Марешки: Президентът ще излезе въздух под налягане

Прокуратурата да се задейства за вицепремиера Каракачанов, призова лидерът на ВОЛЯ

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Президентът ще излезе въздух под налягане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя стана супер досаден с простотията си, не спира да плещи небивалици. Спри се бе Квазимодо.

Радев е моят Президент!

Тоя става само за коалицията "Ярешки " /Яне +Марешки/....

Всичко казвано он Марешки до сега е на принципа Аз лично не съм участвал,видял, чул -НО ЕДНА ЖЕНА НА ЖЕНСКИЯТ ПАЗАР Е! Такива са всичките му обвинения! Сега и за прецедента, той бил казвал че Р.Радев е опит на "статуквото" да ни измами; Ми то и Веско ни и змами с едни обещания -ама най се. Днес като представител на търговията с горива не иска намаляяне на акциза или ДДС на гориваата -днес той гледа м канчето на Каракачанката, преди не много време в канчето на Валерката, ако Каракачанката падне идве ред на WCПандела; на края ще иска и мястото на ББ. Както казват АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО! А очевадно е с имунитета на депутат апетита му е станал зверски

Българският президент Румен Радев е част от план на Путин за доминация, твърди американски разузнавач в книгата си. “The Plot to Destroy Democracy” (”Заговорът за разрушение на демокрацията”) е от юни тази година и е своеобразно продължение на издадената и у нас "Киберзаговорът срещу Америка". Книгата вече е бестселър на ”Ню Йорк Таймс”, а авторът й Малкълм Нанс е световно признат член на разузнавателната общност и аналитик по теми за борбата с тероризма на NBC News и MSNBC

Тоя вече съвсем се спихна от злоба, споко магарешки, това ти е последният мандат.

Да за тия две години се видя, че Марешки, подобно на патриотите, са в парламента в качесвото на РЕЗЕРВНА ГУМА НА БОЦЕ ОТ БАНКЯ ! При това гума - трета ръка. Понеже все повече фашизиращата се, клиентелстка партия на българските олигаарси и мутри (ГЕРП) не може да спечели самостоятелно мнозинство в парламента прибягват до театрални постановки в които уж патриоти, уж солови "успели" (в същност назначени) капиталисти се явяват на избори и събират по няколко процента от протестния вот на българското гражданство. Когато влезнат в парламента се оказват послушковци на герп и ги употребяват като парцали - за един мандат. И провикналият се днес от конвръза Марешки и тъй наречените патриоти няма да влезнат в следващия парламент (ако Цеко не фалшифицира с достатъчно голям брой изборите). На такива политически парцали и лъжци не трябва да се позволява да говорят за мажоритарно избран уважаван и доказан в професионално отношение човек като Румен Радев. И да, герпави тролове, не се изхвърляйте с твърденията, че е "комунист" или "руска подлога" - ще ви спрат финансирането ! Радев е истински натовски генерал, а не като сикаджийския бос от Банкя - член на БКП с образование - школата на държавна сигурност от Симеоново !

А ти, и 5/пет/ стотинки да направиш горивото и хапчетата, пак няма да имаш уважението и авторитета на Президента!

Президентът Радев притежава всички необходими качества на държавник и политик за да бъде най-успешния президент в новата ни история.Да е жив и здрав - да осъществи още един президентски мандат, а след това и много министър-председателски.

т.н. Президент, се очерта като говорител на курни и мандатите от тук нататък ще ги гледа през крив макарон.

Много си тъп Саше!

Хич не го понасям този, ама за президента е прав. Най-слабия, селски, тъп президент, който въобще сигурно някога ще имаме. Срам срам срам. Просто голяма трагедя е този президент. Тези, които го харесват са видими селяндури.

За глухия всички, които танцуват са луди.

Тоя като духа на Боко, а Боко на Доган, и се помислил за голяма работа. Пък то... Магарешки.

Изпълнителната власт е в ръцете на правителството, законодателната в ръцете на депутатите. Свършихте ли си работата, за която ви е избрал народът ви, господа ?

Гузен негонен бяга! Президентът няма изпълнителна власт и не претендира за такава, що на някои им треперят гащите се пите?

Катърски ти си бил много просто парче

За депутат ?

