Райков: Ще вземем мерки за доходите, няма да допуснем икономически авантюри

Като спазва бюджетната рамка, това правителство ще предприеме мерки в сферата на доходите, подобрявайки положението на пенсионерите и най-необлагодетелстваните слоеве от населението. Служебният кабинет няма да обсъжда конституционни промени, нито да променя изборни кодекси, нито да внася проектозакони.

Обратно в новината

Коментари - Райков: Ще вземем мерки за доходите, няма да допуснем икономически авантюри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като не искат и не вземат мерки, народа ще нарита всяко 1 правителство и да видим кое е по важно,бедността на народа или чуждите интереси!

В България трябва да се раздвижи икономиката!Да се облекчи средния и малкия бизнес с по ниски данъци!!Трябва да стимулираме и нашето производство,като се наложи по голямо мито на китайските стоки!На прекупвачите от земеделци и животновъди стоки да се наложи контрол!А не еденици хора да са скандално богати като зърнените босове!Парите от еврофондовете трябва да обслужват и по нисшите а не да отиват само при олигарсите!!Същото се отнася и за хотелиерите отчитащи ниски печалби и неплатени данъци!Защото България е силна в туризма и земеделието!Трябва да се въведе по висок данък на богатите и високите заплати,на запад е около 50%! Банките трябва да намалят лихвения % както е в развитите държави за да могат хората да са облекчени и да теглят за инвестиции,а не както сега стимулират само олигарсите и са затворени около 40 милиарда спестявания които не се движат!

Само с такива мерки България ще подобри стандарта на живот,заплати и пенсии,останалото е боза,прах, и лъжи от политиците!

И след това вместо да се притесняваш, че може да си загубиш личната карта, направо да ни бият по един чип да си спокоен :)

Че са срещу някого лаенията ти, е ясно. Но За кого са, не става ясно. Понеже сте тъпаци и не зннаете какво искате, ще изпиша само едн опротиворечие, в което зпадате. Искате работни места. И да са все повече. Но не искате бизнес и сте проотив бизнесмените. А от къде работни места? Държавата не създава ефетктивна икономика и респективно фалира, ако тя поеме този ангажимент. Бизнесменът сън не спи, семейството си за..ава, за да осигури работа, но вие го плюете, че не всички пари идват при вас. а докато си залага жилището за кредит, че да инвестира, докато работи по 15 часа на ден, за да подкара бизнес, вие си пиете биричката някъде. После искате да получите всички пари. Ами не ви искаме търтеи! Направете си сами бизнес и работно място! Но не можете или не искате да работите толкова много. Тъпакът винаги ще намери как да измързелува, да излъже, да се самоизлъже, дори да открадне и изнуди. Накой някого да е накарал на сила да работи?!! Но работниците карата насила работодателите да им плащат еди как си. Най-чеесто работникът не знае, че ако изработи 1000 лева, 500 от тях отиват за инвестиции за работното му място. Но странно, че това не го и интересува!! Просто нищо друго не го интересува, освен да се наяде и да се изсере. Дрисльовци! Пише ви човек, който няма нито един служител. А десетките, които имах преди години, всички са ми приятели днес. Половината от тях са бизнесмени, защото ги научих какви са сметките и как с еправи бизнес. След това се отказах да наемам, защото образователните функции ги преориентирам в друга посока. Но бизнесът ми си върви. Това го разказвам, за да разберете какви са ми интересите, че да не оплюете още еедин лош бизнесмен.

ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ.А ЧЛЕНОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ КАК СЕ НАРИЧАХА?А САМАТА ПАРТИЯ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ ЗА КАКВО ГОВОРИ?

Идея си нямаш за какво зло говориш ..явно е че на заплата-и то държавна. Ето ти гледната точка на частник. Нямам нищо напротив да си плащам данъците съобразно закона, но ги спестявам в момента КОЛКОТО може повече, защото от 1 лв. похарчени пари от бюджета, ефективността е НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10-20 ст. А всеки лв който остане в мен за 1 год. носи 1.10-1.20 лв., който пак харча в БГ по принцип - най-ефективен разход. Докато ДА освен че троши парите, премахва принципа на ефективност-защото нещата се решават по принципа наши хора и рушвети ... Последния пример - лого на БГ за туризъм за .4 млн. лв ...и даже на нищо не прилича. За 100 000 лв. през интернет и с гласуване щяха 10 пъти по-добро да спретнат!!!

