Коментари - Манолова взима неплатен отпуск. Премислен политически ход ли е кандидатирането й за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родена съм в Мездра, но от 14 години живея в София. Затова смятам че София е "моя град". През тези 14 години станах свидетел, как хората ги лъжат, как гражданите нямат права, как повишават цените, без да мислят за доходите на хората. Това с ремонтите е пълна подигравка. Бях загубила надежда, че някой ще може да се справи с всичко това. Ако Вие, госпожо Манолова, се кандидатирате ще се справите, убедена съм. Защото хората, които не сме родени в София, имаме по-конструктивен поглед върху проблемите на града и знаем от какво има нужда столицата.

Като ви разправях преди половин година, че тази "ква" е сключила сделка с ГЕРБ за да стане кмет ми се смяхте. Сега да видим, кой ще се смее. Този коментар може да го триете, не ми дреме.

Тя и фандъкова не е родена в София .... да ви имам и логиката.

Поздравявам Мая! В живота има толкова прекрасни неща за които си струва да се живее. За какво й е тая гнусна игра - политиката? В нея никога няма победители! Ти ще победиш, ако се обърнеш към житейските си радости.

Заглавието е безсмислено ,с две правописни грешки.

НеплЪтен или неплАтен отпуск, а Дира?

Г-жа Й. Фандукова и г-жа М. манолова Две достойни дами! все още не съм решила Коя ще подкрепя и дали изобщо ще гласувам, но се радвам, че тази година надпреварата има смисъл!

След “неплЪтен” спрях да чета статията и възнамерявам да спра да чета и целия Ви сайт. Вие сте трагедия и трябва да Ви е срам.

интересно защо се пише независим кандидат като си е чист комунистически кадър? Замислете се хора!

Еее, какво сега, пак ли за Фъндъкова да гласуваме? Пак сме пред избора на по-малкото зло. Само като си представя Мая денонощно по ТВ и нейния глас меден, задгорски, мошо ми става! Но от друга страна и Данчето вече е сдала багажа... Няма ли нови лица или ще си ги гледкаме до старческия дом едни и същи?

Ти за плЪтен отпуск не си ли чувал? В смисъл - цял ден си в отпуска. При неплЪтния - няколко часа си отпуска, после не си, после пак и те така те :)))

Никога повече ГРОБ! Фандъка - вън!

Сабаале саба кършик Мая сгазила с колата две пенсионерки. С един удар и прати две червени избирателки в Пирогов.

Какво те учудва младото поколение в момента е изключително необразовано тук таме има читави но те се ориентират зад граница не искат да се хабят за една пропаднала държава.

Шилo

Не е просто премислен ход, а дългосрочно планиран, още от времето, когато я инсталираха за онбудсман. Тогава всички се чудеха как така за една нощ от човеконенавистен социалист Мая се превърна в яростен защитник на слабите, а то, както се казва - крушката си има опашка. Туриха я там да трупа позитиви, за да я подготвят за кандидат за кмет и/или президент. Виждам, че много хора се хващат на въдицата за "добрата Манолова", което съвсем не говори добре за техните, на въпросните хора, умствени способности.

МАЯ от сутрин до мрак! КОЙ ни го причинява...:-))

Социалистически простотии.

Абе Мая Обща си е проект на БСП ! То е ясно !

Вярно било. И аз съм учуден.

тоя кънчо говори злобно и пропагандаторски като румен радев, а не като социолог който трябва да дава само достоверни данни и нищо друго.

Мая в София няма как да стане кмет! По добре да се кандидатира в Костинброд.

що ли е то?

АААА, знаеш ли кви кинти падат от небето в политиката?

Кънчо Стойчев да покаже какво огромно богатство е натрупал от измислени и нагодени социологични изследвания. Това са пари, които опразниха червената партийна каса. Другите пари някой ги гепи. За кмет Манолова ще гласуват няколко майки на деца с увреждане, които се надяват на червена кариера. Връх на червено лицемери е ако Манолова се кандидатира като независима от която нищо няма да зависи.

САМО ГЕРБ ТАМ Е ИСТИНАТА АМА НЯКОЙ СА МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ИСКАТ ОЩЕ 30 ГОДИНИ КОМУНИСТИТЕ ДА ГИ ГРАБЯТ ЕГАТИ ХОРАТА БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ И ПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!!

е току виж изненада всички и спечели.. Не че има някакво значение де. Какво толкова прави един кмет в крайна сметка?

