Ловецът на мигранти Петър Низамов-Перата отива на съд

Районната прокуратура в Малко Търново предаде на съд Петър Низамов-Перата, който върза със “свински опашки“ бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Ловецът на мигранти Петър Низамов-Перата отива на съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

правилно! този провинциален субект нито е полицай, нито граничар, нито съдия, нито ловец.

Наближава денят в който ще бъдат съдени тези, които съдят сега!

А кога ще съдите нелегалните мигранти, които които са нарушили държавни граници????

Незаконно е лишил от свобода законно миналите през зелената границата нарушители- хей вярно такова чудо няма никъде по света!

Sm3hurk0

Тоя го осъдете, а Бъчи наградете ! ... и после си задайте въпроса: Кой милее за България - Динко или Бъчи. JOKER: Динко възпрепядства незаконно навлизане на нелегали, А Бъчи иска да узкони и засели нелегалните....

Не мисли.. не ти се отдава ;)

" 111111 ", а балгарскя език не е по-стар от турскя , имаме паметници от турска реч от в преди 10,000 г. в Aзia откадето всащност са дошли и вашите деди .

К

Един кратък курс по история. Прав си за едно, Неолитната култура от Варненският некропол предполага, че преди 8000 години е имало функционираща цивилизация в района на Варна. Преди 10 000 години има свидетелства за човешки градове в района на Алепо в Сирия и покрай Дамаск. Но да твърдиш че тези хора тогава са говорили на Турски и че писмеността е турска е некоректно, както би било некоректно да се каже, че варненският некропол е построен от Българи.

К

Също така: първи свидетелства за надписи на прото-Турски се датират около 732-735г. на територията на днешна Монголия. Докато при Българският е по-мъгляво, първи сведения има чак през 10-11 век, но това е така защото езика се приема като наследник (и комбинация) от Старославянски и Старобългарски.

Това не са мигранти а нашественици. Тези преселници са опасност за оцеляването на европейската цивилизация. Те носят със себеси съвсем друга култура , бит и порядки. Те се интересуват само от благата, които нашата европейска култура е успяла да създаде. Разбирам , че в станите от където те идват е непоносимо за живот , но идвайки тук не променят манталитета си и продължават да живеят по същия начин , изграждат тяхни си затворени общества, които не се вписват изобщо с европейските норми на живот , общуване и поведение.Всички трябва да се борим с това.

Когато в нашата държава някой надигне глава, веднага намират начин да го смачкат! Раята трябва да мълчи! Да подкрепим Низамов!

може ли някой насран и тлъст с мазно пръстче и очилца магистрат да ми обясни следното. нелегалното преминаване на на държавната граница е нарушаване на националния суверенитет, има състав по чл. 279 от НК, както и разпоредби в областта на империума в КРБ. лице без документи, невлязло по надлежния ред в страната, не е влязло изобщо, това е правна нищожност. твърденията откъде е произходът на лицето са от типа "една жена каза на опашката за зарзават" и нямат юридическа стойност. в този смисъл, перата е вързал със свински опашки едно правно нищо, въздух. е, пита се в задачата, чии права са нарушени, на престъпниците или въздуха, както и откога криминално проявените имат права, превишаващи тези на народа като лице в обществения оборот. приятен ден на съдебните отрепки и юридическата измет, която явно защитава международиня тероризъм, нарушавайки постаментите на правната реалност.

Абе не че защитавам емигрантите които вършат престъпления, ама искам да попитам, ние българите не сме ли емигранти и то икономически в всяка бяла държава?! Еми нека емигрантите си вървят, но и нашите емигранти трябва да ги изгонят и да ги върнат у нас.

Правиш ли разлика между легални и нелегални емигранти?

" Байо ", прав си , аз просто се базикам . не ми се работи . само исках да обарна вниманието на това че употребявате толкова много турски , че хабер си нямате че са турски . например имам една приателка -балгарка, много ерудирана жена , с 2 виcши . когато сме заедно и когато тя ползва турски думи аз и казвам истинското зна4ение на думата , понякога ползвате турските думи не по значението им . а тя " стига бе човек , то маи няма бвалгарски , всички думи са от турски проижод".

