Манолов към майките: Спрете да разхождате тези деца. Те отвърнаха: Убиец

Елементи от закона на омбудсмана за личната помощ ще бъдат включени към проектозакона за социалните услуги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майките са ясни - ходят протестират, вдигат джабала. Къде, обаче са бащите? В повечето случаи са си отишли. Отишли са си, защото са прагматици и реалисти, защото осъзнават същността на словосъчетанието "естествен подбор". Просто попитайте бабите си, защо имат по трима братя и пет сестри, например. Защото, такава ѝм е била философията - правилна и трезва, на хората по онова време. Разсъждавали са така "Едно ще падне, две ще останат". Или по-точно "Едно за инфлуенцата, едно за тифуса, едно за холерата и четири на нивата" (цифрите са произволни, но съотношенията са спазени). Вица в който Манго пита Айшето, дали ще се връщат за падналото цигане или ще правят ново, е важел не само за тази етническа група, ами е била движеща сила на целия свят.

Лично познавам една такава с черна тениска - професионално мрънкало и абсолютен бохем. Все тя онеправданата, но иначе видиш ли колко сме куул и колко сме над нещата, но да кълне социалните ежа си няма. Една пък друга от профила си нагло подръпва дебела кубинска пура и пита "Може, нали?" Коя система ги убива да питам аз? Тази дето предоставя възможност за позлзване на БЕЗПЛАТНА социална услуга в общността - дневен център за деца с увреждания ли? А те да работят в същото време никой не ги спира. Изборът да си останат вкъщи е техен. Не на Манолов Съжалявам горките дечица, не са виновни за състоянието си, но също толкова трагично е, че се използват от озверелите си родителки за постигане на мътни политически цели. Как си лягат Манолова и Нинова с чиста съвест, стъпвайки върху инвалидни колички? Гнус ме е

Хайде стига сте плакали държавата да ви даде пари.Мисля,че не всички майки са зле финансово и защо и бащите не излязат на протест,или те са резервния ви вариант.България е бедна страна и няма възможност да даде на всички,но на всеки празник ходите в Гърция или на нашето море.Ако правителството ви повярва на лъжите ви може да разчитате на пари.

кой е виновен за това, че децата ви са инвалиди - ако са болниците - съдете ги! Сигурно са ви отпусна ли толкова колкото е възможно. Ама искат още и още. Помислихте ли откъде - от пенсии, от циганите, откъде - от нас работещите, които се скъсват да работят .

не става въпрос за вина. няма виновни. това е "солидарна система". по твоята логика, утре ако не дай боже катастрофираш тежко с опасност за живоата, не трябва да идва линейка която да те спасява защото тя ще харчи пари пък ти си с малко шанс да оцелееш. днес си здрав и работиш и си мислиш че нищо не може да ти се случи, но се спъваш и оставаш инвалид. трябвали системата да те "изостави" или понеже си много смел ще се хвърлиш от някой мост за да не натоварваш системата на работещите. ако вашите деца се разболеят тежко, трябва ли системата да дава пари точно за вашите деца или е по добре да ги остави да умрат, да вашето злобно семе да умре с ваш и вашите деца.

ЖАЛНА ВИ МАЙКА. Тя си е оправила сина, който завърши в САЩ, не в Русия и сега работи в банка в САЩ за много пари и то долари. А и синът на Първата дама Деси и биологичният му баща Свиленски, който не пропуска всяка сутрин да говори пред телевизора като депутат на БСП и той къде учи - в Русия, те-е и той в САЩ, като вторият си баща президента - я къде отхвръкна. Но на вас не ви пука - искате си БСП на власт, а какво направи С за вас - мълчание. Абе хора - те се уреждат, кой с Техноимпекс, на друг децата му на Запад, кажете само един лидер от БСП, на който децата му да са в Русия - няма!!! „И онова лай---но което му показали пистолет - леле - ама той показва картата си на дупутат - и той с честен бизнес - малко ла--но с частен бизнес - лицикрирал нещо си.

