17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки, що годе образован човек знае , че днес, древни македони не съществуват, по една проста причина . Избити са. Рим води пет войни наречени "Македонски войни (215 – 148 пр.н.е.) ", след който Древната Македонска държава престава да съществува. Най-радостни, от това са гръцките полиси, който още помнят как са били завладени, от варварина Александър Македонски наречен по-късно Велики. Днешните северни македонци са по произход българи. Цялата история на тези земи (Вардарско) са неотделима част, от българската история. Когато Изт. Римският Император Василий покорява Б-я, нарича тази земя Тема България. Както се казва, няма място за спор. Чужди интереси стоят, зад тази "акция" , чиято цел е да скарат двама братя.

Започва се..... северно македонски.....

Братска Русия ни отцепи Македония преди десетилетия. Сега и сърбайте попарата, другари.

Това не са македонци, това са наследници на българи от Вардарско, които поругават паметта на дедите си !!!

Някакви идиоти решават, че да се гори национално знаме е геройство ??? Пълна деградация !!! А дедите на тези идоти са били българи , за съжаление :((((

Продължавайте да говорите за добросъседство с тези мекерета! Дерзайте, продажни български политици! То не беше поругаване на паметници, кражба на история, плюене в лицата ни, сега и това! А юрист-консултката да не се репчи само на австралийците, а да прати подходящо послание и на Зайо Байо!

Не са македонци, а австралийци от македонски произход. А преди македонския произход имат български такъв. Т.е. два пъти денационализирани индивиди.

И ние го имаме този синдром - най-гоемите родолюбци са в Лондон. Дебили...

Тъй де. Аз от кога ви разправям,че с макетата не се излиза на глава. Особено след угодническия договор,който сключиха нашите първенци.

Мицотакис ще ги оправи и то в най-скоро време. Ние достойни политици нямаме.

Да ги постави на мястото им. Щото арнаутите няма да им простят.

0

Голем праз.

Не са македонци, отлично знаем какви са.

Те са древни македони.

Къде са ти кавичките?

Ще развяват албанско!

Глупаци! Но въпреки това, е редно да реагираме на тази глупост, ей така, принципно, за да не се самозабравят, защото съществуват само и благодарение на нас - неблагодарни глупаци. И защо не си живеят във "Велика Македония", ами са се изнесли в Австралия?

Как да няма македонци, нали им признахме държавата.

И Косово признахме, но албанците там не са косовци.

Това не са македонци, нема такава дефиниция. ТОва са сърбомани с промити мозъци.

Все едно да протестират нашите червени отрочета от фамилиите Джурово , Балеви , Кубадински и всякаква подобна сволоч ! Само дето нашите не са в Канада , а в Маями , Виена, Женева и Лондон !

От снимките се виждат ясно лицата на тъй наречените “македонци”!!!!!! Дали няма някой пт тях с БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ???? Ако има с БГ паспорт не трябва ли да носи отговорност за поръгаване на знамето????? КАК ТАКА В ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ГОРЯТ НАЦИОНАЛНИ СИМВОЛИ НА СЪЮЗНИ В НАТО ДЪРЖАВИ???? Какво ще направи външно министерство??? Как някакви цигани ще горят българско знаме????

Вие не разбирате. Като почне от Охрид, та до Черно море. Едни и същи имена, едни обичаи, една история. Та какъв е извода: цялата тази зона е Македония.

Е България. Македонци няма, от както Пети Македонски легион ги ликвидира, за радост на гърците, след това има гръцки по произход Императорска Римска династия , чийто родови имения са били в Одринска Тракия.

Пети Македонски Легион е Римски Легион, кръстен е така, след победата над македоните.

Тия са пили повечеот 25 гр. крилата течност на човек, накокошинили са се , и решили, че силата е с тях...

Звездата на Вергина изгоря преди да светне. И "Воинот на конjот" и "Баштата на воинот на конjот" предизвикват само смях у туристите...

Ами нали са "С главата надолу" (Down under) там, това увеличава ефекта на промития мозък...

Хубаво де, ама ние какво сме им направили? Това беше споразумение между тях и гърците.

Българи на български език, че не са българи!

Избягали от "Македония" на другия край на света, ама се палят и го раздават много големи патриоти. Найс.

jingiby

Кенгуро от ФИРОМ е най-тъпата северномакедонска комбинация...

Зошто протестите во Мелбурн, а не во Москва ? Зошто емигриравте во лошите империјалисти, а не во добрите руси ? Вие сте глупави како бугарски русофили !

САШЕЕ много си П.Р.О.СТ хахаха

Т.н. кенгурата, са най-тъпите и мозъчно изпрани фироми. Тези в Канада и САЩ поне са влизали в досег с МПО и са доста наясно с историята, но тези в Австралия са иситнски титови аборигени.

tonk11

Така е най-лесно. Протестираш ама от Мелбърн. Имаш позиция ама от другия край на света.

Така ще да е. Коминтернът им създаде история и език.А Георги Димитров и Васил Коларов ги приложиха. Промити мозъци. Този "договор "с тях е просто един лист хартия. Премного им даде България в годините. Премного компромиси. Хеле пък сега-Балканскят Кисинджър от БанкИ,получи директиви от Вашингтон и направо се оля. Гърците ще реагират мнооого остро,бъдете сигурни. Захариева,ти кво шъ каиш и напрайш?!

И кво от това? Майната им ! Що сме се закачили за тез македонци? Ние си имаме всичко! Да патуват с вятъра....

