Манфред Вебер: България влиза в Шенген по въздух в началото на 2019-а

Страната ви охранява ефективно външната граница на ЕС, казва председателят на Групата на ЕНП

Обратно в новината

Коментари - Манфред Вебер: България влиза в Шенген по въздух в началото на 2019-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а под вода?

Кой е идиотът вляво? Не мога да го позная.

Колко безуспешно се опитват да се правят на хора, мутантите на снимката. Напомнят ми за филма "То". Също така ужасно се хилят.

Бахти грозникът е този Пъпешоглав. А колко е прост, думите не достигат за да се опише този индивид. Явно и жена му е безкрайно тъпа за да се омъжи за него, а децата - няма да паднат по-долу от родителите си я. Едната простакеса вече е уредена на работа някъде си, за другите има време.

Няма значение, те са един дол дренки, всичките.

Цветанов го е снимал тоя с някви проститутки в хотел Маринела и сега го изнудва да работи в полза на ГЕРБ ...

Как падат претенциите на Тиквите - за "Шенген" по въздух; за Еврозоната - в чакалнята на чакалнята... 10-годишна борба...

Дреме ми на шнура за вашия шенген. Това с какво ще помогне на бедния и ограбен от вас български народ.

Значи очакваме най-радостните да излетят в Шенген като птичките към топлите страни.

Още десет години без БСП и ДПС и ще заприличаме на нормална държава.

Влизаме с въздух ПОД налягане ! От тея от ГЕРП станахме за смях по всички земни кълбета!

Тате ще ми купи колело, ама друг път.

Е как така не можете - та той е лесноразпознаваем образ - Цецо Пъпешоглавият. Специфичната форма на кратуната му е резултат от отмъщението на гинеголога с форцепс. Иначе е завършил с отличие училището за бавноразвиващи във Вършец, а на хартия има дори юридическо образование.

е такава....въздух от балончета!

Това е нашата гордост - Цецо Пъпешоглавият. Специфичната форма на кратуната му е резултат от отмъщението на гинеголога с форцепс. Иначе е завършил с отличие училището за бавноразвиващи във Вършец, а на хартия има дори юридическо образование.

Хубаво e, че България влиза в Шенген не по космоса :)

А по вода коя година ?

ще раздават апартаменти на Герб без да плащат ли?

ема те на грабяджиите (от глагола грабя) се комунисти и партизани са им родителите и пардедите. пьк и 45 години комунизьм/ 40 години преход... бива ли така

Много от българите отдавна са влезли в Шенген точно по въздух през терминалите и за жалост никога няма да се върнат!!!

Тези една майка ги е раждала.

Шилo

То па един Шенген по въздух... Какъв Шенген е, след като са ти преровили от-до и са те накарали даже обувките да се събуеш... Шенген е по суша, ама такъв Шенген няма да видим, докато ни управляват разбойници и докато не си ремонтираме прокурватурата и МВР-то.

Тия са от епруветка в кувьоз, после в помощното училище...

Айде, пък подир някой година, под земя.

че преди много години боко каза, че само трябва да боядисаме едно КПП. Е добре де с кво аджеба го боядисваме ,че толко време още не сме го боядисали пустото кпп?!? УА тия дето уж са ни лидери д а не ги е ударила неква тежка форма на склероза?

България и без вас влезе в Шенген по въздуха през Терминал 2.

Цвъко, я кажи как Домусчиев раздава апартаменти на Шайката и срещу какво ? За това ли спряхте разследването срещу Краля на каптагона, за фалита на БМФ ?

Това е и разликата . Когато се явиш като .ру ще те преровят от / до , когато се явиш като .бг просто подминаваш тоя дет го преровват и иронично усмивка .

Те тва е фейк нюз

Руснаците ще влязат с подводници, пък@

за изборите на европарламент...и по спецяално Вебер да е избран на мястото на Юнкер.... И не е сбъркал Вебер...Цветанов е провелния човек за тия работи...

Спокойно можеш да си подновиш адресната регистрация на Любянка. Тук няма да липсваш на никого.

