Радован Караджич обжалва присъдата си от 40 години затвор

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич обжалва присъдата си от 40 години затвор за геноцида в Сребреница и престъпления срещу човечеството.

Обратно в новината

Коментари - Радован Караджич обжалва присъдата си от 40 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В песен посветена на г-н Караджич започва с текста "Дошлу НАТО пази землю нашу..." Защо НАТО покровителства албанците, защо дреме срещу тяхните извращения, защо не отчита как тия неверни мюсюлмани разрушават църкви и колят мой братя и сестри православни. Но Бог чува србе. За мен Караджич е герой и защитник на босненските сърби от оцк /шиптърската сган/.

jingiby

Нека жалният вой на сърбоманите и мурзилажа за този техен еталон за пример да започвне с нови сили сега...

смпотаняка путин срещу целия свят! ще се озори!

Да ти го завре слон

Бозня е един пущинак, дупките от куршуми и гранати особено по къщите край пътя още личат след 20 г.! А до пътя - черни гранитни гробове на загинали момчета босненчета, по-нататък - на сърби, преди това - на хървати......Балкански ужас и безсмислица. Спирате на битовата механа "Макадам" да се облекчите, да изпушите една цигара и да помълчите, и продължавате.

НА РАДОВАН ЕДИН ДЕН ЩЕ МУ ИЗДИГНАТ ПАМЕТИК В САРАЕВО :)))

унищожиха във Югославия 137 църкви!!! На ракетите пишеха-ЗА ВАШИЯ ВЕЛИКДЕН и се снимаха преди да бомбандират през 1999 година СМЪРТ ЗА ХАМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ ХРИСТИЯНО УБИИЦИ ОТ ТЕРОРИСТИЧНАТА ГРУПИРОВКА нато!!!!

за всяко прасе идва неговата коледа. Амин

ТрансАнтлантически"ценности" Нашата военна кампания ще продължи, защото се ръководим от стратегията за окончателно и безвъзвратно премахване на православно-славянската хегемония на Балканите и в Централна Европа. Деструкцията на Сърбия и трайното присъединяване на Албания, Македония и България към мюсюлманските ценности ще създадат нова обстановка на Балканите и в Европа. ЕС и САЩ трябва да унищожат докрай т. нар. национални икономики на държавите от региона, за да станат те неделима част от новия световен ред. Бил Клинтън. ПИСМОТО НА БИЛ КЛИНТЪН ДО КОСОВСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ПРЕЗ 1999 Г

КОГАТО ПРЕЗ 1999 Фашистките Марихуански щати бомбандираха Югославия на ВРЪХ ВЕЛИК ДЕН със стотици ракети на които бе написано" "За вашия великден" НИЕ НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!!!!!! МИСЛТЕ МУ всички НПО-шерпи гейци бегейци и посолството на Фашистките Марихуански щати!!!!! Амин.

ЗА ЗАПАДНАЛИТЕ,ХОРА КАТО КАРАДЖИЧ МОЖЕ ДА СА СЪДЕНИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ОСТАНАЛИТЕ,НО ЗА СЪРБИТЕ,ТОЙ СИ ОСТАВА БОРЕЦ ЗА ПРАВОТАТА НА СЪРБИЯ!!!НАДЯВАМ СЕ СКОРО ДА ГО ОНЕВИНЯТ!!!

жалко че че се казва караджич както много предатели с ислямско име например карабашев

мАа ви стара дрипава зЩо ми триете поста м.д ста кукли

А какво остана от Югославия след намесата на НАТО? Исконни православни територии бяха насилствено откъснати и ислямизирани. За какво международно право може да се говори след създаването на Косово!? А за окупирания Кипър? Тези продажни уж международни институции някак все се сражават срещу православните християни и са на страната на Исляма и ислямистите. Караджич е защитавал страната си. Какво право имаше НАТО да бомбардира Югославия тогава? Защо? За да може сега да се говори открито за Велика Албания и нова Османска империя? Проклети демагози!

В тая България много сърбомани, гръкофили и русорасти, малко българи!

Убийството на мюсулмани е добро дело ! Сами си го просят ! На зло - куче зъл прът ! Паметник трябва да му издигнат на Караджич за това ,че е предотвратил клането на християните от побърканите мюсулмани ! Това с християнското предлагане на другата буза , като те ошамарят не го приемам !

Я кажи, какво лошо ти е направил на теб мюсюлманин? Чукал е майка ти и си се родил ти - грозен, гърбав, недъгав, тъп и злобен?

