Малка рафинерия на Петър Манджуков била ударена от руска ракета в Украйна

"Там има резервоари и е близо до пристанището, вероятно руското военно командване е смятало, че има складирани горива и заради това е била атакувана. Няма жертви", обясни бизнесменът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"При Корнелия Нинова вероятно ангажиментът към избирателите е, защото те имат един сантимент към Съветския съюз. В голяма част от българите има огромна омраза към САЩ - световните терористи ! Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

Обаждат ли се внуците от Америка прокажен руски гъзолизецо?

Бедничкият Манджуков,да почнем да събираме пари и помощи за него.Ние сме му били виновни.Да чете историята и да гледа картата на света,защото сме най близо до Русия от неутрални води и въздух.

Абе читателю шибан, цял свят доставя оръжие на Украйна без Африка и китай, да си чул руските фашисти да са ударили някой от доставчиците? Освен това сме в НАТО, ако путките ни ударят и те ще бъдат ударени, всъщност фашистка русия трябва да бъде поразена с ядрено оръжие, защото е световен терорист номер едно.

леле какви глупости изтресе, просто не е истина

Абе манджурков, що си не беш мамата?

Доставката на оръжие на Украйна което ще се гласува в Народното събрание може да доведе до бомбандиране от Русия на цели в България както тъй нареченото символично обявяване на война на САЩ и Великобритания от едно друго Народно събрание по време на ВСВ.

Скоро искаме Киев заличен

Нинова си трае защото идва герб, а те няма да се колебаят да пратят не само оръжие ами и българите да воюват за "братска" усрайна. Така че все в г.з. По-важно е след Киро - кой? А тоя малко му е било, и пак не е ясно кой го е гръмнал, може и усраинците, те обичат такива сценарий.

За укропа

Що бе, урките да не смятат да се явяват на парада на старата военна техника под егидата на уркския исторически музей

Всички оръжия, които се използват в Украйна са руски. От коя страна са излетели обаче никога не става известно.

никой в америка никога не е и сънувал че чужди наемници ще се бият безплатно срещу русия на руска територия а америка ще стои настрана и само ще им продава оръжие.....

да се дават оръжия на украйна, да не риве че са му гръмнали бизнеса, може и украинските конкуренти да са го направили щото и те нямат други ракети освен руски.... тва че е ударен с руска ракета не значи че руснаците са е изстреляли.... пада му се

С кви пари е направил малката рафинерийка? Да не би да е вложил спестяванията за Лада и Москвич от соца?

малка рафинерийка в украйна , пък било и с големина на селския казан за ракия

Моля се,а дано Нинова разтури това вредно и продажно правителство.То нанася непоправими щети на България.То НЕ е българско правителство

продавай, продавай по-скоро , и продължи да джиткаш само оръжие, сага е момента!?

Ударили са джепането..... Тези лайняри правят пари и от смъртта на братята си! Боклуци! Богати но боклуци!

Боли ма за Мажджуков и Манджуковица, до вчера партийни мижитурки, днес го раздават крупни бизнесмени. Нямате нищо общо с бизнесмените на Запад. В нормалните страни на такива като вас се вика МАФИЯ и се гони до дупка !!!

Герой борец срещу Русия,Айде награди и пожизнена пенсия.уреди се човека таз година мала догодина голяма ,Пелоси медал ке му даде

един трол е написал по-долу че: Съветския съюз давал властта на необразовани хора и псевдоинтелектуалци. Като гледам какви политиците са на власт в САЩ, Англия, ЕС и т.н. ЯВНО ТОВА Е НОВИЯТ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ. като почнеш от неграмотниците в Лондон, дето не познават географията, и завършиш със тези във Вашингтон... Култови фрази: 1. Как се пише правилно - Ирак или Иран? 2. Газта от Европа през Украйна се изнася за Русия... (Псаки) 3. Ние не признаваме Воронежка и Ростовска област за част от Русия. (Лиз Страс) 4. много нашествия - от монголското до татарското... Някои политици там не правят разлика между Австрия и Австралия... Примерите са много!

О, не само ние си имаме Кирчо! Британската външна министърка е толкова проста и тъпа, че всеки път като каже нещо чупи тъпомера. Същото е и с Борис Джонсън, апъ Байдъна и цялата му шайка просто нямат аналог! Тъпи до безобразие! Сигурно всички са учили в Харвард!