те са оставени на вашите безжалостни ръце. Как да ви кажат - мамо, искам в къщи, искам да си легна на легълцето си, искам малко тишина и спокойствие, искам водичка. Но не - те яросно ги тикат напред впили див поглед в светлото бъдеще. Колкото и пари да ви дадат - дечицата няма да се опряват, но виж може да оправят Корнелия Нинова, да вземе най-после премиерския пост и тогава

от кога са проблемите на тези хора питаме??? Защо са ОСВИРЕПЯЛИ точно сега и днес??? Дали Краднелия не ги насъсква като кучета да лаят, за да я докарат отново с Орешарски на власт? И тогава НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ проблеми в държавата ни, нали ? ...или забравихте крадците комунисти, когато са на власт КРАДАТ и с гъзът си, а когато се борят за влас СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА? ПФУуу на всички мизерници, които сте освирепяли с комунистическите МЕРЗАВЦИ заедно срещу народа, аман от ИДИОТИ!!!

Че кого е убил Манолов ???

Тия кокошки до кога ще куткудякат!?

Абе тоя Манолов ще провали путкрепата бре! А едно време ква Подкрепа имаше при мустак Тренчев ех... Ама то тогава имаше и едно СДС, ама сега само една групичка от биещи се разбойници, ех...

"Убиец!" креснаха в лицето му на излизане от МС жените с черни тениски и не спряха, докато той не отмина.... сцена от Хичкок.... а в същност той е прав

Всъщност тези нещастни майки взеха да писват на всички ни! Някакви злобни комплексарки са решили, че нещастието им им дава право да обиждат и ругаят всеки и всички! Това е пълен абсурд! Сякаш Славея Сиракова е права в случая!

Така е, вместо да ходим по конференции на всички континенти в името на болните и сакатите, ние се занимаваме с тези майки! Да, тъжно е, характерните качества на гербераста - алчност, простотия, мания за величие, наглост - вече не се ценят от неблагодарния народ.

така,значи 10 милиарда от бюджета за пенси,колко още за циганското подпомагане,че работа не знаят какво е а и се плодят като зайци,и сега болните и инвалидите......колко за тях и искат още ......а здравите и работещи хорица кой ги пита какво искат и как издържат всички тия които само искат и пищят за повече пари...….най-добре е да се изнесем всички здрави и да ви оставим та да видим как ще я карате

Хората ще се затрият поради простия факт, че пренебрагват основния природен закон - естествения отбор. Викайте ми убиец.

Убиец! :) /В кръга на шегата разбира се/

Когато една цивилизация е млада и здрава естествения отбор работи с пълна сила и толерантността клони към нула. Древна Спарта отдавна е нарицателно в това отношение. Колкото по-загнила и умираща е една цивилизация, толкова повече се шири толерастия във всичко и към всичко. Единствен, който няма права в такава цивилизация е здравия, нормален човек. Затова пък всички останали, тези с правата , му се увесват на врата, защото няма как да бъде иначе, само той е способен да произвежда и да ги храни и като станат много маймунките на клона - ( върху нормалния, умен, здрав човек ) - клона се чупи, зануляваме я цивилизацията и започваме на чисто с нула толерантност.

Дълго стана обяснението, накратко толерстията е признак за деградацията на цивилизацията.

Тъй тъй, да вземеш да ни припомниш какво стана със Спарта и техния подбор. Предлагам ти да потърсиш съмишленици и да си направите партия (тя ще е със фашистка насоченост разира се). Току виж идеите ви се харесат на хората. Тогава ще можете да премахнете тези пречки пред израстването на народа ни.

КТ Подкрепа е равен на разпадналата се прословута партия СДС и затова неговият "лидер" е толкова "сговорчив", свадлив и скандален, мислейки се за Бог, а всъщност е спукан балон,най-добре е да си затвори плювалника и да не налива масло в огъня, щото и без неговото хокане тези майки за почернени при живи деца и най-добре отнасят грижите на държава и общество, от такива "лидери" държава не става

