Макрон мъмри Полша и Унгария, защото се отклоняват от принципите на ЕС

Европа не е с еднопосочно движение - става дума за взаимен ангажимент, твърди френският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да оди да го духа

Те май поляците им стана ясно че бяха окупирани от СИВ а сега са окупирани от ЕС с една дума големия изяжда по малкия не може да има суверенни даржави които искат да си запазят ценностите а шепа измет трябва да им нарежда франция и германия да си гледат приматите и да не ги натрисат на другите даржави а освен вишеградската четворка и италия не иска бежанци за нас българите явно ни е все едно щом вожда каже БОЙКО ТИКВАТА ние нямаме думата

А защо Макарона е решил, че е правия? Защо е решил, че той и Германия ще задават посоката на движение на ЕС? И защо е решил, че всички други трябва да си мълчат и да не защитават своите ценности и народ. И защо Макарона е решил, че ЕС е тоталитарна диктатура. Каквото почти се е превърнало.

Не почти а направо си е диктатура

Аз пък си мислех, че да наречеш нещо "принцип на ЕС", то трябва да е одобрено от всички.

Орбан трудно ще го смъмриш! Нищо, че го прави Макрон. Човекът си гледа интересите на държаната и това е на първо място. Растежа на икономиката, раждаемостта,стандарта на живот на унгарците, за Орбан са най-важните неща. Какъв контраст само с България! Ние гледаме да сме послушни и изпълнителни и да изпълняваме заръките. Резултата? Една изпълнителна върхушка живее чудесно, а останалите българи са по очи. Докато управлява Борисов, така ще бъде. Нашите национални интереси ще са някъде в ъгъла и ще живеем мизерно. Затова пък непрекъснато ще ни хвалят и ще ми обясняват какъв международно признат политик е Борисов. Аз лично, предпочитам Орбан!

Принципите на ЕС за приемането на мигранти - да се приемат от всяка нация безусловно,като им се осигуряват и всички удобства ииии до там. Единствено в Русия не ги гледат като богопомазани и с твърда ръка ги контролират благодарение на което няма конфликти с тях и всички си имат работа за вършене.За разлика от събратята им в ЕС които биват пазени от закона за престъпленията им и пребивават все едно са туристи на почивка(перманентна).Ама на лилипутите от ЕП не им пука за всичко това защото са прекалено заети да бъдат Най-демократичните хора за чужденците и само чужденците,народа на Европа пък да го духа.

не ние не искаме нашите страни да заприличат на 'цветна' франция. Сори макроне ама това не е нашият модел.

брат ти къде пък видя ,,цветен,, негър ....поправи си францията на ...черна

Извратеняк,за какви при ципи дрънка,защо не погледне нашите пенсий да ни пита как оцеляваме,а да не говоря за нашите ,,работещи бедни,,ЗАЩО НЕ ИНВЕСТИРАТЕ У НАС ,КАТО СТРАНА ЧЛЕНКА,А ГОВОРИШ ЗА ПРИНЦИПИ,ние ставаме по бедни и хора извън ЕС сте зайнтересовани.Що за олигофрен

Какво ще мъмри тоя запъртък, ония голите негри му бъркат по дупките и се радва сега ще мъмри, плюнка. А тоя европейски съюз имам чувството, че е създаден да гарантира че всички членове ще се подчиняват на сащ.

И какви точно са ''принципите'' в БЕЗпринципния еврогейски ''съюз''???? Престанете да давате акъл на другите държави а погледнете собствената си защото затъвате повече отколкото тези които одумвате.. В еврогейския влизат независими отделни държави и няма как да им налагате вашето виждане какво трябва да правят за собствената си държава и население.

И какви са тези принципи .Млад педал се жени за баба си за да прикрие факта.Друг педал е женен за тъпкача си и го води като първа "дама". Гнусни цветнокожи изроди си развяват байрака както искат вместо да бъдат тотално ликвидирани. Гадни безплодни бабушкери управляват две от най големите държави в Европа. Няма нормални хора , а разни дегенерати проповядват джендърски ценности вместо да бъдат ликвидирани по бързата процедура.Е , щом това са ви кирливите ценности дръжте си ги са вас.

