Изграждат бежански лагери за "евентуална мигрантска криза"

Страните на първа линия искат нова обща европейска позиция - на солидарност с тях

Обратно в новината

Коментари - Изграждат бежански лагери за "евентуална мигрантска криза" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви "бежанци". Да се връщат откъдето са дошли. Имаме си достатъчно проблеми.

Отначало не били бежански лагери, сега- абе, такива са, ама за "евентуална мигрантска криза". Тези хептен вече за олигофрени ни имат. Има лек за т.н. мигранти. Възстановяват Гранични войски, кльонове и полоси и готово. Не го измисляме сега, държавите са го измислили от много отдавна и са си пазили границите. Но тук ни подготвят, макар и неподписали за онаси простотия на ООН-ето и за заселване на територията ни с "мигранти", за да са далеч от Европейските страни. На ЕС в случая му трябваме само за буфер.

От възмущение и бързане написах "онаси". Сори.

Как се спират мигранти ако знаят че си им подготвил луксозни условия за живот и хубава издръжка? Мигранти се спират като разположиш картечниците...

Вчера казаха, че не се строят лагери за бежанците, а днес казват, че се строят лагери за бежанците.

НЕ БЕ, ТЕ СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА ВТОРИЯ ПАКЕТ "МОБИЛНОСТ"!!!

Вчера заместника му отричаше и обвиняваше БСП че си измисляд, днеска шефа му не посмя да отрече ама прибави едно ''евентуална ''... Смешни и жалки сте докато се опитвате да манипулирате

Евентуалното си го гответе в София! На България ВАШИТЕ мигранти не ѝ трябват!

Не коментирам цената на квадратния метър в този квартал и в тази луксозна сграда, само задавам елементарен въпрос , на който едва ли ще получа отговор - цената на собствения асансьор към апартамента калкулирана ли е в тази на квадратния метър. Опитвам се да получа информация за производството на тези евтини асансьори, че и аз да си поръчам един - добре ще ми пасне "от ..... до".

Извинявам се за погрешно изпратения коментар по неподходящата тема, но пък ако някой от четящите тук има информация, нека да я сподели.

тези, които си "купуват" нагло, благодарение на властта, апартаменти, са и тези които ни продават и предават на чуждестранни интереси. Така, че не се извинявай. Хубав ден.

Ще приемем ли мигранти от Западна Европа: Маринов отбеляза, че в Съвета по вътрешни работи и правосъдие е заявил твърдата позиция на МВР за приемане на решение по въпроса с мигрантската вълна, което да доведе до това, че при евентуална криза ще има солидарност от страните, които не са на първа линия за подпомагане и справяне с възникнали проблеми. Няма отговор.- Което значи ДА -Обратно изкупуване

Споко в БГ НИКОГА ПОВЕЧЕ мищо няма да се построи! Парите ще ги откраднат приближените на власта фирми, а емигрантите след като оберат близките магазини ще отпрашат за Западна Европа!

построиха апартаменти с частен асансьор.

си оберат образованите, на нас ще ни върнат непотребните им на Германия талибани и идилци да си ги чуваме за радост и благоденствие в ползу роду. А на тоз наш другар заместникът му вчера се пънеше да обяснява наопъки на шефа си. Явно България в нечии глави е отписана и то благодарение на нашенските подлоги.

за 160 мл пара мога да ги пратя сичките емиграни на слънчака на курорт целогодишно и пак ще хартисат пари

че Боку е подписал че ще си дадем задника и че ще ги настаняваме!! ХАЙДЕ СЕГА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ЧЕ ГРОБАРИТЕ НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ! ПИТАМ СЕ НА НАС ТИЯ ХОРА -МИГРАНТИТЕ ЗА КАКВО НИ СА? ТОЧНО КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИ, ЩЕ ИМ ДАДЕМ ЕДНА НИВА ДА РАБОТЯТ ЛИ ИЛИ КАКВО ПО ЕДИН МАГАЗИН В СОФИЯ И ГОТОВО! АЙДЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОРДАЖНИЦИТЕ И ТОГАВА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД И СЕЛО ЩЕ ИМА ПО ЕДИН МИГРАНСКИ ЦЕНТЪР! А КАКТО ЩЯХА ДА СА ЦЕНТРОВЕ СТАНАХА ЛАГЕРИ! МИГРАНСКА КРИЗА ЩЯЛО ДА ИМА, АМИ НАЛИ В СИРИЯ СЕ УСПОКОИХА РАБОТИТЕ , ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ТИЯ ХОРА ИЛИ ТЕ ПРОСТО ЧАКАТ ДА БЪДАТ ПУСНАТИ!?