До колкото разбирам си роден в България и ако си си учил уроците по история, знаеш, че българският език е по-стар от турския. При 500 години робство, нормално е да останат следи в езика. И в турския на българските турци има български думи. В граничните райони също има думи от съседите. Веднаж като обядвахме сарми с хора от съседните страни турчинът, гръкът и аз обявихме, че са ядене на националната ни кухня. Оказа се, че и румънците имат претенции. Всъщност са балканска кухня. Турската кухня също е балканско-средиземноморска. Това е положението. Колкото и да се делиме, на една земя живеем.

" 111111 ", наистина е така , да ви обясня , " сарма " е сащо турска дума , означава завиване , вразване .. като знаете какво е сарма, сигурно щe се сетите че е нещо таково , завито или в лозови листа , или в листа от зеле . а тук в Tурця имаме и " джиер сарма " плодове завити в черен дроб от агне . пожелавам ви прятно прекарване в пред компа .

Идват избори! Който не харесва системата има референдум! И да не забравим Каракачонв за Президент! Тьотка Цачева не става, а пък за генерала дето иска да излизаме от ЕС да не говорим! България да е като Унгария в ЕС, но да си защитава интереса!

Днес в парламента каракачанов беше мнооооого кротък с бъчварката и заяви НЕ недопускане на нашественици в БГ , а само бежанските лагери да се изнесат из градовете. Та едно е на митинги за пред хората , друго е реално във власта . Аз атакиста НЕ му вярвам , както и оня натовск генерал който на събор на русофилите казва че трябва да се знае , че България е с ес и нато......за кой да гласувам, като имам глава и очи и мисля.

че ги е обрал? Щото драги Ханчо нали се сещаш че като пуснеш в нета подобни клипове веднага ще те погнат защитниците на демокрацията начело с л......та от герб. Ай малко помисли освен да си изключително тъп. Просто БОЙКО Е НАРЕДИЛ СЛЕДВАЩИЯ НАПРАВИЛ ПОДОБНО НЕЩО ДА БЪДЕ НАКАЗАН! От много време чакаме истината за 6 апартамента на Цветанов ? Ко ще кажеш по тоя проблем? Ти си тръгнал за 10 нарушителя да се жалваш нещастно ханче!

Нямаме държава. Тази, която имахме е прихваната от ЕС и НАТО в качеството им на инструменти на световния капитал. Суверенитет, Конституция, защита на интересите на българските граждани - това всичко вече е само имитация и не работи. Продажните чужди марионетки наричащи себе си български политици и управници отдавна са ни продали срещу облаги и гаранции за запазване на откраднатите от тях капитали. Който още не го е осъзнал е пълен наивник.

Редно е изразът в статията че са напуснали Афганистан бягайки от войната да се допълни с текста-по техни думи. Защото никакви доказателства не са налице че на са нарушили границата с цел грабеж например или тероризъм или по-погрешка. Просто някакви техени думи но не и доказани факти. С една дума манипулация. Кой и по какъв начин доказва личните им подбуди какви са? Просто те така те били казали и вече редакцията вярва на 100% че е така?

Такива хора като него дай-боже повече!

Така е българи. Роби сме в собствената си държава. Ако някой си позволи самозащита, или да надигне глава - на съд. Так ще е докато ни управляват безродниците от ДСб зад гърба на безгръбначната тиква. Ще съдят българи, че не пускат афганистанци да преминат незаконно границата на собствената им държава и да ни изколят. Ще съдят граничари, че са стреляли по турски бракониери, при самозащита и т.н.

За туй редът е друг - почва се от т.нар. "българска" политическа "класа", след туй наред е "българската" "право"раздавателна система и после вече с "бежанците" да се занимава една читава полиция и армия.

