Макрон ще се сблъска с Меркел заради Северна Македония

Франция е категорично против започване на преговори със Скопие, Дания и Холандия са против старта с Тирана

Обратно в новината

Коментари - Макрон ще се сблъска с Меркел заради Северна Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тез проценти не говорят ли за етническия състав на така наречената "Северна Македония" ???

Недопустимо е и двете държави да са в ЕС по много причини , който си е имал земане даване с шиптъри знае за какво става дума. Професинални убиици родени с кримиогенно съзнание нямат страх нито от закон нито от затвор , където минат трева не никне. Техни престъпни кланове са се установили в Швеция и такива зулуми правят че ви е бедна фантазията , дано никога не ги приемат в ЕС.

Ами да връщат българските паспорти и да изчезват заедно с тези, които са им ги дали , или продали.

ама ето че гърция ни води в класацията... пък и ако не ниводи-едни 23% рекли нещо си- ми те са малцинство, пита ги някой от мнозинството кво мислят-голем праз мнозинството иска мир да има, другото е вятър.

Браво на мислещите дето не вярват само на хартижки и намират сили да се противопоставят на краварски рапореждания..

Вяма нито македонска нация ,нито държава с име македония ,пък камо ли северна...

Не схващам в каква изолация е изпаднала Франция, като още две членки са на нейна страна. За нас въпросът е, защо Франция трябва да ни върши работата? Страна, която определя съседите си като най-големи врагове, трябва първо да се отрезви и после да иска подкрепата им за ЕС. Иначе си оставаме глупаци.

"А Бойкя, Бойкя... проплака зайо македонски и не довърши... секна педерасткия му глас..." Не е по Елисавета Багряна!!! "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Заврете си го отзад, де!!!

Френският президент Еманюел Макрон е напът да влезе в сблъсък с германския канцлер Ангела Меркел, след като Франция изпадна в изолация... 1. Макрон от сблъсък с бабички го не е страх! 2. Франция изпадна в изолация... вие у ред ли сте?!!! В ЕС нищо не става без Франция! лобистките промени за транспорта доказаха, че дори и неправомерно ти си правят каквото са си наумили, при все, че това явно е в противоречие с останалите членове на ЕС.

Джамбазки ги е спрял лично. Довечера Цветанка гое поканила да ни разкаже. Джамбазки спря пакета Макрон за превозвачите. Джамбазки спря Македония за ЕС. Джамбазки доведе VW в България.

ха-ха-ха-хахххх! Дори и аз не мога да поема такава доза сарказъм.

Аз си мислех, че нашите патреоти спряха Македония за ЕС, защото се гаврят с българската история, култура, език. Пък те нашите Волен, Каракачанов, Джамбазки и Сие. се правят на фикуси.

И кой излезе по-голям мъж? Каракачанката дето се пенеше и пъчеше шкембак или Макрон?

Вместо от нас, великите вече ги поставят макетата по местата им. Но не им се е разминало и от нас да почакат- даже и повече...

Абе, за какво са им на европейците още двама хрантутника? Те достатъчно се очароваха от България и Румъния.

Както и се надявах,намери се кой да сложи прът в колелото на македонската наглост. А що се отнася за гнусните писания и предавания по македонските медии относно наша милост- отдавна ги следя и пиша за тях. Учудва ме нещо друго.Нашите медии дума не обелват за словесната война против България, която се води в Македония.Това не правят и "маститите"анализатори,говорейки за "братски народи" и други ала-бала. Макетата само чакат да станат член на ЕС и да почнат още по-яко да ни обливат с помия. Всички знаем,че измислената комисия е пунта-мара и нищо няма да реши. Крайно време е да престанем да се занимавам и да лижем опинците с тази нескопосана държава.

Това вече е без нзачение. Ние на македонците им правим мили очи от 1999 година = вече 20 (ДВАДЕСЕТ) години. Сърбите там са си свършили работата. За нас македония е загубена и ние трябва да го приемем вече. В Македония ни мразят една значителна част, а тези, които се чувствуват наши сънародници са много малко. Остава ни да си защитим историята и насила да ги накараме да спрат да произвеждат в училищата си злобни врагове на България. ТОЧКА!

Не си прав ! Такива са само определена част от обществото ! Обикновеният гражданин няма нищо общо с тази клика ! Да не говорим , че за обикновеният гражданин това Северна Македония си е обида ! И освен всичко друго за да я има тази държава са виновни нашите политици и най-вече СДС !

С турците преговарят, ама с макетата и албанците- не... Абе цинизма ще съсипе идеята.

Свиквайте скъпи комшии. Свиквайте с лицемерието на запада. Те са си такива.

Македонците са по-лицемерни и от Запада.