Значи освен с изхранването на циганите и отглеждането на децата им работещите в България ще бъдат натоварени и с отглеждане но бежанци. Нека мама Меркел си ги приеме в Германия. Аз предпочитам с парите от моите данъци да се осигури достойно бъдеще за родителите ни, не да се отглеждат бежанци, които рушат щом не са доволни. Щом искат да живеят в България да приемат традициите, обичаите и религията на България.

Разбрахте ли що е то светла демокрация. Това е трамплин към ислямизация на европа дето искахте да сте европейци и нато да ви пази.Това е първата договореност между меркел и ердоган да напълнят европа с мургави като надзиратели за бъдещите бели роби т.е. парии и презрени а вие простите помислихте че сте народа.

дим без огън господа!

"бежански" боклук, който съвсем не е бежански, а мигрантски и е основно от неграмотни и криминално проявени, които криейки се зад "бежанска история" се крият в други държави и се спасяват от съдебно преследване! Давайте, бързайте да изпълните пъклените планове на западноевропейците спрямо собствените ви държава и народ, но нямате гаранция че на с9ледващите избори вече няма да сте управляващи и за това бързате, нали!

Такааа - кризисните центрове СА АНГАЖИМЕНТ. А някой разбра ли отговора на въпроса "Ще приемем ли мигранти от Западна Европа"?! ИМА ли РБ АНГАЖИМЕНТ да прибира бежанци от Германия?!

Площадки? ? ? Като площадката в Харманли? Или площадката в Бусманци? Или онези площадки по Пиротска, около банята и ЦУМ, Или онези площадки в Овча купел? Все площадки и всички застрашаващи живота и здравето на българите. Да му имам и площадките...

При кризисна ситуация трябва да има. Европейски съюз е това, не е албания....

Че в момента в който ги изградят близки до властта фирми, мигом ще настъпи “мигрантска” криза...

Тъпите герберасти с мантрата"от солидарност с Брюксел"съсипаха България. Българският политик трябва на първо място да е солидарен с БЪЛГАРСкИЯТ народ и да защитава неговият интерес. Тези са толкова нагли,че дори не крият,че защитават чужди интереси за сметка на българските. ОСТАВКА!!!!!!!!!!!

Всичко е за пари, 150 млн отпуснаха от Брюксел.

Да, ама вчера верният войник на герб, оня със селското бретонче ципов каза съвсем друго нещо. Министър Маринов да си готви оставката.

,,Евентуална бежанска криза..." означава, че бежанците вече са договорени с реалните държави от ЕС - ФРАНЦИЯ и ГЕРМАНИЯ и тези бежанци, мигранти или нашественици (както ви е удобно) скоро ще бъдат разселени в периферията на Европа, която реално е имитация на ЕС... А нашите ,,европейци", жители на имитацията, се радват, че има банани и че могат да пътуват... Много евтино се продават нашите ,,европейци"...

За 160 млн. евро, могат да качат всичките имигранти на бизнес класа и обратно Реално на някой товарен самолет под охрана.. Без бъдещите проблеми. Още от по комунизма сме имали договорка с Турция, че нелегалните имигранти се връщат.

Тези мигранти, които са договорени от разни катеринки - захаринки, николаймладеновци и, разбира се, от бай ХОЙ, няма да пристигнат от Турция, а от Германия и Франция. Те, германци и французи, вече подбраха миграните, които могат да бъдат включени в тяхната икономика, а останалите, които за нищо не стават ще ни ги изпратят тук за да си ги храним, да си ги отглеждаме!

... и с война и без война (в Сирия) ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА!!!!!

На последния протест против правителството е било доста забавно. Имало пиеса за плачещия полицай. Съветвам политиците да не се заиграват с търпението на бг народ, че ще започнем често да гледаме тази пиеса на жълтите павета.

Всички 240, заедно с техните заместници и съветници, СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!

Никакви бежански лагери Европа си плаща за да се отърве от орките. Корумпираните ни политици да вземат и да вкарат още военни по границата ни и да осъвременят военната ни техника и да се пазим от тези ислямисти. Те ще им правят нови градове да ги настаним. Егати и долните продажници.

Е, Ципов нали каза, че няма да има?

Маринов много да внимава, за да не е клиент на прокуратурата някога. Аркадашите му от партията ще се измъкнат като мокра връв от отговорност и той ще обере пешкира.

