17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преференциите и електронното гласуване са: -Мижи, да те лажем... Те са отдавна тествани и отхвърлени от белите държави - защото са доказани предпоставки за манипулации.

Марешки нали е наясно, че няма да влезе в следващото НС.

Дистанционно грасуване (но само за територията на ЕС). Минимална пенсия 300 лв (държавата е за, но работодателите от частния сектор са против). Нищо не казва за правосъдната с-ма и дейността на КОНПИ.... Марков

Някой изобщо следи ли го тоя циркаджия?! Странно ми е след като цялата му прарламентарна група са му роднини и бовници, кой още се интересува от този индивид?

Магарешки първо трябваше да похвали нещо електронно ако въобще намери при властващите да работи нормално/вчера игърмяха и касовите апарати/ пък тогава да приказва поредните си фантасмагории..

Тоя завалия рече да се изходи по въпроса защото знае че с него и бе него все тая...

Браво. Прав е Марешки в случая!

То оставаше седнал да ги приказва тези глупости...

...демагогията ...е твоето държание ,г-не !

Алчните навлеци наречени политици не разбраха ли, че колкото и да се пробутват, на хората им писна и искат независимост в гласуването, и ликвидация на филма купуване на гласове ?

След електронно гласуване, защо пък не и електронно бракосъчетание.........? Тъкмо ще се реши проблемът с ДЖЕНДЪРСКИТЕ сватби, ха-ха-ха!!! Сериозно; гласуването на избори е отговорен граждански акт и личното присъствие и подписът са израз на уважение към вота. Това не трябва да се заменя с механично натискане на бутони по клавиатурата, защото се умаловажава гласуването!

"Воля" е еманация на абсурда. Абсурда на това напълно безприннципни хора и демагози да са в парламента на България. "Принципно президента бил прав, ама понеже......" Или имаш позиция или нямаш! Аман от този култ към личността, не е важно какво, а кой го казва.....То поне култа да беше към интелигентни, образовани, духовно богати и способни хора, а то към охранители, физкултурници и прочие плоскочели алфа примати.....

"Затова ние ще направим наше предложение, в което ще искаме отпадането на преференциалните прагове напълно", каза Марешки." Дано като ти отхвърлят единодушно тъпото предложение да получиш просветление, че не си по-различен от Радан Кънев и Яне Янев, еднакво безполезни.

на прост народец хак са му такива "патриоти"!

Мариачи, не можеш хем да клечиш пред властта, хем да си опозиция. Не можеш хем да продаваш държавата си, хем да си родолюбец. Много станахте лакмусите в тази политическа класа.

Магарешки,нещо друго не искаш ли ?

Искаме още Еротични модели за дупетатки

Искате,ама ние затова сме тук-да не допуснем волята на хората да има значение

гласуването в родината ни трябва да е само собственоръчно! влизаш в кабинката с празен лист, пишеш собственоръчно партията и първите десен народни избраници които предпочиташ! лимит две минути! кой може да пише гласува, кой не може, гледа жално!

..........,а грамотните инвалиди с остър артрит, пареза, ампутация, увреждания при трудови злополуки и т. н. ?