Маратонска среща поохлади страстите на Русия и Украйна

Страните остават ангажирани да смекчат настоящите разногласия в по-нататъшната си работа - това е акцентът от срещата в нормандския формат, провела се след дълго мълчание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейците решават проблеми предизвикани от САЩ! Отдавна САЩ трябваше да бъде изритан от целия ЕС, но има много американски мекерета в управлението на съюза!

Да бе, украинците не искат да живеят под руския ботуш и за това са виновни САЩ. Те сигурно са виновни и за преврата в Буркина Фасо. Хорица с робско мислене като теб не могат дори да си представят, че на света има други хора, които не ги кефи да им казват от друга държава как да живеят. Както истинските българи не ги кефи, когато Русия казва, че трябва да напуснем НАТО.

Няма никаква заплаха за Украйна от страна на Русия. Знаят го дори самите украинци. Блинкен, Байдън и Столтенберг истерично повтарят това, на отговорните лица в правителството на Украйна ги опровергават. Още в края на 2021 секретарят на НСБО, Олексий Данилов заяви: "Не виждаме голяма опасност в това, което се случва по нашите граници (...) не виждаме заплахи за открита агресия от Русия (...) Преди два дни министърът на отбраната Резников повтори едно към едно тези думи на брифинг след заседание по безопасността: "Но няма причина да се смята, че ще има открито нахлуване от страна на Русия." Според него броят на руските войски близо до украинско-руската граница е подобен на този от миналата пролет, около 109 хиляди. И Резников, и Данилов виждат във всичко, което става "част от информационна кампания за "сплашване" на украинците". (всички цитати са от УКРАИНСКИ електронни медии - NTA, BBC news Україна) Кому е нужна тази истерика можете сами да си отговорите. Аз само ще перефразирам изказването на един германски политик от времената преди ВСВ - Байдън, Блинкен и Столтенберг играят комар, но ще плаща Европа. А нашите доморасли политици ги гледат в устата и като папагали повтарят глупостите им, вместо да вземат и да прочетат нещо по въпроса.

Путкин скоро ще увисне на уличния стълб А сега русофилистици започвайте да к в и ч и т е

От 2014 г. го чакаме това, но като знаем какви сте баламурници русофобите, само предизвиквате смях с глупостите си. :)))

По време на Техеранската конференция през 1943 г. Й. Сталин изтъква важността от американското участие: „Ако не беше американското производство, Обединените нации никога нямаше да спечелят войната.“

Снимката кърти. Укрите си мислят, че ако Русия тръгне с танкове, ще използва Т-34, които са от ВСВ и са без защита. Новите руски танкове имат защита и свалят този Джавелин още преди да приближи на 20 метра. Просто срещу него се изстрелва защита. После пък се гърми по позицията, откъдето е пусната ракетата и този с тръбата отлита към Степан Бандера на небето.

Може ли да ни просветлиш, защо за една вечер от 2000+ ИХТАМНЕТов останаха само хирургически останки за погребване?

там инжинер ли беше... на фронта ли си бил..

ни мой да стане страна огрмная нет денги...

При цени на газа стигащи до $2000 ? И при 600 милиона тона износ на енергоносители ? И при 700 милиарда $ златен запас ? При незначителен дълг от 8% ? Русия няма денги ? За "принуждение к миру" има предостатъчно.

Смяташ ли, че ако РФ навлезе в Украйна, някой ще и купува газа? Помисли пак.

Както и да коментират медиите - фактите показват, че Западът отстъпва пред Путин. - САЩ се готови за преговори и инспекции на ПРО в Румъния и Полша - преди това не искаха. - Западът в Нормандската четворка притиска Киев да спазва примирието. - Това че САЩ не искат да се публикува техния отговор е показателно, че са направили отстъпки на Путин. Иначе щяха да се хвалят че са победили Русия.

као си рекъл...

Новата промяна в България толкова не може да проумее , че Украйна иска да цоца отвсякъде - нерде изток нерде запад. Преди цоцаха газ от изток , само че им се поиска да си платят , а те не искат и затова се обърнаха към запада. И се тръшнаха, че ще има война с Русия и западняците воглаве с САЩ се хванаха. И хоп първото милиардче в евра Украйна го получи, а ще има и още. И ето това е промяна в политиката - да създадеш ситуация в която да ти помагат. А нашата промяна не е никава промяна ' Ние бяхме велики велики сме и велики ще си останем' и с всичко ще се справим сами! Ама с цената на какво?