За този коментар: 6++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Макарона забравя, че въпреки, че сме в един съюз това не означава налагане на авторитарен режим. Всяка страна има право на мнение и никой не трябва да се меша в нейното управление и закони.

Типично мислене за работник. Та викаш единствено твоята работа има значение. Никой да не ти се меси ти трябва да си бачкаш, без да спазваш правила за безопасност, без да спазваш технология - важното е надницата да ти е висока....

Ни в клин ни в ръкав!

Или си соросоид,или си джендър! И в двата случая-Анатема!!!

За съжаление означава точно това! И западните "демокрации" не само го мислят, но и го прилагат. И представителната демокрация е авторитарна, колкото и да я хвалят. На мен например не ми харесва закона за даряването на органи в сегашната му форма и считам, че има привкус на геноцид, но никой не ме пита. 240 "избрани" депутати са решили така. И ако се абстрахираме от фактът, че ЕС е създаден от държавите на сегашното ядро и обслужва на първо място техните интереси и те са заложили това във фундамета му, то и чисто числено те превъзхождат източноевпейските държави и могат винаги да им налагат своята воля. Това са правилата на демокрацията. За това аз съм против създаването на такива съюзи и огромни държави, защото в тях съдбата на отделния индивид е без значени, те са идеалното поле за авторитаризъм.

дай боже да дойде ден и срещу нас така да се мърмори

150+

И какви са европейските ценности, да се грижат за здравето на мафиотите и убийците така, че да живеят повече от сто години.

Всъщност тук става сблъсък между два манталитета. Макрон обяснява, че ние всички управляваме Европа и е важно да спазваме правила, от Полша и Унгария се държат като бачкатори, които по случайност да станали мениджъри , но са си запазили работническия манталитет. И у нас никой не иска да проумее, че като управляваш за да не настъпи хаос трябва да спазваш правилата дори, когато пречат на работата. Та дали е правилно няма значение - спазваш правилата и се опитваш БАВНО да ги промениш за да върви работата.

Макрон не спазва правила, той определя правилата, заедно с Меркел се изживяват като императори с неограничена власт, какво беше нахлуването на повече от милион имигранти без документи с нареждане на Меркел да се отворят границите, Макрон да се е противопоставил. Противопоставиха се Австрия и Унгария, защото се нарушаваха правилата. Унгария спазваше закона и регистрираше всеки пришълец, а всички минаха оттам, сега Меркел иска да ги връща по регистрация. Единственото добро нещо на ЕС е свободното движение, нищо друго.

Всъщност Меркел се опита да защити граничните държави, но у нас 80% от населението и география не знаят за да разберат, че Орбан действа срещу нас. Идват Орки и трябва да се действа на момента - Меркел приема мигранти за да не се натрупат в граничните държави. Орбан предлага да търсим други решения. Е да де ама докато се реализират и ние щяхме да сме пустиня.

Никой не се намесва в германска или френска вътрешна политика, трън в очите са им противниците на неканените. Как искат единство и солидарност, щом ги нямаше преди години, когато отвориха широко вратите за нелегални? Егоистично ли е да искаш да се чувстваш безопасно в страната си и да не искаш да я окупират чужди гости?

И в работата на ел. Техниците никой не се намесва, защото спазват проекта. В работата на общаците непрекъснато се месим, защото нищо не им е ясно...

Случва се при грешен проект да си замине някой ел. техник. Има си надзор но и там са хорица и грешат или замазват грешки, за които после някой друг тегли.

Чиба бе,джендър!

Макарона мьмри Полша и Унгария защото отстояват своите национални интереси. Разобличителя

ами да - това са най-добре справящите се източноевропейски държави - разбира се, че ще ги критикува. Непослушни, с правителства, които защитават националния интерес, а не рушат държавите си, не съсипват вече построено и работещо. С една дума - не са удобни за колонизиране. Смятам, че ЕС е най-доброто за днешния ден, но с ред корекции, които няма как да се случат.

Ами принципите ви са сбъркани!!!