"Там има резервоари и е близо до пристанището," КОЕ ПРИСТАНИЩЕ? В КОЙ ГРАД? в УКрайна само едно пристанище ли има?

Досието на архонт Петър Манджуков е по-дебело от „Библията”, от „Война и мир”, от „Престъпление и наказание”, взети заедно. И си мисля дали преди църковното архонтство да се учреди архонтство за „специално, дългогодишно и ползотворно сътрудничество на Държавна сигурност”. Служи в структурите на ДС като секретен сътрудник, агент и нещатен сътрудник от 1974 до 1990 г. с псевдоними Пампоров и Омуртаг/ченгетата го изписват като Омортаг/, вербуват и го ръководят оперативните работници Милан Миланов, Иван Тошков, Георги Ничев, Людмил Пешев, Александър Маринов, Пламен Стайков, Любомир Банков, Венелин Петров и Гьончо Гьоков, които го водят из дебрите на Първо главно управление на ДС, после на Второ главно /II-IХ-V/, създали са му всички възможни справки, картони, картончета, а самият Манджуков–Папморов-Омуртаг оставя хиляди страници донесения, лични дела IА-27477 и работни дела IР-12883 и разбира се доста на брой документи за получени възнаграждения! Агент Пампоров-Омуртаг, въпреки закалката си на здрав и правоверен комунист, още в ония времена не е пропуснал да се възползва от достиженията на свободната пазарна икономика и да получава сериозни суми от оперативните работници, нищо чудно да мине сега, че така е изтощавал ДС икономически.

Нищо работа, маааалка рафинерийчица. Лееекинко ударена, дори не ударена ами само чукната едва едва

щом е резидент няма са я жали много, ще си построи друга в сибир.

КАТО ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ " ОХ КЕФ, ГОЛЯМ КЕФ' .... КАТО ПИЯТ НОВИЧОКА РЕВАТ КАТО ГЪБАРКОВ :)

това дава отговор на въпроса , защо толкова много хайде да не кажем плюе , но беше толкова притеснен сутрината в интервюто .

Че изказването на П. Манджуков е много премерено и точно , и бълг. политици трябва да му благодарят, защото той е свършил тяхната работа.

Стига с тези номера, да слагате минуси автоматично!

Помните ли филма "Мимино"? Там гланият герой изпусна една "култова" НА 100% реплика: Ай не могу, а как хочется!

За дебилчета: пристанище на Каспийско море? Или не?

ммм, пише, че е в украйна. украйна има ли излаз на каспийско море? нье! Садись, два!

Е към мисирките, не парадирай с тъпотата си. Понимаешь?

Това е знак от сътбата, да мине на зелена енергия, за каквато агитират господарите.

Трябва да си доста нагъл да си признаеш че имаш рафинерия в Украйна. Защо не за е скъп. Късай вериги с комунистите дори и да боли.

tonk11

Що? Какво му пречи да има там рафинерия? И що е нагъл?

мноо си глупав все комунисти ти пречат а човека си е каПиталист е нали тва искахте демокрация и капиталисти що го мразите сега... родил се е през комунизма имал вземане даване с комунизма но срга е чист капиталист а ти наясно ли си кво искаш комунизъм капитализъм демокрация!?

Добра новина. Жалко само, че той не е бил там. Но браво на руснаците. Унищожавайте им всичко, даже бих се изкефил ако с високо точни ракети думнат палатите и къщите на въпросните народни изедници, построени с откраднатите пари на българския народ. Напред Русия!

Аз нямам къща.Копейката има.

И сега кво се очаква - да зарева ли за Манджуков ?! Дреме ми ... Удри, бай Фелипе ! Тая мачка не е нащта !

руснаците са избързали малко трябвало е и чорбаджиите да са били там тогава да ударятцял живот крадат на гърба на народа комунисти капиталисти иди ги разбери

който има бизнес с шибаните хохли ....ДА ЛАПА ЧЛЕНА ....СОПОЛИВ !!!

Миличкия Манджуков освен оръжие има и рафинерйка в Украйна ударена от руско украинска ракета.Уауу Уауу ,жив да го ожалиш този чишит .