Калинке, само да тЪ запитЪм кЪкъв е тоя "неплътен отпуск"!? Ае стегнете се малко, това редакторете тука, то нема статия без такива невинни грешки!

Хващате се за една грешка , но това че отпука е неплАтен , съвсем Не означава че не може да е ПЛЪТЕН !!! В Бг НЯМА да намерите политик , който да се занимава с каквото и да било ако не е достаъчно ПЛЪТНО !!!!! Аз лично съм за М.Манолова !!

Ами то умствените способности на народа ни започнаха да намаляват с тенденция за непрекъснатост, още от времената, когато даже убедените демократи хукнаха да гласуват през глава за куцо, кьораво и сакато, пребоядисало се в различни цветове, но останало тъмночервено отвътре.

От централата на ГРОБ ли пишеш или от Карлуково?

София се управлява от общинския съвет, а проблемите на гражданите предимно зависят от районните кметове и администрации. Нито Фандъкова, нито Манолова ще променят нещо ако не се смени манталитета и не започнат да се вслушват в гражданите. Ние от друга страна като граждани трябва да сме по-взискателни и непримирими, не трябва никога да им осигуряваме комфорта, на който се радват досега. Ние плащаме и тези хора работят за нас, трябва да изискваме повече от тях, дори ако се налага с протести и гражданско неподчинение. Не става само на маса и по социалните мрежи да псуваме и до тук.

Най-добре да си ходите обратно в Мездра, защото явно само тялом сте в София.

Кои комунисти??? вероятно имаш предвид комуниста Бойко Методиев Борисов?

Мая Манолова няма да я изберат хората,защото тя си е кадър на БСП и няма да е независима,а ще служи на БСП кукловодите. Тази идва с цел крадене,НАРОДА я знае много добре, коя е.

ходи си в Мездра и гласувай там за червените! Тук е София! Успех на Данчето Фандъкова!

Кукловодите си правят театър, будалите вярваме, че нещо ще се промени. Живот! Фандъкова е време да си ходи, това е на 100%. Лошото е, че Мая далеч не е най-добрият избор. Но разбира се, свестните и интелигентни хора няма да бъдат издигнати от голяма партия. Те пречат, мислят по друг начин.

то в София се напълни с подобни "софианки" които раздават акъл навсякъде-що не си седя в родното село да даваш акъл,че да се оправите ами все "у градо ви влече" да се изявявате?

Бойко защо не предложи Цецка Цачева за Кмет на София,и можеше да спечели,а?А на Мая Мановова ние от Бладежкото БСП и пожелаваме много успех във предстоящите избори на Кмет за София,мисля че даже и до балотаж може да не се стигне,заради голямата разлика която ще има преднина пред Фъндъкова.

оНбудсман!?! Убеден_Демократ!? Сигурен ли си? Щото оМбудсман само в демократичните общества има, ама ти не знаеш дори как се пише! Май си си прос гербавец!

Добър ход на Нинова - да хързулне Манолова, Ако не я избератм губи си рейтинга. Ако я изберат - няма да ъ вземе председателското място в БСП.

Мая Костинбродска "достойна дама"? Смеееееех!

ФЪФ Бг има ли кадри които да НЕ са от БСП ? В таласъми ли повярва ?

А Фандъкова като стана за първи мандат кмет, какъв опит имаше??? (Щото Мая Манолова нямала опит - ти да видиш!!!!!!!!!!!) Или открито Гълъбов казва, че Б.Б. не е спирал да работи кмет!?!?!?

Манолова крадяла , само тя е крадла ,...така ли ?

Нинова не се интересува от интересите на България (като всеки комунист), но тя не се интересува и от интересите на бсп. Загрижена е само са своята лична власт.

''България , най-бедна , най-болна , най-неграмотна и най КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' До кога ще търпим ?

За мен най-големия минус на манолова не е че е кадър на бсп, а че усчаства в костинбродската афера. Прегърна се с онова нещо бареков и помага за преврата организиран от руската пропаганда срещу България

тя пък комунистката манолова как ще те направи по-богат ? комунистите винаги са били най-корумпираните.

Монолова била от БСП ! Алоо , а досегашните , .....и въобще има ли други освен от БКП/ БСП/ ?

като се има предвид, че бюджетите на районите се определят от столичния общински съвет и се потвърждават от кмета на София , това дето го пишеш не е съвсем така !