Бих се хванал на куката на медиите, които му лъскат образа на другарят аптекар, той и бензинджия, но взе, че се яви на живо в телевизионен дебат за президент. Беше потресаващо достатъчно! Вече можете да го хвалите денонощно, няма шанс...

и аз не съм виждал Марешки на живо, но едни мои познати са... тоя с какво се друса?

украинско име и с жена руския и ние не сме те виждали , ама здраво си налапал пацата на путя....

"Две години от мандата му минаха и нищо хубаво не се случи на българския народ" Защото, господине, не сме президентска република, а парламентарна. Вие като част от парламента какво точно направихте за доброто на държавата? Президентът поне си упражнява правото на вето срещу калпавите и лобистки закони, но вие (персонално и заедно с другите дупедати) все отхвърляте ветото. Всеки път. Та не сочете с пръст кой какво не е направил, а кажете вие какво направихте. Лошото е ясно, за доброто кажете. Аман от маскари! Докопало се с триста зора до властта и лае като съдрано!

Не харесвам г-н Марешки, но в случая трябва да призная че е прав, каквото и да пише всичкото трол във форума. По-жалък Президент на РБ не сме имали от началото на демокрацията. Като му слушам изказванията по телевизията, изпитвам силни съмнения че ще покрие и средно статистическото IQ за България а именно 90. г-н Митьо Пищова го покрива, но г-н Радев едва ли, за г-жа Президеншата да не говорим изобщо ...

е, па твоя бащица Суджука, е много интелегентен...чел е Карл Май

Тъп селски бег , кой ти даде 2лв да пишеш простотии? Най слаб , та ние по нормален от този не сме имали , желката (светла му памет) си беше дребна душа , метър стоманов , за нищо не ставаше , а върха беше крадливия плъх Плевнелиев , кой е най слабия викаш , този който не ви отразява селските номера ли ?

Марешки,Марешки,ти си въздух дори и без налягане

Марешки, Марешки! Ако беше жив Батето, щеше да ти каже: "Къде си тръгнал с мечките мед да ядеш"....

Ради тъпото авиатор

Към Радев Аз цялото си тяло в жертва ще ти дам, събличам бурката, шалварите, душата, грипенският ти жезъл огромен е. Голям е Ниновският порив в теб към свободата! От теб ще блесне генералски ореол, устата ти ще шъпне истини любовни, очите ти - по-зорки от тези на сокол ще пият от гръдта ми с пъшкане съдбовно! Да можех да докосна твойте рамена, да сетя твърдостта на топките ти силни, така щастлива и доволна бих била, оргазмена и потна, подмокрена обилно... ... и кротко да заспя след оранта усилна... с боярщник във ръка, и поглед в тебе впила.....

Уруспу!

Че Ал Бънди президентинът е жалка смешка поставен на светлинни години от полагащото му се мястоп е очевидно, това да ни беше дертът. Кой от всички в БГ политиката не е тотална смешка, тоя дето ги приказва в случая също. Докато тече имитацията на многопартийна система и демокрация по сценарий и режисура на съветската агентурна мафия как да пуснат независими хора в политиката, нали това ще е краят на контрола над БГ на тая мафия. А разните слагачи дето се навират да им слугуват и да са "политици" какви да очаква човек да са, все такива жалки, гротескни фигури ще са естествено.

Luna0102

Магарешки реши да си изпусне въздуха под налягане пък взе че се н..сра. До него почти всеки е чист като момина сълза, така че да си намери друго дърво срещу което да пикае, някой от неговият сой.

има едно голямо качество. Винаги говори конкретно и винаги мотивирано. Можеш да си съгласен или не с него, но е понятен.

мда, не бил виждал лично Радев и Каракачанов... хем понтен, хем достоверен, как да не се съгласиш с него!

Иван Петров

* "понятен"

Тоя Марешки ми прилича на дворно куче, което се скъсва да се натяга на стопанина си, като лае непрекъснато. И когато идва човек лае, и когато не идва човек, пак лае. Лае денонощно. Мисли си, че така ще се хареса на господаря и този ще му дава повече ядене и ще му направи нова колиба. Историята на дворните псета показва, че от такова лаене омръзва и накрая кучето отнася един бой, па като не разбере, още. Накрая- отвързват го от каишката и го изгонват.