Престъпник. Не искам имигранти в България, ама не е начина да отидеш и да "ловиш", т.е да крадеш от тях и да си снимаш клипчета. И после тъпата Тиква да го хвали дори. Това тука правова държава ли е, или е дивият запад? (Това е риторичен въпрос).

Баш "правова" е - законът е над всичко, най-вече над справедливостта и интересите на обществото.

Интернет герой, раздаващ квалификации. Този българин е отишъл да прави нещо за държавата си и дори боклуци като теб. Рая проста.

Опашки ама свински, свински ама опашки. Перата на съд, аз па отървах кожата.

Един ден той ще ни пита - "къде бяхте, когато ме съдеха ?"

Ние ще се оправдаваме виновно с наведени глави , както мълчим гузни и защо не освободихме и Левски по пътя към бесилото , и ще си измисляме оправдания.

" Питанка ( нерегистриран ) 05.10.201ш 1з:11 За българите тоя човек е герой. " "низамов ? значи че родата му е турска , защото низам е турско име ... е , и вие сте в право да се гордеете че турчин ви пази границите ... ( ха - ха - ха )

След 500 години османско господство е било съвсем нормално след Освобождението на България повечето българи, а и не само българи да носят турски фамилии, обикновено прякори като Арабаджи, Балтаджи, Куюмджи и т.н. След Освобождението към тези имена е било добавено окончанието -ов или -ев и съответно Арабаджи става Арабаджиев. Нерядко фамилните имена в османско време са се образували от български лични имена с окончанието -оглу, например Пейоглу, Гочоолу и т.н. Тези форми в България са отпаднали, но все още има българи в бившия СССР и др. страни, които си носят старите фамилии завършващи на -оглу. В Гърция дори и днес има фамилии на гърци завършващи на -оглу. Старите турски фамилии постепенно отпаднаха не защото някой ги забраняваше, а защото хората започнаха да дават за фамилия името на дядото и лека-полека старите имена изчезнаха. Традицията е силно нещо, дори и днес в повечето републики на бившия СССР в средна Азия имената, макар и мюсюлмански, завършват на -ев, -ов , като напр. Алиев. Впрочем, от времето на Османската империя до днес фамилните имена в Турция са тотално подменени. Старите фамилни имена образувани от лично име плюс -оглу по принцип в Турция са забранени /с малки изключения за по известни хора като Наим Сюлейманоглу/. В Република Турция освен промяна на фамилните имена се премина към масово въвеждане на лични имена от турски произход, които замениха по-старите имена от арабски произход.

името е арабско и ко от тва, а тия дето носят еврейски имена или арменски тях ко да ги правим. Ми по същияначин Османската империя е управлявана от евреи!

Перата е истински държавник. Затова го съдят. Какво не бил сторил Перата? - Не бил се обадил на полицията. Защо не се обадил на полицията? - Явно е съзнавал, че законно арестуваните лъжебежанци (в Афганистан няма война) директно се зачисляват на хранилка към държавата Република България. Тоест, на тях държавата осигурява всички минимални грижи, за да живеят като европейски граждани - някъде над 1000 лв. С това държавата Р. България признава, че всички пенсионери с изключение на намазаните от Закона президенти на Р. България, както и 90% от целокупното българско население живеят под прага на минималните изисквания за европейски граждани. За сметка на това лъжебежанците ползват всички минимални облаги на европейски граждани и то на гърба на онези 90% от българските граждани, които са дискриминирани по отношение на бежанци и лъже бежанци и то в собствената си държава, от собствената си държава. Зачислените на хранилка към България бежанци и лъжебежанци, дори и да избягат в Западна Европа си остават част от НОВОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ, защото европейците рано или късно ги връщат в България, съгласно позорния за България Дъблински регламент. Перата е велик държавник и защото даде точен и правилен сигнал на бежанци и лъжебежанци - ДА ЗАОБИКАЛЯТ БЪЛГАРИЯ, защото в България ги третират със "свински опашки"!!! ДА БЛАГОДАРИМ НА ПЕРАТА!

