Макрон наруга израелски полицаи пред базилика в Йерусалим

Моля, спазвайте правилата, които съществуват от векове, призова ги френският президент

Обратно в новината

Коментари - Макрон наруга израелски полицаи пред базилика в Йерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макрон съвсем не е това, за което се мисли. Нито пък Франция е голям фактор, както беше при Де Гол. Нито пък това е някаква новина, както си мисли Дира. Льо Пен скоро ще го отвее. По принцип, който се жени за по възрастна жена, значи е инфантилен. За щастие тая чужда дума е френска. Буря в чаша с вода, е тази новина. Дира се приравни по ниво многотиражка. Колко хора в България ги интересува или засяга подобна новина. с

За гнусната еврейска сган!

И на Макрончо ще му дръпнат ушите. Как така ще се закача с властимащите. Въпрос на време.

Да ве френска църква! Нашия блок като го санираха роми, ромски ли е вече? Френски капут! Клали и бесели на поразия!

Btavo

Аз пък не виждам какво лошо са направили полицаите. Опитват се да пазят Макрон и вървят пред него за да си вършат работата! Какво от това като са влезнали в църквата?! Защото били евреи или носели оръжия??? И охраната на Макрон носи оръжия и християнската религия е инклузивна...всеки би трябвало да може да влезе в църква.

В църква да влезеш с оръжие е върховна глупост и подигравка с вярващите! Или вярваш в Бог и влизаш в Храма, или на оръжията и отиваш на стрелбище. Манишма?

Опитай се да влезеш с оръжие в синагога ,тогава да те видим.

Преди да коментирате прослушайте записа с крясъците на Макрон. Или поне прочетете и други източници. Тонът му е като на хамалин и крещи "Вън" (на развален английски) на момчетата, които са назначени за охрана. С това иска да покаже, че е много велик, а момчетата са прости. Думата "наруга" е на място.

Защо да е "развален английски"?!? В сравнение с френския на Тръмп, английския на Макрон е съвършен.

не се праи гьотверен бе с гьотверен-гуши си там црните мангусти с мрежести потничета дет ви снимаха и истината си излезе никои не те бръсне за слива-пиарски простотии робувай си на ротшилд отдето дойде и чекай да те изфърлят кат дойде мари льо пен въпреки че май и тя е зависима от....

от коментари тук, които нямат нищо общо с реалността. На снимката е Златната джамия, един от трите световни символа на мюсюлманите. Тя е в арабския квартал на Стария град Ерусалим. И там, който и да я посещава, а най-вече ВИП от ранга та Макрон, е под изключително сериозна охрана. И хич не се чудете, още по-малко пък са плюете израелските служби за сигурност, защото там, в Стария град, като нищо може някой откачалник радикален ислямист да нападне с нож всеки християнин. А пак там, в един малък район, където се намират и Божи Гпоб, и Стената на Плача, и Златната джамия, туристическият бизнес процъфтява. Там ежедневно отиват стотици хиляди християни, евреи и мюсюлмани, да посетят трите най-свещени религиозни места. И само радикалните ислямисти създават напрежение, което налага тези мерки да секюрити.

Сградата с жълтия купол ли е базиликата?

На хвататия за двете ръце като арестант Макарон,да му се обясни,че тия двамата мюслита явно или тайно подкрепят и насърчават онези вълци с ножовете по улиците на Европата и атентаторите в Париж и др френски градове.

Браво, инспекторе.

Евалата, Макрон.

Е, още от 70 години на 20 век Франция е начело на приобщаването на арабско-мюсюлманския свят към Европа, за да се противопостави на хегемонията на САЩ... Еврейте много добре знаят за доктираната Еврабия- Eurabia

Откога "Моля, спазвайте правилата..." е ругатня????

Това е по стандартите на международната дипломация :)

Това е по критериите на вечно мрънкащите и обидени ев.рейчета.

Макрон е Тръмп в евро изпълнение.Снимал се пред Купола на скалата на Храмовия хълм хванат под мишниците от две лошо гледащи арабски чалми.