Тъпа селско мутро, твоят рейтинг е като на улично псе, а Радев е с най-висок от всички ангажирани в политиката. Кой тогава е въздух под налягане?

Kalin

Тоя вече се чуди на кой господ да се кланя и кой да проклина само и само да го поканят във власта.Ей......човешката лакомия няма граници.

Марешки е тъп , Та прост ! За всяко бабче по хапче и за всеки госпродин всякаскъв бензин !

Магарешки не се подигравай с Президента ! Гласувалите за Президента Радев са 2,5 милиона Безплатно ! А за теб колко и колко им плати ?

Най-накрая да излезе някой и да каже истината: президентът е смо'ън.

С уточнението, че го казва някой политик, щото тук това отдавна си го казваме.

Смотан е сина на майка ти :D Селинджър !!!

Жалка пародия на политик е аптекаро-бинзиджйският бос Марешки.По БТВ Ризова го пита за Каракачанов във връзка със С.Македония и самолетите за ВВС,а той говори за Президент Радев .Тя отново го пита за Каракачанов по Македонският въпрос.Той Марешки говори за Радев.Къде е Радев по интелект и образавание ,а къде си ти набеден за политик Марешки.Историята по БТВ с Марешки стана комична и го оприличавам с румънският комик Мирча Кришан. Той знаеше само ,че краставицата съдържа 90% вода и на всички въпроси говореше за краставицата.Така ,че и Марешки е за сатиричният театър,но миличкият не се усеща ,че е гола вода като човек и политик.

Колко много глупост на толкоз малко място... Все едно да се сърдиш на аптекаря, че ти е продал фалшиво лекарство! Че на кой да се сърдя, бе, пъпеш! Тоя гони Цветанов по тъпотия, честно.

Да се чуди човек дали магарешки говори или се уригва...все смърди...човека дето се бори срещу статуквото като му служи за патерица.

Марешки няма да го бъде в следващото правителство, ама и червените тролове изпадат в много тежка праноидна делузия. Радев е велик - Е, кое го прави велик - Ами виж как говори - Е, само говори, а какво е направил - Ами нищо, като президент ръцете му са вързани - Ами, като е вързан, кое му е великото - Как какво, виж как говори - Добре, де говори, ама само толкова - Ами няма повече, няма правомощия - Е, като няма правомощия, кое му е великото... Доста сбъркано. Усещате ли се?

Тоя пък евтин актьор - подлога на Герб, пионка играеща ролята на опозиционер. Утре ако му заповядат - с готовност ще стане член на ДПС и ще се прекръсти на Мустафа.

Алоуу Марешкия, дори ти, дето си във властта ли чакаш президент на парламентарна република да ти върши работата? Знам, че чакахте ит опозицията, сега от президента? А вие кога? Ми променете конституцията, дайте властта на президента и си ходете у вас. Тогава го плюйте колкото щете. Ти Марешки, като управляваш страната с приятелите си ББ, ЦвЦв, ВС, Шкембе войвода и тн какво направи? Има ли свършена работа за 5 лева, че и бонуси си рсьдадохте

Прокуратурата и герберите го държат на каишка, заради далавери с износ на лекарства и за нелегален внос горива и всяка втора дума му е срещу Радев и опозицията, а не смее да спомене името на големия Бос.

....абе погледни се първо ти бе безмозъчник какво направи ти бе аптекарче

президента няма правомощията на премиера. Колкото до магарешки, ти пък какъв си?

Ами какво очаквате от клепоухия щапкар, при това марионетка на комунистите

Ей не ми съ пиши с ника ми бе герберас долен!!!!!!

Престъпник да говори за престъпленията на други, това също не е много морално.

Какво стана с дупките ?! Радев всеки ден прави коремни за кеф :D и за раздвижване ;)

Какво жалко същество, помислило се за политик!

''Елита'' български представен от Боце , Цецо , Марешки и нататък не е нужно да изброявам. Е немам думи , срам и позор.

Магарешки само магарии са му в главата.

Ало-о варненския бакалин по-кротко с оценките бе пуяк, не стига че лъжеш като брадчедите от маалата че са ти евтин и бензина и лекарствата, ами си тръгнал да клеветиш невзрачник такъв.

Това високо магарешко одухотворено чело издава голям интелект....

Весо,мислихме те за по умен,но и ти се оказа една мутра без мозък.