Макрон откри дискусия за бъдещето на Европа: Как ще изглежда ЕС след 10 години

Европа трябва да бъде не само голям пазар, но и голям производител, трябва да се инвестира повече в иновации, тъй като изоставаме от Китай и САЩ, заяви френският президент на 9 май, в Деня на Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Avatar952

Дир-а, вместо да тиражирате глупостите на макарончо, защо не напишете за отвореното писмо на френските военни към политическата им класа? В него военните предупреждават за опасноста от ислямизацията, че Франция е на ръба на гражданска война и скоро ако политиците не направят нещо военните ще вземат нещата в свои ръце и ще направят "каквото трябва".

Както сте я подкарали от бая време след 10 години може и да го няма ес който реално нито е съюз вече нито европейски.. Продължавате да изпитвате търпението на европейците с това което правите, но незабравяйте че всяко продължитлно търпение избухва с жасна сила.

Да отглеждаш шасливи кокошки не е иновация а лудост... Или пък умишлено и злонамерено действие в полза на не Европейски господари....

Ти самия си кокошка ама нещастна!

Защо ли в България никой не говори за бунта и опита за военен преврат във Франция от оня ден ? Защо българите не знаят за призива на 30-ина пенсионирани френски генерали, които твърдят, че Франция е пред гражданска война и че изчезва под натиска на гетатата и милионите араби и други емигранти, които Макарон трайно и тихо разселва из Франция ? Към тази група са се присъединили още 1500 действащи военни и милиони френски граждани. Джендерската военна министърка се опитва да потуши бунта чрез масови уволнения и репресии. Наместника на Ротшилдови Макаронов отчаяно се мъчи да спре началото на гражданска война във Франция - част от това са неговите небивалици за засилване на яловия разпадащ се васален ЕС след като обилно се е наакал във собствената си страна !

Я, престанете вече с подобни тъпи манипулации! Всичкото това беше веднага съобщено. Дори тук, в ДИР.БГ. Криел ви някой някакво съобщение-призив на изперкали зеленочорапковци!... Как пък не. Единствено другата откачалка, Мари, се е възхитила, с надеждата да получи някакъв "заем" от путин.

Гражданска война има-само че тече на територията на Кочината руска,бре!

Е как - гейчета, джендърчета, траверси и лезбийки.

+++++

Успеха на Западна Европа в последните векове е бил плод на безкруполна борба за пазари и икономическа експанзия! Колонизацията и войните са били основно за отваряне на нови пазари за европейските стоки, а също така за източници на суровини и енергийни ресурси! Какво правят европейските чиновници днес? Санкции срещу Русия, разгром на Либия и Сирия, основни клиенти на Западно евроепйски стоки и услуги. САЩ също помагат активно, с разгорма на Ирак и изолацията на Иран! Вместо да отварят пазари и източници на суровини, европейските чиновници са загрижени за човешки права на мисюлмани в Китай и горите в Амазония! Това е началото на края на ЕС то!

Щом изоставаме от САЩ и Китай и визията е, че трябва да произвеждаме и да правим иновации, значи няма и да се оправим. ЕС стана съюз на затихващи икономики, ръководен от бездарни чиновници, които имат властта да разпределят огромни средства главно за консумация. Съюз, който позволява на селска даскалка да управлява парите за наука и иновации, която има визията, че "ние Гугъл няма да правим" и това не прави впечатление на никой, няма шанс. Ако искат нещо да направят да почнат с общата армия. Китай направи огромен скок след като негова ракета обиколи земята и показа, че всяка точка е в обсега на ядрените му оръжия. Трябва да се подбират визионери, а не чиновници творящи директиви за правите краставици, за да отчитат дейност. Трябва, ама няма да стане.

Макрона плещи глупости! Докато Великобритания, САЩ и Русия вече излизат от пандемията, европейците подсмърчат на опашки за ваксини! А той вече траъгнал да ваксинира негрите в Африка! ЕС то е пътник и след 10 години няма да го има!

