Диана Ковачева приела да наследи Маргарита Попова

Премиерът Бойко Борисов е поканил Диана Ковачева да оглави Министерство на правосъдието. В Министерски съвет Борисов съобщи, че тя е приела, предаде „Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Диана Ковачева приела да наследи Маргарита Попова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво общо има Д.Ковачева с процесите в правосъдието ??? Та тя никога не е работила в съд,прокуратура или като адвокат дори ???!! Няма понятие. ГЕРБ с техните недоучили , псевдоспециалисти.

БСП и ГЕРБ НАПРЕД. Поредната Червена Калинка на Боко. Цялото герб е червено отвсякъде. Редно е да се съберат от лявата страна на Парламента всички гербави комундета.

Казваш Калинка имала визия!Навярно за това беше назначена от комунистите в Земеделското министерство на отговорен пост още през 2006г.Това е реалността и колкото и до ги обичош комундетата и да мразиш ГЕРБ-истината от това не се променя!

На Б.Б. му трябват хора, които да не го провалят... Та това назначение трябва да бъде последвано от очистване на върховете в съдебната с-ма от охранените чакали, които пет пари не дават за качеството на законите, законността, защита на правата на гражданите и всичко онова, което им се вменява като представители на тази власт. Положението е трагично... ЮИ затова Б.Б. се чуди от къде да почне и накъде за се завърти, за да не настъпи някое протеже на св. кукловоди...

Ха, 2 години не му ли стигнаха на ББ да започне реформите си? А Маргарита Попова да изчисти охраненият чакали? Ти за какво ни смяташ нас, за будали втора класа? Ти си най големия будала. Щото ББ и М.П само размениха местата на охранените чакали. На мястото на тези от БСП сложиха свои от ГЕРБ. и даже още по охранени с гуши и трътки. Сега новото му протеже от снимката ще ги доохранва. Да ти имам пилешкия слугински мозък.

Имам лично наблюдение към работещите в Асоцииации в чужбина :много корумпирани: И като имаме предвид съпруг . работещ в ЦИК. Нищо не ни чака.

Да живеят червените кадри! Само че, с такива ГЕРБ могат само да сънуват пари от евро-фондове и Шенген. Нема, бате, УВОЛНЕНИЕЕЕ!

Ако се наведеш, определено ще усетиш.. Няма начин да не ти хареса.. До вчера те "яздеше" Доган..

На колко години е тая .....проспериращата

На колкото и да е, ти не можеш да й стъпиш на пръста, драги плювачо.. Гледай да не се задавиш от жлъчта си.. :) Тъпи Бай Ганьовци.. Такива и ще си умрете- плюващи..

Абе ти, нещо смислено можеш ли да кажеш, или само жлъч лееш? Аман от олигофрени със самочувствие!

Изненадващо ! ! ! ! Мъжът и е КОМУНИСТ ! ! ! Каква е тази колаборация с .... комунягите !?!?!?ПоРената "кАЛИНКА" Проверите ли и дипломата !?!?!?! Гарантирано тази няма да пипне нищо от съдебната система. Отделен е въпроса какво може въобще... жалко. Поредната фльорца в кабиинета

Що не пишеш поне правилно и без грешки, бе тъпак.. Егати неграмотните сте.. А плюй сега, неграмотник скапан..

Ти правописа може да знаеш,ама тъпните ти и простотиятя ти са уникални.На оня Плев-Елиев,на мястото същото тъпо комунистическо дебело дебилче,партизанско ,айде няма да кажа какво назначиха за министър.Родена на 6.12.1977 година.завуршила магистратура в Свободния във Варна където тати е преподавател.Нещо май много станаха съвпадъците,а.Сега измий си устата,пък после ще ти кажа защо.

Нали знаете ,че няма нищо случайно .Поредното недоразумение. Има толкова свестни и кадърни хора от кариерата .Направо нямам думи ..... Ама до кога с тези проби бе Бойко .