А защо този спестен лев не го дадеш на работниците си, те да го харчат в България. Наглеци. Крадете от работниците си и от държавата. Затова сме на това дередже.

Ти откъде разбра, че има работници?!

И какво ми пречи на мен да преведа 2-3 милиончета на фирмата на гаджето на щерката на министъра (за консултантски услуги), та да спечели моята фирма договор за 20-30 милиона?!

как ще стане това с бюджета на Дянков-Буда, това е бюджет ""Постна пица" и си мисля - мисията невъзможна..... тежко ни

ТИ САМИЯТ СИ АВАНТЮРА,ЖАЛЪК СМЕШНИК.СМЕНИ СТО ПАРТИИ,ВЕЧЕН ЗАМ.МИНИСТЪР НА НЕЩО СИ.

Демек казал е, че ще защитава монополите и олигархичната власт.

Николов - търсят те от OSS. (Гледай да не излизаш. От България.)

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, само така ще се спасим от партийния модел! От този модел, вече ще тръгнем голи, не само гладни ! Колкото по-малко МАЙМУНИ на клона, толкова ще е по-малко корупцията, която партийките я любят мноооого.

НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ФАМИЛИИ.САМО ТАКА ЩЕ ИМА ШАНС ЗА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО.

Комунизът никога не си е отивал от тази държава, но изкривеният комунизъм. Този човек какви корени има, на кого е син, какво детсво има, как се е изучил?Хората заради това протестират, заради гнилостта в системата, заради това, че ако не си детенце на някой, цял живот ще страдаш напразно и ще вярваш в идеали. Това е поредното доказателство.

Американците се учат от нас и изградената система за социално манипулиране на КДС. Те 45 г. шумкарите само с това са се занимавали - нищо друго. От КДС могат да се учат комсомолските служби из цял свят.

Аз все се надявах, че до кървави сблъсъци няма да се стигне и народа ще бъде чут. Ама явно не става.

Сега вече ни управляват БЪЛГАРСКИТЕ кукловоди на българските продажници, които пък са кукли на чуждите кукловоди. Трябва да продължим с протестите, докато не си върнем България на хората живеещи в нея и които честно и съвестно работят и плащат.

Държавата е в икономическа авантюра още от 1944год,а сегашното правителство просто ще я продължи до пълното й ликвидиране.

Всеки глас за партия означава субсидия за партийните бонзи от гърба на народа. Затова колкото по малко гласуват, та даже и пълен бойкот на тези партийни аристократи, толкова повече за народа.На пръв поглед изглежда наивно и глупаво, но нашите пишман политици това заслужават.

Нали уж се разбрахме че са бонзи.Няма как да бъдат в същото време и аристократи.От цървул аристократ не става.

Не съм настроен да казвам хоп, преди да съм скочил, но се обзалагам,че тези мъже и жени ще свършат много повече работа от партийните сбирщини. Ще се убедим за сетен път ,че т.нар. депутатство не работи за народа чийто представители се явяват, а за своите собствени и на своите роднини. Извода е, че трябвабързо да търсим вариант за президентско управление без тези мушмороци депутати ,които гледат да се облажат.

Спокойно другари и другари герберасти! Вече и президента начерта нов приоритет пред правителството! ДА СЕ САНИРАЛИ ПАНЕЛКИТЕ!!!! Хммм... щипя се, гледам новината... буден съм, мамицата му...

и аз се щипя, щипя и булката до мен, и пак не вярвам.... каде сме , на планетата на маимуните ли, ние ли сме главните герои?

Ама стига сте демагогствали тука, ОТ КОИ ПАРТИИ да Избираме, нали не искаме да ни дерат отново като катерици? СТИГА ВЕЧЕ ПАРТИИ, стига вечните партийни долни изчадия, не ни ли стигаше 23 г страдание ? Аз съм за служебни правителства !!! Така, че ПЪЛЕН НАПРЕД ! Без избори, без партийни каси, без дране в парламента, вече ми се повръща от тази помия, без да избираме пак най-малкото зло!!!

