17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не участвайте, все тая. И без това в следващия парламент няма да участвате. Патриотите ще влязат вместо вас. Отровната ви коалицийка може пак да прави протести и да се изявява по улиците край палатки и контейнери за отпадъци, където е мястото на такива като вас.

Нямам думи.Безобразие...

Тази луда крава, не мога да и гледам физиономията. Толкова нагла, досадна и проста..... Ама явно това трябва да си политик в родината ни.

Това е да плюеш партията която те издигна ,

Да та шибам у рапона

кога ще го оправите това нещо "не съм робот", НЕ РАБОТИ!!!!!

Боже, какво лицемерие. Тази Мая, боркиня за справедливист, попадна в капан между две криминални групировки на мултимилионери зърнепроизводители, които я използваха за разчистване на сметки помежду си. Там играха големи суми за нейна лична изгода. Щяла да защищава обикновените хора? Не гласувайте за тази перверзна, мутренска и пропита от корупция килика на престъпници нарекли се “Изправи се, Мутри вън”.

Докато Мая се опитва да изчегъртва плачевните факти от миналото си, самата тя ще бъде кюртирана от политиката завинаги на предстоящите избори.

Не ми става ясно хвали ли се или се оплаква?

Тази лидер на ... изпразни се вътре...ли беше?

Ще гледаме след изборите,дедовото! Да няма пак мютренски сълзи!

Костинброд, ДАНС и Пеевски, Божков, Ванко 1, братя Галеви.

За Костинброд всичко е точно,дедовото! Мютренски чували с бюлетини! Ама си забравил простака от записите и мютренското шкафче!

Чвор

Гърбавите тролчета се активизираха, май са им вдигнали надниците. Който ми сложи минус да ходи да пие вода на фонтанчето на Боко ;)

Ти пий от пожарникарския маркуч

Гледам че си запознат, продължавай. Лапай и се потапяй

Дано да не я видим в следващия парламент.Какъв боклук е тая жена.Яд я е че викнаха други в БСП а нея -не.

Ще гледаме,дедовото. На мен ми се чини,че пак ще има мютренски рев! Нали помниш Веждито как плачеше в парламента, а сега с газ на червено!

Употребена и изоставена!

Просто Нинова не я иска, дори не й е предложила среща. Иначе Мая от келепира и сигурното влизане в НС няма да избяга. Видяхме й ценностите, моралните устои и политическото хамелеонство.

Тия караконджули никой не ще да ги види, нито да прави с тях дослук, а латерната: ...-не участваме...

Съгласен съм с нея!Аман от тарикати за нар. представители ,които не са врякнали ни веднъж срещу силните.

Е сама с/у всички... Харесва ми това.. Или е смела или е безразсъдна И в 2та случая ми харесва Не се върна при боклуците.. Браво Изправи се,България! Пожелавам успех

Боже, какво лицемерие. Тази Мая, боркиня за справедливист, попадна в капан между две криминални групировки на мултимилионери зърнепроизводители, които я използваха за разчистване на сметки помежду си. Там играха големи суми за нейна лична изгода. Щяла да защищава обикновените хора? Не гласувайте за тази перверзна, мутренска и пропита от корупция килика на престъпници нарекли се “Изправи се, Мутри вън”.

Не бъркай Мая с Шкафчика,дедовото!

Мая, не съм гласувал от 30 години, живея в Канада, но твърдо можеш да разчиташ на 6 гласа от моето семейство (3 поколения канадски българи). Тук кебапчетата и порциите ги раздавам аз и се гласува както аз кажа, а ти явно имаш по-големи топки от многото джендъри в БГ политиката който по документи се водят, че пикаят прави ,но не са такива. Мачкай смело корумпираните гербопитеци смело. Тулупа е миризлива торба с лайна, той само може да лъже и да краде. Успех!

Личи си че живееш далече от България.Ако мая има нещо то е една уста с цигара в нея.мозък образование и други подобни работи няма.По голямо парвеню не съм виждал много отдавна.

А мютрята е титан,дедовото! Образован,възпитан,начетен интелектуалец!

Гласувайте бре. За да ни го гледате сиирът после от далече. Като толкова те е еня за България, какво дириш в Канада?

и защо ти "канадецо" ще решаваш кой да управлява в България??? такива като вас трябва да ви забранят да гласувате. не живеете в България, не плащате данъци в България, пък после ще ми гласувате... на какво отгоре???

И как дй не се сватосва Като ВЕЧЕ БЕШЕ СВАТОСАНА С ОТРОВНОТО ТРИО КАТО КОАЛИЦИЯ?!? А БЕ ДВЕ СЕДМИЦИ НЕ ПОМНИ ТАЗИ ЖЕНА...?!!

