17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какво значи "невинна"? Взела ли е Техноимпекс или не? Ако да- как? наследство от родителите ли е, платила го е от заплатата и спестяванията си ли? заем от милиони ли е теглила и го е покрила с доходите си? А това, че той бил със свален имунитет, значи нещо за него, но не за доводите му. Пълен цирк и тотална излагация за БСП, съжалявам.

Ами Марешки, как е станал такъв ЕДЪР БИЗНЕСМЕН?

лидер на партия??? Коя партийка казвате - "ЯЛОВ" ли.. Или семейно-аптекарската му дружинка.. Кат е полкоз велик политик, що не внесе един СВОЙ вот на недоверие.. Да видим неговите мотиви.. Например за това как Баце му заведе за ръчичка на Лаута, да ме прави президент на Локо Пловдив. Ма то туй си беше чисто мародерство от негова страна. Е остави ми вторио етаж на лятната ми хасиенда, дет си го дигнах ама съвсем, съвсем незаконно.. Е как ша подкрепи Магарешки вот на недоверие? Ми нъл ша му са сецне ДУПЕТАТСТВАНЕТО на семейната дружинка.. Щото подлъгалите се да пуснат бюлетинка за ЯЛОВ и сие я го направят пак, я не.. Щото не си спомнят Магарешки да е направил нещо читаво в Парламенто.. Освен парларе, парларе, парларе.. Кат подлога на Баце.. По навик вече му са подлага..

да "няма бедни", само че ние да сме от богатите кой крал ср ал - нямаЛО обвинения - ми то да сте видели за някой дори и да е имало нещо да е станало много нелицеприятни хора - в буквален смисъл и душевно - жал ми е за нас - такива крадливи кукундели да се ебват с хората, а те да им вярват - няма да се оправят нещата нормално - за 30г - 2 000 000 - след още 30 ще сме на етнически партии и малцинство виновните ще бъдат богати и далече/децата им също

Майка ви дееба лицемерна!

Приватизирала го е както всичко по онова време - РМД, плаща се само 15%, които се събират от участниците, може да има заеми и всякакви други, от изброените от теб, пари. След няколко години е напуснала борда и си е продала акциите. По принцип дружеството не е имало някакви сериозни активи - то е било търговско и основен момент е вноса и износа. Вероятно е имало някои тесни неща, но нарушения на закона очевидно, толкова инстанции, при голямо желание и поръчка, явно въпреки всичко, не са открили.

Цацаратурата и службите у нас десйтват като печатници за индулгенции за силните на деня и като бухалки срещу неудобните. Да не забравяме, че всички институции в България твърдят, че Делян Пеевски е най-честно забогателия депутат-бизнесмен-медиен магнат в България. Толкоз по тезата "институциите не откриват нищо". Хвани единия, удари другия!

Изобщо не се пеня- резилът си е само и изключително неин и на партията, която представлява, ако изобщо си дават сметка за това, разбира се. В политиката не е като в бюрокрацията- имам документ, че не съм откраднал, значи, не съм, ама нищо, че всички знаят и виждат. В политиката хората-избиратели гледат как са нещата реално и няма да ти дадат подкрепата си, колкото и документи да имаш.

къде са 86 депутати, които не са гласували?

къде са 86 депутати, които не са гласували?

казано е-в основата на всяко богатство се крие престъпление,това толкова важи за нашите богати биснисмени,че повече не може,магарешки ,не се прави на честна мара ,в лайната си до кръста ,поне си мълчи ,ама ти нали играеш курва в момента ,не можеш да се сдържиш,карай ,и твоето време изтича,часовника тиктака,тик-так,тик -так „

Докато дъвчат дъвките "Техноимпекс", историческите успехи на българското Евро-председателство и др. подобни, крадците продължават да крадат на корем.

Никой не е казал , че си невинна. Казват, че си се отървала поради давност...Пък и съдебната система е лоша, ама когато си ''невинна'' е много Убава ?

А бе Нинова тези институции няма да кажат че сте виновна и няма да Ви осъдят , защото те са ваши !

Те затова ли държат Марешки на "трупчета" че да слушка?

Марешки, кога ще атакува ГЕРБ, затова , че са сие настанили РОДНИНИТЕ до двето коляно във всики общини и кметства на отговорни постове за Еврофондовете

Като българин желая да отговорите, а Вие другарко Нинова, като лидер на партия, сте длъжна да отговорите, взела ли сте Техноимпекс или не, ако да - как?, наследство от родителите ли е, платила сте го от заплатата и спестяванията си ли?, заем от милиони ли сте теглила и сте го покрила с доходите си? Мен не ме интересуват "решенията" на българските съдилища. Този отговор трябва да го дадете лично на българските граждани. В противен случай не сте "невинна".

