Опасност от терористични актове на Балканите преди Великден?

Под заплаха ли са Балканите, след като американското посолство в Прищина предупреди своите граждани за увеличен риск от терористични нападения в Косово?

Обратно в новината

Коментари - Опасност от терористични актове на Балканите преди Великден? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имало опасност увеличен риск от терористични нападения в Косово - абе ахмаци , колко време трябва да мине за да проумеете че всеки един жител на косово е терорист. Там са няколко клана шиптъри които ги оформят като убиици още от деца , за тях отнемането на човешки живот е рутина или детска игра.

Е, ако няма проблеми, ние ще ги създадем за нула време!

Мюсюлманска общност над 15-20%, в която и да е страна, ако нейните членове не са в голямото си болшинство светски настроени, се отделя изцяло от останалото обществено тяло, става враждебна и нападателна. Това поведение е заложено изрично в учението на Корана. Ако пък се случи, както в Косово и Турция, "неверниците" да бъдат мнозинство, те са обречени на изтрепване, прогонване или насилствено излямизиране. Проблемът на т.н. "християнски" свят е, че се отдалечава от християнството, прегръщайки атеизма или неопаганизма, в резултат на което на Запад имаме все по-празни църкви и все повече минарета. Не искаме или не вярваме, че в условията на благоденствие на Запада, можем да направим обикновения вярваш в исляма, идващ от ужаса на Ориента, християнин.

да се чете: "неверниците" да бъдат МАЛЦИНСТВО

оръжейния бизнез на кравите пак буксува щом пак опряха до косово

Някой да е чувал за атентати, организирани от ислямистката пасмина в Япония?

Някой да не разбра къде ще са атентатите? Може и по на изток, ама малко по на изток, некъде къде Белград.

1. Балканите не са само косово, а и всички държави на Балканския полуостров, сред които е и България. 2. Носете си новите дрехи, яжте, пийте и изобщо правете онези 3 неща, изкарайте си чудесен празник и не се занимавайте с политика поне през празничните дни...

Бе, кво ни боли за хамериканското посолство в Прищина и хамериканците ... който иска да ги тепа, ич ме не интересува.

нали в прищина са великите демократори,или са увиснали за пари и си дирят пак къде да си продават оръжието и накой да им сваля щайгите да се произвеждат от новите

припомнете си в коя страна единствено се извършваха атентати ... във великата за вас британия от недоволните и подтиснати ирландци !!! IRA Bсичко в северна африка , европа , балкани беше спокоино преди краварите да си съборят кулите и да провокират всичкото на което сме свидетели днес !!! проклети да са 300 пъти !!!

вярва. Нали те финансират и организират тези тер-актове.

Объркали са се. Няма да са на Балканите, а по балконите. Мен, докато братският американски народ ме пази, не ми пука от никакви терористични актове. Само от този сатрап Путин малко ме е страх, ама като си пусна преди лягане Меркел и си заспивам като пеленаче.

мого важно е вражеския матрял постоянно да бъде в напрегнато състояние - тъкмо сутринта свлихме напрежението с Тянгун, трябва веднага нещо ново... и чат пат да го обиждаме с- дебили 80%, неблагодарници и т.н..

ЦРУ и Пентагона сформират джихадистите за организиране на атентати на Балканите!Започват да ги изместват от Западна Европа на Барканите.Да прехвърлят тероризма на Балканите за да може войната да започне от тук, да е по-близо до Русия!Запада да остане далече от центъра на военните действия!Ще набутат и Турция да се намеси на Балканите,те само това чакат да започнат да окупират територии на Балканите!След това ще набутат и Русия срещу част от Балканските страни.Накрая ще гледат да изправят Русия срещу Турция,а те да гледат отстрани как ние се бием!И те ще се намесят в края но срещу Русия!

елцин отдавна не е жив !

От отдавна ви писах, че Столтенберг ще разпали войната на Балканите.

набези на мангусти?!?

ха, така! естествено, че нищо няма да стане, но е важно всеки ден да му се изпива мозъка на тоя измъчен народ с някакви апокалиптични и зловещи "новини" и "прогнози" от "експерти". в краен случай, какво е казала ванга, че ще стане непременно през 2045 година или какво са казали синоптиците! всеки ден-тонове негативизъм, пък дори и измислен негативизъм, никога нищо хубаво и положително, дори и за Великден!

Тъкмо това се канех да напиша. Поредната "новина" от големия брат за да се позатегнат редиците на овцете и да блеят още по-ужасено преди празниците. Няма ли край тая лудост???

Таман щях да напиша същото- забележи колко е важно за американците да държат хората в подтиснато настроение- демек пълен контрол какъвто те упражняват спрямо негрите в своята държава.

Като не падна китайската станция измислихте друга глупост за запълване на страници и за всяване на страх както само вие си го можете..

Kalin

Пълни глупости.Косово проблемите са постоянни и нямат нищо общо с Великден.