17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изненадай я с надървен бахур На моят лапам всеки ден. Днеска ме разкрачи за добро утро. Тайната на силата му е в това

Само в България първо се съставя акт на шофьора, който реално не е бил в превозното средство в момента на инцидента и после се разследват причините за произшествието. Иначе може да се окаже, че реалната вина е на някой от който не може да си вземат рекета.

Пропуснали са версията с намеса на извънземните в цялата работа.

стига тая тъпа капча с лодки и пешеходни пътеки, тури за разнообразие оная от рекламата красивата овътре и отвън

а как точно се е оказал напреко на улицата?

Вчера след разходка по Витоша и на слизане от Боянския водопад, Мантинела Петрова задържа автобус без шофьор и спирачки, след което благополучно се прибра до вкъщи с метрото

Засега само автобуси са до Боянския водопад, но обещаваме да пуснем скоро 11 лъч на метрото и уважаемите софянци да може да излизат направо по водните струи на природното чудо

Дира, скоро ще станат 12 часа откакто сте пуснали статията, и още не сте се усетили как още в първото изречение си противоречите - хем превозва пътници, хем няма пострадали, щото нямало пътници.

ти искаш прекалено много от дира

каруцарят просто е забравил да активира ръчната спирачка, преди да слезне от автобуса. номерът с прилошаването вече сме го чували. добре че няма пострадали

Модернизираните автобуси от ГЕРБ и Фандъкова !!! Якооо, къде е Боко да приглася колко са направили за държавата ???

Няма са плашиш. Още малко остана, тройната коалиция да направи правителство и тогава от чешмите веднага почва да тече мед и масло. Стискай още мъничко.

"Автобус превозващ пътници по линия 107 в София катастрофира на слизане от Бооянския водопад в София. Инцидентът се е разминал без пострадали благодарение на това, че в превозното средство нямало пътници" A? Ko ? Накрая и автобус май не е имало?

Добре, че са каменните блокчета от Царско време, да държат кьопавата мантинела... иначе щеше да мине по стълбите надолу

Абе от кога има автобусна линия до Боянския водпад? Писачите от дира много те зле,май нокога не сте се качвали на Витоша.

"Автобус превозващ пътници по линия 107 в София катастрофира на слизане от Бооянския водопад в София. Инцидентът се е разминал без пострадали благодарение на това, че в превозното средство нямало пътници" Това е направо шедьовър на журналистическата мисъл. Заслужава Пулицър!

Ей съсипаа я тая планина! Автобус до Боянския водопад! От друга страна, без повече ходене по 30-40-60+ мин. по чукарите! Дирниците, 107 спира ли на Боянското езеро? На "Момина скала" ли върти?

Ей това само в България може да го има - автобус без шофьор и депутатите без глави.

спрех там веднаж на 9 ракииий, ама без автобус

От Боянския водопад може да слезеш: по г.з, с планински бегач, с търкаляне, включително и пеш, но в никаквъв случай с автобус. Става дума за автобуса който е идвал от Боянската църква.

Ама първо нали тряа се качиш ;-) Ти ако си един автобус, примерно, откъде ще минеш за Боянския водопад?

ракията е виновна

Със сигурност градски транспорт кара с неизправни возила! Маститата герберастка кметица стои начело на СО само за чучело!

Тя лично трябва да проверява дали всеки шофьор като слиза от рейса е дръпнал ръчната ли бе смешник ? От къде ви изравят такива тъпоумници ?

Ами ако се наложи ще проверява, като не си е наела хора и няма нужната организация ....

Ваш Бойко Инспекторчето, как ходи бе, пуьо, лично с джипката джитка - Той да не е нещо по-долен от тая?

Коментарът ми е към екипа на dir.bg Първо- автобуса не ходи до Боянският водопад ,а до Боянската църква Второ - отразявате новината без никаква проверка Трето- отразявате тази случка, но не отразявате гражданските протести и подписки срещу застрояването на стадиона в Бояна от над 2000 души Просто сте "номер едно медия" Пет пари не струвате казано на народен език!

Хъм, автобуса върти над Боянската църква , та ми спират. Ако там е бил оставен автобуса без надзор, то не виждам как сам ще завърти и ще тръгне по напречната улица която е надолу. Странно е и , че ако е нямало шофьор как автобуса е продължил точно по права линия по тази тясна и стръмна улица.

Минал си е автобусът през последната спирка, спрял е после на площадчето при ханчето, шофьорът го е омагьосал да не мърда и да го чака и тръгнал към павильончето. Да, ама то автобус, него магия май не го хваща от раз, теглил е една майна на шофьора и си е поел надолу към града напряко, пресякъл улицата за към Киноцентъра, нагазил мантинелата покрай нея, но като видял колко е стръмно нататък и има стълби, отказал се и спрял.

Пак е виновен Боко. Славун клоуна ще ни спаси.

Путин е виновен бе! Питай оня тъпак дето цвили за лошия путин в статията за 18 годишния милиардер от ДМ

Автобур, превозващ пътници, но БЕЗ пътници! Рейс с шофьор, но без шофьор! Шофьорът се опита да спре, но миг преди да (!) падне по колелата му (!!) случаен минувач (?!) го спасил - Zoro, може би? И никъде не пише В КОЛКО ЧАСА Е СТАНАЛА ТАЗИ РАБОТА? В 5 сутринта, и има случайни минувачи Абе, ЖУРНАЛИСТИКА< та ум да ти зайде!

най ми харесва версията с спирачките.

Автобус без шофьор - иновативно! Може да е част от новите разработки на Гугъл и Тесла за коли без шофьори. Боже, какво ли ни чака още...

Няма такива журналсити! Това как ви звучи, директно от статията: Автобус превозващ пътници по линия 107 в София катастрофира на слизане от Бооянския водопад в София. Инцидентът се е разминал без пострадали благодарение на това, че в превозното средство нямало пътници, .ахаххаахха. И писалия го това получава заплата

Има такива журналисти ! Как така да няма ...

..че много автобусни шофьори слизат, за да си купят вестник или баница, отдавна е практика. Оособено, при работещо превозно средство. Като гледам и спивачите в дир-а са като въпросния водач на МПС - оправете си малко информацията в съдържанието!

Разсмяхте ме , как от Боянския водопад ? до него пеша едвам се стига , а камо ли с автобус . Последната спирка на 107 е боянската църква . Дир излагате се постоянно с писне на небивалици .

Писане на небивалици си е жив кликбайт. От мухата могат да напраявая слон без проблем.

Не е клик байт(ухапване), а е клик бейт(примамка).

Пише: "...Бооянския .."

Значи отивам сега да взема автобус 107 и само да не ме закара до Боянския водопад - идвам в редакцията и ви скъсвам дирниците!

Подлогата на Боко кога ще внесе автобуси, тя защо не се вози на този?!

И гербаджийската талига скоро ще е без каруцар, ама няма да има мантинела, която да я спре от скок в пропастта

Като гледам другите „талиги“ какви „каруцари“ имат и си спомня назад във времето какво са и какво сега правят! Те отдавна летят извън мантинелата

Все по-изпаднали хора пишат статии.

Поредния рециклиран търски боклук внесен от тиквата, с цел угода и подмазване на турския главорез. И пътищата ни се "обновяват" за да могат турските тирове да си джиткат през страната ни ..., не че ги правят качествено де :(((

Превозващ пътници, или без пътници

Автобус превозващ пътници... в автобуса нямало хора... Дираджии и мозък - оксиморон.