Всеки е пътник за някъде!Ето теб гаранцшя,че след 10 г.няма да те има!

Европа след 10 год.: -в ЕС членуват България, Румъния, Гърция, Сърбия, Македония и Турция, - Косово и Украйна са подали молба за членство, но Гърция - след проведен референдум е обявила, че напуска - всички други бивши държави-членки са напуснали съюза от няколко години, но все още има спорове, къде точно е минавала граничната бразда между тях, което създава известно напрежение ....

Умопомрачените мечти на един Мунчо!Мечтай си-мечтите са безплатни!

След 1 век ..вече на баба Европа китки ще й носим !?

Ти няма да доживееш!А иначе мечтите са безплатни!Ха ха ха@

Демократичният век вече е..... 10 години.

Това риторичен въпрос ли е?.... Амин! ....Беше тя....

Я чукни камбаня поне един път ..за Гейропата.

Гледай за теб първо да не чукне"камбанята"!

Тука много добитък бъркат Русия с...Гейропата. Може ли така?

Да, кенди бойс, Европа би изглеждала добре, но без вас! Вие които позволихте частни корпораций, да изнедват ЕС, като патентаваха ваксините в момент, когато съществуването на човешката цивилизация беше изправено до стената! Срам и позор, и имате смелоста вие същите да мислите за следващите 10 години .... Трябваше да национализирате корпорацийте които изнудваха с патентите си ЕС, но вие се подадохте на корупционен интерес, срещу интересите и живота на човечеството.

Преди Макрон, във Франция литъра нафта беше 1,10 евро . Сега е 1,50 евро ... Постигна жълти жилетки, полицейщина, пенсионна реформа и масово обедняване ... И това е без разни вируси, миграция и провален износ ... към Русия ...

Това е целта на Комитетът -300 .

Дреме ми на кура. Този въпрос не ме вълнува, ама хич!

Щото и мене, Патко.

Комсомолци...смелчаци!!

И няма защо да те вълнува!Ти ще си мъртвец,патко заспала!

Как щяла да изглежда Европа след 10 години - само педераси, чернилки и чалми, чакай от такива иновации и интелект. Европа бавно умира.

Браво...един йасновидец....аз го ппредвидих отдавна

ЕС? След 10 години?... Да бе, да!

Щерев жив след десет години-да бе,да!Хи хи хи!

Вебер се е усетил колко лицемерни изглеждат отстрани всички тези неизбрани с избори ръководители на ЕС.

Ще изглежда като остров Лампедуза днес, но в по- голям мащаб!

След 10 години такъв съюз няма да има,обзалагам се на 1 000 000 евра.Жалки сте ей,смешници.

След 10 г.тебе няма да те има,жалкар!

След десет години ЕС ще просто с десетилетие по-близо до гражданската война между вече многото придошли варвари от Африка и Азия и местното евроопейско население.

Добре ще си изглежда ЕС след 10 години, но без България. Радев и ко. ще направят всичко възможно да ни извадят от ЕС и да ни заврат в задника на Рассия. А тъпите електорални единици ще клъвнат на тази въдица, ще се осъзнаят след време, но ще бъде късно. "Честито" мишлета!

Ще изглежда като СССР през 1995 година.

Само с безумия и глупости се занимават еврогейските ни сатрапи.. Как да не се отчаяш...

Макрон, който още като Министър се опита да отнеме всички придобивки на френските трудещи се? И после като Президент го продължава! А бе кой бе измислил Гилотината?

Как ще изглежда Европа след 10 години ли? Ама Европа след 10 години, ще гъмжи от педераси!

не си прав! В Европа няма чак толковам много русофили!

"Майоре", аз съм писъл за педераси, а ти пишеш за русофили. Но извинявай ако си ПЕДАЛ и съм те обидил!

Няма русофили защото гъмжи от педерасти,казаха ти го.

Какво му се извиняваш на тоя майор бе той е чист педерас

Като теб!

Като теб-гаранция!

Хлябът ще струва 20 рубли, а пекарите ще бъдат европейци. Имигрантите ще си почиват.

