Стотици изпратиха в последния му път убития Оливер Иванович

Стотици хора се събраха днес на Новото гробище в Белград, за да изпратят в последния му път убития косовски сръбски политик Оливер Иванович.

Обратно в новината

Коментари - Стотици изпратиха в последния му път убития Оливер Иванович | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С турската инвазия на балканите през 13-14 век СЪРБИТЕ доброволно напускат Косово в посока свободна Австрия... Повече от 5 века в Косово живеят албанци ...Това, че Косово попада в състава на Югославия по политически причини ... Погледнато историчеси Косово е било по-дълго време част от България от колоко част от Сърбия. Косово е на албанците от векове....

Значи турците нападат и сърбите доброволно напускат територията си?Как може да има такива тъпи хора като тебе?Сигурно и византиийците доброволно са напуснали константинопол и са се изтеглили към солун, българите са оставили Търново доброволно и са се изтеглили към никопол. За такава тъпотия като твоята трябва да дават инвалидна пенсия, честно.

Остави го този "Румен" той е шиптър.Браво на сърбите,това се нарича народ и патриоти. Ако нещо стане с наш политик и други подобни екземпляри едва ли ще има 10 човека на погребение,останалите ще бъдат такива както навремето ни водеха на манифестация.

ако си мислите че все ще е така мирно много се лъжете! Особено сега както се отказахме от Македония! Тя вече е държава на албанци и сърбомани!

Джиджич, убиха и Оливер Иванович ???

човек е архитекта и строителя на новите западни Балкани. Добре започва строителството.

Косово държава?Няма такава държава.Косово е окупирана от ислямски терористи територия.

Преговорите са под егидата на ЕС, и Европа не е заинтересована от това убииство, Русия също- остават съмненията за една задокеанска страна, защитник на косовските екстремисти!

България откри днес ново консулство на Република Косово. не в София, а в Несебър ++Защо не надникнат и там

Явно пазара на наркотици в Слънчака е целта на наркотрафикантите. Българската полиция няма право да проверява консулствата на други държави и те са най-удобни за наркоразпространението.

"президентът на страната Александър ВучичТомислав Николич - сръбски политик и президент на страната." президентът на Сърбия е Александър Вучич Томислав Николич е бивш президент на Сърбия.

Четете тенденциозно написаното-,,косовски сръбски политик,,. Няма такова нещо. Има сръбски политик на сръбското население в Косово.

Сръбските служби / десни убиха човека за нищо. Жалко. А мир в Западните Балкани е нужна на всички, живеещи в региона !

защо пък "сръбските служби"? Що не косовските албанци? И те не искат да има преговори!!!

Шумадийци да го духат, Косово никога нема да е сърбия! Назаем брашно тъпкано се връща!

Ганьо, ти си идиот.

за дестабилизация на Балканите ??? Провалиха се в Черна гора и Македония, но не мирясват гадовете, пробват с в Косово, защо убиха най-толерантния сърбин, кому е изгодно ???

Умереността пречи, на западът му е необходим върл антисръбски лидер!

Абе, чукундур такъв, руснаците или американците са в Косово?

Паисий

Базата там е руска, не американска, и центр.булевард в Прищина се казва "Путин", а не "Клинтън".. даже има негов паметник там, а още е жив! хахаххаа

Косово не е "най-младата дъжава в Европа"! Косово е окупирана от САЩ сръбска територия, подобна американска окупация на чужда територия наблюдаваме днес в САР!

Стига сте плакали, че Косово е окупирана. Плачете, че Македония, Западните покрайнини и Българска Морава бяха окупирани от сърбите.

ама виж че няма мърдане и да искаме не ни дават, дори сега ще се откажем от Македония само и само Балганите да са мирни по искане на САЩ и ЕС! А да не забравяме и Турция! И да ревем и да не ревем ние не ставаме!