Манолова иска добавката от 50 лв. към пенсиите да се изплаща и след април

Друго предложение е спирането, по време на пандемията, на принудителни действия по събиране на публични вземания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за нека я изплащат,децата ми вземат наследствена пенсия и до никъде не им стигат.А да не говорим за тези които са с още по малки пенсии.

Мая, това си е чисто плагиатство. Предложи 100 или 500 за да се разграничиш от статуквото.

Абе, актуализирайте с ново преизчисляване всички пенсии до 01.01.2018. Знаете защо.

Х

вместо добавка защо не си го заведат като увеличение...

Пенции, вижте Нинова предлага 60 лева.

ТАЗИ ДЪЛГОНОСА ПСИХИЧНО БОЛНА С МАНИЯ ЗА ВЛАСТ ,МУТРЕСА-ПРОСТАКЕСА,ВМЕСТО ДА СЕ ПРАВИ,ЧЕ ЩЕ РАЗДАВА ПАРИ ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТИВНИКА,ПЪРВО ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ НЕДОРАСЛЯКА ТОШО-КРАТУНАТА И УЧИНДОЛСКИЯТ СЕЛЯНДУР И ДА СЕ ПОСТАРАЯТ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И АКО ВСЕ ПАК АХМЕД ДОГАН ИМ РАЗРЕШИ, ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА РАЗДАВАТ ПАРИ.НО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ГИ НАБЛЮДАВАТ И ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВАТ С ПОПУЛИЗМА,ЗАЩОТО ТОЙ НЕ ХРАНИ,А РАЗРУШАВА ДЪРЖАВИ И ОБРИЧА НА БЕДНОСТ НАЦИИ.

Популизъм безкрай. Първо сглобете Правителство и внесете Програмата за развитие. Иначе ще видите/видим грантовете от ЕС през крив макарон(червен).

ТО И СЕГА Е ПОЧТИ СИГУРНО,ЧЕ ЩЕ ВИДИМ ГРАНТОВЕТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН,ЗАЩОТО ЕВРОПА ГЛЕДА КАКВИ НЕЩАСТНИЦИ , С НИСКА ЕЛЕКТОРАЛНА ПОДКРЕПА,ПО СИЛАТА НА НЯКАКЪВ ИЗКУСТВЕН МАТЕМАТИЧЕСКИ СБОР,ПРЕОБЛАДАВАТ В БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ. И ПРЕДИ СА СПИРАНИ ПЛАЩАНИЯТА ОТ ЕВРОПА- ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ И СЕГА ЩЕ ГИ СПРАТ.ДА НИ Е ЧЕСТИТО!!! Върнахме държавата отново назад .

Това не е лошо предложени, дори могат да ги направят 100 лева. Да спрат субсидийте на неефективния бизнес (щом не се справя с кризата е не ефективен) и дори ще останат пари за доецки надбавки и социални придобивки за останалите без работа.

Това не е тяхно предложение хаха. Щом са бабаити и заявяват, че ще подобряват ДА ПРЕДЛОЖАТ 100. Хаха ама и те знаят, че няма от къде. ПУПУЛИСТИ и шмекери само за да докопат власта.

Е кЪ ве Майче? Нали обеща, че ще направиш минималната пенсия 500лв?!?! За какви 50лв говориш? Давай направо към обещанията си!

Освен да харчи за да се хареса тази жена може ли нещо друго да прави? Това не е в мола и чантичките й по 3000лв. дето се фръцка с тях... Много нахално и провинциално. Ултра ляво. Как да изкара държавата и събере някой лев изобщо не й минава през акъла.

Тя е стара комунистка и знае,балъците българи-тези дето работят по 12ч на ден и пълнят държавната хазна,ще плащат.То е ясно,но това ще е само докато ни писне и не се организираме да ги ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВЛАСТТА.

Манолова, нали бяха смешни тия 50лв. Сега обаче ги искаш и занапред. Борисов като ги дава са смешни, но друг ако ги дава ееее, много е добре направо супер. Как не ви е срам, жалки сте. Интриганти!

Тази се е затъжила за власт.

АМИ ТОВА Е ПСИХОПАТ С МАНИЯ ЗА ВЛАСТ.ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНО Е.

Ok

Като видя тази КОКАРДЖА и подлудявам, веднага се сещам за ритуали за гонене на злите духове! В парламента са влизали всякакви, но тази, с всяка година става от долна, по-долна! Убедена съм, че освен близките родственици на тази смешна и изключително нагла партийка, никой друг не е дал гласа си за тях, в България, чак толкова прости хора НЯМА! Ясно ли е, господин Президент?