Въпросната руса особа си е намерила нишата. Какво ни казва тя? Аз искам да съм в центъра на скандала, търся скандала, той ме храни и ми прави път до парламента! Там също ще крякам, ще врякам и ще се плюнча, за да съм в центъра на събитията. Ще лижа, ще мажа, ще се правя на маймуна, но…. това е в интерес на гражданите! Това е нишата – да се критикува, да се плюе, да се търси скандала! Искате кюстендилската амбиция да направи нещо градивно… НЕЕЕЕЕ, това нека да го свърши някой друг. Ние сме по предложенията и недоволството, да не сме луди да управляваме! Че да ни критикуват после нас! Капиш???

Гърбавите тролове гледам са получили наряди :)))

Уродееее

Чушкопекът май няма да го бъде в следващия парламент,а с нея и тримата идиоти.Такива идиоти нямат място там.

Маямата не разбра ли, че е бита карта вече и никому ненужна?

перифразирам Васо Кръпката който казва: " Оцелял съм при Цола Драгойчева, ще преживея и Слави Трифонов" Казвам: Оцелял съм при Яне Янеф, Джорджи, Барекоф, Белата Златка, ще преживея и мая костинбродска ...

защото не ме устройват деривативното предлагане по рецептура на Pepsi Inc или Coca-Cola Inc , където край Силистра бутилират . Си ги вземам сандъците с Кока-Кола Оригинал , месечната доставка , направо от страната "ориджин " ! Кола си е мексиканска с едни клонове в Бразилия , а става въпрос за Vokswagen . А Кока си е направо от производителят - протоколно отчитам се аз както с данъчните така с митницата , така с производител чрез протокола на THEZEROS , както видимо не някой немско БаерБокЧайн или вариация по брюкселско му , вместо това направо пряко разплащателна с големите южно-американските Четирите - Мексико,Бразилия,Колумбия,Аржентина . Естествено , макар това да си е търговската тайна относно сключените споразумения , сиреч действащите договори , онова върви върху или по-точно в задният фон на действащите отдавно там фирмените-търговски протоколи . Така че , аз избирам на 12 юли такава полит формация която си е в крак със онези технологии , а не едини задна стайчка тъпо играчи на Покър , където освен печалба и загуба след свършената сесия , друго не ги интересува .

защото би трябвало да има качествено разбиране на онези технологии , а не само количествен очърк в джоба си

Бъркаш!

"...обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП" Мая не беше ли от БСП докато управляваха? Или хирургически си е върнала девствеността.

Да питам фенове на сестра Галева, кво стана с ревизията ?

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП, " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

2021-05-20 19:00:53 сашо (нерегистриран) Ти си езическа богиня и нямаш думата в православна България ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Грешиш. Вие отбелязвате и чествате моите празници повече пъти и на датите, които съм определила. Празнувате ги във всичките Храмове Ортодокс, които наричате православни. Вашите свещенници, папи и патриарси носят моите знаци на короните и жезлите си. Във Ватикана има мои статуи и кардиналите два пъти годишно ме почитат с шествие и песни. Тук във всички манастири ме възпяват. Това, че вие не знаете си е ваш проблем Кого рисуват като Христос по иконите? Не е ли по образа на Статуята на Зевас от Фидий? Иисус кръстен ли е в река Йордан с вода от братовчед си? На рамото му каза ли моят символ - гълъб? Е нали още не е "разпнат" и не се знае защо е кръста? .... не се знае, ама се знае и има "египетски кръст"с главичката, а разпятието е римското наказание за бунт, защото в Рим смъртното наказание не е разпването а Наказанието в торбата "Poena cullei". Кръстовете и Разпятието е от тройна хеката, свещена богиня Юно Луцина Реджина, царица на Олимп - Хера, която е Човек от Етруските, и след като брат и я разпва за бунт и я изхвърля от вайлекса в орбитата на Юпитер до спътника Юпитер 7,наречен в последно време Елара, но записан от астрономите векове назад като "Хера". Там вие стъпвали ли сте? Не. Аки тогава кой е издълбал "египетския кръст" на севения му полюс? Вижте снимките на Елара? Това го има и го има и в митологията на елините, и в "Книгата на деветимата" в Индия, има го и на клинопис от Месопотамия. Та "разпятието" и "възнесението" са си от човека, нашата царица Хера. И това ли ще "изчегъртате" ? Много има да чегъртате... защото и вампирясването в мавзолеите ви е от там... Та кой от Рьорихите каза на вампира Ленин какво е научил в Тибет? -------------- Но знете ли какво? Дори да спрете празника на Коледа, където съм "Снежанката". Дори да спрете да връзвате мартенички на децата... ЩЕ ОСТАНЕ ЗА ТЯХ ПРИКАЗКАТА "МАЛКАТА РУСАЛКА" на Ханс Кристиян Андерсен и децата ви ще плачат за нея знаете ли че приказката за Малката Русалка (за мен) си има Сирийска легенда? А знаете ли, че Ханс Кристиян Андерсен изобщо не знае за легендата и не е ходил в Арабско, нито се е познавал с араби... На него "приказката" му е разказана от една "силка", точно онази русалка, която снимаха на скалата и пуснаха в Тубата... Да драги - "Приказката за мен Малата русалка, е по-мощна от всякави ваши идеологии" с нея порастват децата ви и стават хора.... с нея живеят и имат надежда в ДОБРОТО с нея си отиват и си отиват с НАДЕЖДА нищо общо с вампирите от мавзолеите ви ---------------------------------------------------- Да са ти сладки шишарките и успешна хунтата ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис, Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... Блонди

