Коментари - Макрон заобикаля парламента с вратичка в конституцията, за да прокара пенсионната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя палячо е политическо джудже... неудачник абсолютен

Всяко пипане на правилата за пенсиониране , трябва да започва с връщане на парите на хората и който е навит се включва в новата схема с парите и стажа си. Да го смучат аз до 65 няма да им работя, оня ден слушах история за поредния пенсионер който е починал докато чака лайнарите да му сметнали нещо щото имало някакъв срок, аз пари да ме мотаят не давам! Не сива - черна икономика ще правя но няма да им работя на тия хрантутници!

Френската пенсионна система има нужда от реформа, но явно бабоеба няма народната подкрепа да я извърши. Бабоеба беше избран като по-малкото зло.

Става все по-хубава!

Макрон ще предизвика гражданска война във Франция. В момента студентите се млатят с полицията, която ги обгазява и обстрелва с флашбол. Има арестувани студенти и се вижда как ги влачат като животни в директно предаване по Youtube - Assemblé National En Direct се виждат полицейските издевателства над студентите. Абсолютно по същия начин започват и събитията през 1968 г. когато полицията също бие студентите и излизат и родителите и се стига до гражданската война, стреля се на месо, има убити и много ранени - събития довели до свалянето на Шарл де Гол.

Къса памет. Те си го избраха.

Клаус Шлаб командва Европа. Няма такова нещо като демокрация.

На Макарона ще му евът дъртата бабичка в много близко време. Ще гният в ада!

Хаха. Българинът се пенсионира средно по-късно и живее по-малко от французина но критикува пенсионната им реформа…в Русия пък средния живот на един пенсионер е 1/5 от този на френския но пак “не било честно”..Отврат.

бягай да учиш математика, "пенсионере"

Тоя наистина се е хванал за палците на краката с гръб към щатите. Франция е на косъм от гражданска война. Вижте френски клипове с демократичен газ и после демократични палки по протестиращите. Скоро и в други европейски страни ще дойде демокрацията.

Бриджит МАКРОН загуби делото срещу две французойки, които пуснаха youtube клип, в който обясняват, че е трансджендър. Според съда няма достатъчно доказателства за престъпление, а Бриджит Макрон не е предоставила доказателства, че не е трансджендър.

Голяма амбиция и мерак да смаже гилотината... Баси отворкото...

Не знам... французите са сериозни.. не планирайте скоро пътуване до Франция

Хората си оправят проблемите в държавата, а наш Мунчо дето Ева мамата на нашата за чии ни е?

Не ги мислете французите.Там със социални помощи живеят по-добре,отколкото със средна заплата в България.

Не си ходил никога във Франция :)

Нюйоркски еврей щели да уволняват Макарона. Тъй се говори.

Във Франция сега има няколко режима на пенсиониране, като основния за простолюдието е 62 с намален коефициент, 65 с пълен коефециент. Франсетста скачат, защото реално ще скочи на 67 години пенсията с пълен коефициент. И другото е че този закон маха ранното пенсиониране в някои професии,като например работниците в метрото, които мен ако питате са си живи миньори.

Да не показват демократичният начин на полицията срещу протестиращите.

ХАХА , ШЕГА НА КРЕДИТ СЮИЗ И ТОЙ БИЛ ПИПА В ЧАСТНИЯ СИ ЖИВОТ И СЕ ОБЛИЧАЛ С РОКЛИЧКИ ..... :))

Срам за френската "Демокрация". Макрон е страхливец.

Какви закони, какви пет лева. Когато онзи дрът урод Шваб каже нещо, не би трябвало да има закон да го спре. Кликата световни психопати се е разпищолила и не се спира пред нищо

на ви французи Америка, на ви подкрепапза укрите. Кой каквото сам си направи друг не може да му го направи. Вече няма да има старци французи с бели панталони на почивка у нас- ще бачкат докато умрат и ще умират на работнитехси места.

как работи прехвалената западна "демокрация" (власт на народа) - ако народът е против нещо, го приема парламента, като казва, че е избран от народа. - ако ако народът и парламентът са против нещо, то правителството си го приема с довода, че има такъв СПЕЦИАЛЕН член в Конституцията. Сега някой да ми обясни с какво тази система е по-добра от тази в СССР, където Сталин може да си приеме каквото му дойде наум, без да пита нито народа, нито останалите политици от компартията?!! ПРИ ТОВА МАКРОН НЕ Е ПО-УМЕН ОТ СТАЛИН, А ТОЧНО ОБРАТНОТО

Дир.ру ми изтри антиглобалисткия коментар? Нещо да не сте се повредили?

Е,такава президентска република иска Месията от Учиндол. В която да се прокарват закони без парламент!!!!!!

У нас е най ниска прдължителност на живота и дебилите не реагират.А и даже с тая простптоя ще ни докарат до президенска рублевка.То затова беше юмрука

това как го разбра? Къде го прочете или чу от Слави?

Може и да успее да заобиколи закона, но машината на доктор гилотен, едва ли. Французите не си поплюват

НАЙ ,- БОГАТИЯ ЧОВЕК В РУСИЯ ВЛАДИМИР ПОТАНИН ..... ПО ВЪПРОСА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕН ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК ИМУЩЕСТВО НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ... СЛЕД СРЕЩА НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ С ВЛАДИМИР ПУТИН .... " РУСКИЯ БИЗНЕС И ПРЕДПРИЕМАЧИ , РАЗБИРАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД, НО ВСИЧКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО С ЯСЕН ЗАКОН И ЯСНИ ПРАВИЛА НА ОБЛАГАНЕ, КОЕТО И КАЗАХМЕ НА ПУТИН ДНЕС" ....... ЕЙ ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА. ... БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ НА ТАКАВА САМОЖЕРТВА :))

Да не си нещо болнав, чете ли статията ???

Се буха до 65 и всички сме доволни и си трайкаме

У нас е най ниска прдължителност на живота и дебилите не реагират.А и даже с тая простптоя ще ни докарат до президенска рублевка.То затова беше юмрука

Тия шикалкавения със "закона" и "вратичките в конституцията", нали разбирате , че не вървят , ако народа упорито и яко хване тоягите. Защото никой закон не е свещен. Ако народа прецени, може да промени всеки закон както намери за добре.

Е тоз трябва да го еват, еват, еват, докато роди.

Докато не разпаднат Брюксел и обезглавят Давос, нищо хубаво не ги чака.

Тия у Франция не се спират... А пък ние като добичета гледаме и мучим... Бойко ни го вкара с 200 и отдавна си прие да вдигне пенсионната възраст на 65 години и ние пак си мълчим като глупаци. Такъв тъп народ като нашия не заслужава нищо хубаво- това е!

Хайде макрончо, прибирай се моето момче .Не си закусил. " Не си ти , когато не си закусил" ;) Ще те напляскат там , не е за теб това място , мое едипово наполенче

Тоталитаризъм в действие.А медиите ви облъчват,че било демокрация.

Микрон май ще изпревари Алцхаймера.

Колкото сме били съюзници на на Хитлер,толкова сме съюзници и на американците.

Ееее, в демократичните държави е така: не питат народа и заобикалят парламента! Важното е какво искат отвъд океана.

Някой нещо друго очаквал ли е от бабоеб?

Правилно,тъпата рая трябва да работи до умирачка,от нея друга полза няма.Справка-Россия и нашите русороби.

евроатлантите ви го намъкват през задната вратичка.. ббаахахаха

500лева пенсия за Тея мизерници.. Да почустват как е у България.

Айде заточвайте гилотината пак....