Майката на „русия ангел” плаши със самоубийство

Сашка Русева - биологичната майка на малката Мария, намерена в ромски катун в Гърия, е категорична, че никой няма право да взима децата й. Тя дори заплаши със самоубийство, ако някой посегне на рожбите й.

Обратно в новината

Коментари - Майката на „русия ангел” плаши със самоубийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тая машина за месо наистина ще направи най-добре да се обеси. За чия са й деца от които взема помощи, за да вегетира на тях произвеждайки паразити и крадци. Просто се чудя какви гени за заложени в малката, че е толкова красиво дете, което тази майка изобщо не заслужава и кой ли е баща й. От такава черна циганка такова красиво дете не може да се пръкне.

че има наивници, - много простичък народ бреей. Ами щом е решила да си отива, то пътиците да не се спират - момиченцето е така или иначе от бял направено. Пък и достатъчно е мизерствало!

Защо не се самоуби когато си продаде детето?

Тя си е продала детето на циганите в Гърция, а те са го пласирали на гръцки бизнесмен, който го е върнал, че е кривогледо. Интересното е кой е той и защо го е купил. А циганите са отделили стая за детето специална за него, защото са го гледали много внимателно за продан. Препродавано дете.

Да помагаме ако трябва? Да носим въже, напалм, кибрит?

Само така!!! Трябва да се помага! Може да се носи и катран и перушина!!!

Наистина ли е на 35 години?

ще и отпаднат детските и най главното това и е инвестицията.

Ау, чудесно. Тъкмо още един паразит по-малко.

А дано, ама надали.

Ми да се самоубива! Тъкмо ще спре да се коти! Тръгнала да плаши кучетата с кокал! Мръсна циганка

Според мен тя е продала детето, други хора са го гледали няколко години и всичко беше ок. И когато всичко излезе наяве, изведнъж й домъчнява за малката. Ще е голяма драма, не завиждам на служителите.

Домъчняло и, защото или пак може да го продаде, или да взема детски и за нея....

Зора й е, че като й вземат децата и няма да получава детските. Тия от това живеят. Щом има кой да им дава що не.

Докато има будали-данъкоплатци да дават, ще има и тарикати-маргинали, да вземат. Докога - зависи от "будалите"

Давам 2 лв. безвъзмездно за да си купи въже.

... 2лв. и от мен!

2 лв са и достатъчни..другото са вече помощи ..хахаха

От мене малко грес да го намаже.

всички щели да се грижат за нея, а тя за децата си...а, кой се грижи за нас и нашите деца ма...аман от такива пиявици

Тази ако не се самоубие, ще народи още 10 като нея. Кое е за предпочитане?

Абе тая до сега как живя без това дете(Мария) и сега вече не може да живее без нея,та чак,щяла да се самозапали?!Ако и беше мъчно ,макар и да и са уважителни причините поради които е оставила уж временно детето ,то за тия близо 3 години,защо не направи нищо,та да си го вземе обратно?!това са номера!

Защото е била заета да "произвежда" други деца - тя след това е продължила да ражда, а ние, будалите-данъкоплатци, да и плащаме за това "производство".

ВИЕ, КОИТО СЪДИТЕ ТАЗИ ЖЕНА И МАЙКА, ВИЕ МЪЖЕ И ЖЕНИ, СЪС СИГУРНОСТ СТЕ УБИВАЛИ СВОИ ДЕЦА ПРЕДИ ОЩЕ ДА СЕ РОДЯТ! Я СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО СТЕ СВЯТИ ПРЕД СЪВЕСТТА СИ- КОЛКО АБОРТА ИМАТЕ? НА КОЛКО СТЕ ДАЛИ СЪВЕТ ДА НАПРАВЯТ АБОРТ? АБОРТЪТ Е УМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА СОБСТВЕНОТО ВИ ДЕТЕ, КОЕТО Е ЖИВО В УТРОБАТА И ЗА ДА СЕ "ОТЪРВЕТЕ" ОТ ГРЕХА НА ПРЕЛЮБОДЕЙСТВОТО СИ ПЛАЩАТЕ И УБИВАТЕ И ПОСЛЕ ЗАБРАВЯТЕ. СЕГА СЪДИТЕ ЕДНА МАЙКА, КОЯТО МАКАР И ПРИМИТИВНА, НЕОБРАЗОВАНА, НО НЕ Е УБИЛА ДЕЦАТА СИ, А ГИ Е РОДИЛА И ГИ ГЛЕДА СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ. КАТО Е НАПРАВИЛА ГРЕШКА С МАРИЯ КОИ СТЕ ВИЕ ДА СЪДИТЕ? МНОГО СЪДИИ С ТОЛКОВА ОГРОМНА ЗЛОБА И МРЪСОТИЯ ИЗВИРАЩА ОТ СЪРЦАТА ВИ.

ти нормален/на ли си..

