Марковски обеща ”зайче от шапката” по делото ”Белнейски”

Подготвили сме такава изненада за следващото заседание по делото "Белнейски", която ще бъде много любопитна, подобна на случаите с неочакван край. Подготвили сме едно доказателство, което е много интересно.

Обратно в новината

Коментари - Марковски обеща ”зайче от шапката” по делото ”Белнейски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо ругаете Марковски? Искате да се накаже някой, за да млъкне виновната Белнейска майчица Фани? Тя три дни не се е сетила, че има щерки! За такива майки само въже! И за тези, които й дадоха ново дете "да отглежда"!

Този клони повече към цирка, отколкото към адвокат. Който търси само публични изяви, вместо ако има някакви факти да изненада другата страна в последния момент е стандартен циркаджия и той точно на това разчита повече - да създава и насажда усещане, че винаги е прав, а това им е начина да отървават престъпници - да създават теории, че може да е всякак другояче, ама не и както е обвинението - а обвинението може да е само на база доказателства (не предположения).

надявам сетази лоена свиня да пукне от сърдечен удар, преди да има време да представи каквито и да е било доказателства

kgb777kgb

Не звам каква е съдебната система , но ако има някой да НАБИЕ Марковски в затвора нищо чудно и някой престъпник да бъде осъден най-после !!!

Не бива извършителят да е безнаказан. Но кой е той?

Е те тоя, Марковски требе да го гази мечка! Щото е магаре и смешник като цялата ни съдебна система!

Миналия път поиска да му предоставят ноктите от ръцете на момичетата,сега сигурно ще поиска и ноктите от краката им.А може би ще иска и половите им органи,за да доказва,че спермата не е на Лазар.Гнусотии!!!

Като го гледам адвокат Марковски най- малко на фокусник ми прилича! То, че съдебната ни система е цирк - ясно, но очкванията на хората са от там да излизат присъди, а не зайци! Приповдигнатото настроение на адвоката е малко неподходящо в контекста на случилото се! Децата изгниха в гроба, той зайци ще ми вади!

направо да си кажат всичко за сина на местния БСП феодал и делото да приключва!

В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е ЛАЗАР,КОЙ Е ТОГАВА? В МВР ПОХАРЧИХА 100 000 ЛВ ЗА ТОВА ДЕЛО,ЕКСПЕРТИ,СЛЕДОВАТЕЛИ И Т.Н СЕ ПРОИЗНЕСОХА ЧЕ Е ТОЙ? И СЕГА ЕДИН ЛОКУМДЖИЯ КАТО МАРКОВСКИ ПОДЛОЖИ ПОД ВЪПРОС ЦЯЛАТА СИСТЕМА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ В МВР! И ДНК ПРОБИТЕ БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ!? ОТТУК НАТАТЪК ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ОСПОРВАТ НА БАЗАТА НА ТОВА ДЕЛО ДНК ЕКСПЕРТИЗИТЕ!?

Следите ли въобще какво става с ДНК експертизите...Когато изпратиха първата още прясна прясна нищо не се получи защото материала не позволява..втората след 5 години вече "узряла" и намерен виновника се изпраща и о чудо - разкриха "извършителя" ДНК се взема на момента на раследване и има начини за това..По добре 1 виновен на свобода отколкото 1 невинен в съда е казала "темида"..Не защитавам и не обвинявам никого защото не съм присъствал на деянието но се стремя да разсъждавам.

Каква система за разследване в МВР? Какви експертизи? Всеки с достатъчно пари и власт може в БГ да докаже, че хан Аспарух е убил с лазерно оръжие президента Кенеди? Това "дело", заедно със случая "Борилски", са най-ярките доказателства за абсолютно порнографската съдебна система за гавра в БГ.

съвсем правилно приятелю - та ТЕ доказаха ,че разговора с Танов е "манипулиран". Аз на ушите си ли да вярвам или на тяхните ЕКСПЕРТИ.

Мно-о-ого се проточи това шантаво дело вече, на всички омръзна. То не бяха очаквани обрати, то не бяха неочаквани, сега и зайче от ръкава на този шопар ни обещават ... не е ли вече прекалено?! Уж от самото начало не всички в Пазарджик им беше ясно всичко, имаха версии, доказателства някакви, много хора ги бяха виждали тези момичета часове и минути преди трагедията, а сега вече не се знае знае ли се.

Точно това е идята - да няма дело веднага след деянието. Така свидетелите вече не са сигурни, много факти се забравят, доказателства изчезват. Затова и малкото процеси в тази дупка БГ се водят години след престъпленията. Порнография от всякъде.