17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Не посочи обаче името на кандидата на ЕНП, от която е Меркел - Манфред Вебер."

stankow

Колко трябва да мразиш един съюз, че да му слагаш такива управници ?

Е тоо Макрона и Меркел не са лии аверчета по линия на ельоменатите. ?А защо не им се харесва Вебер не е ясно?. Сигурно защото не е жена на над средната възраст.

Знаеме, че си падаш по бабички!

То не бяха джендъри, геронтофили, педофили, всякакви сбърканяци, сега пък трябвало да има паритет, моля ви се! Какъв паритет бе? Не е ли по-важно да се сложи човек ,който ще върши работа? А колкото и да им е мъчно на разните феминисти/ тки, природата е създала по-кадърен мъжът в повечето области на живота. А най-важното е, че по-задълбочено и отговорно мъжът може да взема съдбоносни решения. А такива в бъдеща Европа ще са ежедневие.

Оххх, абе някой знае ли танте как е с ишиаса?;))

Гледай ти да не хванеш ишиас, защото е голямо страдание, танте не я мисли тя си е много добре дори.

Да разбирам, че след като си така добре запознат със здравословното ѝ състояние, значи най-малкото си в близкото ѝ обкръжение , да?;)

PEYTSCH

Тая само гледа как да оттърве съдебните процеси срещу предателствата ѝ...Няма да успее. Европа я мрази, а евродепутатите още повече...Макрон пък търси компаньонка по закръглена от сегашната...

Политическа издънка за наследник на по-голяма политическа издънка,каква страхотна идея само! Е как иначе като се гледат само заслугите им,вместо издънките.Но иначе за всички други(малки) представители на ЕП директно ботушът отзад!

Алтернатива - Насекоми вместо телешко

Той макарона е известен с влечението си към бабите, но пък ако мама меркелица вземе, че оглави Европа ще ни се такова мамата.

цуни - гуни!

"Дай им по едно селфи на тия двамката от снимката и после с бързи откоси ги прати в небитието", биха казали някои. "Но това е реч на омразата!..." ще се възмутят някои други "...как може така!" и т.н. Така или иначе ... селфито все още си е на мода, а и никой не смята да го сваля от "пиедесетала на славата", освен това никой не се и интересува от "ближния си", камо ли пък от политика.

Меркел е на ниво и е личност!! Факт.

Да им е жив и здрав геронтофилът на франсетата!

Идат тежки дни за Бойколандия. Няма вече кинти без въпроси. Ще требе да се симулира борба с корупцията, главното прокурор ще требе да се реформира... Абе кофти!