30 дни арест за заподозрените в държавен преврат в Македония

Основният съд в Скопие определи мярка задържане под стража от 30 дни за трима души, които са разследвани за участие в сваляне на правителството.

Обратно в новината

Коментари - 30 дни арест за заподозрените в държавен преврат в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАлееее смях. тия наистина са ми смешни. Най-измилслената държава на света.

Това е някаква жалка постановка с цел разчистване на вътрешнопъртийни сметки. Тази измислена държавица с този зомбиран народ би била в тежест на всяка друга държава - така че нека ги оставим на мира; само те ни липсват сега.

Сега вече сериозно се разсмърдя на газ!!!

Не се казва коя е службата, да уточним само, ако е Българска не е чужда.

ivo10

Със сигурност пак ще накиснат нашите служби. На македонските сърбомани все ние сме им трън в очите. Чудо ще е ако е друга разузнавателна служба.

Ало кАде е Външно министерство. Да се поиска веднага информация и да се натиска дипломатически. Зоран Заев е от старите предели на Отечеството. Като им пречат тамошните българи да ни върнат Струмица и Източно Вардаро. После ще се изясняваме за др.

Интересно ми е, защо не са проверили и балдъзите за участие в преврата. Така кръга на заподозрените щеше да бъде значително разширен и щеше да звучи къде по страшно.

Целият свят иска да прави преврат във великата световна сила Мацедония:)

Групата за групов секс в Македония... Измислени проблеми на измислени хора в измислена държава.

Дори Македония показа повече характер от нас!

... мярка задържане под стража от 30 дни за трима души, които са разследвани за участие в сваляне на ... === не се събирайте по повече от трима защото ще ви затворят! ===

На тия каквато им е "държавата", такъв им е и "преврата". За щастие се оказа, че имам много по-прости народи от нас - макета, гърци, руснаци, унгарци :)

Забрави да споменеш улраинците

Що за тъпунгери като тебе пишат в тоя форум... Унгарците, гърците и руснаците винаги ще им дашате прахта само.

Като те чета, и аз това се чудя, ама ако си от електората на Атака и БСП, дето 50 лева за ток са им много, ще дишаш прахта и на ония от Горна Волта.

Ударих ти плюс без да искам. По-прости народи от украинците, т.нар. македонци и бг никога не е имало на света.

имало е много прости, ама вече ги няма. а ние още сме тук

да бе да. стана тя кат нашия партизанин едно време,дето никой не го търсил,ама той за всеки случай се криел!!! сега остана да речете,че чуждата разузнавателна служба е българска и...айде,отиде коню у ряката!!!

Макетата си измислят сюжети за историята която ще пишат след време.....

Пълни смешници. Тия са ебати смотаняците. И моля Ви стига сте ги наричали българи защото не съм съгласен да ме слагате на една плоскост с тиянтъпанари. И не съм само аз. Не сте ни питали.

"Шо е маке се е юнак" Ама това само те си го викат, а за нас и останалите балканци... "Що е маке все е глупак"

Малееееееееееее... Македонските атентаторе... Брей... Божеееееееее..., каква българска простотия Божееееееееееее...

тия ще си останат в палеолита во веки веков!Нали се сещате как чуждата разузнавателна служба ще се окаже нашата! Много удобно за това псведодиктаторче Груевски! А тоя народ там се оказа по-зле отколкото си мслех!

Ако си прав за чуждата служба, ясно е чий е замисълът и защо точно сега. Логично е да са го замислили сърбите, а тях ги управляват от Москва. Путин разбра, че Сириза няма да му легне, явно търси нещо друго на Балканите.

море добре че подводницата заседна у песоко на Вардаро, оти щехте да изтървете владата

jingiby

Аз си мисля, че просто се разчистват сметки с опозицията по балкански. Ако бяхме в други времена, тези арестувани нещастници ,вече можеше и да са осъдени и разстреляни по бързата процедура, а спонтанни демострации в Скопие да искат смърт за предателите...

Ха, ха, ха! Каквато им държавата, такъв им и преврата, такова им и наказанието - 30 дни е много за тия конспиратори и превратаджии. Интересно кого ли са смятали да назначат за президент на Македония? Може би някой пряк потомък на Александър Велики? И в заключение - нямам нищо против държавата Македония, колкото и да е малка. Само че, не им отива тая грандоманщина и мания за величие. Нека има повече психиатрични болници и лекари психиатри да лекуват лудите, а свестните да се хванат в ръце и да направят нещо да подобрят имиджа на тая държава че да не и се смее целия свят. Не се утешавам с това но явно има и по-зле от нас българите.

" премиерът Никола Груевски каза, че Зоран Заев лично му е признал, че сътрудничи с чужда разузнавателна служба." Затова го оставям да се подписва всеки ден у полицията, а другите щото не са си признали нищо, да търкат наровете и да ги "убедят" да си признаят у полицията.