поредният малоумник, който си мисли, че казваш нещо много важно, та трябва да е написано само с главни букви.

Ей, МАЛОУМНИК! Не ти ли стана ясно, че тук става въпрос за БИЗНЕС, който е основен поминък за много цигански семейства - безобразно и безотговорно ПРОИЗВОДСТВО на деца, чрез които да се източват кинти от държавата и респективно от джобовете ни. На НИКОЙ от тези мургави събратя не му пука за децата им, вклщчително ина тази т.н. "многодетна майка" - единственият й проблем е, че като й вземат децата ще й спрат паричките за детски надбавки...

Не си добре с главата, ама никак не си добре! Прегледай се и се лекувай, докато не е станало късно! Обаче се страхувам, че вече е късно и надали може да се направи нещо за оправянето на чипа в главата ти. Ти си БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ!!!

Защо изобщо трябва да се стига до аборт? Контрацептивите и методите за предпазване са открити много отдавна. Питай ги защо не ги използват. Я да им спрат детските надбавки след второ дете и помощите, фалшивите телкове и всичко ще си дойде на място.

Aко беше гледал предаването на Карбовски, в което въпросната участва, щеше лично да чуеш отговорът й на въпроса защо е народила толкова деца, като няма средства да ги гледа. Същата тази "майка" каза, цитирам: "Защото няма пари за аборт" Тъй че хайде да си завреш моралистичното писание някъде на топличко, моля.

Аман от болни мозъци..... За това такива като тая "майка" си продават децата и живеят на гърба на обществото....

В гетата най отпред трябва да върви "бат" Сали със спиралите, след него социалните с полиция и в семейство да оставят най-много 2 деца , другите колкото и жестоко да изглежда сега ( след 20 години ще е още по -жестоко) по домове, по приемни семейства, за да се прекъсне това порочно циганско възпитание. Децата които оставят при циганката задължително трябва да ходят на предучилищна и на училище. За трето дете да се намалят данъци , а НЕ да се ДАВАТ ПАРИ, защото циганката това я боли най-много че ще и спират детските, а няма тумба лумба без помощи - децата се гледат едно друго, като се отвори пазар продава някое и пей сърце, свободен и волен цигански живот, раята да ходи да се труди за да има помощи. След 30 години раята ще има 4 внучета , а тая циганка ще е направила едно село примитиви като нея. Държавата трябва да стимулира да се плодят и множат умните и способните. За съжаление всичко това е трябвало да се направи вчера , а няма да се направи и утре.

Трябва и нея да я осиновят- показва ниво на 7-8 годишно дете, че и по- малко.

това не е майка,а родилница.държавата да поеме децата,вкл.и Мария, от този бездушен,но нагъл инкубатор.

Нека постъпи както иска. Държавата да влезе в правата си независимо от нейните действия и отгледа едни по-комуникативни и полезни за обществото екзямпляри. Иначе тая мангуста нито има мозък, нито стотинки да ги отгледа и възпита, да им даде образование, без което ще произведе просяци. И да се започне навсякъде с такива процедури, не когато гръмнат международните медии.

И да се въведе държавна политика, на такива приматки, щом родят второ, да им резват тръбичките. Да се шлякат като няма какво да правят, но без оплождане.

Няма нужда да ги резват,само да ги вържат (тръбичките)

вредна наглост движи тая хуманоидка - не да плаши ,а да действа,щом иска да се самоубива.

краино време е да се контролира и ограничи раждането на 10 деца при етническите бг- "родителите"са меко казано безотговорни, как така ще си разрешиш да родиш 10 деца,когато си безработен, нямаш елементарни условия за живот, живееш без ток и вода, неграмотен си, обричаш тези дечица от раждането им на мизерия, всички знаем, че този тип "родители"ползват децата си за помощи и облаги, та тази" маика", дето прави елементарни ц.......и панаири трябва наистина да се замисли какво тя може да даде на децата, освен "голямата си обич" - и ние си обичаме децата ,но не ги оставяме по домове, нито ги продаваме, нито ги принуждаваме да просят, кои е по- голям родител

Докога ще ни занимавате с олигрофрени!

Само едно не ми е ясно : Как така няма нито един циганин/ка с репродуктивни проблеми .

Има, но когато не може примерно мъжа да направи бебето идват на помощ баща му, братята му, братовчедите до трета линия. И обратното, ако не може жената, значи майка и или баба и ще родят детето.

Не виждам никаква, ама никаква прилика на русото детенце с тази жена. Не просто цветът на кожата и на косата, и на очите, ами като структура на лицето няма грам прилика. Въобще не вярвам това да е майката или ако е бащата не е онзи, който показаха по тв, най-вероятно е правила секс със скандинавци или англичани за пари и от там и е детето.

Загледай се в бащата - много си приличат, само цвета е друг.

Според мен заметоха случая с това дете, за да не си признае България, че българки си продават децата в Гърция и да се види колко бързо действаме. ДНК-теста на родителите стана за по-малко от 24 часа, което е практически невъзможно.