са подобни атаки, кой, как бил приватизирал нещо! Ако има нещо незаконно или гнило, то ще е или в занижената оценка, или в процедурата! Но те и двете се контролираха от Агенцията по приватизация!Така, че ако има някой за затвора, то той е там или е сред оценителите.Не е случайно , че в 70% от случаите изпълнителни директори на приватизираните предприятия ставаха именно кадрите от оценителските фирми! Това беше "бартера"! А ако трябва да бъдат преследвани тези, които се възползваха от системата за приватизиране, то те са хиляди !И са навсякъде- и в Парламента, и в общините и в политическите активи и в измислените структури като КРИБ и т.н.

Марешки внася ДДС и акциз толкова, колкото цялото ви село не внася. Провери си данните и психическото здраве, тогава пиши глупости.

Господин "следовател", ако разполагате с доказателства за извършено престъпление от Корнелия Нинова, ги дай на компетентните органи. Имаш ли такива, стиска ли ти?! Ако ги имаш - ДАВАЙ ГИ. Ако само клеветиш, ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ... Казах...

ВСИЧКО ЧЕРВЕНО- МИРИШЕ

Всичко що е син ДЕБИЛ, направо си ВОНИ....

МАРЕШКИ ЩО Е ЗИНАЛ КАТО НЕВМЕНЯЕМ? АКТИВИТЕ НА ТЕХНОИМПЕКС 1998 ГОД. ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА СА БИЛИ 229 000 Х. EUR., КУПЕНИ СА ОТ 28 ЧОВЕКА, В. Т. ЧИСЛО Е НИНОВА. ТОЗИ ЧОВЕК, ПЪК И ДРУГИ ДОКОГА ЩЕ ВМЕНЯВАТ НА ХОРАТА КОЛКО Е ВИНОВНА ЗА 50 000 ЛВ., А ТЕЗИ КОИТО КРАДАТ МИЛИАРДИ НИКОЙ НЕ ГИ НАЗОВАВА- КУПУВАТ СИ ОСТРОВИ, ИМЕНИЯ ЗА ПО 750 МИЛ. Щ. Д., ПРИСВОИЛИ 500 ТОНА ЗЛАТО ДЕПОЗИРАНО ОТ ЖИВКОВ В ГЕРМАНИЯ 1982 Г. И ВЪРНАТО ПРЕЗ 2005 Г. ОТНОВО У НАС. КОГАТО МАРЕШКИ НАЗОВЕ ТЕЗИ ОТ ТРИБУНАТА НА НС, КАКТО ДНЕС КРЕЩИ СРЕЩУ НИНОВА И КАЖЕ КАК ИЗТОЧВА ДДС ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНАКОПЛАТЕЦ, ТОГАВА НАРОДА ЩЕ ПРЕЦЕНИ, КОЙ Е КРИВ И КОЙ ПРАВ. В БЪЛГАРИЯ ВАЖИ ПРАВИЛОТО ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА, А ЗА МИЛИАРДИ НЯМА ЗАКОНИ!

купуваха предприятията на килограм като РМД и РМК.Ако не знаеш какво животно беше това, питай Костов, той го измисли! А то е сладка работа!Купуваш предприятието като даваш едни мижави пари като вноска 15% от стойността му (като пфеди това си купил оценител, който да ти свали оценката 5 пъти), а останалите пари ги изплащаш след....5 години и то като вземеш кредит! Питаш кой можеще да се вреди в тази далавера? Ами бай-често го правеха самите шефове-директори и управители на същите тези предприятия! А по-апетитните се разпределяха "отгоре", като предварително им се главяваше шеф я от някое министерство, я от някоя община или областна управа! Та какво не разбра от приватизацията? Продължаваш ли да се чудиш кой, как е купил построеното от теб и другите около теб?

Кажи ми тогава кой прокурор досега си е "свършил работата", като всички са подлоги на властимеющите???!!! Те си ги назначават, за да могат да "приватизират" законно. Може да не е морално, но всички такива кражби са законни, защото и законите им са такива!

Абе Желю Бойчев на кой е роднина в ДС на Б С П?

Нинова е видимо най-облагодетелствалата се председателка на БСП от създаването и като партия... и най- атакуемата също.

"Чиста" е като сълза другарката

нидей рива- щом опряхте дотам да се мерите с ма. ра.га.решки, значи добре сте.

в общините е пълно с червени дебили, бре каунь...

де да можеше да им … …, ама една стока са.

ЦЕЛИЯТ МИ ТРУДОВ СТАЖ Е МИНАЛ КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛ. АКЦИЗ ПРИ ГОРИВАТА, ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ И ВСИЧКИ АКЦИЗНИ СТОКИ, СЕ ВНАСЯ ОТ ПРОИЗВОДИТИЛЯ. ТАКЪВ Е ЗАКОНА ЗА АКЦИЗИТЕ. 37 ГОД. СЪМ Е ЗАНИМАВАЛ С ТОВА. ОТ КОГА МАРЕШКИ Е СТАНАЛ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ГОРИВА? ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ И ЧЕТЕШ ЛИ ТОВА, КОЕТО ПИШЕШ, КОМПЛЕКСАР? ЯВНО ТИ СИ ИЗРАСНАЛ В КОЛИБА ИЛИ СИ КЛИЕНТ НА КАРЛУКОВО, ЗА ДА ДЪРЖИШ ПОДОБЕН ЕЗИК!

