380 молби за помилване чакат ред в президентството

Комисията по помилванията вече ще заседава всяка седмица и ще се отчита всеки месец към 10-то число на електронната страница на президентството. На 6 месеца пък един от членовете ще се сменя. 380 са молбите за помилване.

Обратно в новината

Коментари - 380 молби за помилване чакат ред в президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НКВД

При положение, че вицепрезидента ни е юрист и до скоро е била министър на правосъдието не разбирам защо се поставя в подобна ситуация. Единственият орган, който може да реши законосъобразни ли са били решенията на Президента това е Конституционен съд и никой друг. Как така изведнъж функциите на съдебната власт се иззеха от изпълнителната? Това освен, че е показател за невежество от страна на управляващите е и признак за потъпкване и неспазване на законите ни!

но..."Комисията по помилванията вече ще заседава всяка седмица" Та след се запознах с всички изложени тук простотии, стигнах до изводЪТ (сторих inference демек ), че единственото разумно решение е да открадна палка салам от магазина отсреща и след като го наръфам, да се предам сам в полицията! А дано ме затворят! Ден след ден писма ще пиша, на Жан Валжан ще се престоря, в затвора кръжок по ръкоделие ще създам, само и само да ме "помилва" тъз господжичка! Може по международному, може и по народному!

малко ми е къса паметта Първанов не помилва ли медиците?защо никои не се интересува кои е помиван от Желев.

Как може да има помилване при извършено убийство или хванат с дрога,рекет или друго подобно деяние.

Попова, нали беше министър на правосъдието.Като такъв е преподписвала помилванията.Защо не се е поинтересувала дали има издаден указ от президента за да може Марин да помилва. А сега е много удобно да вдига шум и да критикува.Какво направи тя като Министър на правосъдието.Може ли някой да каже?

А сега Гоце....комисията против ама Цецо Кънчев реабилитиран само това да може да обясните ...... НЯМА ПО НАГЛИ ОТ КОМУНИСТИТЕ

Разбира се, че има по-нагли от комунистите! Това са ГЕРБ-ерите! А, за баш лидерите им да не говорим! Те са върха!

България е единствената страна в Европа, в която има вицепрезидент. Такъв няма нито в която и де е държава от ЕС, нито в Русия, Турция, Албания...ра речем. Подражаваме на САЩ, обаче. Впрочем, колцина у нас знаят името на настоящия вице- на Обама?.. При бонусите има един тънък момент - 50 или 35 закона "записват", че са законни, но устна заповед на премиера - против вякакви закони, - повелява: връщайте, инак - уво! 1) на какво основание ще е това уво - несправяне, несъответствие на длъжността, злоупотреба...? 2) на бонусите са удържани данъци, сега данъчните ще им връщат ли данъците на тези, върналите бонусите? 3) Б.Б. две и кусур години не е ли знаел, че подчинените му взимат бонуси? 4)защо парите се дават на 1 момче, болно от левкемия - как е избрано, от Бойко ли, другите да мрат ли, по-добре ли са или по-грозни?... Популизъм по комунистически! Като онези самолети, дето пращаше до диви страни да приберат само 1 наш болен или опериран - полетът колко струваше и с какви пари бе плащан? Но Б.Б. бе най-добрият...

Много точно казано

боже господи. дрyгарите борещи се за равенство! раздаване на милиони бонyси, помилване на цигански бандуги за да гласyват за.......

В момента, г-жо Попово, отново ще е по-добре за вас да замълчите. Хората достатъчно ви набраха за мнението ви по въпроса за бонусите!!!

Мнението на Попова е съвсем балансирано и подплътено с добри аргументи. Впрочем това за бонусите също. Останалото е пролетарско-лумпенска злоба.

Балансирано с сочна сума бонус която сама си е определила и затова се изказва, че всичко е законно. Тази гнусна и алчна хлебарка добре се нагуши и като взе маса пари от уж неползван отпуск. За да не се мине, стоя в министерството до последно, за да не изтърве министерската заплата. И сега подражавайки на Цецо Шестака отбягва миризливата крайно неудобната за нея тема. Надявам се това герберското безочие, за всеобща радост да ги свали от власт.

Ясно ли е какви ги е вършил Първанов? Ясно ли ви е, че партия, която не е заклеймила такъва свой член, а даже напротив, приела го е като такъв току що - е партия, на която целият народ трябва да каже категорично 'не!'. Ако този народ не е от скотове. А май е... И тези, които гласуват за срамната БСП, и тези, които не гласуват и с това позволяват на БСП да удвои дела си в държавното управление. А тя просто не трябва да е никога управляваща, даже за опозиция не става. Едно лайно за какво му е на човек?! Просто се изхвърля и това е!

Хубави разсъждения. Верни. Доказаха го СДС, НДСВ, РЗС. На ход са Атака и ГЕРБ. Всичките гнусни, миризливи и за изхвърляне. А за БСП ще почакаш. Дай да видим като се върнат на власт да пооправят държавата и да не забравят да осъдят днешните крадливи неандерталци. Пък ако са големи алтруисти може и тях да изхвърлим.

Гоце,Гоцееее далавераджиьо...освобождаваш циганския бос Кънчев и после всичките цигани за теб гласуват...никакъв президент не беше ...или по-точно беше цигански президент...срам и позор за България си

ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА КАКВО НИ Е ЗАМ. ПРЕЗИДЕНТ САМО ДА ПОМИЛВА ЛИ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТА, ЗА АНТУРАЖ, ПРЕДСТАВИТЕЛНИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ПЕНСИЯ ПОСЛЕ

В този ред намисли........и правосъден министър, който да мълчи!

По възможност по малко плюй и по малко облагодетелствувай лично твоето семейство и тогава говори за правда, прошка и там подобно. На този свят има някоя и друга връзка, на такива като Вас,но на оня всеки ще си плати и ..................

Ох и тези се извъдиха едни "ревизори"ум да ти зайде..Седнали да анализират предишни преписки..Защо всеки гербер поставен на дадено място с власт си мисли че света започва от него??Сега ще започне една нова "сага - вижте ни нас най-умните и почтените" та като набъбне недоволството сме се подготвили да "пуснем"грешки на предишните та да отвлечем вниманието от нашите..

Калинки, Калинки, Навсякъде Калинки ....

защо ли госпожа Попова не се посипе с пепел и иска прошка от Нас гласоподавателите.Коя е тя ,че да се явява като бог и да раздава милост .Има комисия има решение тя подписва и толкоз .Що за наглост от нейна страна.А ние как да им простим за бонусите за лобитата за корупцията и т.н.

Ми да така е че прошка е веднъж в годината а ние колко пъти прощаваме на това правителство и как трябва да простим ,ами как при най малката глешка която не бива да се повтаря а нашето правителство прави гаф след гафи ние баламурниците прощаваме ли прощаваме до кога .