Макрон ще се опита да убеди Мохамед бин Салман да подкрепи Украйна

Саудитския престолонаследник ще има дълъг и важен престой във Франция, където притежава шато, което е недалеч от Версай. Ето какво ще искат една от друга двете страни

Обратно в новината

Коментари - Макрон ще се опита да убеди Мохамед бин Салман да подкрепи Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макарона няма шанс нито с него, нито с путя. След представянето на френските танкчета в Украйна и оръжие няма да продаде

НАТО не можа да се справи с Русия... та затуй сега Макрон ще се пробва да убеди Салман да воюва с Русия. От една страна колко хора си спомнят че по време на Първата война в Залива Кувейт беше освободен от наземната операция на 500 000 араби водени от съкомандуващия на обединеното командуване генерал Кхалид бин Султан, а Шварцкопф беше изненадан от събитията и трябваше да догонва арабите с трите дивизии които към момента бяха далеч от бойното поле. А от друга много си го харесвам та пак ще го постна, нищо че е още от миналата година: "Данните, получени от Reuters, чрез проследяване на кораби с Refinitiv Eikon, показват, че Саудитска Арабия е внесла 647 000 тона (48 000 барела на ден) мазут от Русия през руски и естонски пристанища през април-юни тази година. Това е увеличение от 320 000 тона през същия период преди година." И така, според Ройтерс, Саудитска Арабия( а също така и Обединените Аарабски Емирства са в далаверата), без да увеличава собственото си производството си, или да прави нови капиталовложения само заради това че не и се налага да рафинира част от добития от нея петрол, получава излишък от суров нефт, който продава на борсови цени... предимно на закъсалите вследствие на наложените на Русия санкции.

Арабите са едни войни - мама миа...

С една дума правят врътката на бай Тошо със Съвецкият петрол който реекспортираше за долари. Ние и сега сме в далаврата, но благодарение на приятелите от САЩ от страната на прецакания. Голям беше Тато и без Харвард. Само Баце може да измисли такива врътки, но той прибира за себе си, България да се оправя сама…

макарона ще ме хване за... макарона!

Бaбoeба ще поиска да пратят Сардукари ли?

Макарон, ще иде да врътне някоя свирка на някоя от камилите му

Всъщност саудитците плюят в лицето на запада а ония си мислят че ги вали дъжд. С. Арабия продължава да намаля собствения си добив на петрол с цел да вдига цените. Освен това С.Арабия препродава руски петрол и петролни продукти на ЕС.

БУАХАХАХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!

Шейха да вземе да сложи охрана на баба си, макроН си е стар палавник.

"помогне за ускоряване на края на войната, което означава победа за Украйна на терен" Да... умник е Макрон. Победа за Украйна на терен - как си го представя - скоро не се вижда края на тази война! За да победи на терен - сметката е ясна - Украйна трябва да даде минимум 3 пъти повече жертви от Русия... За успокоение на Макрон - ще са украинци, а не французи!

А дали бин Салман ще заложи на куция дрогиран кон ? - Надали.

Макрон ще се върне от ОАР , като насран макарон ! Арабите са с Русия и Китай !!!!

Всичко от ЕС става на Сила и с Рекет ! Майната му на ЕС , да излизаме по-скоро от ЕС !

Западните "демокрации" затварят мощно ушите и очите за Кашоги и се молят на Бин Салман да им помогне да победят Русия. Няма край лицемерието на Краварите и васалите им. 40 страни не могат да катурнат Русия. Смешници.

Е той не знаел, те килърите проявили самодейност, честен кръст.

Щриха да внимава ,че едно време президентите на Франция и на Кадафи се кланяха ,и шатри му разрешаваха да опъва , след това нямаха против и парите да му открадът.

Това много прилича на случая с Кадафи.Саркози му опъна цяло село с шатри за добре дошъл,Сесилия Саркози "яхна"самолета и освободи българските мед.сестри,а след това му отрязаха главата. Сега не могат да преглътнат факта,че арабите осветиха най високата сграда с руското знаме послучай нац.празник на Русия.

Макаронът да не се приближава много до шейха, че виж го разфасовали и него....

Време е да ни оттърват от евроатлантизма макар и по малко по страшен начин....

Да си реши пробдемите във Франция и тези на травестита си, а да не ми се прави на миротворец!

повече се отдалечва от запада. Повече не искат ни да са им суровинен придатък нито слуги. Западът те първа ще разбират това.

Кой журналист ще разфасоват днес приятелите на Франция

тоя има 30 двайсет годишни жени в харема как ще гледа на макрон, който има една и то на 80 години освен със съжаление

Макрон ще предложи да дадат нов тласък в междудържавните отношения чрез бартер - да разменят една 80-годишна срещу четири 20-годишни.