Забраниха употребата на марихуана в центъра на Хага

Хага стана първият холандски град, който забрани употребата на канабис в централната си част, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха употребата на марихуана в центъра на Хага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живря в Хага, и идея си нямате за какво става въпрос..... Чест и почитания за холандските власти и администрацията в Хага!!!! Най-накрая ще дишаме и ше се разхождаме спокойно!

Нямам нищо против да забраняват пушенето на обществени места. Без значение дали е цигари или трева. И двете не миришат много добре в големи количества. От друга страна тревата трябва да бъде легализирана. За обществен места си им уишпъри.

Арее, и тези ги налази новата "демокрация" от истеричен тип... Последният бастион на личната свобода падна! Да живеят забраните, истериите и тъпотията! Абе, нищо ново...

в зелената зона - може

loyola

а мое ли и у нас да забранят ?

че то е забранено! всеки 5ти в ареста е тинейджър задържан за 1 цигара, глобен, унизен и със залепен етикет наркоман.... ДОКАТО родната полиция ги ползва за положителна статистика за борба с престъпността.

АБЕ мани! те холандците са идиоти

Самият факт че има цигара значи, че умишлено нарушава закона. А освен това значи, че е тъп наркоман! С такива неща се захващат от тъпа мода. После само ще губи от това и вероятно ще пропадне. От наркотиците полза не съм видял.

легализира през 1976 г. притежаването на канабис, неговата употреба и препродажба в количество до пет грама

Ама само в центъра ли я забраниха? Ей тия с мед да ги мажеш. А не като нашите, дето забраняват тютюнопушеното навсякъде, ама дрогата е разрешена отвсекъде! Големи родолюбци!

Политбюро харесва това!