" От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ................................... Вярно е, че историята се пише от победителите.. НО СЪЩО Е ВЯРНО, ЧЕ ГЕНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ МАЙКИТЕ а в земите на днешна България има над 60 000 пирамиди на траките и всеки може да направи генен анализ и да установи фактът, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ и ДРЕВНИТЕ ТРАКИ СА ЕДИН И СЪЩИ НАРОД има народи, които си нямат живи богини... има континенти, които си нямат има планети, които си нямат има звездни системи, които нямат... БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СИ Е РОДИЛ ДВЕ и ние ще бъдем редом с него ... и помнете... третият Рим, не е там където се бият в гърдите имперци, султани и царе ТРЕТИЯТ РИМ Е ТАМ, КЪДЕТО НИЕ - СВЕЩЕНИТЕ БОГИНИ на Бол Ария ♥ чуваме децата си ♥ ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

Нашето семейство специално ще пропътува 100 км в Германия,за да я подкрепи.Успех!

Вие "специално" мислите ли че имате право да решавате как ще живеем ние в България?

Ващето семейство сте идиоти

Коя си ти ма??? На 12.07. ще гледаш с посран поглед. Вземи си и тоалетна хартия да бършеш насрания си дирник!!!

Най-гнусния парцал на прехода!

Мръсна мръс = Мая Манолова

колко вайта има оная формация АйТиНароду , например ? Днес видяхме че са се обединили байтчета около "Марс полет, Ф-16" . Това вече ще е постъпка в съвсем друго посока относно 12-юли . Нека да видим каквото ще си измислят от байтова концепция за ЕВРО , предвид че Евро Централна Банка си емисира вече заеми в размера на например 100 милиона Евро , но прикрепен не към Биткойн Мрежа , а към алтерниращ Ethereum протокол .

порното си гледам на TRON

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

а кое ще управлява каквото вършат такива шипове ? те да са с вграден твърд RAM (random access read only memory) или с възможността на алтернативен протокол ? Например вместо слот карта от Vivatel си слагам картичката с магнитен протокол за достъп и информация от TeleSud . Какъв протокол тогава да обслужва интерфайса на самият Нано-Шип . Щом е само хардкодед хардкопи от добавеният RAM , а в RAM-а няма програмиуремо поле след бит 8+1 , тогава ?

така че преимущество на Ай-Фон , на Гоогле-Фон , на Майкрософт-Фон , вместо онези на Samsung определено в България с преимущество на продажбите чрез така наречените шоповете на мобилните оператори си е простичко изказано "налице" . Така че , какво си избираме ? Едно хард-кодед управление по програмата Samsung .

с какъв протокол работят машинките на SAMSUNG , освен това с какъв операторски достъп на техен протокол чрез самите мрежи ? Ето : поздрави от фронта на Биткойнчета и Етерумите ...

Съгласен съм с мнението ти, но като ветеран в ИТ не мога да не отбележа, че RAM e памет с произволен достъп, но не е ROM (Read only).

Както е тръгнало, за другите партии няма да останат и 10%. Всичко за мутресата.

“Винаги ще бъдем срещу статуквото, казва тя.” Тази Манолова очевадно е като антиимунното заболяване. Напада себе си!

Важното е да има балъци да гласуват за нея.

Хора гладувайте за тандема сестра Галева-Черепа. ТЕ ще ви оправят, даже повече отколкото ви оправи Мадридския Крадец.

разбира се, че за нея ще гласуваме! И ставаме все повече!

Тъпаците никога няма да свършите. Все ще остане някой.

жг

Оф, ти пък щот не си статукво.. Дано не се набута и в другия парламент, аман от пискливи мутресци..

Ей, реве за бойковия, като като мечка стръвница.... няма насита!

Обичам Моя !

Хахахахаха - аре, край - сбогом на комунистическите изроди!! Патриотите вече се обединиха - свършени сте. Унищожихте половин година на България и 200 милиона (да не говорим за преврата с незаконните машини за гласуване) - сега ние ще унищожим вас. Завинаги. Това ви беше досега с властта - и го изпуснахте - като пълните парцали и башибозуци каквито сте. Измет.

Не думай! Не я пускам и туй то. Търсете си друг лидер. Тя има запазено място при мен

Видите ли МАя била чиста като сълза..!?!?! А ако и видиш СВ-то..тя минала целия спектър от статуквото..

Ама тя НИКОГА не е била част от статуквото. Глалевица и певица неедна.

Дойдохте в политическия живот на България от нищото и след предстоящите избори ще отидете пак там.

А утре за чий х/й ще се бориш???? Кого ще разведеш??? Дърта си, но не спря!