Путин вдигна цените на газ и нефт, Украйна е пред фалит, а украинците се готвят за Майдан. Всички руски цели са постигнати. Никога не са и помисляли за война. В краен случай, щяха да смачкат укрите с ракети без да влизат в Украйна.

И аз чух, че САЩ щели да дават американско гражданство на пленените руски войници. И за това Путин се отказал да влиза в Украйна.

Ти знаеш ли, че това е идея - на предалите се в плен ватници да се дава американско или ЕС гражданство по избор. Ле-леее какъв наплив ще е!... :)

"Никога не са и помисляли за война." - А бе вие последните 30 години да не сте били замразен или в някаква летаргия?

След дестгодишно "присъствие" на съветската армия в Афганистан .... се разпадна СССР.

Аха, Путин вдигнал цените на газа и пак руснаците криви. Обаче експертите посочват и други фактори - Европа намалаява собственото си производство поради изчерпване на газонаходищата в Северно море, норвежците изведоха няколко свои месторождения точно в този кризисен момент в планов ремонт и само една компания, държавната " Equinor ", вторият по големина след "Газпром" доставчик, получи разрешение за минимално увеличение на експорта, Германия точно в този момент реши да спре атомните си и въглищшните си електроцентрали и да разчита на газови доставки и на "зелената сделка"за промишлеността си. Обвиняват "Газпром", че манипулирал цените заради изгодата да продава газ в Азия. Ха-ха, ами нали същото правят и американците. Размахваха близалката, наречена "доставко на втечнен газ" пред европейските потребители, но в момента, в който Китай започна да плаща повече за техния втечнен газ, доставките се отклониха към него. Това е търговия - всеки гледа да спечели за себе си и търгува там, където в момента му е изгодно.

Не му стиска на лилипута да нападне. И няма да го направи. Дори и той не е толкова глупав. Без кауза армията му не струва и грош. Как ще обясни на войниците още едно взаимно избиване с украинците? В името на какво? Може би някой български русофил-олигофрен ще се опита да ни обясни, но ще бъде само жалък опит. Защото КАУЗА няма. СССР победи Хитлер, защото всички хора ВЯРВАХА, че тяхното дело е справедливо и е нямало начин да не победят. Сега руските войници в какво вярват?

Не СССР а съюзниците победиха Хитлер. На СССР основния аргумент бяха наказателните роти зад гърба на съветските войници. През Втората световна война има повече убити в гръб съветски войници, отколкото загинали от вражески куршум. Ама тези работи от къде да ги знаете...

Абсолютно прав сте колега нацизмът беше победен от коалиция от 51 държави.

Самият Чърчил беше казал, че само СССР може да победи Германия. И затова те ги подпомогнаха и чак когато видяха, че Германия почва да губи, отвориха втория фронт , защото имаче СССР щеше да има граница на Атлантическия океан както беше подкарала. И това ако е коалиция здраве му кажи!

Пък Сталин си призна, че ако не бяха съюзниците, никога нямаше да спечели войната.

А как ще коментираш изказването на адмирал Уилям Леги пред конференция на ветерани от ВСВ в Ню Йорк през 1950: " Съветската армия до самия юни 1944 г. поемаше върху себе си цялата мощ на силната германска армия" (юни 1944 - откриването на Втория фронт)

Чий кораби потапяха немските подводници в Атлантика още от началото на войната?

Pederungel,nqma da ima pehota,a Iskanderi,zirkoni,Sarmati,Kinjali,Bulavi...

Каква е разликата, агресорът си остава агресор!

Преди повече от 100г. Руснаците имаха една кауза да освободят своите братя Българи, и успяха. Та сега да освободят събратята си украински Руснаци няма да ги мотивира още повече ли?

После нападнаха българите в гръб? Два пъти! Ахахахахаха Каузата им бе, руския Император да има излаз на топлото море, както и отколешната им мечта да сложат ръка на Цариград..

Както писах по-горе "жалък опит"! А руснаците в Украина искат ли да бъдат "освобождавани"? А украинците в Украйна какво мислят по този въпрос? Не е ло по-нормално всеки с руско самосъзнание да си отиде в Русия, отколкото да има войни и смърт.

