Македонска медия: "Бойко воскресе, наистина воскресе"

Изданието коментира резултатите от социологическо проучване за изборите 2 в 1 на 14 ноември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако служебното правителство поразчисти малко “калинките” от държавната администрация, която наброява към 700 хиляди, от Борисов и спомен няма да остане.

По количеството на коментарите ми става ясно че вече явно новините за Него не са интересни на никого. Не можахме да прескочим психологическата граница от 100 коментара.

Сори, братя македонци, ама не е. И първа политическа сила да стане - все тая. Не може да състави правителство без патерици(псевдо-патреотите). Просто има толкова много хора на държавната хранилка, че ще се борят със зъби и нокти да останат да крадат. То 12 години окопаване не се изчегъртва толкова лесно. Другите - БСП, ДПС и СДС се борят да докопат кокъла, ама толкова са се оср.а.ли, че никой не ги иска. От ИТН не знаят къде се намират, но самото им присъствие прави задкулисните сделки много трудни. Иначе дъртите хиени вече да се бяха разбрали за порциите от държавната баница. Промяна - дрън-дрън. Голямо театро пада в парламента. Направо да сменят надписа на фасадата на "Сълза и смях".

Никога вече ГЕРБ!

Ердоган подкрепя Боко, макетата, които ни горят знамето и ни обругават паметниците, подкрепят Боко... без коментар.

Schilo

Ако наистина ГЕРБ спечели, то това няма да е заради повишено доверие, а заради простотиите, които натвориха "партиите на протеста", начело на които стоят политически дилетанти и обиграни политически интриганти.

Ти си червен цървул, но този път казваш нещо смислено.

Ами да си го "взимат" ... халал да им е!

Мишо Бирата – здрав и прав, умря от „инфаркт“. Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата. Клошар запали тютюневите складове в Пловдив. 400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха „вторични суровини“. Гинка от Пазаджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ. Чакъра беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург. ИТ експертът по „цецомобила за подслушване“ бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел „обир“. Цецо си купи 7 апартамента със спестяванията на тъща си. След него и Цецка, и тя да не остане назад. Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж. Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха „откраднати“ от колата на вещото лице. Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо… Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция. Царските конюшни се самозапалиха. Полицията „по погрешка“ арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха. Избиха 4000 животни в Странджа от Чума, а във обявеното вторично огнище на вируса в стадото на Ана Петрова от Болярово всички овце са живи и здрави и най-вече жизнени над 150 дни при положение, че карантинният период е 21 дни!!! -Убийството на журналистката Вики Маринова. -Загубите за България от Южен поток! -Всички закрити училища, болници, предприиятия! -Опрощаване на дълговете на мюфтийството! -Ограбването на пенсионния фонд и здравната каса,както и на много други! -Допускането на мигранти в страната и издръжката им от народа! -Разпродажба на българска земя на чужденци на безценица за лични облаги! -Продажба на българските предприятия на безценица на чужденци за лични облаги и разпределяне на най-апетитните с мафията Борисов! -Съсипа здравеопазването! Хората плащат данък здраве, отделно плащат за прегледи и изследвания, ако постъпиш в болница плащаш на хотелски начала! Фармацефтичната промишленост има за цел да убиват пациентите! -Съсипа просветата, обезличи историята ни, отрече османското робство! Махна от учебниците най -хубавите произведения и автори! … ЗАСЛУГИ, които не можем да Mу отречем ! Отдавна спрях да вярвам на глупостите им, а вие пак Му гласувайте доверие!!

Бойко истрий си бялото под носа то ще свършиш като бакъра ! Как лъжат Макетата и мажат , а кораба Български ще го разрушат !

И макетата си сакат Бойко бре

Ми сакат си го. Они са се договорили со големите началници и чакат болгарскиот Йес сър да изпълнява....

Жив и здрав да е г-н Борисов да ни управлява така успешно още поне 50г

Също като в С.Корея. После твърдите, че Боци и такива като теб не сте комунисти.