на циганите са силни. И от бели бащи се раждат циганчета. Я да питаме докторите, дето е раждала, такива случаи се помнят - тази циганка като е родила червенокосо дете. Някой сети ли се да пита къде е раждала, документация нещо, докторите спомнят ли си изобщо да е раждала тази жена при тях? Въпроси много, ама журналисти няма.

Щяла да се обеси, голям праз. Като раждали повече деца ПОДДЪРЖАЛИ НАЦИЯТА. Тежко и горко на България с такава НАЦИЯ. А с тази и без тази, и да плаши, и да не плаши все тя. ДЪРЖАВАТА т.е. ние трябва да се грижим за създадените от нея същества. Вместо държавата да се грижи за тях, като им дава помощи и ги настанява в социални заведения да ги хрантути, без да ги задължава да работят, да предприеме действия за ограничаване на безумното правене на деца. Това не е раждаемост, това е безумие на пияни цигани, да си правят кефа на гърба на българина. Селата ни се напълниха с такива цигани. Страх те хваща да замръкнеш на село, не знаеш ще се събудиш ли.

"всички ще грижат за нас и ний ще грижиме за децата и това е" - какво нахалство. И не само тя-и другите цигани като нея са убедени, че трябва да се грижим за тях. Може, но ако са в зоологическата градина.

Да са запалвам и туй то! Няма ич да чакаш.

Не ще да е голяма щетата.Стига сте харчили пари за медии да ни занимавате с тези едноклетъчни .Дори всички от този етнос да го направят няма да се разбере липсата им.

Ще се разбере - ще намалеят "бебепроизводителите" маргинали и ще останат средства и за нормалните деца и съвестните отговорни родители..

9 ДЕЦА. КОЛКО ЩЕ ГИ НАПРАВИ. АКО Я НЯМА, НЯМА ДА ИМА И ТОЛКОВА НЕЩАСТНИ ДЕЦА, ЗА КОИТО ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ГРИЖИ. ЗА МОИТЕ ДЕЦА СЕ ГРИЖА АЗ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА ЗА НЕЙНИТЕ. ВСЪЩНОСТ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ ОТИВАТ ЗА НЕЙНИТЕ УДОВОЛСТВИЯ. РАЖДАНЕ НА БОЛНИ И НЕВРЪСТНИ ДЕЦА. ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА, А НЕ ЗА НЕЯ. БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО.

Стига сте ни занимавали с тези примати.

Някой да е чувал циганин да се е самоубил...?

Да се беси по-бързо - така ще отърве децата, който дори не знае колко са от мизерия.....

По какъв начин иска да го направи?Веднага ще откликна и ще й даря необходимите материали.Разходите по доставката за моя сметка.Продала си детето,сега отново иска да изкара пари от него.Като"отвлечената"тинейджърка. Отвратителна експлоатация на деца, но не чувавам нито прокуратурата,нито"правозащитните "организации.

Още мърда ли? Да се самоубива тоя паразит, с нищо не е полезно на обществото и на страната! Имаш моето съгласие - трепи се!!!!

Ами зашо е родила толкова много деца тия роми нямат спирачка и в нашия град няма оправия цял ден просят по улиците с децата на ръце изкарват по 100 л на ден !

Циганите са свързващо звено между homo sapiens и маймуните, мястото им е в зоопарка или поне в някакви изолирани общности, гета и т.н.

Няма начин, далаверата с лапето не е за циганката. Да го д*

Аман от цигания.

да се беси ! да й вземат децата и да ги дават където трябва !

Проблемът е доста сложен.Жалко че в БЪлгария противоречията на политическа основа, противоборство изоставя, не вижда ,сложни процеси които няма да водят до нищо добро. Циганите раждат , не се образоват и ние изкуствено създаваме една божа напаст за ЕС-хора не работещи, неграмотни , живееки както в Африка . Може би следва да се приеме ръст до 3 деца в семейство. да., бедни са , да продават децата си за пари. какво че ще се самоубие. Ами тя е продала мария и сега крокодилски сълзи . Друг проблем е националната сигурност за България и даване на възможност за претенции от Турция. Нека политиците, народа да четат малко историята в миналото и да си сверят часовниците .

СЪЗДАВАМЕ "АБОРИГЕНИ"

Това е вече прекалено. Ами че ако и вземат на тази децата, то трябва на доста голяма част от хората в България, в момента, да им вземат децата, защото живеят в лоши условия. Дали и колко деца ще има сама решава. Интересното е че циганите имат по много деца, а българите- малко. Да не би някой да е решил да си присвои чужди деца ???

pompai

Ако е доказано ,че е нейно дете ,нормална държава би и взела всичките деца.

pompai

видя вазможност да искара лев и я иска веднага щото детето стана известно .БГ-съда ша я продаде на този който даде повече.