Само истински държавник може да бъде така аплодиран и от други народи. Гледах го на антимигрантски митинг в Дрезден , хората то аплод. почти след всяко изречение. За германците той вече е герой , а ние позволяваме да го съди престъпната наша хунта начело с боко2 българоубиец.

Когато котката я няма-мишките танцуват. Явно котката им пречи,затова ще я затворят,да могат мишките да преминават необезпокоявани и щасливи и пълнят гушките на наще "защитници" и спонсорите им.

Само при вида на Мухо- ловеца, проф. Гъзибар Тодороф го дига! Разпасал пояс, търчи презглава, до коя да е, Някоя Канализация, на тоя ТЪПИР Награда и да иска?

Колко пъти ви разправях, че този го интересуват само джобовете и Айфоните на мигрантите :) Да го издигнем за Президент!

За българите тоя човек е герой. Какво се случва с тези дето съдят героите?!

Стига с този коноп,бе! Половината хотели по курортите са построени с пари от "белото" и никой не ги пита, нито ги пипа.Ба си и бърдака!

Пак ще бъде осъдена жертвата, а не престъпника! Кой тика народа към самоправораздаване?!

"Високорискови наркотични вещества - коноп", хаха не знам да се смея ли или да плача от подобно обществено спонсорирано малоумие.

Обърни внимание как е изписано количеството. На български има знак, който се нарича десетична запетая. 1,00 g = 1 грам. Хиляда грама или един килограм се пише 1000 g , а освен това на български при числата не се използва знак . /точка/.

На съд трябва да отидат тия дето докараха България до туй дередже. Такива като Перата и Динко трябва на ръце да се носят

Браво на момчето ! Героите никога не са ангели. Такива стават по-късно, когато влязат в историята.

а Ботев /учат вече децата ни/ е терорист ===

vasil

Децата НЕ учат,че Ботев е терорист.

Медал стара планина за Доган скоро може и медал за Бойко! Питам се те ли са героите на нашето време?

Какво разбрахме от съобщението? Че мишките са наркозависими, защото ядат конопени чували. Че бандата на Мутротиквата е продала България и българите. Че бандата трябва да бъде осъдена. Цацаров също, но да обиколя границата пеша. За всеки свален килограм да му се приспада един ден от присъдата.

Айде селската батка да ходи там къде му е мястото. Евтин ганъовски популизъм до добро няма да доведе. 33575

Ноу точен ник, за "коментара" ти.

Така е когато залавяш мигранти и се казаваш Перата.Ако си предател като Местан, Красимир Кънев или Цветелин МангоКънчев си герой.България отдавна я няма.Комунягите продадоха всичко на циганите и турците,също като ДЖИЛЯЗОТО.

ТО със седене в интернета и философстване на такива диванни герои като тебе е на тоя хал държавата.

кажи го на по горния филосов! Чиляка се изказва и казва че е недоволен от действията на прокурора.

Ами ти къде седиш бе тармък Ристьо, на оная ми работа ли?

Смешно е нарушителите на нашата граница и държава противозаконно били задържани и лишени от свобода защото български гражданин е изпълнил дълга си към родината си и конституцията. ХАХХАХА ПРОКАРУТАРАТА? КЪДЕ Е ЦАЦАТА БЕ ДЕ СЕ КРИЕ ТОВА ЧОВЕЧЕ?

Този и Динко са прости момчета, търсещи внимание и слава, защото в живота за нищо не стават.

Добре, да приемем, че е така - аз не ги познавам и не държа особено;) НО! Тези "прости момчета" щяха да си връткат простотийките и дребните далаверки абсолютно необезпокоявани нито от МВР, нито от прокуратурата, АКО не им беше дошло на ума да "Ловят Мигранти"!!! А това не ти ли мирише лошо?! Ако МВР, прокуратурата и съда СИ ВЪРШЕХА РАБОТАТА , за която им плащаме, а не правеха показни акции, че да се докарат пред ЕС, БХК и още две дузини "международни н'ам какво си", никой сега нямаше да се впечатлява кой знае колко от това, че Перата бил даден на съда.

