Манолова за третия мандат: Не трябва зад гърба на най-малките да се скрият големите (видео)

Тя призова депутатите да спрат да се занимават "само с партийни маневри" и с връчването и връщането на мандати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква стана тя, новите кредити 10 год старите 20 год

Някой май се уплаши, че може да не е в следващия парламент и заплатите, които си гласуваха ще са много за кратко. А дано да не сте в следващия парламент.

...РЕЗИДЕНТА ЗАЩО ОЩЕ БАВИ ВРЪЧВАНЕТО НА МАНДАТА НА ИТН??? ЗА ДОГОДИНА ЛИ ГО ОТЛАГА???

...хем не дават на Герб да управляват, хем никоя дпуга партия НИ ЖЕЛАЕ ВЛАСТТА!!! ИМА ЛИ ЕДИН НОРМАЛЕН В КУКУЛАНДИЯ?!? АДВОКАТИТЕ на мутрите - ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!! ТЕ СА И В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ!!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! НЕ МОЖЕ ХЕМ ДА КОВЕШ ЗАКОНИ, ХЕМ ДА ЗАЩИТАВАШ МУТРИ.... ИМА ЛИ КОМИСИЯ ЗА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ?????

Ами другите като ги е страх от Толупий и се крият зад най- малките. Той Слаби нещо се обърка не където може и сега тъпее. Само МаяМа става за премиер!

И ква стана тя?! Тъкмо влезе Тя в парларемента, със зъби и нокти едва се докопа разбириш ли и.... айде пак навън. Дасиеве мамата си джейса сеа! Баси! Кошпрайм сеа? Ако не влезем следващия път, а? Па дай говори му, белким се разубеди копелето да откаже мандат. Качили сме се на борда, квото такова! Сега да разбутваме рахатлъка ли? Вече се понапрайха некви схеми за следващите 4 години, и дейба чалгара му с чалгар сега връща мандата! .... Мръсник!.... Ааа!....

Г-жо Манолова, като лекар си позволявам да отправя съвет, намерете си психолог ако нямате, спешно Ви е необходим. И не забравяйте че сте в рискова група, cancer survivor!

Г-жо Манолова, като лекар ци позволябам да отправя съвет, намерете си психолог ако нямате, спешно Ви е необходим. И не забравяйте че сте в рискова група, cancer survivor!

Мая , след седмица с безработна- Парламента се разпуска. Няма да влезеж пак .

Мая се страхува, когато зад гърба и застане някой с голям... Макар, че ако е без шпакловка и грип си има и своите плюсове..

kalinvt

Кучката от Костинброд я знае целият народ пак тя лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Курва та курва бе

Наведи се мутро.. па може да се прежали някой..

ами, то на Мунчо такава му е работата, да оди като гламъв из кулоарите с празна папка и да се чуди в чий гъз да я завре.

мая,хаджигенов и бабикян трябва да се съдят за подривна дейност и хаос в държавата.докога ще ги търпим

Докато Герб не вземе 50+ процента, няма да има правителство. Другите не щат да управляват.

Да да, ще ги вземе ама друг път

Майч, дипломата намериха ли я, какво стана?

МаяМа най-обичала да вика на мутрите тъпкачи "Изпразни се вътре, вън, все ми е хубаво".

Ега ти и рабтата Комисар Галева се изтипосала с кръст на шията Оня ден леля Таня на откриването на НС беше с един грамадански кръст- бетер Николай Пловдивски Ко им стаа на тия дръти комунистки бря ? Гледам Дърева и тя кръстове мъкне ? Едно време се кълняха в червента петолъчка и анатемосваха църквата, ся първите комунистки рязко повярваха в Господя Бога ?????

Мая Манолова много обичаше темата за 10 годишната абсолютна давност, преди да влезе в парламента. Миналата седмица Конституционният съд взе решение за 10 годишната абсолютна давност, но тя мълчи по този въпрос. Сигурен съм, че ако не беше влязла в парламента нямаше да може да и се затвори устата по тази тема. Същото беше когато се кандидатираше за омбудсман, не говореше нищо срещу ГЕРБ, докато не я избераха. След това се завъртя на 180 градуса. Иначе вървим към по– добро.

Изрпразни се.Вътре във.

Абе Ленче, Иди на фризьор, че съвсем си я закъсала с прическата.

Зад тлъстия задник на МаяМа Галевогълтачката може цял взвод да се скрие.

Малките били малки, затова не искали да управляват. Големите пък били недостатъчно големи. Огромни няма, защото така каза мъдрият български избирател. ..въобще само Баце иска да управлява, останалите искат да са опозиция и да вряскат по цял ден колко лош е Баце..

ще слезе от Мерцедеса,май?!

На това у Враца му се вика "Като препикано мушкато гледа". На Маямата бляновете за власт все повече и се отдалечават. Сламката ИТН, за кято искаха всички да се хванат се изплъзва. И то беше ясно още от началото - те са си празнодумци и некадърници.

и от близача,даже...

сестра галева завършила комсомолска школа в москва приравнена на право и водеща се за юрист дава акъл ама хак му е на БГнарода -иска си галевица най лобиращата преститутка, бездетния учиндолски чалгар с татуиран гръб водя ви във ада и комундето христо бойкикиев без един ден трудов стаж досега само работил по нпо-тата на сорос и другите хазари. Та сега е време да изберете и божката дето изнасилва и убива хора и има хиляди исторически ценности между които и 10 ритона /за сравнение република България - цяла държава например има само 6 или почти 2 пъти по малко/. Ех, бедни бедни Македонски защо не умря при Гредетин

кучката докога ще се прави на демократка

КАРАКАЧАНОВ ПОДАЙ СИ БЪРЗО ОСТАВКАТА !! СЪСИПА ВМРО !! 180 КИЛА ЖИВО ТЕГЛО СТАНА !! СЪСИПА И ПАТРИОТИТЕ И ГЕРБ !! МАХАЙ СЕ ! МАХАЙ СЕ БЪРЗО !!

