Широка коалиция срещу Груевски в Скопие

Бившият кандидат президент в Македония Стево Пендаровски, обяви създаването на надпартийна гражданска коалиция, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Широка коалиция срещу Груевски в Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ситуацията на Балканите, за съжаление, ни беше наложена от Великите Сили в началото на 20-ти век, в резултат на техните махинации. Такъв е бил замисълът - непрекъснато на изнивкат конфликти и да дестабилизират региона. Единствено Русия и Китай в днешно време имат за интерес тук да има ред и мид. По гигантските проекти, които са запланирали им се разбират мотивите. Единствено Русия могат да пацифират Турция и Албания. На тях трябва да разчитаме да въдворят ред тук.

Вчера Сърбия обяви че нема да приема газо от трасето турски поток. Веке е сигурно дека и Македония нема да може..

Тиквата ще им направи едно хъбче той специалист по нищоправене

До де доживяхме американците да правят цветна революция заедно с македонските комуняги. То не че по различно и у нас- само че тук част от нашите комуняги ги наричат ГЕРБ

асанчо , объркал си нещо . той груевски е соросоид десен ! капиталист приватизатор . фалшифицира изборите ! американска подлога ! това не е цветна революция , не е майдан ! това са опълченци поведени от пендаровски който е наш червен борец за народни правдини !

На Груйо му е спукана работата, щом се бъзика с американците.

Я къв хубав Майдйн му спретняхя яко тез боклуци жална им майка на македонците

Асен Генов да не е там бе и да предава опит. Той беше в Унгария нищо не направи. Некадърника от всякъде си е некадърник.

Македонците винаги са казвали че сме ги Изоставили Сега е момента да сме активни Комшии и да махнат полицаите

Само бой по КуМоНИСТИЧЕСКАТА свръхпразна кратуна.

Митенце ти и нощни смени ли бичиш кретенче. Отворил си уста за пари за пари да не ти се наложи и други места да отваряш при пандизчиите

КАТО НАТОВСКА ДЪРЖАВА МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ ЕДНА ДИИЗИЯ ОТ ДОБРОВОЛЦИ - СИНИ КАСКИ ДА ОЗАПТЯТ ФЕСОВЕТЕ - АЛБАНЦИ И ТЕХНИТЕ СВИНЕ ... ... ОБАЧЕ НЕ ТОВА Е ПОСТАНОВКАТА СПУСНАТА ОТ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРКАТА И ЕРДОГАН НА ФЕСАЛИЙКАТА ГОЦЕ, БОЦЕ И ДОГАН:)))

Човече, върви да се лекуваш! От коментарите ти лъха не само простотия и слабоумие, а вече имаш признаци на дълбоко душевно разстройство.

Сега къде по-напред да строим "стена"? На границата с братска Турция, или на границата с братска Македония? Хитрата сврака с двата крака, е казал българският народ

Говеда,тази"революция"каква е,жълта,бембена?

Заигравайки със стремежа на опозицията да осъществи подобна "цветна революция" в Македония, посланик Бейли всъщност си играе с огъня като паралелно раздухва конфликта с албанските националисти. Подобна комбинация може да провокира началото на кръвопролитна гражданска война, като тази между правителството в Киев и рускоезичното население в Източна Украйна. Македонските и сръбските славяни, които са настроени против албанците в Македония, Косово и другаде, могат не само да започнат нова война на Балканския полуостров, но и да сложат кръст на проекта за газопровода "Турски поток" през територията на Балканите, както и на изграждането на скоростната железопътна линия от Гърция към Унгария. Истината е, че Балканите си остават "фронтова зона" на НАТО, намираща се под пълния контрол на САЩ и ЕС. Албанските политически лидери, като премиера Еди Рама и бившия премиер Сали Бериша, публично пропагандират идеята за т.нар. "Велика Албания", включваща Албания, Косово, Западна Македония, както и части от Сърбия, Черна гора и Гърция. Това е съвсем ясно послание към балканските държави, че ако продължат да подкрепят плановете за изграждането на тръбопровода "Турски поток" и китайския железопътен проект, албанците ще провокират безредици и гражданска война за да защитят доминацията на НАТО и ЕС на полуострова. Между другото, да не забравяме, че навремето великоалбанските националисти са били сред най-верните привърженици на нацистката политика в региона.