Такаааа, я да видим сега: Докато е бременна една жена се правят купища изследвания. Да предположим, че плода е увреден. Лекарите обясняват на майката проблема. Пред нея стоят две възможности - да го задържи или не. Да предположим, че го задържи, въпреки обясненията на "пасивите" от това. Идва момент увредения плод да се роди, лекарите отново обясняват двете възможности - Държавата да поеме отговорността или майката да си поеме отговорността. Отново се обясняват, като на малоумен минусите, и отново майката не се съобразява с реалността. Обяснимо е, заслепена е, накърнена ѝ е гордостта, сякаш "никога повече" няма да има възможност да ражда. Еманципацията надделява. Увреденото дете се ражда. Бащата с течение на времето започва да осъзнава, че е подкрепил грешния избор заслепен от любовта към бъдещата "бивша". Накрая семейството се разпада. Защо се разпада ли? Ами много просто, реалността е мноооого по-различна от представите на и без това залепената и еманципирана майка. С прости думи - собствената ѝ психика не ѝ позволява да се престраши да има второ (нормално дете), а може би грижите по първото не ѝ дават възможност и ресурс да отгледа второ?! Това вече е предмет на по-обстойно тълкуване! Всеки сам си носи кръста, както се казва в поговорката. Всеки сам си решава, колкото и грешно да му е решението. Всеки сам си определя Вселената в която участва и съществува.

Я, колко елементарно! Направо си си елементарен, Уотсън, пардон, Мултитравес...

Много е прав. Майките сами са избрали да родят увредените деца, и после яхват нас, чрез държават да издържаме един път майките и един път децата, а мен не са ме питали дали да го роди.

Мисленето ти неуважаеми е като на нацистки доктор от времето на третия райх!

Абе глупак малоумен, какви уврежда мислиш се виждат на видеозона? Отделно кръвни изследва също не показват нищо. То ако толкова лесно се виждаха тези неща. Хем представа няма, хем цял ферман написал.

ти си лекар колкото аз космонавт......попрочети бе "докторче" и тогава се изказвай

Всички тука се правят и съчувстват, дали реално е така? И понеже живеем в пазарна икономика денокрация капитализъм или както искате го наречете. Става дума за инвалиди които нокога няма да бъдат способни да излязат на пазара на труда които никога няма да платят данък за нещо, на тези майки им се плащат пари под най малко 2 форми в момента колкото и да да малко първо им се плащат имвалидни пенсии второ им се плащат лечения, сега искат и заплати. В отвратително положение са разбирам, но 16000 за билет на лелите няма да оправят положението. И ако трябва да съм честен по добре тези пари да се дадът за нещо смислено като например за образование на нормалните деца, защото един ден от техния труд ще се плащат осигуровките на инвалидите и техните пенсии. И в край на краищата държавата може да е виновна за всичко друго но не е виновна за това че децата им са такива. И съжелявам че ще го кажа но не мисля че е справедливо данъкоплатеца да плаща за тяхното нещастие. Това е като черна дупка за пари, парите в това перо никога няма да бъдат достатъчни.

значи за тях не можете да плащате, а за коли и заплати на некадърници можете

Вече има закон и плащам достатъчно, не искам да плащам за още нещо.

ами хората си изкарват парите майко с труда си и искат да знаят къде им отиват парите от данъците...….не сме богата държава за да си позволяваме луксовете на х'американците или скандинавците

Ей, Манолов, страшен катил си! Още навремето те разбрах на една конфренеция по повод на пенсионните фондове - и тогава си беше миризливо синдикално *но! И една твоя препоръка, ако позволиш, - не се разхождай навън, пич, че ти със сигурност си увреден, при това доста неприятно - визуално, ментално, емоцонално, чисто човешки! Ти си от тия, за които един ден няма да се каже нищо, или по-точно, съвсем нищо, амин!

конфЕренция, емоцИонално - случайно пропуснати букви, да не ме зачешете сега за правопис; звездичките са пропуснати букви умишлено:)))

Едно тричленно семейство се издържа от един инвалид. В семейството им никой не работи. Факт е.

В България всички сме инвалиди. Легално инвалидите си получават инвалидна пенсия. А здравите работят, пак за инвалидна пенсия- 300- 400лв. Нее...

"... възмутени, че иска и без това обречените им деца да си стоят само вкъщи." Ами кой ви пречи да ги разхождате и се грижите с любов за тях?! Или искате да ангажирате обществото с проблема си, а вие да си развявате байраците! Е, поемете си кръста с достойнсво и бъдете благодарни, че държавата и в момента ви помага...

Говедо!

Такива, като теб са проблема на обществото и причината тази държава да няма бъдеще. А с какво да се ангажира обществото бе ако не с по- слабите и нуждаещи се хора. Не дай си боже да попаднеш в техните обувки и да усетиш същата духовна ,егоистична нищета която проявяваш. Потресаващо общество сме и дните на тази нацияса преброени ако не станат катарзисни промени скоро, най-вече в мисленвто на гражданите.