Да започне събирането на подписи за Референдум за обявяване на България за военно ...НЕУТРАЛНА...държава!! Национален Референдум със Само Един Въпрос: Съгласни ли сте България да приеме Закон за Военнен НЕУТРАЛИТЕТ ! Нужни са подписите на 50 депутати или на 400 хил гласоподаватели ,за да стане Референдума задължителен

Имаш ли пари да си играеш на неутрална държава?

Няма такова нещо като неутралитет за държава като нашата. Само най-големите могат да си го позволят, защото никой не смее да ги пипне. Ако пречим за нещо на някой от големите, ще ни смачкат, без значение дали сме неутрални или не.

Ама де да се разбираше това...! Възхищаващите се на Путин (той е нарцис лидер, ще го балсамират ли един ден или ще е в незнайно място?!), чудно как не разбират това?! Или го разбират, но предпочитат Путин за главнокомандващ И България. Тези ,които не мислят като тях не мразят Русия, нито хората, те искат и там да бъде живота като навсякъде другаде и да се подобрява, не ресурсите на една държава да отиват за безумията - амбиции на уравляващите ги.

Какъв военен неутралитет. Само в коментарите на Дира има толкова вмирисани ватенки дето раздават циркони армати и какво ли не :). Замили са задниците и чакат руски освободителни войници за една Волга!

По руските хибридни сайтове, кой да стои, ако не ватенките?

Поварчик Пригожинский, тази игричка с обявения неутралитет България я игра веднъж и вашето СССР ни обяви война и ни окупира :) Е, мъжко д веднъж се е&е! Тоя път ако ви се иска пак да ни завладеете за още половин век, ще трябва да си пролеете кръвчицата.

Па и по-добре.

Фактът, че ЦБ на Россия усилено купува евра и долари е достатъчен, като признак, че война между НАТО и Россия не се предвижда в обозримо бъдеще. Кой налива ресурс във валутата на страни с които се гласи да воюва и (евентуално) да победи?

"Банката на Русия реши да не купува чуждестранна валута на вътрешния пазар... от 15:00 ч. московско време на 24 януари", се казва в изявление на регулатора. "Това решение беше взето, за да се намали нестабилността на финансовите пазари". Русия опитва да намали своята зависимост от долара. Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от RT. Правителството действа по темата. Сериозно намалява резервите в американска валута.

Ми, те, само за ден изкупиха 500 милиона :) Ако е така, както казваш, то тогава логиката диктува рублата да расте спрямо долара, а то не е така. Нещо ти е убягнало :)

Ще закъсат здраво, в огромна изолация. Ще сключват разни други договори и съюзи, като Китай, който има задържана продукция и се чудят какво да правят с нея, Европа не я ще, Америла също, Африка не може да се разплаща. Но жалко за руските хора, наречени народ. В Америка има много руска пара, ще я блокират, заявиха го вече и ще го направят. Това е въпрос до дни. И други санкции. Но притискането е голямо и от двете страни. Путин нещо се е смахнал да подгони вятъра за личните си амбиции за величие.

С какво ги купува бре? Всичките запаси на Россия са под 500 милиарда долара. Москва фалира. Затова дрънка оръжията.

Купува ги с ресурси, имат си много.

Продава си ресурсите :) :). От това бог не се става!

С кои ресурси по-точно?

Руската Македония към Русия Българската Македония към България

За отношенията Украйна - Россия може да се каже, че са обратни на Македония - България. Россия е един вид откъснала се колония (Московитско княжество), обсебила в по-късен момент истинската Русь, присвоявайки си историята ѝ. Россия, като държава с това име, съществува от Петър Първи. Просъществувала е до 1917 година. Днешна Россия е държава на 30-тина години :) Формално тя няма никаква връзка с Российская империя, тъй като СССР не наследява юридически Империята.

Ондрей, Андрий, Петро, вместо Андрей и Петър, аналогично Георги в Сев Македония е Гьорче и разни други примери говорят за това, че и украинците и македонците са измислени, както и имената им. Какви ли думи и имена не изравят, за да докажат, че видите ли били различни. Хърватите от сърбите и от черногорците, в Белгия валонците, в Испания баските и каталунците нима не правят същото. Утре може и майните да искат да се отделят, защото казват пипируда и тилифон , а пишат телефон и пеперуда и да спорят за идентичност. Хората се обединяват, а те се делят или поскоро някой иска да ги раздели за да ги владее. Стария принцип разделяй и владей е измислен на запад- стара римска политика( Гай Юлий Цезар)

Всички ползват буквите дошли от македонските земи.