Третият мандат на Мая, а тя да посочи Пеевски за премиер.

лая и натровените толкова месеци истерясваха и маймунясваха и таман се умъкнаха у парламенто и ше ги разпускат. нимой тъй! абе, върнаха ли казана за варене на компоти на протестърите? ами с канабиса на боко кво стана?

Повлекано.....ти искаш само да взимаш заплата, да истерясваш по улиците и НС и ние да сме длъжни да те търпим.Ареее...взимай мандата,ставай премиер ,че като те линчуваме теб и мутрите ти да останеш пример какво и кой НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ШАНС ЗА ХРЕВРАТ.

Жената, която предложи най-голямата мутра в България, осъзнава, че мотото на нейната партийка като парен чук ще се стовари върху главата и при следващите избори, когато патриотите се обединят и ще я изхвърлят от парламента.

Жената, която предложи най-голямата мутра в България, осъзнава, че мотото на нейната партийка като парен чук ще се стовари върху главата и при следващите избори, когато патриотите се обединят и ще я изхвърлят от парламента.

Спондж Боб квадратни гащи или както там се пише, моля те кажи че ти поне искаш мандата !

Ех тази Мая.. Колкото повече лае толкова повече се убеждавам, че повече парламент няма да види..

що се дърпаш бе Майче ? Нали обещавахте светло бъдеще? Ако ти предложат,взимай мандата и работи! Имаш един дето ще се прежали и за премиер и за министър, така че нямаш никакви грижи!

и малките не е редно да се държат като големи в парламента.. и не само там .. нали така, Майче?

Нали беше много ербап , хайде сега покажи че си голямата работа,не на умряло куче нож да вадиш.

По-удобно е да сте малки и вечно да лаете в парламента давайки неизпълними предложения от рода на това да дадем пари на всички, които протестират за нещо. Мая от колко време е депутат и омбудсман беше също. Та тя е най-опитният политик от всички протестни партии. И тя не ще да излезе начело, че да не полетят камъните към нея. Славчо се видя в небрано лозе човека, той искаше да е на мястото на Мая, а се оказа главен кандидат за управление. И как ги раздаде ролите само - Антоанета кандидат-премиер, Тошко шеф на парламентарната група, а сам Слави - някъде далеч от всичко това и пишещ по Фейсбук. Сега цялата ни надежда остава групата от Росенец, а дано, ама надали !

Поприказвай още малко глупости защото скоро парламент няма да видиш.

Най-после партията "Изпразни се Мая, мутри всичко вътре" ще получи мандат от Мунчо, ще направи правителстово и всичко ще потече по мед и масло, сомо един проблем има - няма да ни стигнат шпайковете, да не се подхлъзнем.

Разбираме, жаждата и за власт е голяма, но не се споделя от всички. Нека да си помисли, ако нейните „мутривън“ бяха на власт, кой щеше да ги крепи. Но тя винаги е на линия и готова да се изкаже. И винаги там, където много хора могат да я видят. Разбира се, за пореден път на пл. Славейков, до пейката на Славейкови. Самовлюбена жена, с преувеличено мнение за собствените възможности.

Най-големите, злобни и престъпни мутри са вътре, а тая се чуди кои и къде са те?...

Мнозинството избиратели гласуваха за промяна, но излиза така, че няма кой да я осъществи. Кандидатите излязоха менте...

Е, това е най-точното и най-съдържателно изказване, макар и само в две изречения! Поздравления!

Както винаги Мая Манолова е права. Има толкова много и важни неща, които трябва да се свършат в условията на пандемия. Партийните сметки и боричкания няма да се харесат в никакъв случай на избирателя. Твърде е вероятно е някой да си прави сметката без кръчмаря и на следващите избори да бъде силно изненадан. Избирателя не обича тежкаренето и безотговорното поведение. Формацията ""Изправи се. Мутри вън" са симпатични и е много жалко, че избирателя е объркал пропорциите гласувайки за партиите на протеста,защото има партии, които биха свършили много нещо,а има такива, които нищо няма да направят!

Това ли е интелигентния ти избор?

Ако под преврат имаш в предвид връщане към нормалността - прав си. Ако под жестоки последствия имаш в предвид забрана за назначаване на калинки и стопиране възможността външния дълг да мине 100 милиарда /от 12 на 75 го вдигна Борисов/ - прав си. Ако под пълни гащи имаш в предвид неспокойния сън на Борисов заради разследванията и очакваното служебно правителство - прав си... Ако под плащане с лихвите имаш в предвид посещение на Борисов при бай Ставри - прав си! Но иначе НЕ СИ ПРАВ!!! И това ще се види от всички на следващите извънредни избори за Народно събрание!

Лошото е ,че има много като теб, които не мислят с главите си и не виждат очевидните неща, но в края на краищата си плащаш за малоумието и цял живот си оставаш на дъното.

само да ви напомня на някои/ науча другите, че 1944та година масово не се вярвало че прозапдна, некомунистическа България ще бъде дадена ан Сталин... сега пак не ви се вярва май и гледате с леко око на това какво става... но като хлопнат кепенците е късно, когато азиатската пасмина вземе властта с подлогите си тук... а Запада се обърне настрани... Запада ни подкрепи колкото можа и си изкупи греха... другото зависи от нас ... дали сме европейска държава или рашистанска робска кочина....