Прости, не прости няма значение важното е, че вършат нещо полезно за обществото

трябва да бъдат съдени, а не българина. Ония изроди минали тайно под оградата, както всеки ден правят още стотици други и властите се почесват. Срамота за БГ системата - да съди някой, който е действал в името на България. И не рзпространявайте лъжи - в афганистан война няма. ония идват за да цицат от нашият поминък без да работят, а после да ни затрият. Няма такава долна и смрадлива сган!

Точно казано !!!

ТОЗИ ЧОВЕК Е ГЕРОЙ!!ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ, КОИТО ЛАМТЯТ ЗА ПАРИ И НИ ПРОДАВАТ НА ЕС И РЕЗАНЯЦИТЕ ЗА МИЛИОНИ!! ТЯХ НЕ ГИ ЕБАВА КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!! А ЗА БЪДЕЩЕ-ХВАНЕТЕ ЛИ РЕЗАНЯЦИ-ВЪЖЕТА НЯ ВРАТА И НА ДЪРВОТО!!

Значи не може да имаме армия, а може да издържаме чужди окупатори афганци?!

Абе, някой ще припомни ли на съда какво пишеше във Военната клетва?

Нищо Пера , ще се кандидатираш за президент на следващите избори ! Още си млад имаш време !

На тоя медал трябва да му дадат, не да го съдят помиярите ! И най-вредното е да вика МВРто - те установяват и записват тук джагалите.

Не ми стана ясно по чии показания се описва случилото се с афганистанците. Вероятно само по техни и това е достатъчно, за да сме наясно в каква посока ще протече и приключи делото. Между другото, както добре знаем, нито афганистанците са бежанци, нито е отменен текста в НК, според който преминаването на границата по този начин е престъпление. Какъвто и да е иначе този човек, няма причина и ооснование да бъде съден така демонстративно, ако б!!ългария и българските правораздавателни органи бяха независими и суверенни. А това отдавна не е така и всички го виждаме. Лошото е, че мнозинството се примирява с това и явно е съгласно и е готово отново да се превърне в рая. Очевидно сто и четиридесет години относителна свобода ни се видяха много. Това е положението, рая!!!

в кой век живеем бе, хора. защо толкова много сте загрижени за човек и човеци, които не заслужават защита. все пак макар и мюсюлмани... те също имат права и свободи. потресена съм. това съм го чувала лично от моята баба и не искам повторение от преди 100 години. не е желателно. не всички са престъпници. те бягат от войната. те са обикновени хора. каква вина имат те. а си има полиция, съд, прокуратура, а кой е този? с какво може да докаже, че не им взема парите и много други ценни вещи... потомка на тракийци.

колкото могат да докажат и те че не обират градините, нивите и който срещнат по пътя групите от млади афгански цигани .. всеки е виновен до доказване на противното в един вилает и една османска империя, няма граждански права и свободи там..

Да. тези хора имат парва и сводоби,но не може за сметка на 500 млн европейци на,които им се отнема парвото и сводата сами да решат даи искат да изхранват и пиремат тези паразити,които извършват терор над жените и децата,и източват социалните системи. Защо те имат права и свободи в моя дом,а аз не?! Как го заслужиха?!

Каква война има в Афганистан?

Никаква....

Като ги гледам по Лъвов мост колко собственически и наперено се движат не ми приличат на уплашени от войната, коя точно война. Те имали прави, ами аз нямам ли права да живея и разхождам нормално в София, др хора нямат ли права , ЯВНО НЕ :(

НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ХОРАТА! ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ, НАРУШИЛИ ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА. ИЛИ КАКВО, МОЖЕ БИ ЗАРАДИ ТЯХ ВЕЧЕ И ДЪРЖАВАТА ЛИ Я НЯМА?

Добре,че е наличието на високо рисково наркотично вещество- коноп,някъде към 1 гр.Иначе кво-претърсил ги за оръжие и им бил шута обратно в Турция.Нали онези са нарушители на държавната граница и дълг на всеки български гражданин е да .....