ако бъдещето на една държава е в болните и инвалидите то аз нямам място в такава държава

Какви са тези синдикалисти на среща с хора, които никога няма да работят. Оня обесник некадърен ли ги е пратил? И защо тези уруди тревожат с тъпи изказвания и без това разбитите майки?

Майките са разбити защото са майки на уроди, нали?

Уважавам всички но не може да наричаш един човек убиец само защото не ти харесва.това е тежка обида.той не е финансов министър за да разпределя парите по бюджета.Трябват 100 милиона лв за хората с увреждания.Никой не иска да знае откъде ще се вземат.И въпреки това ще ги намерят и дадат.така беше с полицаите,с учителите и не помня още кой.Това европредседателство всеки гледа да протестира че да му се реши проблема.Не знам какво да мисля вече.

Ако се вслушат в основното- да се дават пари за конкретни нужди, няма да трябват допълнителни пари. Сега стимулират етноси

Тъпанар!!!

Гадове мръсни! С парите от нашите осигуровки си правят екскурзии в първа класа. То и няма как да бъде, като премиера си вози селското отборче с правителствения самолет. Всички са един синджир неграмотни и зависими тунеядци. Гласуването за подобни наглеци е съучастничество! Трябва да се внимава и зад кое Яне или кой Слави ще се скрият за изборите!

Да ви кажа нещо цинично и грубо, даже не знам за какво се троша за тонове негативни реакции, но... Съжалявам че им се е случило това нещастие, наистина, не знам какво бих правил ако и на мен ми се случи... но никой не е длъжен на никого с нищо. Тези помощи са от моите пари (данъци) и аз не желая да им се дават. Съжалявам, природата е такава и не смятам че трябва да се инвестират средства за загубени каузи, като наливането на пари във безперспективното съществуване на такива деца. Това не допринася по никакъв начин за развитието на обществото, само се паразитира. Направете аналогия с природата - оцеляват най-здравите индивиди, способните и годните за оцеляване. Жестоко или не, това е реалността и то с причина. Ние не сме богата икономика за да заделяме средства за такива деца. Да се инвестират във здравите дечица тези пари и в развитието им. Тогава ще има и за останалите, евентуално.

Цинично и грубо е, ние сме хора и това е проверка за човечност!!! Естествения подбир е за амебите, паяците и койотите. Отвратителен коментар!!

инетресно ми е защо няма нито един мъж при тия майки които наричат другите убийци когато не искат да им дават пари????Тия деца да не са все станали от душенето на теменужки пред някоя казарма?

Вкарваш някакви дарвиниски аргументи тук, но липсата ти на знания е доста очевидна. Това да се грижиш за по-слабия е присъщо само на развитите интелектуално бозайници, като слоновете, китовете, маймуните, делфините и хората. Всъщност благодарение на тази еволюция хората са преживяли изключително сериозни глобални катаклизми и са успели да се развият като вид. В добавка искам да подчертая, че ако хипоталмоса ни не се беше развил при хората, теб нямаше да те има сега и да ръсиш примитивизми. Като цяло уважавам всяко мнение, колкото и да е космически далечно от моето, но се замисли все пак над казаното.

"хипоталмоса "-личи си,че си от "развития вид" но за да крещиш обиди не е нужно да ти е развит хипоталамусът......те и маймуните го могат

Ти си откровен дебил, гарниран с идиотизъм. Анатема за теб!!!

Хората с увреждания в България са над 648 хиляди ?!?!?!?! Е това ако не е нонсенс !!!! Излиза че сме най-куцата нация в света !!!!

Ако се приемат още екстри за инвалидите ще превишат 1 млн за нула време. В България е така. Сами си помислете колко мангали се водят инвалиди. Да, те повечето имат проблеми с главата, но това си е най-обикновена тъпотия, а не инвалидност. Просто тук не могат да бъдат приети критериите, които действат в Една Швейцария и една Германия. Когато на референдум за намаляване на данъците у нас гласуват над 60% ( както в Швейцария. Хората не искат намаляване на данъците), чак тогава можем да правим нещата като в Швейцария. Докато всеки се прави на "гяволе" ще се действа по Занзибарския модел.

