Малта и Италия затвориха пристанищата си за кораб с бежанци

Корабът превозва 629 мигранти, спасени при шест операции в Средиземно море

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да ги спасят и веднага да ги върнат обратно. Да видим докога ще издържат с нашествието.

Здравият разум и човечността не са популизъм! Набийте си го в продажните глави!!! Стига сектантство и сатанизъм в медиите и политиката!

Прави са 100%. От какъв зор този кораб иска да ги стовари в Малта или Италия? Защо не ги върне в Либия, Тунис или Мароко - там откъдето са тръгнали. Съвсем сигурни пристанища - на африканския бряг. И всички други лодки да се връщат пак там - в Африка.

Истината е една - колониалните държави, държавите износители на оръжие и държавите, изпомпващи природните ресурси на Африка са длъжни да понесат последствията от мародерството си. Великобритания, Холандия, Белгия, Германия, Франция и Швейцария. Да не се правят на застреляни, а да приемет всички, които тяхната политика остави без дом и препитание! Бритиш Петролиум е най-голямата петролна компания в Африка. Белгия - най-големият износител на оръжие пак за Африка, Холандия - основен играч в трафика на мръсни диаманти, Германия ошушка джунглата и извлече златото, а останалите, кой повече, кой по-малко има пръст във всичко гадно, случващо се на този континент.

Никой не пречи на африканците да се вземат в ръце и да направят това, което европейците с много усилия са постигнали. Някой да е чувал за африканец-изобретател например?

Други мераци имаш ли?

И защо трябва да ги качват на 10км от бреговете на Либия? Не може ли направо да акостират и да си ги качат нормално? Защо създават такъв стрес на горките мигранти?

Според Ориана Фалачи, през 70-те години на миналия век в Западна Европа имало сериозна петролна криза, ние тук не сме я усетили, защото получаваме нефт от Русия, нямало бензин дори за линейките. Тогава се сключил договоор с арабските държави за редовни доставки на петрол срещу приемане на неограничен брой имигранти и даването им на гражданство с правото да гласуват.

Неправителствените организации, които спасяват мигранти, да не ги карат в Европа, а да ги връщат на брега от който са тръгнали.И без това е по-близко.И нали се водят спасители - спасяват са ги от водата и са ги връщат на родна земя.

Това че са спасители не им пречи и да вършат тази "услуга" срещу заплащане.

Най-вероятно и точно така я вършат услугата - добре подплатени и организирани.

Вие сте добър човек, помагате на хората. Пред банка виждате банков обирджия с изваден пистолет, кани се да прави обир. Но се спъва и се просва на земята. Затичвате се, вдигате го, хващате го подръка и влизате с него в банката за да му помогнете. Връзвате ръцете на банковите служители и държите отворен чувала, за да може обирджията по бързо да го пълни с пачки. Ето това е направил този кораб. Събрал е кандидати за нелегални имигранти и удобно ги доставя в Европа.

Засега са само мигранти, след време и то след много кратко време в рамките на 5-10години ще стават мнозинства в западните християнски държави , които ще се превърнат в мюсюлмански. Оттам нататък оставам на вашето въображение какво ще следва....Много хора пишат по въпроса, но като че Бог е взел ума на хората от западна европа

Като ги събират по бреговете на Либия да ги връщат пак там. Какво ги влачат в Европа? Като ги върнат обратно следващите ще се замислят дали да тръгнат ...Поне така си мисля...

Путин е виновен, нищо че точно той изгони всички НПО до едно, пак е той

левичари, сър...

Неведнъж съм казвал, че цялата тази история с мигрантската вълна не беше случайна. Подозирам, че "демократичните либерални" амеркиканци продадоха Европа на арабите срещу много, много сериозна сума. Това е причината всички либерастки лидери, назначени и избрани с помоща на САЩ да съдействат за тази лудост. За щастие Тръмп им разбута рахата, но в Европа все още имат хора наредени на много постове. Също държат и финансират медиите. Дано Европа да устои, но арабите много забогатяха и ще е доста трудно.

Благодарение на тази либерална, псевдо-хуманитарна политика, централно-европейските градове са се превърнали в кочина! Париж е просто неузнаваем, навсякъде гъмжи от мигранти, които живеят буквално под мостовете и на площадите. Виена, извън центъра, прилича на Филиповци, да не замръкнеш. В малко градче в Юго-Западна Германия, след полунощ обикалят по улиците групички мургави субекти... Само Източна Европа все още изглежда нормално - Будапеща, Прага, Загреб. Пълно безумие е тази доброволна инвазия на безполезни муслеми!