Всъщност, ако някой нагнетява напрежение, това са САЩ и НАТО. Те говорят непрекъснато за руска агресия, те са тези, които под благовидния предлог за защите доставят летално оръжие на Украйна, розполагат бази, придвижват войски в страните, граничничещи с Русия. А в същото време руският агресор най-спокойно си стои на собствена си територия и хич не се е разбързал да напада някого. Що се отнася до това, че имало войски на границата с Украйна, явно руснаците са си научили урока от 1941 година - не се оголват границите със страна, в която има военен конфликт, още повече, ако тази страна е враждебно настроена. Защо няма струпване на войски на границите с прибалтийските републики, въпреки, че и там има рускоезично население, което по някакъв начин е притеснявано и заплашвано, въпреки неприятелските настроения в средите на управляващите в Литва, Латвия и Естония, въпреки наличието на войски на НАТО и САЩ в Прибалтика? Просто на територията на тези три републики няма военни конфликти, който по някакъв начин да провокира опасения в Русия. А по повод това, че страстите се поохладили след последната среща в нормандския формат - паратика работа, както казват в Странджанския край. Сиреч, празна работа. Украинците отново отказаха да говорят за Минските споразумения, което значи, че конфликтът ще продължи да тлее и да създава реална заплаха за мира в Европа. Украйна е истинската заплаха, а не Русия.

САЩ и НАТО са струпали 120 000 войска по границата на Россия. Наздоровя.

Ами Украйна (която е марионетка на САЩ) е струпала такава армия на границата с Русия! САЩ и НАТО е неизвестно колко наемници и "съветници" са струпали на руско-украинската граница, но активно въоръжават украинската армия с оръжия за стотици милиони долари!

Викаш, ако стане нещо в Кърджали, България няма право да струпа войска там, че може да обиди Ердоган, а?

Ами и Русия да струпа 120000 войници на американската граница.

Постепенно Европа ще започне да купува не руски газ, включително и ние.

Русия продава 33% от газа потребяван в Европа. Това и е трагедията. Вечния губещ.

само ако Русия си смени името!

Да започва войната ,че запретвам ръкави и почвам да убивам богатите ! СЛАВА ЗА ВОЙНАТА СЛАВА ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА И ЩЕ МИНЕ ПОД НАСЛОВ ДА УБИЕМ БОГАТИТЕ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА !

Защо ще убиваш богатите? Така няма да станеш богат. Или смяташ след като ги убиеш да им вземеш богатството?

Нищо не искам да им взема ,искам тия алчни катили да страдат !

Къде сте?

Къде сте?

Но не и цялата истина! (някой, преди около век, го беше казал) Като ти казват, че „26ти е сряда“, ЗНАЧИ Е СРЯДА! Защо рипаш? Просто са пропуснали месеца и годината! Като ти казват, че „ваксината срещу Ковид помага и не е вредна“, ЗАЩО НЕ РИПАШ? Да не би да са ти казали, след колко петилетки ще стане това? Ти защо се съмняваш в точността на официална информация изнесена от СМИ? Ще се наказваме да знаеш!

Руските военни формирования край Украина са същите както преди две години. Няма тенденция към ескалация от никоя страна. Цялата истерия идва от англосаксонските медии, всичко е имитация. Защо? - предстои да разберем.

Всъщност край ураинската граница няма руски войски, а само западните медии лъжат?

Защото икономическа криза „се замазва“ с война (класика) или с пЛандемия (нов вариант и както се оказва доста сполучлив)

Ако Русия искаше да си върне Украйна след Преврата-Майдан от 2014 , тя винаги можеше/може да го направи. Нищо не зависи от фашизираната територия Украйна.

26.01.2022 e Сряда!

80 000 000 за руски тролове в България - натиснете малко газта, че никакво старание не се забелязва!

Слава Богу! Дано човеците се вразумят, независимо, кой какви интереси преследва.

спокойно. не се притеснявайте. война няма да има. вчера Северна Македония обяви заяви че при евентуална война ще участват и те. Путин като разбрал много се изплашил. затова сега вече ще започне да оттегля военните. страх го е от армията и силата на Македония. все пак Македония е най древната страна във вселената

Schilo

Заедно с древните укри са копали Черно море. Е, сега спорят, кой е направил първата копка, ама това са подробности.