Що бе? Сега сте на власт тези които сте против г-н Борисов .. ами направете правителство да ви видим че милеете за България ,род и отечество..ха.ха

Бойко пак е уредил нещата, нали глупаци! Успокойте се! Щете - нещете, пак ще е той!

Само ако успее да си купи патерици.

Патерици няма вече..чупливи са откакто Радев и Рашков работят заедно :)

Нали си наясно, че ББ за 12 години дори пожарните коли не можа да поднови. Ако утре домът ти се подпали, ще се радваш ако дойде пожарна от времето на бай Тошо да го гаси.

я си помисли..

Точно така е. И с медицинските хеликоптери е така.

Бойко е Велик! Господ здраве да му дава! Знаете ли защо още не са му пуснали Новичок или куршум от снайпер? Защото Господ го пази и закриля. Всички истински вярващи християни в България гласуват за Борисов защото не затвори църквите и манастирите по време на пандемията! Жив и здрав да си Бойко! Направи много добрини за Родината. Лидери на държави се раждат веднъж на сто години и Борисов е един от тях!

Малоумен ли си, хахах

Браво бе . Най -новият трол в Дир-а тролещ за Бойко с гръмкото име Стамболов. Явно добре му плащат , защото както изглежда е неуморен и ги реди едни такива мазни , мазни чак може човек да се подхлъзне ако не знае за какво иде реч.

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години! И пак ще бие за 16 пореден път на предстоящите избори!

Май ония 80% са повече....?

Това можеше и да се случи, ако не беше спрял Южен поток, Белене и беше избрал нещо друго, вместо ефките - F16, но явно удържането на отвъд океанските лобисти - сенатори не е било по силите му.

Аз съм онзи мощен адреналин (пружината), гласувайте за мен, 2 пъти не успях ама сега ще ви управлявам смело :) https://www.youtube.com/watch?v=3KSKdEukNZo

Хайде, хайде, Бойко, ДПС и БСП колко време ще изкарат да управляват??

Като за начало един мандат. Тъкмо ще оправим ковида и ще въведем по-гладко еврото.

На кой му трябва еврото? На мен лично - не, но на крадливите политици и мафиоти - сигурно!

YCBM

25% от почти 100% корумпирана държавна администрация + корпоративен вот. Резултат, Тиквоча с розовата ризка пак ще обикаля по пътищата да предава идиотщини в социалката, а източването и краденето ще продължава с пълна сила. Вместо да бъде тикнат в затвора заедно с цялата шайка престъпници, наркомани, разпространители, комунисти, ДС, милиционери и т.н. отрепки да изгният в най-мръсния и смрадлив затвор който се намери някъде.

4 гласа за ГЕРБ от Maryland. Вън мутрата Радев от президентството.

Некви боклуци хвалят други боклуци...

Втора част от стихосбирката ми за Бойко Борисов. Стихосбирката е в кратки елегични форми. Kато доктор той е учен, Бойко като програмист е умен. По-хубав от Ален Делон заслужава той поклон. § Който в Бойко не е влюбен той напълно е налуден Бойко светлината наша от свят без него аз се плаша § Бойковият звучен глас носи ни любов, захлас. Влиза ни в ушите гали ни душите. § Бойко разтуптява ни сърцата, на всекиго размеква колената. Да му устои не може никой - ни жена , ни мъж ,ни свой. § Бойко е готов зад всеки да застане с неговата мъжка твърдост да помогне всекиго да подкрепи и помощ да окаже и отвътре да докосне даже. § Бойко наш е ,на Бойко сме и ние всичко ще дадем от благодарение. Толкоз много той ни даде и на всеки се отдаде.

Явно още има изкуфели лелки герб

Няма да забравя как слезе от джипката миналата година при един тракторист на полето, който ореше... Попита го защо не носи маска....