Някой от вас познава ли някой русофил, който да е емигрирал от Европейският съюз в Русия? Глупав въпрос, нали?

Ти познаваш ли някой руски трол на когото да се плаща в рубли, а не в евро или долари?

Миналата година мигриралите в Индия руснаци са със 100 000 повече от тези които са имигрирали в ЕС... да се чуди човек що така, може би защото докато руснаците ходеха в Англия твърдяха че добър английски иконом може да се намери само в Англия-)

За Депардьо чувал ли си?!

Аз да и то от велика франция и то доста известен

Е няма как да стане, Русия не пуска със зелени карти и не приема "бежанци".. тук там някой актьор или по-известен се промъква, но обикновен човек не може да отиде лесно там. Не казвам, че има тълпи желаещи, но и начин за отиване няма.. така че няма какво да го изтъкваш

Интересно какво ли е бъдещето на Русия? Нека да видим: От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн. Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000 долара на 470 100 000 000 долара! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 долара

Русия има най ниският дълг в Европа,и от май ниските в света . И как според тебе 4 милиона мюсюлмани в Русия се умножиха до 32 милиона !?? Ти луд ли си ? В Руската Федерация,Семейства на новородени получават по 8-9 Хил. долара подарък от държавата след раждането. Имат много по социална политика от повечето държави в ЕС , и далеч по добра от САЩ.

Поредните малоумни коментари на всезнайковци ... Всички плюете по ЕС, но продължавате да живеете в него и да ползвате валутата му, нали? Защо не отидете да живеете в Китай, Русия, Сев.Корея или Монголия? Може и във Венецуела ... Примерно ...

Нито и искам валутата, а за влизането на България в ЕС НИКОЙ не ме е питал!!

Г-н Никой .... Ха-ха-ха ...

Ти може да не искаш, но аз искам

Защото сме родени в Европа и сме европейци, затова. Откъде накъде аз да се изнасям ? Аз си обичам Европа и не искам Еврогея да я превръща в мулти култи клозет с африкано арабска измет... Аман от демагози с празни кратуни..

България се намира географски в Европа и българската нация по принадлежи към европейската християнска цивилизация. Тук някои се опитват да принизяват българите до нецивилизовани диваци, които едва ли не, Европейският съюз бил облагородил. Алоууу, когато тук, по българската земя, е имало цивилизация, писменост, изкуство, земеделие, строителство, търговия, занаяти и прочее, предците на днешните западноевропейци, друиди, мруиди, вандали и не знам какви още са се обличали в кожи и са яли хора. И са извършвали човешки жертвоприношения.

Още един подпухнал мозък!Само не е ясно от коя лудница се обаждаш!?

Стотици мигранти пристигнаха на остров Лампедуза.

Новите европейци...

Нашествениците прииждат на талази...

Брой на мюсюлманите по страни: Русия - 33 млн Франция - 5,7 млн САЩ - 3.4 млн

Уф, ай стига вече бе соросоиден идиот. Едно и въщо като латерна. Въпросът не е в бройката, а в контрола. И у нас има мюсюлмани, но си живеем в етнически мир. Докато Западнала Гейропа ги е разпасала и те вилнеят, тероризират местните... Иди и виж, аман от идиоти ÷ Иди и виж как е в Русия и дали там си развяват коня. Путин ще им стопи лагерите. Дано разбереш разликата. Джендърите ги чакат да ги онодят.

Руските мюсюлмани - НАЙ-ВЪЗПИТАНИТЕ мюсюлмани, руските джуджета НАЙ-ГОЛЕМИТЕ джуджета, руската руба НАЙ-ГОЛЯМАТА рубла, руските болни НАЙ-здравите, руските кокошки самальоти ...