Ще взимат мерките на доходите...cup D!

Много явно искат да излъжат за пореден път, но този път няма да мине. А Райков първо да си декларира имотите и парите, да не се окаже и той акционер в Дойче Банк, като колегата Плевнелиев.

,,Ще подкрепим социалната ориентация на пазарната икономика в България, създавайки условия за икономически растеж и излизане от кризата, каза още Райков.,, Тоя още със стъпване в длъжност изказва чиста лъжа. За каква социална ориентация на пазарната икономика говори като чрез съдебна принуда ни продават насила загуби на парно от което сме се отказали. Ако рекетът и принудата са социални функции, защо са наказуеми по наказателния кодекс? Какво пазарно има в насилственото продаване на загуби в количества и цени които зависят само от страната която ти ги продава чрез съдии бандити включително частни?

Социална ориентация на пазарната икономика означава да се създадат нови работни места и повече заетост в производството. Твоята сметка за парно, ток вода, и краймагистрални услуги, за съжаление, никого не касае, освен самия теб. И си е твой проблем, не на премиера.

Касае всички като него, които са излезли на улицата и всички на които предстои да излязат там, освен пухкавите мечки от партийните централи ,които са забъркали този модел ,който никъде по света не е успял, и не е нито пазарен нито социален , а по точно престъпен.

Хитрец си ти мечо Пух ,затова кажи сега как виждаш приоритета на премиера да създава работни места за пенсионери или как ще коментираш увеличението на пенсиите им като с едната ръка ще им дадат малко, а с другата ще им вземат всичко ,чрез топлофикациите ,ВиК дружествата,ЕРП -тата и т.н. и всичко това ще си остане един узаконен грабеж в който е замесена и цялата съдебна система ,която не раздава правосъдие в името на народа ,а в името на монополиста. Кажи умнико в какво се състои социалната функция от гледна точка на партиината номенклатура, какви пари се въртят за да се запази статуквото ,кога ще започнат да разследват имотното състояние на съдиите, какво социално има за един пенсионер с 300 лв. пенсия дали имало пътища , работни места след като от топлофикация на която не е клиент са му запорирали пенсията за нещо което не е ползвал за да си купи лекарства ,а минималната адвокатска такса е 400 лв........какво го интересува едино средно семейство дали имало магистрала като дохода на двама работещи не му стига да покрие елементарни нужди и при стегнато коланче от топлофикация им спретнат съдебен процес за да си узаконят рекета ,а такива като теб участват в 10-15 борда , разни комисии ,комитетчета , бъркат в държавната хазна ,сами си определят колко да ограбят и откраднат и всичко това го узаконяват с поръчкови промени в закони ,наредби ,правилници......

какъви биологически конфитюри ни застрашават здравето? Бонка.

ох, не ми звучи реалистично как след дваисет и три години дето разните идиотизирани правителства ни набутаха в кризата, временното правитеслтво със сина на номенклатурата начело...ще ни изведе от там....могат да обещаяат да застопорят падението за известно време.....вече имаме непоносимост от изхвърляния...

Аз предлагам да си караме само със служебни правителства. Колко пари и нерви ще спестим. И гледането на много гадни мутри ще си спестим.

Натиснаха копчето на всичките им лакеи да славят т.н. правителство Гнусна елементарна пропаганда

Ако всички спазваме настоящата Конституция на РБ и всички закони, обнародвани в ДВ, промяната, която искаме ще дойде на 12 май, а не сега със служебното правителство?! То е предпоставка за това. Вярвайте, че нито то, нито избраните след него, нямат вълшебна пръцица! Тя е само в приказките. Искаме смяна, но забравяме, че тя зависи от всички нас, от ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ !

Верваме, верваме.

Какво разбираш под ,,всички" ние които сме повечето от всички я спазвяме и законите спазваме ,но те не се спазват от управляващите ,съдиите и прокурорите изключвам мутрите и професионалните бандити защота те не са всички. Когато потърсят сметка на изброените и те влезат в затвора поради злоупотреба с власт и служебно положение тогава ще се оправим ,всичкодруго е демагогия и празни приказки.

