Коментари - Манолова свърза "Орлетата на Борисов" с властта в София, Фандъкова я призова да изясни отношенията си с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През уикенда имах гост от Атина. Вчера трябвало да отиде от Руски паметник до Софийски университет с тролей 1. Боже каква изненада, на Руски от 4 банкомата нито един не работи, човека има самл евро в джоба и кредитна карта, но уви как да си купиш билет в София без дрънкащи стотинки в джоба? На спирката двама контрольори (сещайте се дали знаят английски) човека ги пита какво да прави - отговор на развален английски "ай донт ноу". И накрая пеша 40 минути! Какво да коментирам повече. Страхотен градски транспорт г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova. За повече от 10 години какво направихте по въпроса? Едно голямо нищо! Но предизборните Ви кампании винаги започват с градския паспорт. Съжалявам, но кредитът ми на доверие се изчерпа!

Единственото нещо в Копенхаген, което не може да си купиш с кредитна карта е билет за автобус

Манолова, Джамбазки, дрън дрън. Мутрите кръв повръщат, власт не връщат. Докато те управляват България, ще управляват и столицата и! Край!

Нов герб за София- ,,Орлетата на Борисов"

Фандъкова и призив-мани, недей. Ти си изясни, какво ще правиш след изборите.

Прочетох какво ще направи Манолова. Знам какво не направи Фандъкова.

И какво ще направи Мая? Ще каже пак, че се извинява? Е, тоя път няма да има възможност!

Знам какво ще направи Манолова, като кмет. Каквото направи като депутат и омбудсман. Абсолютно нищо позитивно! Най-много да разреши на частни охранители да блокират движението, за да може да минава ‘кортежа’ на Божков, Пеевски и други знайни и незнайни олигарси с частни охранители

Ккво да изяснява- държанка

Мая Манолова се бори истински с мафията от СИК : Теглила е заем от тяхната банка и не смята да го връща. Ако я напънат колекторски фирми - ще се оплаче на Омбудсмана !

Като ти гледам снимката- бегай под магнолията.

То че сегашните работят за себе си и че Фандъкова е просто фасада на всички е ясно. Лошото е че Мая Манолова изобщо не е алтернатива - ако спечели, просто едни фирми дето са печелели всички обществени поръчки ще се сменят с едни други фирми и София все ще е на същото. Така че и на тези избори за пореден път не виждам шанс нещо да се промени, по-смислените кандидати, които биха променили нещо няма да спечелят като гледам проучванията. Толкоз за мат'ряла.

Кат няма кво да кажеш, па трай си. Кат дойде Манолова, да не дигнеш кардиото хахахаха

Тази снимка достатъчно ми говори за кого да гласувам.

Според психологията човек, който си крие лицето с косата е страхлив, срамежлив и неспособен на самостоятелни решения.

чакаме да станеш кмет, та и ние да дойдем - братя Галеви

Орлетата на Борисов са властта в София. Фандъкова само слушка какво да прави от Борисов. Кучките на Борисов са властта в България: мис билетка, мис гинка, мис винетка, мис минентка... И мръсната Борисова изборна борба за бласт... не мога да изпразня пощенската си кутия от Борисовата мръсотия!

До скандала с Графа как така всички ОП за строителство се печелеха в СФ от GP Group ?! Само това да обясни !!!

Защо продължава да се тиражира, че Мая Манолова е граждански/независим кандидат, като зад нея стои БСП?

Ами защото не е зависима от шефа на БСП. И ако стане кмет ще води относително независима от върхушката на БСП политика. За разлика от Фандъкова, която е пионка на ББ.

Толкова ли не можаха да Ви спуснат по-правдоподобен отговор. Дори не е смешно. Нелепо.

Толкова много детски градини, с толкова много нови места, а родителите продължават да се редят на опашки. Вярвайки и стигам до извода че демографската криза е измислена от пенсионерите дето не ползват интернет.

Мая има много хубав профил

Фандък защо пращаш Мая при ментора си като и децата знаят че каквото ти разпореди това правиш???? Ако ти имаш от бая време отношения с боко за да си правите врътките безпроблемно Мая едва ли би се навила на такава роля като твоята дето със зъби и нокти си я стискаш...

Много са секси и двете

Хубав е призивът на г-жа Фандъкова, Манолова да се изясни с Б.Борисов. Ама той смее ли да се изправи срещу Манолова? Това е въпросът.

Абе, не се хабете, нещата са ясни. Мутрите, столицата на държавата, НЯМА да дадат!!! Цялата власт е тяхна, и работи за даскалицата. Цялата репресивна машина, явна и не явна, работи за даскалицата. Бизнесът, който е свързан с властта (мутрите) , и осигурява огромен брой избиратели, работи за даскалицата.Като се вземе на предвид, и умението им да манипулират избори, крайният резултат е предрешен! В крайна сметка, по-добре за София е, докато мутрите са на власт, кмета да е от тях. Иначе, който и друг да спечели, ще бъде оплют, омаскарен и провален! А от това ще страда градът.

"Да изясни отношенията си с премиера" - звучи като от филм на Копола в три части.

Който обещае на обраните абонати-крепостни селяни на Топлофикация,че ще я закрие в този и вид,то той ще бъде Кметът! По омразен събирателен образ на душманин кръвопиец НЯМА. Давате, обещай и спечели ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Не дали,а кога. Бой се от търпеливия.

С обещания само не става за съжаление.

Тая перука от Самоков е точно никоя и никога нямаше да е и селски кмет камо ли на София 100 мандата....