"Мълчалив, но оглушителен протест": Спешните медици пуснаха сирените в цялата страна

До края на седмицата всеки ден на обяд ще включват звуковата сигнализация, докато не бъдат чути исканията им за по-високо заплащане и подобряване на условията на труд

Обратно в новината

Коментари - "Мълчалив, но оглушителен протест": Спешните медици пуснаха сирените в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Февруари бях с коронавирус. Обадих се на бърза помощ, три дена с 39 градуса температура. Дойдоха две млади момчета. Така и не разбрах, кое е доктора и кое сестрата?? Тук в къщи ще стоиш и ще чакаш да изтече карантината, казаха двете същества от бърза помощ.... Нищо не можем да направим. Стоях. Благодаря им за двустранната бронхопневмония и усложненията от стоенето без лечение десет дни. Четвърта категория да гласуват за пенсия в Парламента. Специално за такива ценни специалисти!!!

Абе хора, кинти има само за изтребители ф16. Какво не ви стана ясно???

Мале, колко са ви бръкнали от зад тези самолети бре!!! Ред сълзи, ред сополи.

На кой са му притрябвали тия неграмотни оекари добре че сам взех нещата в ръце че се измъкнах от короната ако ги слушам тези некомоетенции дя бях умрял

Може би щеше да е по-добре.

ти па си мноо убаф

каква е таксата за повикване на линейка в белите страни?

И каква е таксата ?

В зависимост от страната, между 350 и 550 евро за повикване на Бърза помощ.

Егати наглеците!!! Три пъти ми е трябвала спешна помощ, един път не съм я получил! Последния път направо ми казаха, че нямало да дойдат, но да съм дал НЕЩО за сваляне на температурата. Човекът беше в треска. Добре че комшията ни закара в болница, че щяхме да го изгубим. Баба ми живееше на 100м от Бърза помош и им трябваха ДВА ЧАСА И ПОЛОВИНА да дойдат. В дневника, в този период, няма записано нито едно повикване. Добре, че поне в София има частни линейки, но тогава за какво да плащаме и на тези!? Като не им изнася, да напускат. Ама не - ще стоим на заплата, няма да вършим нищо, но и ще протестираме за повече пари.

То да бяха само спешните медици, заплатите на всички са мизерни. урсулатА много беше загрижена за здравето ни, но толкова години нищо не каза за заплатите. Само тук има такова животно като работещ беден, докато не вземем сопите така ще е.

Пък според изказване на путин, в 40% от болниците в Русия няма канализация. Може би е добре първо тях да оправите, пък после да серете по чуждите форуми.

Не е нормално домашна чистачка да си иска по 20 лв на час да ти изчисти апартамента, а на медиците да се заплаща 1лв/ час за нощно дежурство ???!!! Уат дъ фак??? Не умаловажам работата на чистачките и тя не е никак лека и за там трябват хора, НОООООО извинете от другите се очаква да работят за спасяването на животи. Затпва не се очудвайте, че в болницата ви гледат с празни погледи и им е все тая .....

Един лев е допълнителното възнаграждение за нощния труд, а не заплатата на час. Имайки предвид, че голяма част от тях спят нощно време, колко да им плащаме?

А кво да правят бе, като идеш в 3:00, искаш да е поне малко отпочинал или да седи буден цяла нощ и да не спи щото му върви един лев на час.

Плещите тъпотии, щото не се намирате в пъкъла ,а отстрани! Лявчовци!!! Когато започнете да усещате,че си заминавате и други ще ви харчат с удоволствие мангизите придобити от вас съ неволви, интрниги, връсотии и подвизи от клоакярска бълвоч.Слеуд,като давате пари на онези убиващи хората, и лишавате от хляб , вода, топлина и .... елементарна благодарност медицински герои.... значи си засклучавате ономва други да ви харчат парите и други да ви онождат първескините с разбити предници!

ММ ?

Дайте нормални заплати на хората!

няма да има пари за избори до дупка Прост народ. Заслужава си управляващите.

Най-добре да правят изцяло частно здравеопазването и 0 плащанията за здравни вноски. Въобще да не искат нищо от държавата.

не го искаш

А НЕКАДЪРНИТЕ УБИЙЦИИ, НАБЕДЕНИ ЗА ЛЕКАРИ, КОГА ЩЕ СЕ РАЗКАРАТ ОТ СПЕШНА ПОМОЩ?

Ми идете там вие кадърните бе, какво дремете, има места незаети бол...

Бягай другаде да разсъждаеал и се моли някой твой близък да не пукне пред очите ти в присъствието на отрепка от бърза помощ.И ти си май от тия простоватите.

Да ги глобят и да им отнемат точки. То за обикновените аларми е забранено да пищят, ако е в населено място и не е за предотвратяване на катастрофа. Здравната система се нагуши с пари, а резултатите им са отчайващи по статистика. От преди ковида номер 1 по смъртност. При ковид мерките още към 70 хиляди повече умрели. Пъти повече умрели на брой заразени спрямо средното за света. Номер 2 на умирания на милион след Перу. Да махат всякакви ковид мерки. Тестове за влизане в болници. Маски и подобни глупости. Жертвите на мерките са достатъчно много!

Нали "Мутри вън"! Е, излезнаха от дупките. С парите за едни извънредни избори, българските медици щяха да вземат повече от американските си колеги. Следващия път много добре си помислете за каква държава гласувате. Стига експерименти.

Може и за парите от Ф-16 да кажеш. За двете оферти някъде 2.1(и повече за писти)+2.6 милиарда лева.

Мислиш за това колко изгуби Москва, от (не)покупката на руски бойни самолети. Много ви боли. Много.

има много по - важни теми - да приемем еврото, да изпратим единствения ни танк за украйна, да наложим още някоя санкцийка на русия, да напишем още декларации за Македония, да поръчаме нови чертежи. Това са все изключително важни теми, които не търпят отлагане !

За българските депутати е по-важно оръжието за Украйна, а не някаква си бърза помощ за българите.

То е свързано Мафията контролирана от ДС/КГБ е главния грабител на България след 89та.. Давайки пари и оръжие на Украйна се бориш и срещу отва. Съответно ще има средства за болници, пътища и т.н.

Българските политици решиха да подарят 2600 милиона лева на САЩ за още самолетчета. Така че за вас българските медици няма да останат пари в бюджета. Сърдете се на ония 80%, които гласуват за евроатлантически партии, вместо за пробългарски партии. Изглежда на повечето българи им харесва състоянието на страната, затова гласуват за евроатлантиците.

Изглежда вас русоробите много ви боли. Так держат!

ㅤ

Тъпчо, къде пак намеси Русия, бе?!! Говорят ти за отношение към своя народ, към когото (уж) се числиш и ти, а ти пак намери (отнякъде) Русия!..

Русия плаща за цвиленето ти срещу НАТО, САЩ, покупката на Ф-16. Демек ти си я намесил първи.

Как е Промяната? Забогатяхте ли през последните две години?

Защото при Боко бяха много добре 12 години. ПП ви боде очите.

При Борисов живеехме в европейска България. Сега отво ни превърнахте в блядистан.