В България най-качествените хора са в така наречения от комунягите и дс-тата дребен и среден бизнес . Това са хора в по-голямата си част с 1 или с 2 висши и реално доказани в живота . Всичко друго е плява!

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ДЕТОНАЦИИ И ЗАЩИТА ОТ ТЯХ ЗНАЯТ ЯСНО СЛЕДНОТО ПРАВИЛО: ПОРАЖЕНИЯТА ОТ ГОЛЯМ И КОНЦЕНТРИРАН ВЗРИВ, МОГАТ ДА БЪДАТ СВЕДЕНИ ДО МИНИМУМ КАТО СЕ НАМАЛИ СИЛАТА НА ОСНОВНАТА УДАРНА ВЪЛНА ПОСРЕДСТВОМ МНОГО НА БРОЙ МАЛКИ ВЗРИВЧЕТА С ПОСОКА ОБРАТНА НА ОСНОВНАТА ЯВНО СЪЩОТО СЕ ПРЕПОДАВА И НА ПОЛИТИЦИТЕ В КУРСОВЕТЕ ПО АНТИ-БЪЛГАРСКА ТАКТИКА

И как става тая работа да се насочват малките взривчета, та и да ловят във въздуха големия взрив, който през това време явно ги изчаква?

Медиите колега, медиите! Новини и обсъждания, експерти и промиване на мозъчета. Сценарии за малки апокалипсисчета. Духове за минали протести. И т.н

Чухме красъците на 3-те процента "протестиращи". Нека сега дадем думата и на останалите 97 процента от българите! А това ще стане а изборите!

Колега, ти си информиран човек и знаеш, че над 80 % подкрепят протестиращите.

Народа искаше ясно НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на кой му пука какво иска народа?

вхо тхе фуцк карес? ако разбирате моя не-перфектен английски...

Народът НЕ "иска ясно национализация"! Искат я малки групи лумпени. Последни крясъци на губещия болшевизъм. Вчера един колега сподели, че е видял простотия с главно "П". Аз му казах, че такова голямо "П" все още няма открито, с което да се напише такава голяма простотия. Имало един, дето с плакат искал: безплатен бензин, безплатен ток и национализация. Нека не наричаме лудите народ, а да ги наречем луди. След като 26 държави с национализирана икономика са 26-те най-бедни държви в регионите си, трябва чавка да ти е изпила акъла, за да искаш национализация. Трябва да си изключително ниско интелигентен, да имаш импринт на комунистически идеи като патката, която след импринта не е способна да възприеме нищо друго. Трябва да си изрод, който убива сам себе си. Трябва да си некадърник, който не може нищо и не иска да може нищо. Такива в западните държави ги охраняват с полиция, да не би някой раздразнен гражданин да ги пребие лентяите с лентяи и кърлежите с кърлежи. Генният недоимък в интелектуално птношение води до комунизъм и при натрупвания води до духовна и икономическа бедност, каквито са последствията от това гнусно противочовешко явление по целия свят! Но свинете за това са свине, защото се къпят в лайната си. Комунизтът за тва е комунист, защото от интелектуален недоимък може да затрие рода си. Като тумор, който убива тялото, в което живее, а с това и себе си.

ТЪН ТЪНРЪН ТЪН ТЪ ТЪ Н. ТОВА ПРАВЯТ СТАРИТЕ МУЦУНИ КОСТОВ СТАНИШЕВ ДОГАН ЦАРЯ БОЙКО И КОМПАНИЯ ТОЕСТ НИЕ СИ ПРАЙМ КВОТО СИ ЗНАЕМ ПЪК И НАРОДА СЪЩО ВСИЧКО Е ТИП ТОП

по-добре без правителство,като белгия бяха над година!ще спестим бая от издръжката !

Г-н Райков,внимавай с всяка дума!Тоз народ и читавите ГОНИ.Защото при провал не във Франция-и Великденските острови ще ти се сторят РАЙ.

озверялите малоумни а-социални членове на нашето общество са в нервен срив неспособни да предвидят каквото и да било от тук нататък. не случаино дпс и бсп са толкова негативно настроени срещу служебното правителство защото знаят че тези избраните в служебното правителство няма да обслужват интересите им и какво да използват, наи-лесно страха на хората че това са същите от герб и че тези няма да проведат честни избори. раиков - направо предложи на президента и конституционния съд дпс, бсп и атака да се ангажират с провеждането на следващите избори (платете им за този ангажимент), само техни представители да има в цикове, рикове и всякакви други избирателни комисии, барем мирясат и се задоволят.