Хайде сега ББ,който по време на нашето председателство се изживяваше като лидер на Балканите, да видим как ще коментира общественото мнение.Макетата никога не са били добронамерени към нас и всеки непредубеден го знае. Ама пустото щтеславие на ББ и Каракачанов ни поставиха в лакейско положение. То бива недалновидност, но тяхната прекрачи всякакви граници. В нашата история за съжаление,когато е било необходимо да се взимат стратегически решения никога не сме имали умни политици.

не вервай на това. просто са монтирани, кви решениа да зимат. Опорни, тва онва и кукловода си постига целта чрез тех. нищо повече.

Безумството на македонците минава всички граници. Вчера са изпратили клеветническо писмо в Брюксел срещу България с изопачени исторически факти.

ЗА ТОВА ПИСМО ЗНАЕ САМО РУСКОТО ПОСОЛСТОВО ОБАЧЕ

Що бе щатянското на знае ли?))))

Медийната среда в С.Македония мина всякакви граници. Напоследък чета електронните им сайтове и изобщо не ме учудва негативизма им към нас. Претенциите им към българската история са изумителни...и даже имат нахалството да поставят под въпрос нашта идентичност. За появилите се пък претенции в медиите им за македонско малцинство у нас ...се мълчи. Така че ....излиза че изобщо не им пука за нашто мнение,те разчитат по нашенския обичай...на големите началници в ЕС.

Е, приятел, не се ограничавай само с македонски електронни сайтове! Попрочети малко руски сайтове и това, което ще срещнеш там за българите и България ще те накара да си мечтаеш за македонските.

Браво на макрон.!!! Показа къде е мястото на псевдомакедонците!!! Този голоторрррр няма място в Европа

Крайно време е някой да каже защо е толкова зор да ги приемат ! Пари ! на 31.10.2019 като UK си бият шута догодина бюджета ще е значително по-малък ако няма нови държави които да внесат парички да заместят парите от UK ! Всичко е за пари ! Бюрократи в ЕС са свикнали на сериозни заплати и командировъчни и т.н. !

Македония и Албания не могат да внесат и една десета сигурно от това което е внасяла Великобритания.

Има си вноска ако искаш да ползваш привилегии ! Ако ли не си оставаш само наблюдател ! А албанските и македонски политици искат да папкат от евробаницата !

То па "македонците" едни вносители ум да ти зайде

ами-не мога да си я обясня...Промити мозъци? История не са ли чели...Ама тя била преиначена...Освен в учебниците, тя се предава и ОТ ПОКОЛЕНИЯТА..Нали уж кръвта вода не става?.Все едно гедерманците да се отрекат от германските си корени...

'рани куче да те лае

Ами след като не сме "приятелска" страна на "сърбоманите" в Северна Македония-що зорлем се напъваме ние да сме им приятели?!?!? Тия овце не заслужават доброто отношение от наша страна към тях!!! Бойко и властта да спрат да опитват различни видове помощ за тях!!! Тия псевдо-македонци са едни еничари за България и не заслужават никаква добра воля от българска страна!! Пълни нещастници, вместо да благодарят за оказаната им помощ-те плюят! Като ще е така, да бъдат пратени там, където зимуват раците и цъфтят налъмите!!!! Маляки недоклатени!

Бате, я докарайте още некой и друг танк!?

...ха ха ха...

Това е лошо. Заев, хубав или лош е реформатор. Сега ще падне и ще се върнат червените тикви, отгледани в Белград и пиещи водка. Воят в техните медии срещу нас, сам по себе си е показателен, колко дълбоко са се окопали. А ние си оставаме в зона на вакум.

Ти па кво имаш против водкъта, бе?

не им е "писнало". Противопоставят оста русия-франция-сърбия на бондстиил. На такива не им писва. Просто гледат шаха и дъската напред без емоции. Защо да има компакнта част от ес под влияние на САЩ, когато същата може да се присъедини под влияние на Франция? Че и по-лесно преглъщаема за месните туземци. Не забравяй, че в далечната 1990-та, всичко за жельо започна на една ВЕЧЕРЯ в НДК с митеран. Чи е франкофолии парвихме, бехме във франкофонската общонст.....това не са го забравили, вервай ми. САЩ им издърпаха чергата изпод краката. И СА У ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ. МАКЕТАТА ЛУУЗ! Че и марихуана легално, а?

Бе помня го оня дето един ваш политик го характеризира много точно - Малък, дребничък, наплашен, без самочувствие, физически недостоен малък мушмул, който с абсолютно изпотени кунки се докосва до големите величия...точно той пръв призна Македония и ви го зачука, пък сетне рива за как били карали едно време част от населението да се пишат македонци....с две думи..селски недалновиде хитрец с лимба месю!

