Европол също ще разследва убийството на Дафне Галиция

Трима следователи се очаква да пристигнат в Малта, за да съдействат за откриването на убийците на малтийската журналистка Дафне Каруана Галиция.

Обратно в новината

Коментари - Европол също ще разследва убийството на Дафне Галиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато на власт идват социалистите ........резултатите не закъсняват ..

"Социалисти" "капиталисти", "леви" "десни", Русия САЩ, това са залъгалки за баламие по света и у нас. Лява и дясна ръка са те на едни и същи глобални престъпници.

Е, как кой, ве!!?? Пак ли аз трябва да подсказвам!?

Явно и Малта я пързалят с тия "мониторингови доклади" вече 10-та година с констатации на очевидни неща. ЕС върви надолу заради корупция до самия връх. Тия референдуми, които наискачаха са първите сигнали. Хората искат справедливост и им писна да чакат, докато ги гърмят по колите. Руснаците само потриват ръце и не се налага нищо да пипат. Нищо.

Малта беше англ.колония от 200 години и имат още военна база на о-ва, нещо като Кипър който османците подариха на британците за помоща на пагубният за нас Берлински договор 1878г. Нищо ново по светаа.

В ЗАпадните Демокрации, така се действа. Особено, ако разровила некоя Краварска Заигравка.

Който уби и братята Кенеди,М.Л.Кинг,Дж.Ленън и още много други другомислещи. Физически убийци се намират навсякъде,под път и на път.

Феминиските са животни, бог не съществува, а халанците са извратени като общество.

Това е почеркът на италианската мафия от времето на Джоване Фалконе. Ако премиерът не бъде разследван и не подаде оставка, значи в Малта трябва операция чисти ръце, както в Италия. Щом името му е излязло в панамските досиета, значи има нещо не толкова редно, но щом е убита журналистката, която е направила това осветяване, значи може да се говори за много по- голяма корупция и мафия в Малта.

Холандските "експерти" - най-големите краварски послушкОФЦИ.

Тъкмо другата новина на деня е, че може би ще научим нещо за убийството на Кенеди, което ЦРУ извърши, замаза и толкова години лъже за извършителите, да не говорим за поръчителите. Та те щели да разследват. Не че изобщо сме се надявали да ни кажат очевидната истина.