Дъщеря ми също е доктор по международно право, със същата възраст и образование. Но защо ли не я канят не само за министър, ами и за каква да е отговорна длъжност?! Дано само Борисов не е срещнал г-жата на някое кръстовище (имаше такова странно попадение за министър на здравеопазването).

Дъщеря ти ако не е палава руса кобилка, и три пъти доктор да е, пак няма да я покани Боко.

"атракций"?!! Боже, Боже, ела си прибери вересиите.

пОРЕДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ГРЕШКА . НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАВЯТ ТИЯ ХОРА .

Аз пък съм завършила криво. Може пък да е свястно момичето, кой го знае? Да не излезе само някоя калинка-малинка, че тогава лошо. Мисълта ми е, че не трябваше да се бърза за толкова ключов пост под прожекторите на цяла Европа.Само това с доктора не биваше да се пуска още, че народът е изтръпнал след "хонорис"-каузата.Чудно е все пак, защо не покани например г-жа Куцкова или г-жа С. Стоянова - много по-опитни юристки. Но да видим, дано е добро попадение.

Пак грешка!

русичка, с голяма начервена уста, пък и с комунист обвързана, направо идеална за герберастки министър, бравос!

Я-я, тази Красавица-Министър на Кривосъдието в Булгаристан-е Новата Калина Илиева........ наежена,възбудена......

МАЙ ТИ Е КЪСА ПАМЕТТА КОЛЕГА!! ХОРОТО ПОШЕДЕ "УМНИЦАТА"НА БЪЛГАРИЯ - РУМЯНА ЖЕЛЕВА! ЗА СПРАВКА - ИНТЕРНЕТ И ПРЕПИТВАНЕТО И В ЕК! СРАМ ЗА БГ, НАЛОЖЕН ОТ ББ!

Я, че то имало и такова министерство... на правосъдието. не знаех..

Не ви ле прилича на Чочолина??? На мен много, ама и тя беше в парламента;-

Що не се засрамите? Хубавичко ли ви става, като оплюете всекиго и всичко, което се случва. Че погледнете се в огледалото - грозни женици и неуспели мъжлета....

откъде намират такива кухи лейки. .... По-добре некво дърто бесепе, дето ново Белене ще създаде .... и без това е наплив от желаещи за панделата .....

Те от самото начало не са имали намерение да намират "пълни лейки", тях ги устройват само кухи, но мълчаливи и готови УДОБНИ ЛЕЙКИ. Коя "пълна лейка" с мозък в главата ще си сложи сама въжето на врата като отиде при тях?

В ИБ разбират на кухи лейки. Много са там, начело с един кух доктор...

даж да я нахебем и ние веееееее, божкооооооооууу *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Новата Калина Илиева е приела да оглави Министерството на Непрозрачност без граници!

Взе ми думите от устата

Ако се съди по организацията на наблюдението на изборите и последвалия анемичен докладец това е доста слабовата кандидатура. В България (както и на др. места) неправителственият сектор е просто още една бизнес-инициатива и в тоя смисъл подобни назначения са очаквани. Няма да има подобрения в съдебната система. Това е и целта. Жалко за още пропиляното време.

Дали съдия Галина Солакова, или ген. Пенгезов не са по "достойниза тоя пост?

ей тогава всичко ще си дойде на мястото.

какво разбира тази жена от правосъдната ни система , какво отбира от проблемите на регионалните съдебни райони , знае ли какво е съд или прокуратура , влизала ли е в зала и има ли понятие какво е ВСС ,с какъв опит разполага , от къде е почерпила информация за това , с което е отворила уста да се захване , как ще я приеме най закостенялата и затворена гилдия у нас , какви виждания и нагласи има , знае ли колко десетки хиляди нормативни акта има в България, наясно ли е с правилата за местната и родова подсъдност ,има ли хабер от колизията на нормите между наши и евро закони и директиви ,знае ли за броя и дереджето назатворите в България и кой я е атестирал за какво става и за какво не,с оглед горното /поне/. Въпроси без отговор. Живот като на кино .

