. Връзката с България никога не е прекъсвала.

Давай малко по-подробно! По мъж ли е близка с България, деца??? Евробщрократ ти плаща за реклама!

И колко е живяла в България за последните 20 години? Вземала куп пари, а българите са в крайна бедност. И какво е направила за България в Брюксел? Не била прекъснала връзката... Пффф....

Щом си струва да се откажеш от поста на еврокомисар, за да станеш министър председател на България, само си помислете какво лапане ще има. Ще заглади косъма Марийка!

Много просто ,Мимето няма думата.Прави каквото и наредят!

много бързаш моме, ако не станеш премиер,а то е сигурно, че ще ти се размине., отиваш на борсата....

И защо бърза да подава оставка? Министър председател на България е много несигурно. Продължи си с неплатения отпуск и като те отсвирят в парламента се върни в Европата и си върти синджирчето. Глупава постъпка според мен и пребързано решение. Освен ако няма друго нещо.

играта е съвсем друга, и Гешев заминава, само Баце си знае, а ние ще лапаме мухите до следващите избори...

А Баце как ще я компенсира като правителството му не получи одобрение? Какъв трябва да е залогът за очевидно обречената кауза???

Сега ще гледаме цирка– кон, боб яде ли!?!? Цезка Цачева 2-ра серия!!!!!!!

Ъхъ. Те вече Политико леко завоалирано са я описали като селянче с големи мераци да се прави на шеф, дето не го харесват много, ама го търпят, щото е наш човек на ЕНПто. Урсула си я представям как ще прави курбан, че се у отървала от момето.

Лайненката я приела с радост и БГ-то остана без еврокомисар! Толкова то от продажни простаци! Много ще ме зарадва мадам Габриел да си иде на село, където и е мястото!!!

Не става за селянка. Тя само може да дрънка глупости, а на село трябва да копа с мотика.

Тя ще остави след себе си спорна репутация на млад, динамичен комисар с истинска страст към технологичния прогрес, но на която липсва тежест да прокарва дневния си ред и докарва персонала си до ръба на нервен срив. Тя е загубила 19 служители - приблизително колкото е един цял кабинет на еврокомисар - от 2019 г. насам, като един служител нарече екипа й "кабинет, в който непрекъснато някой влиза или напуска". Бивши служители казаха, че тя натоварва извънредно много персонала си и ги помоли да се занимават с нейни лични въпроси, несвързани с работата. Един от тях описва времето им в кабинета като "кошмар". Това разказва "Политико" в обширен репортаж по повод преместването на Мария Габриел от Брюксел в София като номинация на ГЕРБ-СДС за министър-председател на България. Ето още цитати за маниера ѝ на работа: Редовно е карала служителите да изтичат, за да й купят кока-кола и цигари. "В началото всичко изглеждаше добре, мислех, че ще си прекараме добре. Но след това се превърна в кошмар." "Тя все още се учи на търпение" и би било добре да бъде "малко по-малко груба". Няколко души са напуснали работата си поради преумора и токсична работна среда, казва служител на комисията, редовно работил с нейния екип. "Нейният капацитет на работа е изключителен в сравнение с другите. И тя очаква от вас да работите много усърдно и да посветите цялото си време на работата си", казва друг бивш член на нейния персонал. Фразата "войник на партията" не е интерпретация на "Политико", а цитат от изказване за Габриел от бивш еврокомисар, който е работил с нея (вероятно се има предвид съставът на комисията "Юнкер" - бел. ред.): "Тя беше добър колега, но понякога имах чувството, че получава позициите си от друго място, особено от ЕНП. Тя беше като войник на партията."

Задала се е коалиция ПП-ДБ-ДПС-БСП-ИТН с пълна сила.

Важното е, че банкянския айдук ще е аут! Още няколко месеца,ако не се докопа до властта,той приключва! Неговите хора ще го прецакат! Ако не вярваш,виж, какво стана днес! Мухахаха!

Този факт просто показва в какъв голям сценарий е вкарана малка България. Изборите в Турция, от което зависи взимането на решение за изпращането в окрайна на чужди войски, включително български, които просто ще са пушечно месо в тамошната месорубка, която вече преработи украинското месо. Жирафата идва просто да приведе в изпълнение взети вече решения. Дупе да ни е яко....

е, все пак на фона на ББ може да мине за умна и красива, но отделно от него - не е, хич даже. Да се връща при Лайнен, там става.

Да се спуска от Витоша към Банкя.

Чичо Сам е подготвил нов вариант от прислужници на САЩ и продажници на Майка България

За толкова години в ЕС и преди това като кандидат членове имаме брутални успехи! - Закрихве една атомна електроцентрара; - съсипахме проекта за втора атомна електроцентрала; - закрихме много мини за полезни изкопаеми; - закрихме ред тецове, готним се да закрием още; - свихме производството на Нефтохим Бургас; - ликвидирахве ред производства; - продадохве авиопревозвача, както и огромна част от икономиката; - угоихме мафията с еврофондове; - свихме българската армия; - пуснахме наглите северомакедонци в ЕС; - допуснахме милиони българи в трудоспособна възраст да имигрират в ЕС; - на път сме да си унищожим националтата валета ... и има и още ... С тези многобройни успехи - започвам да си мечтая за някой наш провал :))

Чуйте английския на Джебреел и българския на детето й. Тогава ще има мяууууу

лъжите с доктората, при това в официалното ѝ сиви в евроцентралата унищожиха премиерската ѝ мечта, дори нинова не се ангажира, само петков я харесва, който се е захванал с борисов не е видял добро, ще ѝ останат спомените от брюксел

"Английския" на тази герберска калинка....че то простака Стоичков да бяха поканили за министър-председател по-добре или Дудука....

Чух английския на Муньо,за осми клас.