Македония в шок - петима убити край Скопие

Убийството на петима души, от които четирима на възраст между 18 и 20 години, потресе Македония. Момчетата и млад мъж са застреляни край Скопие, съобщават местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Македония в шок - петима убити край Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Убийството стана 2012 а сега сме 2016 и нищо не се знае.Бог да ги прости убитите и да,даде утеха на близките им.Който посегна на живота им,ръцете да му изсъхнат,да е проклет во веки веков!

Прочети историята!Македония е отделена от България много преди Сталин!

Ако не ги бяха убили тия, щяха да ги убият други.

Братя, събудете се! Шиптърите няма да мирясат, докато не направят Велика Албания- за Македония вече е ясно- те си отиват, но някой сеща ли се какво следва после. Не бива да се допуска и един шиптър да се засели в България, защото тия са като марокански скакалци.Където се заселят, следва физическа асимилация на местното население, тъй като ходжите постоянно им набиват в плоските глави, че мъж който няма поне седем деца, не никакъв мъж. Жалко, че убийството на петимата македонци(мога да кажа наши братя, макар държавната политика на Македония да не е братска) става в навечерието на големия християнски празник, но явно се е чакал точно такъв момент, за да бъде помрачена радостта на хората.За жалост за такива пъклени дела , времето и средствата не се подбират, особено когато зад гърба ти стои чичо Сам.

popov

Де съпри се бре къцавец! Как пък разбра, че са македонци и, че са убити от албанците, да веднага извади ножа. Ти си като тия дето са доволни, че няма вече човекоядци понеже преди малко изяли последния.

Нищо добро не ги чака македонците.

това е работа на прятелите на америка от албаня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.