И - аз да си питам: Провериха ли и дипломите на тия, новичките? Че аз в Юлето се кълнях, че има поне една диплома, ама се оказа, че никаква няма, а и не са й я искали!

То на Юлето самата визия говореше, че има диплома за продавачка в хоремаг.

Какъв дипломат е тази кукла на конци.Кой е баща му,коя е леля му,какво е направил за БГ.За хората,поредния разбойник

Такааам, я да видим приоритетите на роденото във Вашингтон татково синче, което започнало от нулата и ДКМС (за ДС - не може да му се вадят подписите, защото, бидейки дипломат, продължава да работи по разл. теми): 1. "Това правителство е безпартийно, то е тук да даде гаранция, че вотът ще се състои по правилата, изборите няма да бъдат манипулирани, няма да бъдат фалшифицирани..." Това било приоритет??? КОЙ всъщност има някакви съмнения, че изборите няма да са "редовни" или малко стил - гузен и леко подтичва... 2. През последния месец по улиците излезли много българи... ама това не било цяла България (това му бяха думите, не знам защо не са цитирани!). И сега щял да се погрижи и за тези, КОИТО НЕ били излезли! Как не е ясно, ама да питам предварително - тия, които излязоха и не са били Бъгария - ще ги бием или ще ги...? И пак по селски дипломатично вмъква и два лафа - за какво да правим като застанем пред урните. Поне да беше казал ЗА КОГО да гласуваме, а не... А - и изборите НЯМА ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ - това вече го запомних! 3. Втора задача ще бъде да се осигури стабилност и приемственост във функционирането на държавните институции... МАЛЕ, УЖАС, ОЛЕЛЕ! И за какво ги сваляхме и искахме промени? Комсомолците да им осигурят приемственост??? Та значи, спокойно - каквото имаше да се взема от герберастите или да се унищожи - всичко е по план и си върви по график. 4. Ще подкрепим социалната ориентация на пазарната икономика в България, създавайки условия за икономически растеж и излизане от кризата.... Направо да беше казал - БЛА, БЛА, БЛА, БЛААА. И как бе, вуйче, ще подкрепиш пазарната икономика като я унищожиха успешно последните 3-4 години? Или имаш предвид пускът на още 4-5 МОЛ-а, които ще дадат месторабота за 3-4,000 продавачки? 5. Ще се преприемат и конкретни мерки в социалната сфера, за която създавали условия приетите от Народното събрание в последните дни закони... БЛА,БЛА, БЛААА, БЛА-БЛА! Може би от първи април щял да видгне пенсиите (с колко???)? Убеден съм, че тогава ще отбележи с леко навлажнени кравешки очи, че това е благодарение на предното правителстов!! 6. Министър-председателят обясни, че служебното правителство е призвано да внесе увереност сред европейските партньори... Абе, българите да го ду*ат, важното е да им направим честни избори, че да са доволни... И? КЪДЕ НЯКЪДЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА ДОХОДИТЕ? И какво ТЕЛЕ трябва да си, да повярваш на някого, че може да ти оправи доходите? Както каза един по-долу, речта с няколко приказки: БЛА-БЛА, БЛАЛБАЛЛ-БЛА, БЛА, БЛАААХ. НО - да знаете и да очаквате ЧЕСТНИ ИЗБОРИ! Това е най-важно

5 лева увеличение на пенсиите и 1% на МРЗ.

Естествено, че временното правителство няма да променя изборни кодекси! Това може да стане само в НС! Което означава, че голяма част от хората пак ще останат без представителство в парламента! Изборът, който се предлага за следващите 4 години, пак е един - БКП! И многото й разноцветни люспи от "ляво" и "дясно". Тези, които са си избрали по някоя люспа ще гласуват. А останалите? На улицата? Още 4 години?

"Относно служебното правителство - Няма как куклите да са по-добри от кукловодите! Кога ли българския народ ще проумее тази проста истина."

