17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно не й понася извън парламента. Съвсем се е сбабичосала.

Слушайтде пръдльовци от киро-кокоровата секта: Мая може да е картечарка и кокошка, но е делеко пред индианските ви вождове. СлаВчу и той може да е прост като Киру, но поне свърши едно полезно нещо като му срути намразеното от народа правителство.

Няма ли да се спреш Картечарке? Като омбудсман нищо не направи, в парламента няколко пъти беше и ти се усладиха народните пари, но ще видиш място в парламента през крив макарон! Хайде изчезвай и вземи да си смениш интонацията на гласа че много цвичиш!

Тая...........няма как да хвали тия, които я изхвърлиха зад борда. Определено ще иска нови избори, с надеждата че може и да се "закачи" за парламента. Само че, не е здравословно да се заиграва много с ПП, щото и в парламента ( ако влезе ) пак може да остане зад борда.

Манолова спри се! Толкова много ти личи злобата, както и на Банкавската мутра че не сте във власта. Като си толкова знаеща и можеща бш ли обяснила на простият материал как се противосейства на завладяната от гробарите , Дъ Пъ Съ и смръдливата Прокурватура държава.

Тая е от породата на ДпСлави! Да не забравяме, че БоБо я избра за омбудсман и и даде задкулисен шут на политическата кариера. Имам какво да връща и много вероятно да има задача да разсейва протестен вот.

Ха-ха-ха. Това посмешище дори не оценява, че въобще и дават дума. От Мая Kартечарката толкоз. BTW. колкото и да се плюе Кирил Петков той (а не Мая, Бойку, Карадайъ, Певски и др. БГ бабаит-герои и "приятели по Магнитски") ще остане в историята като премиерът водил България в едно от най-тежките времена в най-новата ни история. И се справи добре, въпреки тоталното "сечено" от местните "нациолноотговорни фактори".

Бензин от 2.3 , на 3.4 лв за литър. Кило сирене от 8 лева, сега 17. Олио ,кашкавал, колбаси, всичко почти дубъл.

феодал е твоят шеф в кремъл

Тази да скрие и да не се показва повече

Ох Майче, дами паднеш, от задна прашка в дълбоко грло, ша та скъсам....

''Енергията'' беше, да се разруши една работеща държава изградена за 12 години от Бойко Борисов. Разрушихте почти всичко, след което се вижда, че ''строители'' на нещо ново просто няма. Всички ''чегъртачи'' се наредихте на опашката за власт и пари и със зъби, лакти и нокти ще се избиете кой да прилапа по-голям кокал.

За 12 години единственото, което изработиха и подредиха са схемите за крадене на държавна пара.

Да бе, преди Борисов даже нямахме кенеф и течаща вода в панелките... ГЕРБ изпростачи докрай държавната и общинска администрация. Всички предишни партии на прехода идваха на власт и сменяха началниците, но имаха достатъчно ум да не пипат онези отдолу, дето вършат някаква работа. Селтаците на Банкянския наводниха държавата с калинки и нормализираха некомпетентността на всяко равнище. Построил бил държава...

Сутринта ѝ гледах изказването на майчето. Очевидно ѝ личеше, че не се чувства конфртно да плюе. Или са ѝ дали някакъв кеш или са я притиснали по някакъв начин. Манолова и тя утече в тоалетнтата заедно с учиндолеца.

Изгонена от всякъде нежелана от никого Какво остава освен да се появява и да плюе по всчики Климактериум или нещо по-лошо ...