АМИ,НЕ Я ГЛЕДАЙ,АЗ ТАКА ПРАВЯ. ВСЕ ПАК,ПОНЕ Е БЕЗОПАСНО. ПРЕДСТАВИ СИ ,ЧЕ ТЕ НАБОДЕ С ДЪЛГИЯТ СИ НОС - ПЪК МОЖЕ И ДА Е ЗАРАЗНА. ЩЕ ПОСТРАДАШ. ТАКА,ЧЕ БЛАГОДАРИ СЕ,ЧЕ НЕ Е ОКОЛО ТЕБЕ И БЛИЗКИТЕ ТИ.

Е, па стана тя, назначавали ги калинките без квалификация. А колко от тези дето са в Изпразни се вън са с квалификация!? А преди Иван Костов ти каква точно квалификация имаше освен булевардното за магистралка (че и в НС в зала въртеше опашка на Ангел Найденов) В същност абсолютно нормално е изтегляне на кадри с квалификация за първа линия в битката с вас квалифицираните, образованите, умните и красиви

Промяна трябва да има. По 100 лв на пенсионер

Ей на това му се вика "С чужда пита помен прави".

БЛАГОДАРИ СЕ,ЧЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ САМО НА ПЕНДИОНЕРИТЕ ПО 100ЛВ,МОЖЕШЕ И ДА ПРЕДЛОЖАТ ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ ДА ПЛАЩАМЕ И НА ПАРАЗИТИТЕ ОТ ЧУЖБИНА,КОИТО НЕ СА ВНЕСЛИ И 1 ЛВ В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА,НО КАТО БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКАЧАТ КЪМ ХРАНИЛКАТА.АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ,ДА НЕ ХОДИМЕ НА РАБОТА,ДА НЯМАМЕ ДАНЪЦИ И НИЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМЕ КАТО БЕЗРАБОТНИ.ПОНЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ НА РАЗНИ НАВЛЯЦИ И ЩЕ СИ ПОЧИВАМЕ.

Ura

Gg

Те изборите минаха.

И пенсионерите намаляват ежедневно ....

ГРЕШИШ,УВЕЛИЧАВАТ СЕ.ЧИСЛАТА ОТ СТАТИСТИКАТА ГО ПОКАЗВАТ НЕДВУСМИСЛЕНО. САМО ПРИРЪСТЪТ НА ДЕЦАТА Е С ПРОБЛЕМ ЗА НАЦИЯТА,ТЪЙ КАТО СЕ РАЖДАТ ПО-МАЛКО

5

Да ходи при спонсора си в дубай да врънка тия 50 лв

От май по 250лв. за всички трудови пенсии / без рано пенсионираните и под възрастта за пенсиониране 63.5г/ И индексация с депутатският процент от 01.07.2021г. Това ще е реформата ! Попитайте и Мика Зайкова .

МАНОЛОВА ДОКОГА ЩЕ КУПИРАШ НИНОВА ТОВА ВЕЧЕ Е КАЗАНО ПОНЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ И НЕ Е ЗЛЕ ДА НЕ СЕ НАТЯГАШ ТОЛКОВА УМРЪЗНАЛА СИ НА ХОРАТА А ДОНЧЕВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ- НЯМА ЛИ КОЙ ДА ТИ КАЖЕ КОЛКО ЗЛЕ ИЗГЛЕЖДАШ КАТО СЕ ПРАВИШ НА ЗНАЕЩА Е ДА СПРЯЛА СИ ДА КАЗВАШ А А А СЛЕД ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ НО НЕ СИ ПО УМНА КРАДЕШ МНЕНИЯ НА МНОГО ПО УМНИ ОТ ТЕБ

Тъй тъй

Толкова много пенсионери погубихте. Живите могат да получат тройна добавка

АЛО,АКО СТЕ СИ ВЪЗПИТАВАЛИ ПРАВИЛНО ДЕЦАТА,НЯМАШЕ ДА ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ.ТЕ МОГАТ ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ.ИМАТЕ И ДРУГИ РЕШЕНИЯ-ПРОДАВАТЕ СИ ИМОТИТЕ И ОТИВАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПОД НАЕМ В РАЙОН С НИСЪК НАЕМ.ТАКА Е В ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ. ТАМ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТИ СА САМО БОГАТИТЕ ХОРА С ВИСОКИ ДОХОДИ ПОРАДИ ПРЕСТИЖНИ ПРОФЕСИИ.

Категорично против съм. Това са добавки , с които се купуваха гласовете на пенсионерите предизборно. Като е толкова отворена да каже от къде бюджета да вземе тези пари ( дългът не е вариант, защото ще се плащат и занапред както е тръгнало). Има толкова хора , които останаха без работа покрай епидемията - на тях как се помага?

ПУХ зали пребори вируса, дето го намяло?