Ето такива мерки ще бъдат взети от тримесечното правителство: "Райко Николов - агент "Виноградов", който през 53 г. е шпионин на ДС и КГБ под дипломатическо прикритие е таткото на Марин Райков, спряган за служебен премиер в правителството, което днес бе назначено от Комсомолският Секретар през 80те-активиста Росен Плевнелиев........ Забележете, че шпионинът -татко на номият премиер-Виноградов е вербуван преживе ерата на Сталин, който умира на 5 март 1953 г. и е разработван по времето на не по-малко зловещия Лаврентий Берия....................... В официалната си биография Райко Николов не казва и дума за това, че като млад офицер от ДС е изпълнявал тайни мисии в тясно сътрудничество с НКВД на Сталин и Берия в Париж през 50-те За широката публика той е дипломат от кариерата, започнал дипломатическа работа през 1960 г., работил в дипломатическите ни мисии в Париж, Вашингтон и Прага. Бил е последователно посланик в Кувейт и Южен Йемен, постоянен представител при Службата на ООН и международните организации в Женева и посланик в Югославия и Италия.Все отговорни постове-и така чял живот....Синът Марин Райков на двойният агент "Виноградов" е роден във Вашингтон, израснал по посолствата, завършва МО във ВИИ "Карл Маркс" през 80-те, когато в тази специалност постъпваха САМО отбрани номенклатурни чада.....??? През 1987 г. е назначен във Външно министерство. Така нследва унаследената от чедото на Червената Буржоазия посланическа кариера на днешният Премиер на България..........И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА........" Както и това, че заместник министри от правителството на ГЕРБ сега са министри. И това не са компромати, а факти! А когато фактите говорят, герберастите мълчат!

Г-н Райков,ако не Ви е ясна посоката по която,да се движите нека да Ви подскажа-борба с монополите,тези които унищожиха дребния,средния бизнес в България и на чиито произвол беше оставен обикновенния българин.Казаха Ви го и хората-няма значение,че са от улицата.Приемане на антимонополно и антитръстово законодателство във всички сфери на българската икономика.Строги и ясни правила,които трябва да се спазват от всички измислени "инвеститори".Без това ограбването на България ще продължи.Ще продължи и обедняването на българския народ.

Интегрална част от новото поколение на старата татова номенклатура.. Как ще е безпартиен/ Та той си е БКП производно!

1. Отваряне на всички досиета и изчистване на всички простотии от миналото. Да не останат вече инструменти за манипулиране и да се знае кой е сътрудничил веднъж за винаги! 2. Промяна на системата така, че нормалният българин да може да живее и планира нормално и спокойно бъдещето си тук - в България! 3. Ограмотяване на най-долните слоеве от остатъците на това, което наричаме общество. Масовата неграмотност е сериозен наш проблем!!! 4. Връщане към истинските ценности и култура. Нека осъзнаем, че културката която имаме в момента ни е малко и преди сме имали много много повече!!! 5. Постоянна нетърпимост към всички вредни за обществото ни форми на корупция, монополизация, наркотици, престъпност, опростачване. 6. Поощряване на мисленето, а не на зубренето!!! 7. Уважение към живота и чувствата на ближния!!! 8. Работеща съдебна система. 9. Да се превърнем в полицаи, а полицаите да ни станат администрация. 10. Да не бъдем безбожници!!!

Все пак, уточнете - чии доходи?

Встъпително слово на Райков - бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла лалалала...

Мерки, значи! Т.е. пак сме на мерника им!

Плевнелиев не надскочи себе си с назначаването на това номенклатурно чедо,ами Захариева-сигурно задачата и ще бъде да раздава на наши хора.Отделно Цацаров не прави нищо,само шикалкави за това протести до дупка.

Какви мерки за доходите като бюджетът е същият. "лошия материал"не може да го лъжете както ви се иска защото не е тъп.По добре си сменете PR -ите -тъпи калинки

лош е, ...щом е беден значи е лош!

ех на простолудието не може да се угоди,гледам по бтв пак вечните протестиращи какво работят никой не ги пита,при милен откачалки с изключение на люба кулезич а от милен пяна

Eх,на ПРОСТОЛУДИЕТО му трябва и ограмотяване.....Освен ако на стелата наистина не пише че сме луди.