Мария Чернева от БНТ: Повярвайте ми - нямам избор

Днес смятам да подам едномесечно предизвестие за напускане, заяви Чернева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за болните деца, но всички в тази драма вдигнаха олелия не за децата, а за себе си! И родителите - за пари, и мая манолова за лична изява! децата са най-малкият им проблем! СРАМОТА!

goose

Гневния, значи нищо не знаеш за ЦФЛД и обществения съвет към него :-) А родителите вдигат драма не за пари, а за живота на децата си ... Пожелавам ти никога да не разбираш лично какво точно значи това - много боли, гарантирам ти го от първо лице.

На тая за пръв път ѝ чувам името. Не я знам коя е и какво общо има между БНТ и лечението на деца. Обаче пише, че е журналист. А в писанията ѝ не може да се намери и едно започнато и завършено изречение. От цял ферман въобще не става ясно за какво става въпрос, освен че била сърдита. Екстремна стилистична неграмотност. Ибаси журналистиката... Ми да се маха пък... Аре ся, ше седнем да ревем за секи неудовлетворен некадърник...

Мария Чернева преди няколко години беше купена от Монсанто и правеше рекламни предавания за ГМО. Беше нагла пропагндаторка. Така че я подозирам за всичко.

баце мое да я оволни ако изка таа,за 2 минути.

Пръмова.

goose

И пак :-) Последния човек, който гласуваше в ЦФЛД за леченито на децата, не за икономии ... Последния, който пречеше на останалите да си разиграват коня ... После някой пак да ми каже, че шеф на БНР не е политическа длъжност - гадна, мръсна, лепкава ... От тук нататък на (липсващата) съвест на лекето Алексадър Велев, което се прави на независим директор на управителния съвет на БНР, започват да тежат всичките тези деца, които и той помогна да бъдат убити и забравени. Повръща ми се от него, повръща ми се от доносите на удобните партиийни уж независими пациентски организации, повръща ми се от цялото това пълнене на гушите от съдбата на болни деца. п.с. Вече ви има и из фейсбук с два скрийншота, преди/след. Тагнати сте, можете да се откриете лесно :_)

В държавата на тиквеника с едно обаждане и всеки е свален от пост!! За Пеевски и обръчите от фирми вече никой не говори...

А, ти Мария, забравила си, може би, как плюеш и клеветиш от ефира на БНТ, без доказателства и без присъди .... и без право на отговор и защита, забравила си, може би!!! А сега, ти е гадно, нека ти!!!

goose

Проверката във Фонда за лечение на деца разкрива фрапантни нарушения. За периода от септември 2015 г. до октомври 2016 г. са разкрити редица нарушения - това показва проверка на специално назначена комисия от Министерството на здравеопазването. Голяма част от нарушенията са от времето, когато директор на Фонда е проф. Владимир Пилософ. Проверката е предизвикана по сигнал на петима членове на Обществения съвет от октомври миналата година за подменени решения на контролния орган. Докладът от проверката е от 127 страници, като в 24 от тях информацията е прикрита, защото е предоставена на прокуратурата. Толкова за безпочвените обвинения, които обаче се оказаха пратени до прокуратурата след доклад на инспектората на МЗ :-)

Е и какво се случи?

goose

Е как какво, цацаратурата се чуди как да покрие всичко, за да не секне едно от кранчетата през цените на имплантите, за кво фонда да плаща за лечение на деца, нали няма да има бюджет да купува с 250% завишена цена импланти и да си разделя натовареното под масата като пълни и партийните касички?

Няма как да се опълчиш на мафията без да ма последствия.

Чии го дири журналист в обществената телевизия да е член на борд

На мен лично няма да ми липсваш, в началото бяха заедно, когато палеха парламента, сега се разделиха, че вече не стига за всички.

Напускай бързо това гнило място ! Чака те по-добра реализация някъде другаде. Успех и късмет !