слаба е педерацията, краварите ги разпориха отново. Путин е сут, като Хрушчов. Само пропаганда колко сме велики, Сйде сега кръгом и право в къщи.

Schilo

Слаба, слаба, колко да е слаба. 1:0 за РФ. Укрите се прибират в казармите. Отказаха се от военна интервенция в Донбас.

Schilo

Сега, вместо оръжие, запада да изпрати на укрите храна, горива, лекарства. Че, да не стане втори Майдан, тоя път Майдан на гладните.

Майданът на гладните в Киев вече върви. Нашите "независими" медии упорито го крият.

Ясеневско мекере ли си или да?

Нужни да ми 3 дни за да обеся Бандеровските нацисти по дърветата в Киев. Пред Ройтерс 25.8.2020 г.

С други думи запада не смее да направи нищо срещу Русия. Ако Русия смекчи позицията си то зоподо направо клекна.

педерацията се наака

В Русия САЩ и Украйна знаят ли за тая среща?

Ако американците и НАТО решат да приключат с руснаците, всичко може да стане много бързо и хитро. Както по времето на Желязната завеса, спираш вноса на абсолютно всички стоки за Русия. Автомобили, техника, домашни потреби и т.н. Спират се всякакви взаимни проекти , настоящи и бъдещи.Да си ползват там само техните Москвичи и Лади дет се вика. Само за една година руснаците толкова ще обеднеят и такава апатия ще ги хване, че на финала другарят им Путин сам ще си сложи въжето. Явно в това дрънкане на оръжия се цели нещо друго. И на едните и на другите им е ясно, че с това ядрено оръжие победители няма да има. Оства да гадаем кой как и с какво иска да извози другия.

Руснаците като спрат износа на петрол и газ и китайците ще празнуват Нова година по-рано

Schilo

Аха, а запада остава без газ, титан, дървесина...Отнемат се активите ма гигантски корпорации....Я, прочети материалите от вчера, де водещи корпорации са искали много внимателно от Белия дом да преценят, какво ще правят....

а бе ти от кое помощно училище си ? нещо за хюндай, кия , тойота , китайска всякаква техника чувал ли си ? случайно бил ли си излюпен когато русия ВЕЧЕ бяха под ембарго ?

Schilo

Да не говорим за заводите на Мерцедес, БМВ в Русия, Ауди и те.

Абе гледам, че си реалист, ама ако може да ми обясниш колко точно "бързо и лесно" ще стане!? Колкото във Виетнам ли? Или колкото в Ирак, Сирия, Авганистан, Сърбия?

Леле,колко си прозорлив!

Schilo

Поохладиха горещите кратуни в Киев. Сега да си прибират ,крите армията по казармите.

Баце украйнците от 8 години искат да се прибират по казармите ама са във война с руски войници без пагони. Спри да пишеш глупости. Сега руските войници трябва да се прибират, щото Китай ще прави олимпиада и на Кси не му се иска да кани новия Хитлер на откриването. Ние тука си говорим за някаква Украйна, но тъжната истина е, че на никой не му дреме за Украйна. Всичко интересно тоя век е около Китай и Индия. Чакаме на американците, ама ако тия глупости продължат, ще дойдат китайците да ни подредят градинката……..

Schilo

Ами да се прибират бе, кой им пречи? Има мински споразумения, които Киев нарушава. Де е специалния статут на Донбас, за който подписаха след втората среща в Минск?

Schilo

А, ако ще се говори за Олимпиади и войни, как пък все американците и техните проксита започват войни точно тогава? И в Югославия и в Грузия-2008 год. и в Украйна през 2014 год.

"В обща декларация представители на държавните глави и правителствените ръководители на четирите страни, се договориха за безусловно спазване на примирието в Украйна". За ужас на краварите! След като няма какво по-вече да вземат от арабите, армията им бездейства. Огромните средства, които се наливат там, трябва да бъдат оправдани някъде. Фирмите, производителки на оръжия, трябва някъде да ги пласират. Иска им се да се пробват с едно малко конфликче в Европа, далеч от тях (както винаги го правят). Абе, това е , предимно, бизнес. Пука им на янките за Украйна или Крим. Целта им е да си примерят ония работи с Русия. Дано не забравят , че не е 1944г , когато се считаха в безопасност отвъд океана. Сега едва ли има цел в САЩ, която да не може да бъде поразена от Русия.