Макрон може да си позволи да си се снима с каквото си иска хора. Разбира се, това няма как да го проумееш.

Снимката говори за явно пристрастие към една от страните в конфликта и показва един дребен политик-еднодневка,но ти и такива като теб не са дорасли да го разберат.

Нещо голям го вади, ама израелците ще му нашокат кофата.

Като толкова мразите евреите,наричате ги чифути,що президента ви Радев е отишъл при тях да тълси помощ за водната криза.Що не отиде при палестинците или някой арабски шейх.Бойко ви молеше Нетаняху да открие завод за високотехнологични дронове в българия,нека да помоли някоя арабска братска страна или рубладжиите.

Нема се пУашиш Моше

Да и аз това се питам защо президента ни се кланя на тези който са виновни за целия близкоизточен конфликт за смърта на сирийци палестинци защото войната в Сирия е заради заграбените голансли възвишения а палестинците докато спят децата им тези безчовечни изроди им тушът домовете над главите.

Тоя ми се издигна сериозно в очите.

И руснаците трябва да ни върнат Волжка България и да им продаваме газ и петрол от там.

Трябва да ни обезщетят за това че бомбардираха и сринаха София с десетки милиарди долари! Ама нейсе!

Ако всички прабългари бяха заминали за Волжска България, сега тук можеше да е центърът на света.

макрон си го е изкарал на полицаите, вместо на юдейските, глобални власти... най-обикновен популизъм и театър на сенките без никакво значение...

Твоите постове тук все едно имат някакво значение... Пише ли те в новините? Тогава млък.

Уж е горд българин , но приема униженията руски с преклонена главица.

Мекрон леко си е изпуснал нервите пред шефовете, но вече наведе глава и им се извини!

Mакрон е бушон и много знае и се страхува от провокации ,знае кои запалиха НОТР ДАМ в ПАРИЖ знае и кои на 26.02.2015 в ЙЕРУСАЛИМ запалиха ГРЬЦКАТА ПРАВОСЛАВНА СЕМИНАРИЯ заедно с 1 джамия на западния Бряг

Стената на плача е стена от крепостта на окупационния римски легион в Ерусалим. От втория храм на евреите, издигнат в чест на Бог не е останал камък върху камък, така както Божият и човешки син Исус Христос предрича.

И тъй, казвам: Отхвърлил ли е Бог Своите люде? Да не бъде! Защото и аз съм израилтянин, от Авраамовото потомство, от Вениаминовото племе.

я ни разкажи приказката за 30 сребърника ...

Защото Божиите обещания са неотменими.

Нищо де ... историята е обречена да се повтаря ... и когато има втори, трети ... n-ти холокост да не се чудят богоизбраните защо ... Сега три милиона руски евреи живеят на територията на изрзаел(умишлено с граматическа грешка), и отделно са в прекрасни отношения със САЩ. За тях задачата е решена. За момента ... Утре като дойде отново Филип Хубави или мустакатия сатрап, да не се чудят от къде им е дошло и ама как, ама защо ...

Ще дойде още един,ама за малко и след това като дойде обещания Машиах,такива като него и тебе какво ще правите ?

Стената на която безсмислено плачат. Защото Машиах дойде, а не го познаха и го предадоха, и го осъдиха на позорна кръстна смърт, и го заплюха, и биде разпънат, и от Божият храм не остана камък върху камък, и се молят на стената на своите поробители...на крепостната римска стена.

Месията Христос временно закорави Своите Си,за да могат езичници от вкяко племе,език и народ да се присъадят към тлъстия корен на маслината Израел. Неговите обещания към Авраам,Исаак и Йаков са неотменими.

Като не познахте Месията и Божи син, и го предадохте на Пилат, и го осъдихте на кръстна смърт, а Той възкръстна, за да съди живи и мъртви, кой месия чакате сега? Дяволът ли е вашият месия?

Разпятието,смърта,възкресението и вярата в Исус Христос е Божия план за спасение,в който ще повярват и евреите в последното им определено време-Даниил 9:25-27.Християнин,който мрази и отписва евреите от Божиите сметки си реже клона,на който в момента мисли,че седи.