Абе писма ми от тия бе майна ...

Борисов вече каза "Да ми се махат от главата", останалите просто припяват, и Манолов, и Сиракова.

За 2 год. Мая Манолова направи за обикновения човек повече от колкото Бойко за 5 год.

Я да помислим каво точно направи. И с чии пари. Защото аз някак си няма желание да плащам данъци за да се харчат безконтролно за цигани джендъри, наркомани и всякаква останала пасмина. За образование - да, за наука - да, за сигурност - да, но з анахално-рекетиращи екземпляри от БСП-то - не благодаря

Бойко ко направи? Дигна пенсията с 5 лв,прати зам.мин.да лети с билет за 8хил. с на кого парите бре хаймана?????

Ясно е вече че всичките тези протести са политически и са дирижирани от БСП-то. Искат да повторятб ситуацията от зимата на 2013. Бо сега ББ има далеч повече опит, а ситуацията в България е доста по-различна. Какво би станало ако все пак се внесе закона на Мая Манолова? Доколкото прочетох той идовлетворява по-малко от 3% от инвалидите. С какво останалите са по-малко от тези, които протестират? С това че не са толкова кресливи ли? Или с това че всеки от тях си носи кръста. С какво един човек инвалидизирал с епри трудова злополука или след катастрофа е по-малко значим от тези деца? Ето в това е въпроса. Решаването на проблемите на тези 14 хил, или 77 хил само ще влоши ситуацията. Защо тези деца да имат право на социален асистент, а възрастните ни родители да нямат? Тези, които са работили по 40 и повече години и сега вече са безпомощни да нямат право на подкрепа? Или останалите хора в неравностойно положение. И нека помислим разумно. За какво ще отиват тези 300 млн ли, 1,2 млрд ли годишно. Да с егрижим за хора, за които няма перспектива. Никаква перспектива. на тях да осигурим бъдеще, а всички останали - кучета ги яли. Това е истината, която трябва ясно да се каже. А нахалния рекетьорски начин по който се предявяват тези искания вече започва да омръзва на всички. И много скоро ще им се тегли една дълга и продължителна майна.

Не знам колко опит е натрупал охранителя-премиер, но ние сме на последните места в СВЕТА по отношение на икономика, свобода, развитие и т.н. Само по смъртност сме на първо, а държавните чиновници са все така прости и неграмотни крадци за да са зависими от още по простите милиционери и охранители.

тази пасмина изроди и цигани да принуждават правителството за пари а то да ги взема принудително от мен с данъци за да отглежда изроди които като пораснат да ми заплашат живота.

беше на тази пасмина да им го каже някой. Наркомани, пияндурници и извратени идиоти и цигани създават деца и нагло искат парите на нормалните работещи хора за да ги отглеждат и живеят на техният гръб.

Докато едни разхождат клетите си деца по софийските павета, други разхождат тлъсти задници било то до НюЙорк, Вашингтон и Брюксел. А после ми разправяте разни врели-некипели,че всички се били раждали с равни права. . . да, ама както и при бай Тошо- на някои правата са още "по-равни". Така де, какво е новото под слънцето? Преди "равенството" се определяше на партиен и връзкарски принцип а сега на паричен и връзкарски принцип.

Пълна пародия, защо скачат толкова тези майки при намека че протеста им е платен, защо си мислят че някой им казва че децата им нямат право да излязат под слънцето, извън домовете си, що за идиотщини са това? Мястото на децата е в парка, на полянката, сред природата, на морето, планината, езерото - навсякъде но не и на протест и да се използват като параван за политическите нужди на една партия убиец с десетилетия убивала и тормозела будните българи. Държавата прави каквото може за майките и децата с увреждания, може да не е достатъчно, но такива са възможностите на бедната ни България. Не морално да се злоупотребява с искания от държавата да осигури пълна издръжка на нещастните дечица, просто държавата сме ние майки, държавата не е длъжна на никого. Ние хората сме тези, които се грижим за себе си и децата си. Когато се случат такива нещастия, има си канален ред и майката получава социални за детето с. Дано да няма такива нужди никоя майка и децата й да растат живи и здрави, но природата понякога прави грешки. Докато тези майки си мислят че някой им е дръжен, или че някой ще им помогне, ще продължават да се блъскат от стена в стена. Държавата дава, но според възможностите си. Защото има и още хиляди тежко болни нуждаещи се от социалните помощи. А пари от къде. Жалко е че не разбираме така нещата. Някои хора търсят дивиденти от всичко случващо се а това е грозно и нечовешко.