Още десет години без БСП и ДПС и ще заприличаме на нормална държава Това е истината!!!

вече са се наговорили коя група да сложи вето на шенгенските ни мечти, а Вебер ще каже, че винаги ни е подкрепял

Туй нящо шинген даней като хасфалта? Ако не може да се яде - не гу щеми!! Искаме Визия!

Така ефектно управляващите охраняват границата ,че цели самолети не се проверяват на летище София а прочутата ограда на границата с Турция е врата в полето.Няма да се спирам на доходоносният за Каракачанов бизнес с български паспорти.Иначе екскурзиянтите от ЕНП добре си живеят за наша сметка.Ще хапнат ,ще пийнат а инякоя засукана кака от младежкот ГЕРБ ще забършат,пък ще си отидат доволни и предоволни.

Е и ... ?!!!! Повече ме интересува кога ще стигнем по пенсии и доходи нашите сънародници от Западните покрайнини или поне албанците ... Нелепо ухилени продажни клонинги .. времето ви изтича . Амин .

За пръв път чувам за "Шенген по въздух"? Това някаква шега ли е? Звучи като реклама на нов прах за пране. Все едно жена да ти каже "нека си останем просто приятели". Или ще ти дам пари, но по-натам, когато мога. Или ще те пусна отпуск, но мога само ноември. Нещо като дрехи втора употреба, но пък много на сметка. Приятелката ви има връзка с друг, но ви уважава като човек. Шефът ти те краде, но държи да те похвали. Ще те пребият на улицата безпричинно, но после ще ти се извинят. Ще бъде сурово наказан, макар и условно. Добър човек е иначе, но напуснал жена си заради друга. Колата е в перфектно състояние, но не пали. Болен си, но си щастлив. Беден си, но си горд. Нищо не постигаш, но си удовлетворен. Олигофрен си, но чувстваш дълбока връзка с Бог. Патриот за България си, но живееш в Канада. Дебел си, но си красив иначе. Прост си, но добър по душа. Взимаш рушвети, но си честен като цяло. Така и с Шенген-да, в Шенген сме, но само по въздух. Живот и здраве и в отвъдното. По-натам.

..... бла-бла.

НАЛЯГАНЕ

На мен ми е интересно колко според Вас са доходите в Западните покрайнини /аз ги знам и сме ги подминали отдавна/...

работа е въздух - работа ! Балон с въздух в ръчичката на вдетинения наш герой ...

Шенген по канализацията. По-големи демагози от КПСС НА СССР!

Казано с други думи браво!

Гласуваш за либерастите, и те пускат в Шенген "по въздух". Закриваш нефтопроводи и газопроводи на руснаците, и виждаш американски визи през крив макарон...но пък отваряш хъба...където ще купуваш руски газ с турска надценка. Същото като тъпотията на украинците, купуващи "забранен руски газ" с реверс от Словакия.

България иска промяна! България иска в началото на 2019 да е с БСП-ДПС правителство и да е в СССР и Турция, не в некъф си там Шенген, ЕС и НАТО!

Разни римляни ще се надиплят по нискотарифните към немция и австрия на тумби , продажбите на билети ще скочат в пъти.

Заврете си Шенгено у гъзо. Възстановете разграбената индуствия, дето за 30 години й беахте амата, създайте високотелнологични работни места, възстановете и разширете някогашните пазари, вдигнете доходите и немайте грижа за шенгено. Он сам ще дойде, па и да не дойде голем прас. При гореизброените условия ще ни е през оная работа дали ще има шенгено или не. Но вие тъпанари априори ни поставяте в положението на колониална страна, която да чака потупмане по рамото от някой по-силен батко. Изток, запад, юг, през океана. Аман от тъпи и безгръбначни управляващи, умиращи за да си правят снимки с некой по така. Мръсници, мръсни.

Разни римляни ще се надиплят по нискотарифните към немция и австрия на тумби , продажбите на билети ще скочат в пъти.

Закъснял си с прогнозата. Те вече пътъват на тумби и глутници. Направо е кошмар. По-рано с автобусите, а сега като сардели са натъпкани в нискотарифните.