ТОЙ Е В НЕЛЕГАЛНОСТ ПО ПРИМЕРА НА КОМУНЯГИТЕ ОТ МИНАЛОТО-ПАРТИЗАНИ И ЯТАЦИ,ДЕТО СА СЕ БОРИЛИ ДА СЕ ДОМОГНАТ ДО ИМОТИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА И ДА СЕ НАМЪКНАТ ВЪТРЕ,ЧРЕЗ ЕКЗЕКУЦИИТЕ ИМ ОТ ТН НАРОДЕН СЪД. СЪД В КОЙТО СЪДИИТЕ СА БИЛИ НЕГРАМОТНИЦИ.

Ааа ясно. Да развържем кесията. Ама нали като Борисов правеше същото беше лошо? Ами сега стана добро. Хмм.

Ето ги добавките https://youtu.be/5i_CEu09L6Y

нали искате мораториум върху всички решения на правителството, че и ще ревизирате как е харчило паринте. НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И ШИЗОФРЕНИЯ КАТО ВАШАТА

Гербаджийските тролове сън не ги лови. Съкращение на половината държавна администрация и електронно правителство, минимално почасово възнаграждение, намаляване броя на депутатите на 140 вместо сегашните 240. Който го направи това ще гласувам за него

за ПУХ - дали пребори вируса, дето го няма

нали искате мораториум върху всички решения на правителството, че и ще ревизирате как е харчило паринте. НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И ШИЗОФРЕНИЯ КАТО ВАШАТА

Гадина , намери си друга работа боклук

Браво на Мая Манолова!

Слави: Аз идвам и водя ада със себе си барабар с мутрите на Мая Галева ДБ и БСП. Тежко ни и горко. Бездуховни нисши същества

Брей ти да видиш. Н.К.П. как се е загрижила за народа а още не е взела власт. Н.К.П.-нагла Кюстендилска п.....

Д.к.юНКЪР ВАРИАНТ 1 - следното изразимо като и видимо , да не ескрито и неразбираемо : Благоевградски Дадо Мраз се преоблича и пак е Илия ! Илия вече си признава гола ДУЗпа . Кое да е ДУЗ , боговете си знаят - къде умуват ? Горна Джумая .

ама ония македонеца с неовите там симеоновци както и външните асансьорничите доста пресолил цялата такава манджа до такава степен чце какво да си говорим за населението около жлезните врати , както и въобще за дунавския край ? няма какво да се добави тука много-много : белене , историята , общо взето с онези самолети от БАН-овеца Соломон пще си построим вероятно след 2025 года завод за обувки на планета Венера , благодарение Народната Република Корея , както и полетните възможностите на онези Ф-16 от Джо Байден .

През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии. Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?

През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии. Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?

англия си е вън , ние си даваме рамото поради каквото или каквито да са други причини с някоя обща отбранителна линия : да речем от Гърция до Финландия . Не коментирам , само очетавам някое сценарио . тогава , какво ще им се поиска в новата зала на Народното Събрание с TTY известна технология да отчетат от онези екрани ?

по принцип , щом ползваме всичкие ние тези услуги , въпреки че има достоверна съпротива заради съмнението на картел , бих изказал по този канал следното , а това предвид писаното в увода ми - както Малонова , така Трифоново , така и другите се явяват с нови полит-платформи . Самите поли-платформи си посъществуват като такива в cloud постранство на Google , Microsoft , ако е потвърдено държавническо вероятно абонамент ще е в IBM , ако си представя като за лекомислещи тогава да речем /e/ Foundation за алтернативен софтуер върху определените модели на онези пълнокачествени компютери в джоба Ви .

Ето , това да не са едни райони въпроси , както предложил Джан-Клод Юнкър , последният президент на ЕС преди тръгването както и изтичането на мандата си , а това ще си е вариант номер 1 , именно общ от трите варианти .

следните варианти на бъдещното развитие на ЕС : 1. централно 2. държавническо 3.районизирано

решаваме ли въпроси да речем относно кохезия или коалиция на основа да речем довършването на строеж едикоя си автомагисрла до Черно Море , или не ? Нещо за която , авомагистралата са се дремили поколения от уверените социалисти , живущи днес в блокове тип панелка и плъзгащ куфраж , някакси неОСЪЩЕСТВЕНИ МЕЧТИ .

Нищо

Всякакви боклуци се изредиха в българската политика през последните 30 години, но по-гнусен и антипатичен от Маяма не е имало досега.

Тия миризливите протестъри от една страна вият, че правителството било хачело безконтролно и раздавало на ляво и на дясно разни социални надбавки, а от друга - настояват за увеличение на социалните плащания???? Доста шизофренно поведение!

А аз искам моята добавка да е 5000 лева и да ми се изплаща до живот! Не, не....и на децата ми да се изплаща до живот всъщност. Искам! Действай, Галева! Откъде щели сте да ги вземете тия пари ли? Кво ме интересува. Аз искам, ма!

Всяка седмица! Галева, давай ги!

Що ма Галева? Нали решенията на правителството са ви противни, що ще ги продължавате?