Фашия е толкова прехвален гигант... Цялата им икономика - колкото Португалия, БВП колкото две трети този на Калифорния. Въшляци. Това че се перчат не значи, че са страшни. Перчи се страхливият и слабият.

смени си ника че дразниш бе педераст насран

Аха, и понеже руската икономика е толкова нефелна, САЩ и ЕС се жалват на СТО (Световна търговска организация) за търговски загуби и намалели финанскови постъпления заради руската политика на импортозаместване. Видите ли, това водело до дискриминация на техните производители и стоки. Ама, я чакайте? Не бяха ли САЩ и ЕС, които сами налагаха санкции и забрани, сами не пречеха на сделки и за търговис с руски компании и фирми, а като не им се получи да поставят Русия в икономическа зависимост и затруднения, взеха да се оплакват.

американското разузнаване е успяло да се добере до секретни документи от където ясно се вижда,че датата за нападение на Русия над Украйна е ако не на 30,то задължително ще е на 31 ФЕВРУАРИ.:)))

ЦРУ ти знае и кътните зъби, кайчо хахахахах

е пълен кенеф като афроамериканската им каторжничедка държава

Западът си направи истеричен PR, за да накара баламите да им повярват колко са лоши и агресивни руснаците. Само че, Путин им рече да стоят далече от руската граница и да не си помислят да инсталират каквито и да било оръжия около границите им. Кравите непрекъснато ни "убеждават", че НАТО е отбранителна организация, но историческите факти показват съвсем друго.

След всяка една такава авантюра, Русия излиза с някои ползи: 1. От Афганистан се сдоби с технологията за производство на ракетите Стингер. 2. От Югославия се сдоби със стелт технологии, 3. От Сирия и Армения усетиха, че трябва да развиват безпилотните системи. 4. От подготовката за евентуален нов конфликт с Украина чакат новите противотанкови ракети.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ Проблемът на Русия е, че отвсякъде е обградена от съседи. Поляците си имат Катин. Румънците си имат Молдова. Украинците си имат Крим и Донбас. Китайците си имат Манджурия. Грузинците си имат Осетия. Азерите Нагорни Карабах. Казахите си имат Байконур. Японците си имат Курилските "острова". Американците си имат Аляска. Литовците си имат Литва. Латвийците си имат Латвия. Естонците си имат Естония. Всички "фашисти" и "захвадчици" до един! И не желаят да я хранят нещастните джендъри, есминовци и так далее соросоиди! Шведците си ловат риба в морето без разрешение и вадят потънали подлодки... Да гледат всичките сега! Какви такиви "хиперзвуки" са си направили рашките ! Могат да стоварят отбранителни атомни бомби във всяка точка на света... Ми не може само на шишарки и гъбки да карат идните 300 години! Нещо трябва да произвеждат за оборона, за да не им скучаят поколенията, докато учат китайски. ............................................. Ще Ви припомня, Приятели-миряни, една "Панорама" излъчена по Националната Телевизия, декември по-миналата година. Там, един поляк писател, каза на Бойко Василев, когато той го попита: "И вие и руснаците все говорите за Родина, къде е разликата?" Полякът отговори: " Виждате ли господин Василев, Ние поляците, вие българите, румънците и всички европейци, под Родина разбираме земята, на която сме се родили. Земята, в която лежат близките ни. Земята, която нашите поколения са обработвали и защитавали векове. Земята, която е пропита с потта ни и земята, която пее песните ни. Ние дълго сме били с руснаците и от болка сме научили това. Руснаците под Родина, разбират земята на Империята. Нито са я орали, нито са я копали, нито знаят как мирише." Замислете се над това. ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Това се искаше за да има Мир м/у Украйна и Донбас + Луганск ! Майката му е да се спазват Минските Съглашения и много Българи ще почиваме на Черно Море УРА !

Вова пускай ракетите и да се свършва с тоз педалски свят

Отвратителни изявления от български политици. И на врабчетата стана ясно че Путин няма претеции относно България и Румъния. Той има претенции НАТО да не се доближава до там, защото като стреля с ядрените ракети няма да пострадат САЩ, а ще пострадат колониите България и Румъния. Ето защо България е обречена на вечно робство, колко и правителства да сменим на върха все има национални предатели, които при малко по-напечена обстановка ще се приютят в САЩ.

За пореден път българските политици залагат на куц кон!

