Марихуаната и амфетамините водят по пазарен дял, дизайнерската дрога пробива бързо

През последните няколко години на територията на страната няма единен пазар на наркотици

Обратно в новината

Коментари - Марихуаната и амфетамините водят по пазарен дял, дизайнерската дрога пробива бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като няма държава - всеки продава к'вото може.

а когато няма лидери, всички стават "лидери", и трепането започва! което пък хич не е зле. направо си е полезно дори!

Шило

Това, че не ги знаете, не означава, че ги няма, Радев!

Как да има знакови фигури, когато те вече са взели държавното управление. Боко и шайката му си намериха много по-спокоен и много по-печеливш бизнес от наркотиците! Защо да се косят?

Боже, този говори за тези убийци на психиката, изобретение на отвратителните военни, като за хляб! Мили хора, пазете децата си! Нали виждате тези как ни пазят!

По този начин са повишили конкуренцията на пазара и са свалили цената за крайния потребител :) Хвала на МВР!

Ами нормално при липса на държава! Когато има държава дрогата се държи от тартори, които си плащат на ченгетата за спокойствие, но когато държавата я няма всеки си продава свободно!

Няма значение има ли лидери и кои са те.Основният въпросът е защо има пазар на дрога у нас.Какво бъдеще има за младежта ,преди да се обърне към дрогата като спасение или "стълба към небето".

Няма лидери, вече всички сме равноправни :)

Което е в пъти по лошо, пълно с шанаджий а за качеството е нема да говоря! Контрол трябва и то ДЪРЖАВЕН!!! Както е било винаги

Е как да няма?! Аз съм такъв!

Двамата арестувани в Перу с наркотици българи се оказаха свързани с управляващата партия в България, пишат западни медии. И двамата са от престъпния контингент и имат дълги досиета, още от времето им в групировката СИК. Тук ще впрегнат нашата специализирана прокуратура да потули случая. Най-вероятно ще направят някоя бомбастична показна акция, за да отклонят вниманието…

Нямало лидери на пазара на дрога - ами защо го натричат ББ - Белия генерал.... или по-точно Генералът на бялото :)

Нямало знакови лидери! Снощи нали пак показваха очите, бе, милиционер със зелени чорапи! Той какъв е? Може би служител на паркинги и гаражи Слънчев бряг?

Лидери няма, пазарът е равномерно разпределен и се развива балансирано. Най-сетне успех за българската икономика ! :)

Брех ! Току-що научих, че думата „бек” не е обидна (селски бек), тъкмо обратното - това е комплимент ! Бек - това е господар или владетел в Туркменистан и тия райони изобщо.Така че - като ти кажат, че си селски бек - не се обиждай !

само ЕДИН и то най-големия !!

Какво стана с бандите от сапарева баня, с тези, които отвякоха сина на автоджамбазина, с избягалите от ЦСЗ. Нали щяхте да хващате набързо.

И за къде щяха да ги хванат?

Не за къде, а за какво!

При наркотиците най-голям пазарен дял заема марихуаната, следвана от амфетамините. Пазарът на хероин и кокаин се свива. Това каза министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който в рамките на петъчния парламентарен контрол отговори на въпрос, свързан с превенцията и противодействието на наркотични вещества в България. ОХ И ТАМ ЛИ ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ ТЪРГОВИЯТА? ЩЕ СЕ СРИНЕ ИКОНОМИКАТА!

всички вече ви се покориха и вие сте върха на пирамидата..... и само едни дилърчета останаха на всешки километър .

"През последните няколко години на територията на страната няма единен пазар на наркотици. Няма монопол на знакови лидери, характерни за близкото минало, няма и териториално разпространение на наркопазара", посочи министър Радев." Хахахахаха, ето къде били преместили вица на деня! Браво, Валентине, браво, Радев! Ма нямало било лидери! Ма боже! Този наистина ли мисли хората за толкова тъпи? В тоя бизнес празно нЕма - един го гръмват, друг заема мястото му. Нямало лидери! Ми да обявят колко са незаетите места и да кандидатства народът за работа...

Решението е просто! Ако си спомняте по време на соца като почнаха да дишат лепило го спряха от продажба и нямаше откъде една тубичка лепило да си купиш. Сега ако забранят продажбата на "малки пликчета" дилърите като няма в какво да слагат дрогата сами ще се откажат да я продават.

От сега виждам, сълзите в очите на "Очите", ако това се случи, цялата тая нарко индустрия за милиони, ше рухне със сигурност, заради тоя малък трик!

Значи сте се разбрали с всички:(((((((

Няма как такива парични потоци да заобиколят управляващите.

без лидерен пазар,а може и да им държи влага от предишна министърка ''стига вече'' :Д

- амфетамини, под формата на малки пликчета или на таблетки. Масовият начин на разпространение е в нощните заведения и по време на големи концерти", уточни вътрешният министър. - Toзи бахти клоуна, това са някакви факти от негърски екшън филми от 89-а година, 30 години по-късно ми го съобщава като новина и факти..