Не е нужно някой да ми стори зло за да му счупя главата ! Достатъчно е да стори зло на мои близки или на хора от моята вяра ! Исляма е враг на целия свят ! И го доказва с действията на последователите си ! Трябва да бъде изкоренен с огън !

моли се нйакой ден да не го получиш м/у двата бъбрека този шамар

Караджич реши да направи това което сърбите трябваше да направят много по- рано- да изгони или избие всички мюсюлмани араби и турци от Босна, както направиха в цяла Европа, при Освобождаването им от Турско робство. А САЩ, вместо да завземат Саудитска арабия и Ирак, тръгнаха да слушат арабите- измамници - да се намесят в Югославия... Мюсюлманите са избили стотици хиляди души в Сърбия, след като завземат и поробват през 1400 г. Така че ТОВА НЕ Е ВОЕННО престъпления- убиването на араби.

Не си много наред!Какви араби е Сърбия?Войната в Сърбия е гражданска,а бошняците не са араби,не са и турци!Те се заселват в Босна през 13 в. от териториите на Ирак и Афганистан,от местата на прабългарите,но вече приели исляма.Въпреки това,както Румъния така и Сърбия са само васални държави на Османската Империя със своя самостоятелност,не като нас.Но последната война в Босна коства 150 000 убити от двете страни и ако не бяха ги спрели щяха да се избият взаимно+

Обръщение към гумените глави -не вярвайте на Караджич,той може да иска да си спаси кожата и затова говори за двоен стандарт,Но ако сте мислещи гледайте филма на Оливър Стоун-Украйна в огън.Там в прав текст се казва,че за убиствата на Майдана се разследват само полицайте,за мирните протестиращи с коктейл молотов има приет закон да не се подвеждат под съдебна отговорност.Да са ни честити европейските и световни ценности

Ако този е престъпник срещу човечеството, то бу"Ж" младши е x10. ПП по силния пише историята!

Сега ясно ли ти е защо СССР ни ги представяха като много добри? Щото ни бяха гепили за топките. :))

Нема какво да ти е интересно. Путин отеба евреите и не признава международния съд в Хага, спира паричните вноски, защото съдът хе подвластен на САЩ. Айде у лево с интересите.

така ще е - защото няма неполитизиран СЪД! за какво е виновен този- той и неговите съграждани бяха нападнати от мръсните политици на ФАЩ И ЕС

Още от края на 19 век сърбите тероризират околните народи. Избиха десетки хиляди българи и българки и грабиха земите ни. Не знам, дали именно Караджич е виновен за масови убийства, възможно е да не е. Но сърбите сториха множество злини.

дали ще си обжалва присъдата?

дали някога американец ще иде в Ханой и ще каже извиняваме се че избихме 3 милиона виетнамци

Защо трибунала в Хага не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

Милошевич беше оправдан от трибунала в Хага по всички точки. За военните си престъпления в Ирак, Буш и Блеър трябва да лежат по 45 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

че и Тато не можаха да го пратят да си другарува с Караджич.

И 40 години са малко за такива злодеи! Следващият осъден за престъпления срещу човечеството трябва да бъде кървавият диктатор Путин!

ако си демократ няма да пишеш такива простотии

Ами баба ти Меркелица дето напълни Европа с измет?

Србе на врбе.

Повече хора като Караджич трябва да се раждат на земята, за да има равновесие!

ми то има ИД,Хизбула,Рукия...Корея...Фидел ама днес му бутаха катафалката че е руска уазка.ха.ха

Трябва да го дадат на ислямистите от ИД... те ще му опростят цялата присъда набързо..ха.ха

Този христянин трябва да бъде пуснат веднага от затвора, а на негово място да бъдат затворени всички брюкселски престъпмици!

ТОВА Е ЦИГАНИЯТА НА ЕВРОПА -ПРОСТАЦИ СА И НИЕ СМЕ СТЯХ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Рускии, не се бутай в Европа и ти. Стой си в Азия неграмотни човече, там ти е хубаво, там ти е добре. :))

Какви 40 години. Идиоти.

Този го гледах в една кола в София, на Аксаков, докато го търсеха. Баси как ги пързаляше.

Колко трябва да лежат буш,клинтън,обама?кой може да изчисли вината на тези бандити?!

Те са направо за електрическия стол.

Дано те оправдаят, но надали скоро Европа ще стане мюсулманска и шериата ще е закон. Толкова тъпи управници не са управлявали Европа никога до сега, християните в затвора, а терористите и нелегалните мигранти на свобода!!!!!!!!!!!

viper

Може даже и да го оправдаят , ама посмъртно...като Милошевич