Ах ти мазен гъз. Тихомълком, работейки с укр корумпирани власти и мутри правиш мангизи за сметка на укр беднюги. Сега боли нали! Да те боли и да изгубиш всичко дърта мутро!

Schilo

Радост за Манджуков, Гебрев. Печелят от смъртта.

Руснаците могат много бързо да им секнат печалбите. Трябва само да спрат войната... Украинците няма как да спрат да се бият предивд това, че са атакувани.

Трябвало да помагаме официално като членове на НАТО и ЕС. Хм... че тя Окрайна не е в нито една от тези две организации...

Този не беше ли едно дърто ченге и топ оръжейник?

Рафинерията в Бургас да бъди национализирана и акциите да бъдат подарени на народа. Всъщност, това трябва да се случи с всяко предприятие.

Нали го правеха веднъж! Резултатът е ясен!

Не трябва да забравяме обаче, че Украйна и Русия са наследници на СССР - а Туркменистан ?!? Идиот !!!

Не знам кой е този. Но, си представям колко много има като него с " малки" рафинерии " из чужбина.

Напъвам се да отроня една сълзица за бедата, сполетяла това същество, но, нещо не ми се получава.

в идеологията на Съветския съюз, който още ни трови и има шанс да ни заличи. Това е убийството на нашия елит и даване на властта на необразовани хора, които се превръщат от нефелни селяни и псевдоинтелектуалци в демони, подвласни на греха. Така се създава безкрайна война, която е вътре в България и няма нужда от завоевател, ние сами се изяждаме. Това е култа към простащината..

Тоя пък още го гони СССР ?!?!!?

е част от програмата

На прост Българин все комунистите му пречат!

"простак", е нещо, с което отключваш атавизма и комплексите му. Той дори е гневен и страда, ако си пропуснал да го определиш като такъв, защото иска да те няма, но не и да мисли и да те приеме, въпреки че му противоречиш. Но аз не съм паднал толкова ниско да наричам някой някак си

Дира трие всичко кото съдържа ко---мунде

Този е един от най-хитрите комунистически боклуци, по-долен е и от Георги Гергов... Навремето учех със сина му Ивайло... още тогава се правеше на велик

Така е, но пък колко от днес имащите достъп до медии не се правят на велики, ..... ами 0%

От къде го изровихте тоя олигофрен

Руският президент Владимир Путин може да бъде принуден да се откаже от контрола над войната в Украйна за дни, тъй като е насрочена дата за операция от рак, твърди „вътрешен човек в Кремъл“, цитиран от Daily Mail. Говори се, че руският диктатор ще номинира твърдолинейния ръководител на Съвета за сигурност и бивш шеф на ФСБ Николай Патрушев да поеме контрола над инвазията, докато той е под ножа. 70-годишният Патрушев се смята за ключов архитект на военната стратегия досега и човекът, който убедил Путин, че Киев е пълен с неонацисти. Източникът, близък до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал операцията си, която сега ще се проведе преди Деня на победата на 9 май. Новината идва на фона на спекулациите, че Путин ще започне тотална война в Украйна и ще нареди масова мобилизация на военновъзрастни мъже, което представлява значителен политически риск. Раковата операция на Путин е била насрочена за втората половина на април, но е била отложена. Източникът твърди, че руският президент има рак на стомаха, а освен това страда и от Паркинсон. Кремъл винаги категорично е отричал, че Путин има медицински проблеми, и го представя пред обществото като мачо в перфектно здраве. На кадри, заснети наскоро обаче, се вижда как ръката му трепери, което поставя под въпрос колко е годен за тази длъжност.

!!!!! Daily Mail !!!!!! Muhaaaaaaaaa

Мале мила какъв речник имате тролевете. Пълни олигофрени сте. Как е Ониксчето? Чукна складчето с НАТО пуцалки в Одеса. Продължавайте великата акция по смазване на Европа. Отдава ви се. https://t.me/RVvoenkor/10375

Като гледам как му тече мисълта на Путин, без листчета и аутокю пред него и го сравня с БайДрън...... ами мисля, че с този Паркинсон и рак, може да изкара поне още 20 години и то без медицински грижи :)

На Нинова не им ли е останало едно ''фалшиво куфарче'' да си отворя рафинеериика в Саудистка Арабия. Ще доставям нефт на преференциални цени. Е, те това е баш двойна агентура: Копа и на Българска и на руска територии, държавни ресурси. Държавните ресурви са ДЪРЖВНИ, не частни. Не може да си правите лични пари с държавни ресурси като нефт, газ, и т.н. Работи се на органичена заплата както в Държавно предприятие: Училище, Университет, Болница и т.н. Нищо нямате личнио развито като технология, която да продавате, да печелите и да е ваше. Това е криво разбран капитализъм.