Дреме му на чичко ти Сам. Неговата максима е: "Колкото по зле, толкова по-добре". Да му мислим ние, "приятелите" му! Пък ако провалят и "Турски поток" ще са още по-доволни. Бедна ми, бедна Европо, защо си толкова глупава?

Последните опити на мрежата от организации на Сорос да провокират насилие вътре в общността на македонските албанци очевидно целяха да накарат албанската партия Демократичен съюз за интеграция (ДСИ), начело с Али Ахмети, да напусне коалиционното правителство на Груевски. На свой ред американският посланик в Македония Джес Бейли предизвика скандал в Скопие, публично подкрепяйки призива за бунт на бившия социалдемократически премиер и президент на страната Бранко Цървенковски, който между другото е роден в Сараево. Както е известно, Цървенковски призова младите хора и студентите да излязат на улиците в Скопие и да устроят своеобразна "цветна революция" срещу демократично избраното правителство на Груевски. Всичко това силно напомня сценария на украинската т.нар. "февруарска революция", важна роля в която изигра посланикът на САЩ в Киев Джефри Паят.

кво излиза сега ? не са говедарите ! значи това не е майдан , не е цветна революция , не е сорос ! тогава са опълченци !

Знае ли човек, може да са и руски туристи, почиващи в Скопие.

На русофилистичния отпадък само гринговци им се привиждат.

Поредната цветна революция е вече в ход в Македония Сезон 6, епизод 12. Само цвета още не са обявили. Подбудителите са зад океана, сценаристите са същите, протестиращите са млади и красиви, Сорос пак щедро финансира, и в целия пейзаж липсват само г-жа Ноланд и сенаторът Маккейн с курабийките на площада. Но скоро ще се появят. След тах и снайперистите , Докога ще гледаме един и същи филм? В резултат на тази треторазрядна кинопродукция ще имаме още една американска база в Македония и руския газ няма да минава през страната за Западна Европа. До тогава приятно гледане.

Време е този антибългарин и агент на УТБа, поставен на власт от сръбските спецслужби след организирания от тях атентат срещу законно избрания президент Боян Трайков (ски) да бъде свален, заклеймен и изхвърлен на бунището на историята.

Големият митинг на СДС се простираше от Университета почти до Пазарджик. Супорит труд четвърт век по късно едва ли биха се събрали и един автобус хора. РБ чистият остатък след многократното люспене прояви глолям талант за да успее да пропилее този политически капитал

УРА ПЕРЕСТРОЙКАТА ПОБЕЖДАВА!

2-3 ракети по Вашингтон и Ню Йорк и целият свят ще се успокои. Повярвайте . Всички войни от там идват.

Точно обратното. Всички диваци ще се хванат за гушите и няма да има кой да го вразумява.

От тяхното USA вразумяване навсякъде по света войни

Македонеца е най - простия етнос на Балканите. В това число слагам и тези на територията на България, от Благоевград на юг.

Напротив... По-проЗт от тебе нема...

Тоя е гърк!

Недей така покрай нещото в президентството да кръщаваш всички макета. Комсомолците навсякъде са си все същите боклуци

И у Македония ли ще гонят комундетата?

ОТ ВРЕМЕТО НА ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ИЛИНДЕНСКО - ПРЕОБРАЖЕНСКОТО ВЪСТАНИЕ ТА ДО 1945 ГОДИНА МАКЕДОНЦИТЕ ВСЕ СА ТАКА - КЛАЛИ СА СЕ КАТО КУЧЕТА - ВЪРХОВИСТИ - НАЦИСТИ - КОМУНИСТИ - ПРО-БЪЛГАРСКИ - ПРО-МАКЕДОНСКИ - КОЙ КОГОТО ХВАНЕ И МУ ТЕГЛИ НОЖА :)))) .... ДЯДО МИ РАЗПРАВЯЛ 1934 В БРЪСНАРНИЦАТ МАКЕДОНЕЦА СЕ БРЪСНЕ И ВЛИЗАТ МАКЕДОНЦИТЕ И МУ РЕЖАТ ГЪРЛОТО :)) .... САМО ЯК БОТУШ КАТО ТИТО-ВИЯ ГИ ОПРАВЯ :))))

Майдан,вече са досани"демократизаторите".Нещо бомбандировчица?

ВЕЛИКОМАКЕДОНСКИТЕ ШОВИНИСТИ И ТЕХНИТЕ АЛБАНСКИ БЕЙОВЕ АТАКУВАТ ПРБЪЛГАРСКОТО ДВИЖЕНИЕ В МАКЕДОНИЯ ..... .. ВСЕ ЕДНО ГЕРБ + ДПС СРЕЩУ АТАКА :))

Проруското, искате да кажете навярно.