ЛУДА РАБОТА...

Приела, горката ! Каква саможертва :) Сега и тя ще заработи с цяло сърце на полза роду :) :) :)

Съдете за кандидатката какво ще направи като министър от това какво е правила в Трансперанси до сега. Та Транспаранси въобще не е излязло с нито едно качествено заключение за корупция у нас. Произнесоха ли се за последните избори? Пълно мълчание!Едва ли кандидатката е професионалистка и познаваща правилата на правовата държава. Управниците у нас отдавна превърнаха Трансперанси в казионна организация, чийто шефове са назначени от тях, понеже им са УДОБНИ..

като ще се прави бърдак,предлагам Антония Петрова -мис крокодил за поста! Хем е обиграна в професията,хем малко по хубава от тая

Много добър избор. Непартиец, а високообразован професионалист. Най сетне в тази държава се назначават специалисти, а не хора от митингите или партийните събрания!

Подкрепям мнението, че тази жена има визия на жрица на любовта и то не от класа. И други съдийки на по 30-тина години има в такъв вид. И кога тези жени са натрупали достатъчно професионален и житейски опит, за да заемат толкова отговорни места? И защо нямат никакъв подходящ стил за външността си?

Вижте облика на тази жена! Та тя прилича повече на мадамите от най-старата професия, отколкото на магистрат! Ето такова изродено и сбъркано племе сме ние българите. Вместо да раждат деца, да създават и да се грижат за семейство, което е природната им функция, жените у нас непрекъснато мутират и се покваряват. Администрациите са пълни с млади и жадни за авантюри дами. Още от 12 ... 13 годишна възраст момичетата започват да пушат и да се обличат като проститутки. Ето затова България се топи като пролетен сняг и Турция съвсем скоро ще ни разкаже играта!

Налягането в подводницата е изтрило гънките от мозъка и за това излизат такива изказвания.

То ти никога си и нямал така че споко. Даже не те и мисля...

По дрехите посрещат... и вие така - по външния вид. Има много красавици с акъл в главата, но на нас хубостта ни пречи. Дразнещо е, да!

На фона на бардака наречен гръмко"Неазвисима правосъдна система" ти се чудя с кой акъл дринкаш като пияна жена с оная си работа.Прав е оня,дето каза,че България е с малко население и много често се женят роднини.Известно е,че при кръвосмешение се раждат дебили,от които сигурно си ти.

Не съществува нито едно мъжко занимание,което жените не се опитват да повторят.От носенето на панталоти,през пушенето на цигари,до карането на коли и т.н.Заради обективните физиологически ограничения на интелекта,дамите изпитват особенна стръв към властта.Власт над мъжете,власт на парите,административна,политическа и всяка друга власт.Но властолюбието е характерно и за 30% от мъжете,които наследяват през майките си женското самосъзнание./З.Фройд,1907,Перверзии/

Като се замислиш жените и до тоалетната ходят, хранят се, вода пият, говорят и по улиците вървят. Сигурно го правят само защото ви имитират и трябва да спрат заради тъпотията ви.

Друже, остава им само едно "мъжко занимание" да усвоят до зачеване и... нас историята ще ни измете, барабар с мустаките. Не е далеч това време, нали разбра за стволовите клетки?

Крещяща е липсата на кадри в България - друго няма какво да се каже. Образование в чужбина, където семестърът и издръжката на живот бяха непосилни за българското семейство в периода до 2004-та можеха да платят само червена аристокрация, корумпирани и мафиоти. Изключвам 5мата годишно, които са печелили пълни стипендии, заради качества и талант. Не тях обаче връщат за министри.

Това дава отговор на въпроса : Имало ли е коалиция между ГЕРБ и БСП в Плевен и Варна ? Аз като чуя Плевен , първо се сещам за Румен П., а като чуя ГЕРБ, се сещам за Б.Б. ...