Оййй Завалията! Сигурно сънува хайдуци.

"ПОЗОРНИ ПЕДАЛИ" СА ПОРЕДНИТЕ (ВЕЧЕ СТАНАЛИ БЕЗБРОЙ) КРЕМЪЛСКИ ПРОКСИТА, КОИТО ЧРЕЗ "ЛЯВА ПОЛИТИКА ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ДЯСНА РЕФОРМА", СИРЕЧ - ЧРЕЗ "ОТКАЗ" ОТ БЛЯДОФИЛИЯ И ГАЗ , ДЕФАКТО ЩЕ ПРОКАРАТ БЛЯДОФИЛИЯТА И ГАЗА! - ЛОРЕР ВЕЧЕ БИЛ ДОКАРАЛ 500 БЛЯДА - ИНЖЕНЕРИ , И ЩЯЛ ДА КАРА ОЩЕ ТОЛКОВА ПО 100 В "НОВАТА ВЪЛНА" , КОИТО ЗАЕДНО С 300-ТЕ ХИЛЯДИ БЛЯДА С ИМОТНИ ПАСПОРТА И 50-ТЕ ХИЛЯДИ УКРОПИТЕКА ЩЕ ДОВЪРШАТ ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА И ЛИКВИДАЦИЯТА НА ПОРОБЕНА ОТ 145 ГОДИНИ БЪЛХАРИЯ - ОКОКОРЕНИЯТ ПЕДАЛ ПЪК ЩЯЛ "ДА КЪСА С БЛЯДСКАТА ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ И ПОДЧИНЕНОСТ" , ОБАЧЕ ПИТА - "ЩО НЯМАЛО РАЗКЛОНЕНИЕ НА ТРЪБАТА" - КИРО-БЕЗГЛУГЕНОВАТА ТОРТА (КОЙТО ВЕЧЕ СИ Е ЗАЛИЧИЛ БГ-СЕМКАТА НА 50%, А ДО КРАЯ НА ВЕКА ЩЕ БЪДЕ НУЛА) "ПОДКРЕПЯЛ" УКРАЙНА ВИКАЛ "ДРЪЖТЕ СЕ МЪШКАТА ЗА ДРЪЖКАТА", ОБАЧЕ ПАТРОН НЕ ПРАЩА - МУНЧО- КРЕМЪЛСКИЯТ МИНДИЛ ПЪК ВИКАЛ - "КРИМ НАШ", НЯМАЛО "ВАЙНА" ИМАЛО "СПЕЦ АПЕРАЦИЯ" - БОКО-ТИКВАТА ГО "АРЕСТУВАХА" ЗА ДА ГО НАПОМПЯТ ПАК, А ТОЙ ПЪК ЗА ОТПЛАТА РАЗДУХВА НА ВСИЧКИ, ЧЕ СМЕ ПРАЩАЛИ ОРЪЖИЕ "ПОД МАСАТА" И ТАКА СЕ НАТЯГА НА ДЖУДЖЕТО - "АС СЪМ ТВОЯ ЧОВЕК ТУКА, С ЦЯЛА ТРЪБА ГИ ЗАРОВИХ ГОИТЕ" Е ТЕ ТОВА ВИ Е "ПРОМЯНАТА" И ПОДМЯНАТА, ТОВА ВИ Е ИЗРАЖДАНЕТО И "ВЪЗХОДА" - КРЕМЪЛСКА, ОЛИГАРХИЧНА МИЗЕРНА КЛОАКА, ОБРЕЧЕНА НА ФИЗИЧЕСКО ИЗЧЕЗВАНЕ!

Не виждам нищо лошо, че нашия ВПК работи. Ако не продаваме ние ще се намери друг който за запълни нишата.