Това за "големите концерти" явно е вярно и трябва да ги забранят ! Да има само концерти на училищни банди в малки клубчета с по 15 човека публика. На такива места ходят само много интелигентни хора с висок морал и за никаква дрога не може да става въпрос. Иначе представете си какво се случва на новогодишния концерт на Виенската филхармония. Сигурно не можеш да се добереш до тоалетната, защото постоянно е заета от някакви дето шмъркат. А по коридорите наоколо не можеш да минеш, защото жени във вечерни тоалети и мъже в смокинги се въргалят неадекватно навсякъде. Добре е, че гледаме концерта по телевизията и не ни показват цалата тази съпътстваща концерта помия !

От този пазар политици и ченгета строят къщи!!

lu4ka

Точно си мислех , да напиша, че вече няма лидери, защото има монополист, но като гледам, сте ме изпреварили.

настъпи социализма, вече всички са равни!

lu4ka

Ама някои са по-равни.

Бойко владее целия, как ще има.

В синтетиката ми е силата шъ знайте, ай че меркел ма вика да ма фали.

И всички се отчитат на Тиквун. Избори се задават, нали трябва пак да се копуват.

Да взимат пример от Родриго Дутерте и променят законите. Мернят някой с цигара и бум на място!

има, и той наскоро си купи и електроразпределително дружество.

чшшшшш?;) "няма(ло) лидери"?! А "боса на съществата и веществата за Югоизточна България" , къде го оставяш?;)

Демек се върна в ръцете на МВР и правителство. Идва ред на проституцията!

Това е добре ,ако е истина. Г-не ,какъв е митьо очите ,та ви е страх от него? Този примат защо е извън закона,кой го крепи? Вчера в съда бодигардовете му се държаха като собственици там.Не се ли срамувате от това?

Този надминава дори и Шматката по глупост. Докато на нея глупостта й е разбираема, този е в нови висоти!

Дечурлигата в училищата си ги превантирайте колкото си искате, ако искате и по цял ден им обяснявайте колко е лоша марихуаната, но хората на зряла възраст с интелект и ерудиция не им се бъркайте в правото на свободен избор, еле пък да им обяснявате за нещата от живота! МАРГИНАЛИ ДЕГРАДИВНИ!!!!

на дебелоо..

Браво, много "компетентен" министър ! От всичко "разбира" ! С престъпноста не може да се справи, но това е друга тема !

,,..През последните няколко години на територията на страната няма единен пазар на наркотици...,,??? ,,Обединяваме,,... го!!!

Няма, защото старите лидери подписаха франчайз и сега работят за Гропския лидер.

Ъхъм

Причината е, че амфетки и райграс можеш да си намериш на всеки ъгъл

На мен никой не продава.....сигурно щото съм дърт .... на 45 съм и досега никога не са ми предлагали наркотици...баси късмета

Ако някой знае откъде в Младост 4 мога да си купя разсад трева - да каже

Няма как да има. В София пазара е разделен между три РПУ-та. Всички го знаят, а на върха на пирамидата, която стига чак до върха на тоталитарната бг власт са си пак същите хора. Всеки в София ще ви каже, че амфетамини, мдма и т.н. са си бизнес на бай ченгел, ако полицията няма лидери, значи и на пазара няма лидери - може пък и да се окаже прав началника.

Тоя министър редовно го виждам да си купува дрога от дилърите на кръстовището на ПИРОТСКА и АНТИМ I.... затова полицията не ги закача... КОРУМПИРАНА ПОЛИЦИЯ!

И това го казва индивид, на който му избягаха двама затворници и още не могат да ги намерят, който се затруднява да намери и кокаиновият крал брендо - осъден в още две държави, но у нас се разхожда спокойно на свобода и който индивид се опитваше да ни убеди, че един застаряващ педофил застреля 6 човека и се кри сума ти време в съседната къща, докато неговите хора търсехя в 50 км. радиус и удобно го намериха самоубит ... Неееее - сериозно ли бе другарю радев - защо не обобщите и вие ,че пречупихте гръбнака на наркодилърите и няма никаква дрога в България вече а ? А защо не помислите за друга кариера (плод и зеленчук, шофьор в транспортна фирма, но на нещо малко, да не е ТИР, продавач в Кауфланд ... )- и на вас и на нас данъкоплатците ще ни олекне, само на бандитите ще липсвате !

Болна цивилизация.

лидери няма, но пазара действа на пълни обороти... все тая.

Полицията ще прави срещи и лекции ? А кой ще арестува ? Оставете лекциите на учителите и проснете убийците на деца по лице на асфалта. После без да искате ги натиснете с кубинката. Нека му остане белег на лицето, нека като наближи дилърът училището всички да го познават !