Най-малкото жената е квалифицирата, а вече за кой е омъжена и с кой какво има ...:)

като чуем Плевен, се сещаме защо над тая територия и със самолет не се минава. Твърди се че и на такава височина можеш да пипнеш некоя венерическа болест.

Още не е назначена и вие вече я оплюхте и изгризахте като горчива краставица! Почакайте малко да я видим, може пък да е свястна!

Абе ние " свясното" и го виждаме в работата и в Трансперанси бе...Политиците се избират и оценят по делата, не по лицата...

Кой ли се интересува от твоето ,,мнение"?

изтърка се отдавна, що не пробваш наново с нов псевдоним, с този вече поне аз не те приемам насериозно, дори почвам да мисля че зад ника ти стои някои пъпчив ученик

ЧЕСТИТО! И НА ДОБЪР ПЪТ - ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА. МОЛЯ НЕ ГО ГУБЕТЕ!!!

...че властимащите пишат и законите и раздават правосъдие. няма случайни събития...Ре 12-ти и публика...

"Жена ще бъде правосъден министър вместо Попова". Да не би аз да съм разбрал грешно, че президентската двойка са мъж и жена? А пък тази много бързо се е насочила от НПО към ПО. Е това си е "идеалите" на човек да бъдат гъвкави и да се нагаждат според ситуацията. Държава на кариеристи, които не жалят крайните точки на храносмилателните си системи за сметка на власт.

Мъжът и е от БСП. ГЕРБ и БСП май ще се "женят" след следващите избори :) Малоумниците, които гласуваха за ГЕРБ, пак ще са изненадани :) Партията майка БКП ще събере нароилите се от нея мафийки съвсем скоро !

Сега стана ясно, защо Трансперанси до сега мълчаха и се правиха неглиже. Новият министър ще бъде достоен замесник на Попова, пардон-достоен СЛУГА!

А ти на кого служиш,Дорче?!На другарите,които ти плащат,нали?

ЯКА ! Очаквам Либийските революционери да я поканят да осъди народния враг на либийския народ ,а и сирийците се туткат, но ще стане. Работа ще има, пак ще се прославяме по света и у нас!

Госпожата е чист теоритик със силен съпруг вероятно . Защо ми се струва че правосъдното министерство по този начин минава в ръцете на БСП ? Дано скоро тръснат безумните такси водомер , електромер и свободен въздух че гласувалите за ГЕРБ да се осъзнаят . По-безумни назначения от тези на ГЕРБ неси спомням да е имало е като изключим малограмотниците с фалшиви дипломи от ДПС де

Външният вид не лъже, възрастта и и "професионалната" и кариера също говорят много честно - послушна подлога с английски - Шорошки шаяк, удобен на Борисов, а целта е да направи системата хем уж, че работи, хем престъпниците като Борисов и кликата му да не попадат в затвора или да бъдат разстреляни, когато му дойде времето.

Тоя ББ започва да ми прилича на Кадафи обгражда се с жени

А,чул те Господ.Дано скоро като него да свърши(поне според официалната версия).

Аз съм д-р Онорис и си помислих, че Попова трябва да не е била жена!? Сложно е, не мога да го кажа, защо така го разбрах!

ВЕЧЕ МИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ СЪД "АНТИМАФИЯ" НЯМА ДА ИМА!

Да и е честит Свилен Чичев от ДП"ФЗД"

НЯМАМ ДУМИ....

Хайде на вицовете за блондинки и ....социалисти.

Грубо изрусена "блондинка" - виж тия хищни черти, орлов нос и тънки устни! Това е орел с ориз, не блондинка. Блондинките могат да бъдат много интелигентни, а по принцип са добри хора и понякога са много честни. Тази не е такава, просто е адски амбициозна и сигурно върви по глави нагоре ... и само нагоре, а труповете падат като снопи...