Българска следа в скандал с фалшиви паспорти в Скопие

Българска следа бе открита в афера с фалшиви лични карти и документи, която тресе съседна Република Македония от близо месец.

Обратно в новината

Коментари - Българска следа в скандал с фалшиви паспорти в Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква българска следа, бе, глупаци?

Образователната система. Недоучени писачи...

Те едно заглавие не могат да сложат като хората, ти чакай новини да научиш от тях.

Абе, ние този филм "Костинброд" вече сме го гледали. Не струва. Вкиснала политическа боза, колкото да се оserат едни избори, и която не се избистря години след това.

Поредното обяснение на тема: "Защо в ада, край българския казан няма дежурни дяволи"

То българската следа за писменоста си още от 885 година:)

39 НПО в България със спонсор=Собственик Джордж Сорос . Всеизвестната НПО Human Rights Watch е също със основен спонсор-собственик Сорос . В Черна Гора заради нуждата да бъде Откъсната от Русия ,в момента са Свръхактивни няколко дестеки НПО на Сорос ! Сърбия също . От Русия бяха изгонени преди няколко седмици Сорос-НПО та заради заплаха за националната сигурност . Да Сорос Подкопава националната сигурност=Здравето на гостопримника си държава , също както Раковата болест го прави .

И къде видяхтв "българска следа"?

Какви български следи, всичко си е тяхна вътрешна работа...

Скоро ще рухне и най-голямата измама в древната история ,лъжата за гърците ,защото премълчаваните ИСМЕНИ ФАКТИ вече стават достояние до всички !!! Нека нещастниците прочетат скоро излязлата книга на Стоян Иванов " Премълчаните истини в българската история" ,римските документи говорят истината , а тя боли много ....!!!!!!!!!!

Aми, тогава да си я "анексираме" Mакедония, както Pусия направи с Kрим,.. и тогава, няма да има такива следи??!! ;))

Да я анексираме, но първо трябва да се роди български Путин - след това няма да имаме проблеми.

Не ни трябва Путкин за да си вършим работата.

българска следа. Със същия успех можеше да се напише, че следата е гватемалска.

Не може да няма българска следа. Ако няма, ще се измисли, има си начини, цели тинк-танкове работят за това.

Мизия, Тракия и Македония .

ЧЕ КАКВА ДА Е ,ТА НАЛИ СКОПИЕ Е САТАРА НИ СТОЛИЦА !!!Комунистическите извратеняци каквото и да говорят ,това си е България и рано или късно всичко ще си дойде на мястото ,НЯМА НЕНАКАЗАНА ЛЪЖА...!!!!

Сорос и многото му НПОта в Източна европавинаги подкрепят най-Продажните партии и политици ! Това е Закономерност !! В България Сорос подкрепя ГЕРБ и РБ! В Македония това е е опозицията която иска да Свали Груевски ! Не че Груевски е читав , но Сорос със НПОтата и Протестните си мрежи е Злото за Източна Европа !

Нормално е. БГ е далече напред по пътя на демократичните избори и предава опит на братска Македония.

И къде е българската следа?

По Българска земя - български следи.

Еми българска ще е следата, каква ще да е?

Докога ще ни заливат с жълтини от тази псевдо държава, заселена с лош човешки матриал?

Makedonija na makedoncite - vardarska, pirinska i egejska - obedineti!

А шпек лапа ли ти се, а макенце! Като дойдете тук отваряте широко бузките за БГ лична карта, ама това е щото иначе сте Македонци. Да затегнат режима още повече за вас безродници скапани, с измислена история. Ааа и ви пожелавам шиптърите да ви оправят.

ТОВА СА ..НАСИЛСТВЕНО ОТКЪСНАТИТЕ ЧАСТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ,крайно време е всички македонци ,тракийци, шопи,добруджанци/ мизийци/,странджанци ,родопчани и...така нататък да се обединят като истински българи ,защото никой не може да отрече Българската екзархия призната от всички Велики сили ,но не от Комунистическия интернационал!!!

Македонец, пропускаш албанците. Ако те се отцепят, какво ще остане от вас - МЕЧТИ!

Не е правилно така да се каже. Там живеят наши братя, откъде накъде ще цитираме най-големите изказвания-издънки на нашия министър председател !?