Дет` се вика, леко са се самозапалили в частта с нашето знаме. Една югозападна провинция, която е комплексирана до безкрай от незначителността си и вечно търси скандала, за да я забележат. Тия "върли" патреЕоти чий го дирят в Австралия? Що не са у обетованата си територия?

Глупавите македонци не са разбрали още че Преспанското споразумение е между Гърция и Македония. Явно новините пътуват натам с ветроходен кораб като по времето на капитан Кук.

Много хубав коментар, поздравления! Всъщност все повече и повече хора, особено сред младите, имат доста ниска обща култура, за съжаление! А това хич не е добре, мисля...

idio

във австралия има близо милион македонци. В университетите има специалност "македонски език". За българия почти никой не е чувал, най много да кажеш 'next to macedonia, banitza' и се сещат. даже и от филипинец може да чуеш "како си" и некоя друга македонска псувня. така че, не се величайте много. Бългрите са най-много 5-6 хиляди, никой не е чувал за тях. Виж, гърци има доста, също

Заради такива като тебе България ще е некст ту Албания скоро, родоостъпнико!!!

idio

българия? заради мен ? аз просто коментирам във форум, младеж. нито ви гласувам на изборите, нито ви избирам бойкото ? хайде по-спокойно, и си носи сам отговорност за действията (бездействията), както аз нося отговорност за моите!

Вие нямате език, говорите диалект!

А, ти може да кажеш, че и английският е диалект, стига да има кой да те подктепи зад гърба.

От квартал "Кючук Париж" на Пловдив съм- населен предимно с потомчи на излеслници от Македония и Беломорска Тракия... Моите дядовци и баби достатъчно са дали за обединението ни, но БЕЗРОДНИЦИ като тебе, точно като тебе, никога няма да го оценят! Иначе "голем поздрав", че пишеш на чист "македонски"

И последно- и БОКО и ВАШИТЕ са назачени от едни и същи хора и ти си мислиш, че действаш.. Действаш ми оная работа

idio, озлобен антибългарски идио-тино, ти къф си по произход, че все висиш като непрани гащи в БЪЛГАРСКИ форум?! лижеш какви ли не задници, ето сега-бюрмски задници, само и само да лаеш срещу България. следващия път-тасманийски ли ще лижеш, че са ти по-близо?

1 милион македонци в Австралия? Ти вярваш ли си? Те Австралия 20 милиона. Всеки двайсети македонец. Нямат повече от 500 души.

idio

In 2001, 81,898 people claimed Macedonian Ancestry... ..The Macedonian language was the tenth most common language spoken in Australia after English. In 2006, 67,835 people spoke the Macedonian language at home... ..Macedonians have been arriving in Australia since the late 1880s ... 2-ро поколение изобщо не се определят каот македонци по официалните преброявания, щот не им пука. близо 100 000 официално се определят A забележи: Bulgarian Australians (Bulgarian: австралийски българи, avstraliyski balgari) are Australian citizens of Bulgarian ancestry. According to the 2006 Australian census, 2,680 residents of Australia were born in Bulgaria. правиш ли разлика за мащаба. ???? българите също са доста повече от 2000, вервай ми.

То само на Луната са поне 900иляди, а ти за Австралия ми говориш.

Алеко Константинов - Пази Боже, сляпо да прогледа!

Кой е прогледал- жителите на боколандия ли, или тези на държаевата на мавъра.

Младеж, Алеко Константинов го е написал това, далеч преди да те обземат тези терзания. "Пази боже, сляпо да прогледа" е класика. Класиката не обяснява битовизми и ситуации, а провокира мислене, разказвайки за тях. При хората, които могат, де.

Хората са го казали : Що е маке, все е л..но! Тук просто виждаме потвърждение на констатацията!

Македония не съществува това е България

Сърбоманите са си повярвали. Само дето ги биха всикчи навсякъде. А за горенето на български флаг си има "награда".

И каква ще е наградата. Само си спомни, че преди 1989 г. и сърбите се перчеха, че НАТо ще ги пази.

Наиситна ли искаш да разбереш, стиска ли ти?!

Ние па кво сме им виновни на макетата, че сключиха споразумение с гърците!

За съжаление са свършили хапчетата на тези избягали от психиятрията единият се е представял за Юлий Цезар а другия за Наполеон Бонапарт!

имало и трети викали му Сашо, ама не знаели отдеее, от Северна или от Южна ... Каролина.

Как може да си палят собственото знаме? Македония е България!

Кой знае защо не са запалили сръбското или албанското ...

Лесно е да се рита някой който е паднал на земята. (А и няма защо. БЪлгария с нищо не е допринесла за ситуацията в Македония) Нека да пробват да подпалят американско, руско или турско знаме. Имам странното усещане че някой на бързо ще ги ошамари и после дълго ще се извиняват.

Що ти не пробваш да подпалиш американското, като си толкова ербап българин. Или "аз съм стез от вас, които са на власт"

Ужас, като искат да си палят тяхното знаме, защо палат нашето? Северно Македонците винаги сме ги смятали за братя. Би следвало да получим извинение от най-високо ниво в Северна Македония и санкции за вандалите които са запалили нашия флаг.

Напротив! Лично аз не ги смятам за братя, а за фанатизирани, с промит мозък, ултра тъпи и озлобени парчета!

Злобета наистина си злобета.

"Македония" си остава един лабораторен екскремент на СССР! Как не го разбраха лабораторните мишки от тази "държава"!?