Ялово възкръсване на Буда и ГЕРБа му ,когато не може да състави правителство ,даже с подкрепата на съюзника му ДПС.Македонското писание е доказателство ,че породата им е бугарска.

То щото другите могат да направят правителство! Аз още не мога да разбера защо повтаряте мантрата за ДПС - без доказателства, без нищо - просто така - по комунистически!? Герб никога не са управлявали с ДПС - за разлика от почти всички други партии в парламента. Да не забравяме, че и това недоразумение, което се нарича президент също беше избран с гласовете на комунистите и на ДПС!

Е Бойко само не беше възкръсвал? Вече наистина всичко божествено или човешко е правил! Браво братя македонци подсетихте го, че и с възкресение може да се хвали. Е вярно става въпрос за възкръснала тиква в най-добрия случай!

Воскресе! Во истина воскресе!

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ Спешно се издирва лицето от снимката. Отговаря на имена: Ей тикво, Ей галфон. Много е прост и трудно може да му се разбере какво казва. Забелязан е да обикаля с една джипка страната и РС Македония и да раздава подкупи. Който го забележи веднага трябва да се обади в Централния Софийски затвор.

Макетата пак нещо имат мокри сънища

хахахахахахахахахахахах македонска медия.. "Тренд".. хахахахахаахах

Ех, Българийо, земьо Македонска.

Ако Урко БорисOFF вземе случайно, та пак спечели изборите, наистина вече ще ме е срам, че съм българин!!!!

То пък Славито като спечели, такава гордост беше...

Фен на Слави? Последовател на новите песни лица в българската политика-мошеника и канадеца?

Проучванията са вредни. Както и мисирските медии, които служат като пиар на т.лупа. Не се спряха миналата година, тази за малко го оставиха на мира, докато свикне със срама от последните избори, а сега пак наново.

Бойко не е възкръстнал ,има още известно влияние заради кметовете на герб Просто Слави излетя в космоса :)

Без да се колебаете, гласувайте за Боко Тъпото. Този поне си го знаем, че е прост и крадлив, новите формации, тепърва ще ни стават ясни, могат ли да крадат и лъжат като циганина от село Банкя. Знаем и за лъжа на Боко Тъпото относно Мата Хари - най ми е бил Мата Хариев, защото Тъпото е дърт педераст.

Притесняваме се да не се счупи голямата дървена глава на Томислав Дончев и партията съвсем да се прекатури. Чудим се между Ботокса и Делян Добрев, имаме и други варианти - Тома Биков, Харизанов, Мозъков, но те по-скоро са с визия за парламента! Дайте ни съвет кой е най-приемлив за нашата автентична дясна европейска народна партия!?

В България има само една партия - бкп. На избори гласуват 30% от имащите право на глас. От тях 29% са комунисти, които са длъжни да гласуват. Радостно, е че негласуващите 70% не са комунисти, тъжното е, че няма кой да ги обедини!

Нашият Бойко е като Феникс. От плаамъците се възражда.

По-скоро е, като миризливо лайно - трудно се измива!

За съжаление никой не лъже , просто голямя част от българското общество се оказа маргинализирано и опростачено в последните 20 -30 годинини и то гласува първосигнално . Това е ирационално поведение , съпоставимо със Стокхолмския синдром.

По принцип сте прави обаче с обратен знак. Точно тези хора гласуваха за Слави певеца на мутрите и мая на Ванко 1 и Пеевски. Както и за Пинокио. Подобни на тези хора сега смятат да гласуват за един мошеник измамил съдружниците си и един с двойно гражданство дето лъже публично и смята че конституцията не трябва да се спазва.

Това "Вечер" ще да е македонския кафяв ла.номет ала "Блиц"

Какво има да се коментира поредната излязла стъкмистика? Същите тези няма да ги чуете, след като минат следващите избори... Просто предизборната капания на ГЕРБ започна... Нищо повече. Другата страна на монетата е, хората да се мобилизират и да излязат да гласуват, за да не би случайно да се сбъдне тази неприятна и ужасяваща прогноза!