Християните, имам предвид християните от Христовата църква, а именно, източно-православните християни, НЕ МРАЗЯТ, НО НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ПРЕМЪЛЧАВАТ ИЗМАМИТЕ НА ИЗМАМНИЦИТЕ, КОИТО ГИ ЗАПЛАШВАТ ОТ ИМЕТО НА БОГ. Ето как отговори Исус Христос на юдеите книжници и фарисеи; Светото Евангелие от Йоан; Глава 8; стих 42, 43,44,45. Стих "42 Исус им рече: Ако беше Бог вашият Отец, то вие щяхте да Ме любите, защото Аз от Бога съм излезъл и дошъл; понеже Аз не съм дошъл от Себе Си, но Той Ме прати. 43 Защо не разбирате моето говорене? Защото не можете да слушате Моето учение. 44 Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща. 45 А понеже Аз говоря истината, вие не Ми вярвате."

Въпросната църква се намира на територията на държавата Израел и властта осигурява сигурността на сградата и хората в нея.Това не е дипломатическа мисия или посолство,което да е част от територията на друга държава, в случая Франция.Пък и този пърхутко,на който Тръмп му чистеше пърхута от раменете, да не продава краставици на краставичари. Израел най-добре знае как да противодейства на ислямския фундаментализъм. Онези затова отидоха във Франция да ги колят по улиците,защото в Обетованата земя не им позволяват.

Само да напомня, че в складове на ИДИЛ многократно са намирани израелски оръжия!!! Та, борят се с ислямския фундаментализъм като го въоръжават!!!

Израелско оръжие? Сигурно пише на рамата чие производство е. Аз не съм чул халифата на ИДИЛ да признават правото на съществуване на Израел,а тъкмо обратното.

Ислямския фундаментамизъм е творение на ционистите

Рано или късно израелската глутница ще им обсеби базиликата.

Бабетата не е ли била там да ми забие два шамара? ПС. Дира се отваря по половин час, явно много цензуржии са се навъдили и са претоварили сървърите.

Къде точно беше ругаенето?

Тоз не е ли чувал, че се смятат за богоизбрани и той като но джуй, за тях е никой? Какво се учудва и се дразни. Това е било, е и ще бъде така

Хората го охраняват, той ги гони.

Браво на Макрон ! Точна намеса. Не може полицай да ти се изпречва на пътя към храма !

довечера д ане гообъркат с баба му като много се дръвчи

Храмове на 5000г. които тънат в разруха , заради руския егоцентризъм и родния мазохизъм.Само от туризъм можеше да печелим , колкото Гърция и Италия , но Русия иска да сме бедни и прости

кви 5 000 години те гонят християнството е от 2020 г насам

ти глаувай пак за Него, пък после плюй другите, че си беен и прост. ако има някой виновен, то виновен е този който избира такива управляващи, които да го държат беден и прост

Виждал си ти храмове на 5000 години строени в СССР.

е марионетка и бурсук :)

Един Добре”изпипан” “превод” на Казаното от Еманюел. ...естествено от РТ. - който излязал преди Само Минути - хем БлъвнаНавсякъде , хем Тук бе почтиСимултантен. ...та ИдетеВижте Сериозните Медии, Домакини ! ...и ТогаваЧак публикувайте.

PEYTSCH

Отличните отношения на Франция с Османската империя са били винаги пречка на българите да получат правото си на независимост,

PEYTSCH

А френските рицари с тенекиите си ядоха пердаха от българите при Одрин. Помнят го, но не коментират.

Дори и така да е било, нужно ли е да го изтъкваш? Франция може да мине през България като бърз влак през малка гара. За разлика от нас те са фактор, а ние сме сметище.

Иван Петров

те тия дето минават от тук и там като през малка гара ги помним... то не беше Наполеон, та после и Хитлер а размера на гарата зависи от самата гара...

Оффф, много се притесних да не го е напсувал на чифут. Направо щях да спукам вена от напрежение. Като прочетох и ми олекна! Три пъти.