Целия проблем е , че от тези 100 милиона няма как да се шарне процент за баце и шайката. Те за това и пенсиите стоят на дъното.

Към майките на децата с увреждане - Мисля че сега видяхте истинското лице на " ТЕЗИ ЗАЩИТНИЦИ НА ТРУДОВИТЕ ХОРА" - профсъюзните организации . ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ НА 8 . Тези професионални организации живеят на вашият гръб . И то много добре платени и от двете страни. Сами си отстоявайте правата.Не членувайте в в тези организации. Не разрешавайте и те да ви ограбват.

Ако за гледане на едно увредено дете,държавата дава повече от 500лева,то мед.сестри ще напуснат работа и ще гледат по едно дете,без стреса на раб.място.Интересно обаче майката като тръгне на работа,колко заплата ще получава,докато и гледат детето?!Нещо не се връзва сметката.

То бива бива,ама такова безобразие и безхаберие,никъде по света сигурно няма,как може този Палячо така да се подиграва на Майките със деца със проблеми,не знам вече какво да кажа,все ще е малко,трябва да си ходят тези самозабравили се палячовци,които направиха народа да полудее и да се самоубие от мизерия.Този трябва да бъде съден от Европейски съд от Конвенцията за правата на човека и да го вкарат във Шатски затвор до края на живота му,защото на никой няма да липсва такова скапано долно миризливо животно,да мре във собствен сос

Тези майки изглеждат много зли ...

Тези майки са самазани от Живота на майка с дете с увреждане. Ако ти нанкаш по 8-9 часа, тези жени са 24/ 7 на разположение на децата си. Ти да не си сина на този убавец от снимката? Не сте човекци, ей!

Просто е. ОСТАВКА! ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ в писменна форма и по нац.медия. ФИНАНСОВО НАКАЗАНИЕ от която парите отиват директно за подпомагане децата с увреждания. Това БИ трябвало да стане. А ето какво ще стане: НИЩО ! Бу бую ще си мълчи като току що пръднал,а другия изверг ще продължи да краде и ръси наглост.

Прави си -нищо няма да стане. Сладка е работата, ходи се на командировки за по 8000 лв самолетен билет и се седи на хранилка, докато отчитаме дейност. Аман !!!

Тия майки се превърнаха в политически проводници на комундетата !

Ами то си беше ясно от самото начало! В производството на толкова много еднаквии фланелки, на трансперантите и плакати, със сигурност е впрегната рекламна агенция с големи възмжности! А това струва доста пари и съм 100% сигурен, че нито една от жените,стоящи отпред не е дала и 1 стотинк от джоба си. Ясно е и за слепците, кой плаща масрафа!

ТИ СИ УНИКАЛНО ПРОСТ ДРУГАРЮ

Май единственото комунде в политиката остана недеполитизирания пожарникар Борисов. Аз за друг член на БКП не се сещам.

оставка вие не можете да му искате, защото той не е държавен служител, грешката му е че почна да се извинява, а той просто каза истината за политическия пияр и за всичко останало

А случайно да получава някакви пари от някакъв надзорен съвет?

Оставка манолов,оставка,никакви извинения не могат да прикрият това,че сте се продал и сте се самозабравил,а герберските тролове си губят времето защото колкото и да лаят срещу майките на болните деца толкова повече свалят "рейтинга"на управляващите крадци.

една тук казва че и преди и сега държавата ни мачка, но сега тройно повече. Ринам само тезимайки тройно повече ли са получавали при соца? Аз бях малка и не знам, но ми се струва, че майчинските - за раждане и отглеждане на бебе сега са много, ама много по-големи. Всички искаме и най-много искат тези който не работят , Тя и на Корнелия Нинова демокрацията ѝ отннела много - видях и чух с ушите си. Какво ѝ отнела - че даром получи Техноимпекс, че беше при Кстов, който свали соц.правителство, а после отид при БСП, че синът и учи и работи в САЩ в банка в НюЙорк - мръсница. Хора, мили хора, кажете съгласни ли сте с поведението на Нинова, пишете но не само минуси.