Тиквата иначе е на всяка манджа мерудия и се изказва по всички въпроси по света и у нас! Разбира, неразбира, дали говори полуистини, лъжи или откровени простотии не е важно! Важното е да смае матриала с "компетентност"! Само сега по казуса за Сталинка мълчи, като женски полов орган! Дали не е малко по-нас-ран? А дали не е много? Нея ли готвеше за кандидат президент? И откакто изгърмя, Тулупът пак се е скрил в зайчарника!

Имаше нестихващи протести десетки дни подред заради доказаните престъпления на една самозабравила се мутра, при които Тиквун подви опашка и повече не стъпна в София!!! А сега видиш ли некви си от "тренд" поставяли герб на първо място????????? КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД (НЕКОРУМПИРАНАТА ЧАСТ) ВИ НЕНАВИЖДА ВСИЧКИ ДС КОМУНИСТИ И МАФИОТИ???!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ТИ ДОКАЖАТ, ЧЕ СИ КОРУМПИРАНА МУТРА И ТИ ПАК ДА СИ ПЪРВИ НА ИЗБОРИТЕ???????? Тука някой ако лъже и маже!!!

просто 80% управляват България...Т.е.-управлява я простотията, невежеството ,бузкултурността, неграмотността и т.н. СПАСЕНИЕ НЯМА....Какви избори, каква промяна с продължение... Трудно се преодолява дъното...

Радев равно на Русия. Избирайте!

Избирам Радев с две ръце!!!

Избирайте

Поредното измислено проучване, целящо да манипулира обществените нагласи.

Ако и това се случи на България, Бойко пак да се върне, актуално ще е казаното от Славейков " Не сме народ, не сме народ, амърша"

Иска им се на нашите "приятели" северните макета да се върне антибългарина Бочко. Ама няма да стане, макета!

Много от рано взе да си плаща Тиквата за фалшиви проучвания !

Не той се дига, а други падат и се разместват. А Бойко с оглед години, килограми, кръвно, лекарства при чекмеджето и нерви, може и следващите години да получи някой инфаркт и да поприключи. После да си го възкресяват.

Макетата се посраха от страх, че Рублен няма да може да им продаде входа към ЕС.

Втора част от стихосбирката ми за Бойко Борисов. Стихосбирката е в кратки елегични форми. Стоим разголени пред Бойковият взор защото Бойко вижда всичко - и радост и позор. На Бойко не убягва нищо с окото му всевиждащо § Kато доктор той е учен, Бойко като програмист е умен. По-хубав от Ален Делон заслужава той поклон. § Който в Бойко не е влюбен той напълно е налуден Бойко светлината наша от свят без него аз се плаша § Бойковият звучен глас носи ни любов, захлас. Влиза ни в ушите гали ни душите. § Бойко разтуптява ни сърцата, на всекиго размеква колената. Да му устои не може никой - ни жена , ни мъж ,ни свой. § Бойко е готов зад всеки да застане с неговата мъжка твърдост да помогне всекиго да подкрепи и помощ да окаже и отвътре да докосне даже. § Бойко наш е ,на Бойко сме и ние всичко ще дадем от благодарение. Толкоз много той ни даде и на всеки се отдаде.

Жената търси спонсор за стихосбирка "Четиристишия за Бойко". Спонсорирам я с публикуване на събраното й творчество тук за ваша наслада. СЪБИНКА ДЖУЛГАРЕВА

мушенгии и долни инсинуации от умрел писмо! Умрелия си е умрел!

Комисар Галева твърдо няма да влезе в новия парламент. Жената комисия дето кат види тв -камера и веднага търчи с един наръч цветни папки. Тоя боклук толкова стана противна на хората че няма да я изберат даже в селсъвета на ПИПЕРКОВ ЧИФЛИК Убавото е че и такива видни протестъре кат Бабикян, Хаджигенов и Капон ще хартисат За момента най-умен се оказа Минеков кат се ската на завет