микро макарона се е взел твърде насериозно, за да дава акъл на полицаите как да си вършат работата в собствената им страна. арогантно и нагло поведение на бюрократ, който е представител на фалирала империя в чужда държава

Но всички мюсюлмани се страхуват от тях.Добри са

Мога да ви гарантирам, че при предстоящото посещение на Путин в Израел, подобен инцидент е невъзможен. Което сочи разликата между полит. тежест между Путин и Макрон, респективно между Москва и Париж в света....

Единият е там на гости(Макрон) а другия на инструктаж((Путин)

Слабо! :))

Хич не беше слабо! Щом отявлен русороб като az #Победа75 си глътна езика и само успя да каже "слабо", явно го е жегнало доста.

Путин им водиинструктажа

Можеш да гарантираш? Как? Кой си ти? И как гарантираш ти, господин никой, нещо което вероятно може да се случи, може и да не се случи със сигурност? Самите думи вероятно и сигурно са несъвместими

Историята на евреите е в Библията, докато на Франция в учебника по френска история. Онази земя си е от край време на евреите! Просто, ясно и точно!

А къде са евреите? Преди няколко дни имаше статия за Бар Рафаели. Гледам ги с мъжа и - руси, синеоки. Никакви семитски черти. Днешните "евреи" едва ли имат нещо общо с библейските. А и Давид е бил цар на Хеброн, в Йерусалим е бил узурпатор.

Аз съм синеок. Внуците ми са руси и синеоки без да има нито един от другата страна рус и синеок.

Евреите са си в тяхната страна, т.е. Израел, а Давид е цар на Израил и Юдея, приемник на Саул, баща и предшественик на цар Соломон! Отвори Библията и прочети!

Славяните в България.Няма никой

Това е за който вярва на библията. А който не вярва какво? Ще трепим неверниците ли? Ами ако индийците скочат заради махабхарата? Ако утре някое друго племе реши, че неговият мит е задължителен за цял свят)

Евреите са там, даже да не са били местни племена преди това, от има-няма 2500-3000 години. Българите са по изконните български земи от 2020-681 или под 1400 години, като славяните са били племена, които са придошли 100-200 години по-рано. Траки останали е имало много малък процент и за тях сме били вид пришълци/нашественици. Та... Ако българите са изконно население, то евреите са повече. А и в древността винаги е било така с населението. Келтите да не са били в Европа от преди 10000 години?

И какво общо има днешен Израел с Османската империя, че да им признава подаръците? Тази църква е стар дразнител за Израел и Макрон подклажда огъня! Но знаем, че Меркелица и Макрон са приятели с Путин, Ердоган и Рохани, така че не сме учудени!

Много прост човек е Макарон.

и аз га псуем започвам с моля!

Няма да има втори мандат!Това не се прощава!

От кой няма да се прости? Във Фрнация все още има повече французи отколкото евреи.

голямако,едия е било сигурно тоя да се прави на мъж, докато не са ступали охраната му и после тръгнал да се ръкува и сигурно да се извинява.

Снимката е фалшива! Лицето на Макрон е твърде светло на фона на останалите лица, и това не се дължи, че Макрон по принцип е по-бял.

Да не забравят, че имат държава там, благодарение на християнския свят

Има държава благодарение на Сталин...

Църквата е подарък за Франция от Османската империя. Но защо точно 1856-та, какво ли се случва тогава? А, да Кримската война - Франция, Англия и Сардинското кралство оказват помощ на османлиите срещу Русия. Ако не е била тази помощ, това е щяла да бъде поредната безславно загубена от турците война срещу русите. Ако не е била тази "помощ", БЪЛГАРИЯ щеше да получи Свобода тогава!!!

В крайна сметка я получава и то пак заради Крим. Ама, за това никъде не се говори. Причината е, че рунаците решават да отворят фронт и от към северозапад. А освен това след една от първите войни за Крим, се подписва мирен договор именно в едно българско село, където Русия придобива законно право да представлява всички хритияни в Османската империя. Именно на тази дата от този договор избухва Априлското въстание у нас, за да напомни задължението именно по този договр на Русия, а това е втората причина руския император да отвори фронта имено и тук....