ГЕРОНТОФИЛЪТ ДА ОТИВА ДА СИ ПРАВИ ВНУЦИ С БАБА МУ

Според Макрон "ЕС е доказал качествата си по време на пандемията от новия коронавирус". Уау, точно КОРОНАВИРУСЪТ разби ЕВРОСОЛИДАРНОСТТА. Докато свят светува, Италия ще помни ЕВРОСОЛИДАРНОСТТА... РУСИЯ и Китай ДАДОХА УРОК по СОЛИДАРНОСТ на еврозелките. ... ФАЛШИВИТЕ съюзи НЯМАТ ДЪЛЪГ ЖИВОТ.

Да. Колко са нагли само ? И как плямпат очеизвадни лъжи, които всички ние видяхме... То бетер фашизъм туй...такава пропаганда и демагогия никога не е имало. Само празнословия, лъжи и нищо не значещи лозунги веят сороските мастии.

"институциите на ЕС да станат по-ефикасни и достъпни за гражданите." Щом това е целта... значи сега не е така;)

Макароне, ако пуснеш още 10 хиляди африканци във Франция ще ти кажа, какво ще е бъдещето и без дискусии.

То и с досегашните е ясно отдавна. 40 % са само етническите французи.

Леле леле-то биба бива откачалник ама ти си хахав такъв,бре!

вижте Афганистан след 20 г. демокрация ....така ще изглежда ЕС

Истинската демокрация в Афганистан настъпи, след като СССР окупира страната. Приключи, след като "победоносно" се изтегли от нея.

Добрата стара и спокойна, културна Европа вече мяза на мулти култи кочина. Или по-точно на арабски халифат. Макрон сляп ли е, че не вижда случващото се ежедневно под носа му, във Франция. Арабски и африкански банди, които са превърнали цели квартали и градове в гета, тероризират местните, бият и хвърлят пиратки и бомбички по полицията, която седи и гледа, не смее да се намесе, щото така им е заповядано. Ей, това е светлото бъдеще на Европа. Третият свят ни пренесе тука, а сега нагло ни питаш за бъдещето. Дано един ден, когато няма да се криеш зад високите дувари и да те пазят охрани, имаш челен блъсък с "обогатителите" си. Сороска мастия !

Няма да го има :)

Надай се жено на много пиян ууй,бре!

Без българските мутри.

Ще прилича на циганско гето.

Тя вече прилича...

Ще имаш право на избор: маска или фередже; ваксиниран или обрязан.

Точно. Културно "обогатен"...

Аз солидарност при пандемията не видях. Все на две скорости, а за ваксините караха така, всеки си затваряше границите кога си иска, накратко спасяването по единично не никаква солидарност драги Макроне.

Ти освен че си нередовен(нерегистриран) ами си и кьорав,бре!Ха ха ха!!!

Как виждаш бъдещето, когато позволявате в една малка държава в югоизточната част на Европа да се вихри мафията и то на най-високо ниво - премиер и неговите лейтенанти, на които някои викат осемте джуджета!

Ще прилича на Лондон, мюсюкманско-нефърска клоака, управлявана от мангал.

Преизбраха мангала за кмет...щото Лондон бил спокоен и приятен град...хахаха То местни там няма, само мангали. Малък Пакистан.

Нормално, когато мангалите в един град са повече от местните, да си изберат мангал за кмет. "демокрацията" в този и вид (да гласуват не само местните, ами и цигани и мюсюлмани) води до това.

Според мен, след дълго мъдруване ще стигнат до извода, че европейската администрация трябва да се увеличи тройно, заплатите им трябва да се увеличат двойно, процедурите трябва да се усложнят. И разбира се, данъците трябва да се увеличат, за да може да се изхранва новата администрация :)

Моята прогноза за ЕС след 10 години - ЕС се състои от Турция , Албания , Северна Македония и Косово .

Европа след 10 години. Емирът на Брюксел е на официално посещение във Френския халифат където ще има среща и със султана на Германистан.

В Лондон преизбраха за кмет пакистанската чалма .

Към тях ще се присъедини и шведистанският падишах...

Зависи още колко мандата ще изкара Меркел.Още два мандата и Бавария ,Саксония и Прусия ще излязат от състава на ФРГ.

Калининград чака...!...?