Няма значение как Маринов нарича тези лагери. Колкото и безобидно назование, като „площадки“, да им даде, те си остават места и лагери за приютяване на мигранти. Наличноста на такива места/ лагери/ площадки ще увеличи опасноста перманентно да се пълнят, новодошлите да се регистрират и да си останат в България, тъй като други няма да искат да ги приемат. Под това бреме страдат още от началото на преселението Гърция и Италия. Не подавай пръст, за да не ти издърпат ръката.

2 - лица

С парите, които искат да се строят тези уж бежански лагери, да се закупуват самолетни билети. И бежанеца да казва, за коя държава иска, купува се и айде по живо и здраво. То война вече няма. Така и много наши мургави бг ще имат мъзможността да станат и те бежанци и безплатно да зимат за някоя удивителна дестинация. По пътен вятър

Евентуалните центрове в Банкя , на Латинка и в затворените комплекси на прокълнатите боклуци , взели комисион за националното предателство . Оставка , бе пършиви изроди !!!

А това финансиране от ЕС със сигурност е СЪФИНАНСИРАНЕ! Затова няма пари за нищо друго!

Пари за циганите, за бежанците, да се опрощават данъци на мюфтийството а за българина??? За нас аборти, отнемане на децата, джендърство. Сега ще се строят лагери за да съберем изметта с бг документ, които не са нужни на западняците. Строим гета за циганите, дето не работят и не плащат занйци а само се плодят. А мюфтийството ни заплашва ако не им опростим дълга ще имаме проблеми с турция!!! Е що за държава, парламент, закони имаме. Такива са защото мълчим и оставяме политиците да взимат рушвети и с тях за си купуват апартаменти и всякакви имоти. Апнашите пенсионери, хора с увреждания да мизерстват!

Сега изграждат лагерите "за кризисна ситуация", а после ще кажат: "Е, изградени са, сега празни ли да стоят" и ще ги напълнят! Да не допускаме изобщо да ги строят!!!

А не е ли по лесно да се пазят границите с патрон в цевта , пуснат предпазител и много пълнители с 7.62 мм може и 5.45 !!!

не е европейска ценност това - да пазиш Родината... тия шорошорасти днес трява да започнем да им парвим кръвопускане с медицинска цел!

Цветанов не ли капарирал нещо на зелено на някоя от площадките?

Той ''инвестира'' само в VIP , енергийно защитени и с персонален асансьор.

Герберските говеда пак ни продадоха...

Стига с тези бежански лагери. Кризата мина. Няма вече ислямска държава. Никакви лагери няма да правите мръсни мутри. Искате да правите за да съберем.ние всичката измет от западните държави, които ще ни пратят. Ние не сме боклука на Източна Европа. Започва да ни писва, то цигани, бежанци и турци да ни заплашват и ние да им играем по свирката. Това ако продължава властимащите ще си имат проблеми с данъкоплатците.

Войната свърши,каква мигрантска криза?!?

ТОВА Е ЯСЕН ПОКАЗАТЕЛ ЗА ПРЕСТЪПНИ НАМЕРЕНИЯ !!

Накрая ще излезе вярно всичко това, за което първи писаха Свободна Европа - боеко е поел ангажимент да прибере всички орки, на които им е издаден документ от българските власти. Става въпрос за 150-200хил. души за всичките години на Сирийската криза. Интересно защо са издавани документи на африканци, иракчани, афганистанци, а не само на сирийци?!

че лесно ще идеш за бежанец с феса си

ами давайте пари за лагери и центрове като имате. Аз пък например издържам майка ми, защото държавата й дава малка пенсия

У тия страни, свалиа диктаторите, дойде демокрацията, па се питам оти бегат будалите?

"ЕК отпусна 160 млн. евро"...парите да псе върнат ! ЕК,ЕП са призвани да се грижат за хората живеещи в ЕС ...чии пари отпуска ЕС ...

Коя е следващата страна, която ще се опитат да разтурат фащ? Турция?

Вчера излази един - не се изглаждат Днес излази друг - изграждат се за евевтуална криза Чакаме утре третия - настанихме ги , да ви е честито

е те това е трън в очите на безгрешната партия бсп,изграждат лагери по евро поръчка,и се усвояват евро пари,а за бсп и йончева едно стекче студена водичка от нинова

явно по минусите се усеща че съм прав за бсп,те са паразитите от бкп които се опитват да изгонят законните бкп-герб от власта,заради парите на европа,а нека бсп паразитите се замислят защо по тяхното управление евро парите бяха замразени