Всички са доказано невинни, а баницата я нямаааа.

ЯВНО ТИ СИ ПО-ЗЛЕ И ОТ НЕГО!

ДРУГАРЮ "следовател", като гледам правописа ти, гарантирам, че си следовател в помощното училище на Цецо Гуменката.

Ами какво е виновна Нинова?! Купила за 70 бона най-голямото външнотърговско дружество от соц-а с активи за стотици милиони в чужбина. Просто късметлийка! Ама имаше и по-големи от нея - примерно цяло Кремиковци за 1 долар.

229 хиляди активи?! Че и евро?! 15 години преди да се появи еврото... Нагли сте, бе! Ама то и Кремиковци струваше 1 долар, а? Сега ревете, че няма пенсии. И 5 лева са ви много!

Те всички от времето на приватизацията сте "невинни". Ама колко сте морални?

Сериозно ли смятате, че властта има за какво са се хване с тоя Техноимпекс? Ако наистина беше така, досега герберите щяха да разкостят Нинова! А и сумата от 60-70 хиляди лева, дадена от Нинова, е малко смешна. Защото само НЕГОВИТЕ пури струват към сто хилки годишно (според тома биков)!

въобще не е наглост, а истина, аз също гледах активитие на "Техноимпекс" 1998 г. и те наистина са приравнени към еврото, даже са 228 х. и нещо, а не 229 х. Така, че това което е писано е вярно.

tonk11

Ама кремиковци имаше дългове за 100 милиона а техноимпекс имаше печалба 10 милиона годишно нали?

Фактите, фактите Санчо са важни, а не мераците на този или онзи! Факт ли е, че е имало разследване и то не едно? Факт е! А факт ли е, че всички български институции по казуса се произнасят с НЕВИНЕН? Също е факт! А логично ли е, че ако имаше и грам нещо вярно ГЕРБ щяха да си свършат работата и Нинова не само, че нямаше да е в парламента, но нямаше да е председател на БСП? Абсолютно логично! Какво дъвчем тогава? Ама на някой му се искало друго! Чудесно! И на мен ми се искат много неща, ама няма!

Те у нас всички са невинни от този период.. Ето, един даже е премиер, те за един техноимпекс се хванали... Но си прав, ако имаше за какво да се хванат, отдавна да са я разпарчетосали.

Права си, пипилото, само АЗ съм чист като момина сълза. Нали така, другарке?

Айде, айде, новорегистрирана фирма на месец извади 316 милиона и никой нищо... И тази сделка потъна в аналите на историята...

tonk11

Стига глупости бе! Всъщност агенцията за контрол на приватизацията завежда дело въз основа на проверки от 2001 г за неизпълниние на договора но до решението на съда след много отлагания и обжалвания се стига през 2006 г. Тогава вече обаче КУРНИ не е там. Вече е била шута на Костов и синята идея и е зам министър при Р. ОВЧ. И съответно вече е лют бесепар.

tonk11

Я пак се изкажи ама по-разбрано! Дано разберем какво точно казваш!

не се обяснявайте, а ЗАКРИВАЙТЕ!

Баце пратил поредната патерица да атакува, за да неглижира атаките за Острова :) Ей, евала на Пожарникаря - с чужди ръце бърка в огъня и излиза абсолютно Невредим... Пожарникарят е най-оцеляващият вид на политическия небосклон... Всички горят, за да свети ТОЙ...Евала на Слънцето!

с приватизацията. знам само, че е много мътна и се е крадяло в неописуемо огромни мащаби. Но това, е следният пример, с който, ако нямате нищо против искам да корегирам казаното от вас. Става дума за един военен завод относително в близост до София. Там имало някаква златна глава с която се произвеждали важни елементи от оръжието. Тази глава е била купена от запад и стойността и тогава е била дванадесе милиона долара. При продажбата на това предприятие, според цените на световния пазар и актуалността на това което тя е можела да прави, цената и била около двадесет милиона. А целият завод се е оценявал на стотици милиони долара. Разфасоват завода колкото могат за да го преоценят и когато стигат до точка предел, е обявен за продажба. Продават го за малко под един милион. Математически погледнато това не прави продаден на цена 5 пъти по-малко а най-вероятно сто пъти по -малко. Това прави живота на редовия българин още по-тежък. Но техният още по тежък. Към кражбата си те, както е видно, добавят и друг грях, трябва постоянно да отстояват краденото с лъжа до лъжа. Не че ги безпокоят често и не че точните хора ги безпокоят; пресата, това е достадно, но чак пъ безпокойство не е. А, е. Те дори и не осъзнават колко обезпокоително е. Нищо няма да занесът със себе си. Тук всички сме за кратко. А горе е Истинският Съд.