Петима митничари от ГКПП ”Малко Търново” са обвиняеми

Петима са митничарите от ГКПП "Малко Търново" с повдигнати обвинения. Това съобщи на пресконференция в Бургас говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова

Обратно в новината

Коментари - Петима митничари от ГКПП ”Малко Търново” са обвиняеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Власта трябва да отвори своб.места в митниците за хора новият си партньор т.н. ОП. Тези от КПП гран.полиц. крадат повече,но по умеят да се пазят докато митничарите си вземат дирактно като "глоба" за преминаване.

Степента на разложение е тотална.

Митничар да работи само за заплата няма как да стане не го ли разбрахте,затова за едно място кандидатстват 200 човека. Системата е объркана не хората като кажат митничар или той беше митничар или мъжа и беше митничар или баща му беше митничар на всеки му става ясно че става въпрос за човек с пари. Тези са ги следили да отчетат дейност и да сложат после свои хора там и те да лапат на бариерата. Това е една от най-доходоносните професии в БГ и за децата е ясно и не е никаква новина. Все едно да кажеш слънцето изгря в 7 часа сутринта. Сбъркана ни е държавата, ако можеха хората да вадят пари по честен начин нямаше да се натискат да стават митничари пътни полицаи, кметове депутати и министри. Нали на финансовия министър му беше ниска заплатата като депутат сега като министър не му е ниска втори мандат кара.

когато съпругът на Курнелия Нинова беше назначен от Костов за митничар на митницата ни Олтомнци със Сърбияи и то по време на бензиновото ембарго. А сега жена му го назначи в ЛукОил, а синът им след като завърши колежа Бъркли - един от най-скъпите на света, работи в Рокфелеровата банка в НюЙорк ГолдманСакс . Ама ко ша ги праят тези пари бе?Ама тя за социалнослабите бе!

мине се не мине месец и от прокуратурата ни съобщават че пет-шест и повече митничари са с повдигнати обвинения. Това нормално - работи прокуратурата та пушек се вдига, но после какво става. Нито едно съобщение за осъдени митничари, полицаи. Може това да не е работа на прокуратурата, а на съда да ни каже кво е станало - дали са осъдени условно или ефективно или са ги пуснали по-живо по-здраво.

И КВО ОТ ТВА?

ChatGPT

Нищо ново под слънцето. Следват новините: 1. Петимата митничари са признати за виновни и уволнени 2. Уволнените митничари обжалват 3. Митничарите печелят делото и съдят държавата да им бъдат изплатени загубените заплати 4. Уволнените неправомерно митничари са възстановени на служба

Че то митничар да живее на заплата си е по страшно от затвор

Лелеее, гаранция 2000лв. Ами че те за 1 смяна ги изкарват.

2000 лв за една смяна? Това би трябвало да е най-лошата смяна за последното десетилетие. Митничарите не работят за без пари. В сравнение с тях, дори адвокатите са щедри дарители...

Някакъв пресича границата с торба на рамото. Митничарите питат: - Какво носиш? - Храна за канарчета. - Я да видим ние... Ха, че това е кафе бе! - Е, и? - Ами канарчетата не ядат кафе. - Прокуратурата и ГДБОП да стоят гладни тогава!

Прокуратурата се "умори" да повдига обвинения, но според съдиите в БЪЛГАРИЯ всички са невинни ! Всичко в тази държава е збъркано !

,..такОв е законЪ!

Обвиняеми да искаш, обратнопропорционални на осъдените, особено в МВР

На тия митничари трябва заплати да им дават от прокуратурата за участие в ПР акции!!!

то май не останаха митничари. Тук десетина, там двайсетина... Митница и КАТ в нашата кочина означава тежка корупция.

vchera sumata koiato se obiavi beshe 60000 eur kade e razlikata do 10000lv

Кир.бг