Коя е тази, че във втора статия тук се е появила? Избирателите вече казаха какво мислят за нея

Майче ти да мълчиш! видяхме те вече с твоята борба срещу мутрите и как само като влезнахте с групата ви в НС и на секундата искахте преименувато си защото мутри вече нямало!?!? хахахаххахах "Само за месец май любимият посредник на властта направи 110 млн. лева печалба, което ощетява българските граждани" Майче ама ние сме края на Юни месец. И като ни споменаваш сега това и еди що си какво се очаква да стане? Що не си го докладвала, защо не си внесла обвиненията си с доказателствата си в прокуратурата за да започне криминално дело? Както обикновено "аз знам за престъпление, знам за индивидите свързани с това престъпление" и до там защото явно само това стига за да се постигне ............ ами то няма какво да се постигне. Само брътвежи като на луд по спочени от едно време. То тяхната коалиция беше същата работа като кабинета ама се разпадна още на вторият месец от съществуването си. И дошла сега да ни чете лекции за морал!

Като все още се заблуждавате, че Кирето има здрав разум, ще му лепите всякакви етикети. Истината е по проста, казано на жаргон - ''Он си го не сака, оно болестта му го кара''.

..какви влечуги изпълзяват покрай избори, а?

Време е да си седи у къщи !

Нищо не каза.

Стопли се, с нетърпение очаквам "убитите" майки да изкарат инвалидни колички на площада! Горките деца, с изродски родители ...

Измитай се,лайнарко гнусна...нищо не става от подлоги като теб...

Та взе да врещиш ката ден? Отече отдавна в канала и ти

Да не би да идват избори, та политическите трупове изплуваха по медиите?

Мая Манолова предлага популизъм нищо повече.

Въъъъ ами само такивс

Вие какво очаквате от наследниците на Желю Желев, Филип Димитров и Иван Костов??

Цялата политическа паплач е за боклука!

Лицемерна популистка е сестра галева , за пореден път го доказва !

Преди един месец написах, че никой няма да иска да се коалира с ППДБ. Предположих, че ще намерят приятели единствено сред утайката на политическия планктон, например някоя феминистка секта или пък еко-зелена комуна, пълна с деградирали наркомани. От старите политически субекти единствено отцепници и предатели биха се хвърлили в отровната им прегръдка. Например Цветан Цветанов няма какво да губи. Самият факт, че Мая Инстанбулска се разграничава от тях е показателен. Помните, че заедно правеха свинщините в София, с ковчезите, паветата, запалените полицаи, рибата и яйцата. Там Мая беше рамо до рамо с Кирчо. Сега и тя му се изсмя. Кирчо, жалка гледко, дори Мая Истанбулска бяга от теб! Смятай колко си перспективен!!

Написал си ти, таратанци. Та ти не знаеш какво си ял снощи, та помниш какво си бил написал.

Объркали сте фамилията в заглавието. Тя е Галева-Костинбродска.

хахахаах

и сега пак реве. Къде са и доказателсвата?

нищо чудно да се коалира с янев примерно, щото друг не вярвам да я иска, за да влезе, големи напъни, направо родилни мъки

Майче какво става с теб във лицето приличаш на кола трета употреба Всичкото това показва че ти липсва секса

И тая мърша щеше да чегърта ББ и Герб. Къде е Борисов сега, къде са Герб1 и къде е сестра Галева и нейната смехория “Наведи се... Ние си отиваме“!

Много мируше на руски пари, тая сестра галева. Маските паднаха.

Мая Манолова е срам за българската политика. Продължи промяната са едни образовани кадци. Гнусниия до болка популизъм на Манолова накара хората да се подлъжат, но едва ли тази грешка ще се повтори отново. Бабикян подкрепя със сайтовете си за фалшиви новини, доброто лице на Мая, но всичко е фалш! Огромен фалш и популизъм.

а тоя политически труп до кога ще ни го показват?

Политическият отпадък Маяма Чушкопека пак с някакви надежди да влезе в обхвата на общественото внимание. Иначе всичко, което казва за глупавия канадски мошеник Простото Киро - Тъпото си е така...

Бързо се е преориентирала. 500К или 1М помогнаха.

Говори една цинична жена, която организира марш на комунистите в Жабокрек, в деня за почит към избитите от комунизма в лагерите на смъртта! Нищо не е забравено!

"Шанс за Орешарски" "Аз предложих Пеевски" каза Галевата...