Приятели, тези хора наистина готвят война. Всъщност, те вече яростно я водят. Обаче, има един парадокс - всички войни включват в себе си ИЗНЕНАДАТА. А тези рептили смятат главното им оръжие да бъдат МЕДИИТЕ!

България няма никакъв интерес от турски поток бе! Не ви е срам...

Ох жал ми е за макетата. И те милите са в същата кал като нас. Нищо по-различно не е при тях. Дано постигнат това, което искат въпреки, че и този техен пристъп е поведен от опозицията. Макета с вас сме, дерзайте!

Атакистките еничари забравиха когато Волен беше върл проНАТОвец и про Американец. Но ние помним.

Следващият епизод от сериала "Господстовото на неолибералите". Прилапаха прибалтика, после-Майдан в Украйна, сега - макетата, за да не мине руския газ през тях, а за да жоже корпорациите отвъд океана да си продават своя газ на тройни цени. И тук си имахме някакви протестъри-швестъри, дето всички ги знаем от коя копанка папкат и кои са били, и после кои стана-да не ми излиза ПМ с отговора "Ние сме 30 човека с лаптопи"....нито сме умни, нито сте красиви :))))

требе и акъл. Русите ще ги осгавят янките да налеят още някой долар за спонтанни протести, па после ще си ковнат тръбата по дъното до Италия и ще има Кемефачо за маркучо.

Направо до Марс ще я ковнат, че Марсианците щели тройна цена да плащат.

как вят само нашите червени бантускотове ...този и хората му прикрили убииство което ги прави съучастници това не ви ли притеснява

Трябва да си много ограничен човек или платен от "Америка за България" протестър, за да твърдиш, че случващото се в Македония било "спонтанна проява на морално възмутеното гражданско общество". Нищо подобно. Това, което става там, е поредната акция, инспирарана от американските агенти, чиято цел е удивително проста - да бъдат парирани и най-малките опити за минаването на "Турски поток" през територията на Македония. Съвсем не между другото, един от основните американски агенти на влияние по тукашните земи Иван Кръстев и служителите му от години върлуват в Македония уж "в подкрепа на гражданското общество". Целта им винаги е била друга - да подготвят "умни и красиви" хора, които да скочат да бранят "свободата" при първия подаден от Вашингтон сигнал. Толкова е елементарно, че чак е обидно да го обясняваме. P.S. "Панорама" има удивителната способност да разваля настроението на нормалните българи с интервюта като това с недоразумението, наречено "президент".

И какво ни интересува мнението на този плъх с руско име?

Реският газ по Турски поток ли пикаеш в момента?!

Много широка коалиция-соросоиди,НПОта,краварскисъветници,ЦРУагенти и другата продажна пасмина!!!!

Македония е просто още една нещастна страна, в която ще има спонтанни протести, защото е имала нещастието да попадне на пътя на тръбата.

jingiby

Пандиз за лудия диктатор-сърбоман...

потвърждaвaт тезaтa ,че СAЩ е творение нa СAТAНAТA

Откога сте набожни бе, другари?

Тъпак!!! От комунизма по-сатанинско творение няма. Гледай си простатата и кръвното. И турските сериали.

Украинският сценарий е в ход вече и в Македония. Целта е да бъде спрян проектът за газопровод. Сцените напомнят едно към едно тези от Киев. Внезапно "осъзнали се" младежи агресират полицията с горящи контейнери и друг мирен инструментариум. Режисурата е американска. В Украйна това доведе до разпад, икономическа катастрофа и гражданска война. В Македония обяснението с Путин някак не върви. Дали това ще накара най-сетне българите да се опомнят или ще ги сварят като жаби на бавен огън? За да няма съмнение кой стои зад протестите в Македония, ето и видеообръщението на нашенските професионални революционери.

В нета: Протестна мрежа с послание към македонците (видео)

Не зная дали има семейство в България, което да няма роднини беглеци (бежанци) от Македония или Тракия и който да не се интересува от ставащото там. От чисто човешка и братска гледна точка. Може би само "Гордия Европеец" - него го интересува само "демокрация" и "евроатлантически ценности", а не човешки съдби. Господине пишете си само името, лозунгите Ви научихме наизуст, както ги учихме по време на соца, те бяха навсякъде.