прав си. за съжаление обаче децата дето не са ходили в казармата вече са анаболни, обезкосмени, метро сексуални, мускулести мъже. те имат усещането че войната е като да се събереш с приятели на село и да пребиете някой който е сам и да после да се забавлявате край огъня докато си разказвате как 5 човека сте пребили един. много от тези представят войната срещу Русия по този начин. мислят си е като се съберат САЩ, Англия, Канада, Австралия и Македония и като нападнат Русия и за няколко дена всичко ще приключи. разбира се участието на Македония дава много голям шанс за победа над Русия но..... същите обезкосмени мъжлета не знам как ще изкарат няколко месеца война без да си скубят веждите, без да се грижат за брадите си, без да се обезкосмяват на задника....ужас. трябва да се откриват козметични центрове навсякъде. ужас. как ще ходят по голяма нужда в гората и ще се бършат с шишарки и борови иглички .....ужас. после ще минат години работа с психолози докато излекуват техните травми. войната е гадно нещо и ако стане ще се води в Европа заради интересите на САЩ.

В Русия бойците служат далеч от родните си места, защото основната им бойна задача винаги е била да пазят Русия от гладните и недоволните, а не от НАТО, персите, монголите, поляците или османците. Затуй 39-та във Финландия не нахлуват войници от Архангелск или Ленинград, а украинци от Одеса и Севастопол, за да не се чувстват сродни с фините и да ги трепат. И сега на границата са струпани не 100000 бойци от Ростов или Москва, а от Сибирския Улуст. Туванци и буряти, евенки и башкири, дагестанци и чеченци, защото и Турчак и Козяк знаят, че руски славянин няма да иска да се бие с православен украинец.

абе дир обяснете на матриала защо е всичко това .Това не е наш конфликт а на чавето на на бай ГЪН който е собственик на газовата компания Борисма Хантер Байден на който Путин отказа да продава газ. Ние нямаме работа в този конфликт.Украинците също искат да премахнат бандеровците но бай Гън няма изгода.Ние трябва да почнем чиска на бандеровци тук в България и краварката да я сложим отзад без да се съобразяваме с нея.

подписаха договор с Янукович и тези държави бяха гаранти на този договор на д-р.ден бандеровците финансирани с 5 млрд.д.по думите на Нуландв извършиха въоръжен преврат и взеха властта.Гарантите освен Русия гъл не казаха Донбас стачкува и обяви самостоятелност от фашистите в Киев С автоматите на рамо фашистите проведоха избори и сложиха Порошенко. А упрекват Русия че направила изборите е Крим с военните. Порошенко изпрати самолети срещу Донбас и изби маса народ. Трактористи и миньори направиха на таратор бандеровците и ги хванаха в чувал в Дебалцево. Тогава Меркел наложи Минския вариант. Путин сгреши.Ървбвсше танковете да превземат Киев.

пушкала, той ръководи парада, всичко друго са зяпачи и баламурняци!

Този номер династията Ким го играе вече повече от 60 години. Като огладнеят, почват да фърлят ракети в морето, докато им отпуснат малко ориз. На всички им е писнало, но са приели правилата на играта като форма на стабилни отношения. Когато младият и още неопитен Ким Чен Ир веднъж леко попрекали, братът китаец отиде на място да му пообясни нещата. Вовата и той е паднал до там, да си търси внимание, щото тотално се провали в това да спечели уважението на международната общност.

Нека си се любят там, въпросът е ние кибиците да не бъдем онодени накрая.

наведоха го Оутим, сега и ще го тричат. Слабички са педерацията.

Специалният пратеник на Русия - Козяк Шефът на партията на Путин - Турчак А нашите путино-русофили ни обвиняват, че сме били Козяци и Турци :)))))))) Ха Честито Нова година, путлеристи!!!!

И милион минуса да сложите, няма да промените истината, че в Москва в Кремъл не управляват руси славяни православни християни, а азиатски фашисти козяко-турчаци езичници и мюзлюмани! Кой е най-вярната пушка и екзекутор на Путин - Кадиров! Кой праща срещу недоволни и гладни славяни и християни - рижи резаци! Гледахме ли ги "освободителите" рижи бойци в Донбаса? Гледахме ги - руският им дрезгав акцент го говореха и с две ръце по лицето се помазваха, а на господа "Аллаху акбар" викаха. Демек досущ няква Сирия, ама в Донбас.

Кръгъл глупак

Продажник!