Трябва да се сложи край на мръсният бизнес с трафик на хора. За целта е нужно да се знае ,че дори и да си платят на трафикантите вече не може да получат услугата. А в мръсния бизнес освен разкривени откровено престъпни физиономии са и бели якички от привидно хуманитарни НПО. Щедро захранени с начален капитал от същества като Сорос и други , предимно американски фондове, направлявани от тинк-танкисти на Рокфелер и Ротшилд и свързани с тях лица ""От днес Италия също ще започне да казва "не" на трафика на хора, "не" на бизнеса на незаконната имиграция", каза той." ""Моята цел е да осигуря спокоен живот на тези младежи в Африка и на нашите деца в Италия", заяви той, използвайки хаштага от Туитър "Ще затворим пристанищата"." Естествено петоколонници има навсякъде. Поняко, но все по-рядко са и просто заблудени балами, поддали се на рекламата на Кока-кола, пардон, евроатлантическите ценности. Или просто политически опоненти, които ползват каквито средства намерят подръка :) Не се подвеждайте и Вие по миловидните им названия. Те са обмисляни, тествани с фокус групи, проигравани в ситуации дали задействат първосигнални реакции ;) ""Неапол е готов, без финансови средства, да спасява животи", заяви "кметът на Неапол, който нееднократно е влизал в сблъсък с лидера на Лигата"" В Неапол ситуацията е нетърпима , но кметът си знае защо продължава да изпълнява нечии нареждания, извън официалните структури на властта !?

Ами като е "френска неправителствена организация" да си ги кара във Франция. Ходят да ги събират по бреговете на Либия, пък ги карат в Европа. крайно време е кранчето да се затвори.

Те са толкова френска , колкото Паси е Българин или Медведед (Мендель) - руснак. Само регистрациите са в тези страни

Евала на Путин че още преди време изгони всички НПО-та. А тия дето не искаха да си тръгнат лежатпо затворите. Евалата. Първо се оправя вътрешният враг.

Ако не се спре извозването към Европа, цяла Африка ще се изнесе насам. Само в Африка живеят към милиард, ако някой изобщо може да ги преброи. Само от Африка! Утре ще се присетят цял Пакистан, Шри Ланка, всички арабски страни, да не говорим за Индия. Ето ви още един милиард. И това може да се случи експлозивно. Кой ще ги храни е по-малкият проблем, въпреки че за да стане възможно ще трябва да се увеличат четирикратно поне данъците на балъците, които работят. По-големият проблем е как и кой ще търпи примитивни и диви хора, които никога няма да работят и никакво намерение нямат да излязат от джамиите и анклавите no go zones. В европейските градове е мръсотия невероятна, като в Пакистан е. Кой и защо да търпи това? Хич да не са терористи, могат да те пребият просто ей така, защото така си правят и са си такива. Да не си бяла жена, добре облечена или дете, в класа на което са 2/3 такива. Откъде на къде някой трябва да е длъжен да търпи това?

Евала на Испания !!!!! Само с оръжие стават нещата !!

Много е просто, след като са тръгнали от Либия, корабът се връща там и ги разтоварва

Трябва да се сложи край на това безумие! Оглупелите еврогей лидери, от типа на Мелкел и разни организации, с неясно финансиране, допускат драстична пломяна на етноса и религията в Европа. Вън ислямските скакалци!

Стскам палци на италианците да успеят да се преборят с трафикантите на орки и да спасят красивата си страна.

Изходът е един - кръгом и маймуните обратно по клоните!

Ето тези организации са трафикантите на хора, взимат ги на 10км от либийския бряг и ги карат на 300км в Европа. Нека френския кораб бъде конфискуван а френските трафиканти вкарани в затвора.

Как се разрешава на Неправителствена организация да вкарва нежелани , незаконни емигранти в Европа , толкова ли ги е страх Европейските Правителства от Джордж Сорос ! Трябва да се прекрати тази практика на вкарване на незаконни имигранти в Европа и да се насилно настаняват в Европейските Държави ! Време е за спиране на потока от нежелани хора !

Супер богатата Сицилия си няма други проблеми, че да си го вкарва и емигрантския.

Ще й го вкарат, без да я питат твойта сицилия

Неправителствените организаций унищожават европа!

Някои НПО-та са просто инструмент на същите анонимни центрове на властта

SOS Mediterranee трябва да се изправят пред трибунала в Хага. Те НЕ спасяват мигранти,те са едно водно такси, което обикаля африканския бряг и качва всеки желаещ.