Здравите демократични сили в братска македония няма да позволят страната да бъде оплетена в мрежите на империята на злото. Всенародното недоволство ще помете самозаправилите се политици работещи срещу демокрацията и препятстващи навлизането на евроатлантиеските ценности. Справедливостта и демокрацията ще победят.

Нещо не са те инструктирали правилно! Груевски е американски и шиптарски лакей, а току що в негова подкрепа са пристигнали и въоръжени косовари и шиптари! Тези,които му скачат са про-руски настроени макета! :)

А Волен е агент на... на кой ли не, който и когато си плати. Еничар и въртиопашка.

,,боката,, да внимава да не ,,настъпи,, котката че ще се върнат назад с няколко години ,,новите му,, господари с ,,харманлииският-гранатомет,,??? ,,полицеиска жестокост,,!!! абе този ,,мартин нешковски,, македонец ли е??? мартинците бяха ,,друга раса,,!!!

ТОВА КОЕТО ПРАВИ АМЕРИКА КОЯТО МИСЛИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗА СВОИТЕ БОГАТАШИ ( И ТОВА ЧЕ ОСТАВИХА БЕЗ ГАЗ И СЪС СКЪП ТОК Б-Я ВЪОЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЬЛАГОСОСТОНИЕТО НА СТРАНАТАНИ ) ! ИМАТ НИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНЛ КАТО РОМИ И СЕГА ИСКАТ ТОВА ДА НАПРАВАВИ И МАКЕДОНИЯ ! С БЕДНИТЕ СТРАНИ ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИА !! ЗА ТОВА НЯМАМЕ И АРМИЯ И ПАРИ ЗА АРМИЯ КАКТО НЯМА И ЕС А ИМА САМО НАТО ИЛИ ТОВА ДИКТАТУРА НО ПО АМЕРИКАНСКИ

Това е така,защото простият български народ подкрепи американските лакеи и слугинажи в лицето на останалите 7 партии ( без нашата АТАКА) Ако българският народ беше подкрепил нашата АТАКА, сега нещата в България щяха да стоят по съвсем друг начин!

такава е ,,целта,,!!! с ,,камшикът и морковът,, стават ,,зомбирани,, от ,,стокхолмският синдром,,!!! темата е голяма но да не забравяме че ,,хъшовете,, са ги наричали ,,панти,, вагабонти и пияници!!! първо ще те ,,осмиват,, . след това ще те намразят , но накрая ще те последват!!!

Няма ли кой а спре САЩ да убиват демокрацията? Надминаха себе си в Украйна при оранжевата революция и преврата на Янукович. При оранжевата революция с цялата си наглост накарали своя човек загубил изборите да излезе и каже,че изборите са били менте. На майдана излезли привърженици на 2-та кандидата и едва не се стигнало до гражданска война,която се случи по-късно. ФАЩ убиха демокрацията. Трябва да бъдат спрени докато не убият и и мира по целия свят.

Македония е една от страните през които ще мине Турски Поток(Южен Поток)...за да Заобиколи Американската колония България ! Превземайки Македония САЩ отново ще спрат доставките на Руски газ за ЕС ! Мир на земята ще настъпи само след края на САЩ !

" Има ли някъде мръсотия по света, задължително ще откриете американска ръчичка и като минимум, американско пръстче" Шарл дьо Гол

сигурно нямаш представа , колко хора мразят , този който си цитирал !

Днес Гърция е декларилала на срещата си със САЩ, че Турски поток няма алтернатива!

от ,,мегаро максимо,, друго казаха ,но...??? сигурно взимаш информация от ,,познатото място,,!!!

абе ,,псулимунидис,, защо пускаш ,,дезинформация,,???

досега тичахме след румънците, а от скоро и след макетата . хубавото е , че никой не ни гони и не могат да ни стигнат !

И този комунодиктатор от Путлеров тип ще си заминава скоро. :)

България,Украйна ,сега Македония . Един сюжет едни хора поръчват,плащат за преврата , поставят си роби на власт и....Ограбват ! НПОта -Неправителств. Организации на Сорос ,ЮС еид....отново в кървава акция !

ТОВА ХАМЕРАСКАТА ПРОТИВОНАРОДНА СГАН КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ГРАЖДАНСКИ ВОИНИ В СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ

Македонският "Порошенко"!Въпроса е сега кое ще бъде "Крим" и кое -"Донбас"?"Македана" се заформя вече!