Съюзът в този му вид и структура е напълно импотентен да взема каквито и да било решения, камо ли бързи, ако се наложи. Или трябва да се федерализира или да се закрие и да остане една зона за свободна търговия. За съжаление европейците ще разберат това по трудния начин

Сега макетата ще скочат и ще вземат да си купят и те С-400.

Със средствата с които разполагат могат само да си купят С-200 (вид лепило)

Защо? Да не би да смятат и те да свалят граждански самолети, защото С-400 за военни не стават! С тази система са свалени повече граждански, отколкото военни самолети.

най-враждебната страна.....Жива да не бях...

На мен дедо ми е казал: На маке, главата му увира половин час след като омекне камъкът с които е затисната...

Чета коментарите и виждам огромна омраза към македонците. А обвиняваме тях в това. На омразата се отвръща с омраза.

Ти какво искаш? Да заобичаме тези югославски кучета? Ти като си ги харесваш си ги обичай, никой не ти пречи!

С циг.нин и с македонец шах не се играе. Първият ще ти вземе коня, вторият - царя.

Най-малко приятелска страна ?

Никога не ми е бил приятен Микрон. Този път обаче му казвам "браво", защото възпрепятства влизането на макетата в Европейския съюз. Той свърши това, което Борисов и Каракачанов трябваше да свършат, но не го направиха поради страхливост, слабоумие и предателство. За да разберете какво чака България, ако Македония влезе в ЕС, при сегашния НЕдоговор, прочетете "Кървавото писмо", което макетата са написали до ЕС. За разлика от историческото "Кърваво писмо", този път злодеите не са турците, а българите. Още невлязла в ЕС, Македония започна война с България. Интересно защо ДИР-ът не каза нищо за това писмо!

Много пъти са ме пращали в македония по работа, дори съм стоял със седмици там. Тези хора са с вродена омраза към България и българите. Подчертавам омраза, не презрение примерно или неприязън или нещо подобно. Отделно от това на огромна част от населението мозъка им е промит до такава степен, че от промивки мозък не им е останал. Единствената част от бивша Югославия, която се отцепи без никакви проблеми, войни и тем подобни. Дори сърбите не ги искат, хем са били при тях толкова години. Това са фактите, а изводите всеки сам може да си ги направи.

Македонците са един нещастен народ с промито съзнание. За целта е използвана цялата мощ на държавния апарат в продължение вече на 3 поколения. Тези хора имат място в Европа чак като започнат да мислят нормално, а това трудно би могло да стане в рамките на едно поколение. Виж ги само - 90% считат, че най-големите им врагове са... всичките им съседи. Как да вкараш такава държава в Европа?

Ами как да считат друго, като всеки от съседите им иска да ги прилапа?!?

Добре че е Макрон, да защити българските интереси. Не съм вярвал, че ще дойде време да напиша това... Потресен съм от безгръбначието на българските управляващи в момента!

НЕ СА български управляващи...

Добре че е Макрон да ги блокира тия еничари...

правилната дума е ckaпaняцu

Макрон свърши нашата работа. Македония има нужда от големи промени. Явно обаче нашите тикви няма да го разберат скоро. Дотогава: Да живее Франция !

"Един ден тези страни ще бъдат част от ЕС ...' Т. е., още ДВАМА хрантутници. Ами прави са си хората!

Франция ни свърши нашата работа.

Така е, Бойко както винаги да се хареса на ЕС не му стиска да каже на Македония стоп.

От Русия ,Китай, Турция и Саудитска Арабия не спят и действат мащабно . Поинтересувайте се кой финансира и изгражда най-големите инфраструктурни обекти: магистрали и скоростни железници в страните от бивша Югославия ! Този гном и геронтофил с претенции да управлява ( при очевидната немощ на Меркел) ще причини големи беди не само на западните балкани но и на цяла Европа . Пакета мобилност например , все още запъването именно от там за нашия Шенгенски прием и т.н.

Ето ги истинските расисти в Европа: Франция, Холандия и Дания.

Започването на преговири с Македония беше обещание, ако държавата си смени името. Държавата си смени името, именно заради обещанието за европейската перспектива-започване на преговори за присъединяване. Сега, след като се оказа,че сте излагали, Македония да си върне името.

брало,брало,браво! Още американско влияние в ЕС? Македониа, албаниа, косово и сърбиа - американски кон у ЕС? ЧЕ ЗАЩО КАТО МОЖЕ ДА Е ФРЕНСКИ!

С влизането си ние все още не сме ликвидирали ЕС, но албанците ще го сторят със сигурност.

Колко и да не харесвам Макрон този път ми хареса !