Ако не беше с жълто на устата нямаше да пишеш такива глупости.

Не ти ли стана ясно, че който и да е на власт, държавата ти е все същата! С отвратителното си мнение подстрекаваш към наливане на все повече и повече средства към ц.ганските катуни,... е те сигурно раждат здрави деца, докато са още на по 10 - 12 години и това е бъдещето на България - с пожелание един ден да получаваш пенсия, благодарение на внесените от тях осигуровки! За съжаление квартала в който живея си беше най-обикновен, ... работнически. За няколко години се изкупиха около 80% от имотите в района и сега познай кои са ми комшиите. Нито един от тях не работи никъде. Сутрин, отивайки на работа гледам как си пият кафето на сладка приказка, на обичайния висок глас и на двора. А аз отивам да им заработя поредния транш! Честито!

Да се дадат пари задължително за хората които не могат да се обслужват сами и техните проблеми да бъдат решени, много от тях нямат никого, дори нямат майки... Жените от протеста прекалиха, получиха толкова много през последните години и продължават да искат, но това че са арогантни и неуважителни не ми харесва...

майка съм и ми стана жал като виждам тези невинни , немощни и без собствена воля деца. Точно така - не сме дебили - всеки донякъде има представа как сде гледат деца без възможности дори да се нахранят. Но нямат воля и да кажат - майко, горещо ми е, майко, студено ми е, майко - искам в къщи. Но майката включила на трета бута количката, не поглежда детето, а само напред,вика и крещи. Възможно е да няма друга начин на протест - но е много жалко. Няма ли институции за закрила на детето.

За използването ѝм за постигане на искания и превръщането ѝм в панаирджийски мечки, някой, някъде в някоя социална служба няма ли да се самосезира?

Голямото плюскане на т.нар. синдикати продължава. Нямате ли поне малко срам, отдавна знаем, че няма полза от вас, напротив - по-скоро сте пара.ити

А от вас полза имали ?

То и от тебе няма но не съм го правил на въпрос. Като тролче, стига излизахте с номера за липсата на средства, за което били виновни комунистите - това отдавна не работи. Живял съм и по времето на соца и имам преки впечатления от всякакъв тип държавни управления! За мен държавата е една, тя не се е променила. И по-рано ме е мачкала, а сегашните, тройно повече но както казах - ДЪРЖАВАТА СИ Е ВСЕ СЪЩАТА! Ако не съм ясен, да обясня отново?!

Това не е природно явление! По-голямата част от тези увреждания (да не кажа всичките) са резултат от ВАКСИНИТЕ, които са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ по закон. Така че, държавата е пряко отговорна пред децата и родителите за това престъпление!!!

Г-не, спрете с тази песен "комунистите са виновни", че тая плоча вече се изтърка за 30 години въртене. Аз съм роден 89-та година, цял живот живея в "демокрация", цял живот не живея добре. Да чукам на дърво, че съм жив и здрав, че да работя и да помагам на семейството с каквото мога. Истината е, че се наакахте (да го кажа по-красво). Да, всички, които викахте "кой не скача е червен", нямахте представа какво значи стински капитализъм, обаче го искахте. Сега под всяка негативна новина питате "къде е държавата?" и обвинявате комунизма. Едно съм разбрал за тези години - държавната система е като дреха, може да е модерна, може да ти харесва, може всички да я носят и да им седи добре, ама на теб да не ти пасва. Докарахме го до това дередже, защото такива като вас гласуваха на базата на малко информация и големи приказки. Богдана беше първа да маха със синьо флагче, ама сега реве къде й е пенсията. Няма пенсия, Мадона няма пенсия, така се случва при капитализма, кой фалирал - фалирал, кой може да изкарва пари - изкарва, кой не може - да се оправя сам. Искате български домати и чушки, ами няма, защото политиката на свободните пазари, за която скачахте, не предвижда защита на домашното производство, такава й е логиката изначале. Не търсете вината в комунисти и дълбоки конспирации. Каквото искахте, го получихте. Поемете си отговорността и преди да искате нещо друго, информирайте се добре, преди да "скачате"!

Пожелавам Ви от сърце да поживеете така както преди 1989 година.