Лидерите от ПЕС с твърда позиция срещу насилието в Македония

Дължим признание на президента Оланд. Без него Еврозоната нямаше да запази целостта си, заяви Станишев в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите от ПЕС с твърда позиция срещу насилието в Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разсипа БСП! Въпрос на време -да осере ПЕС! Социалдемократ=социалфашист!:)

Политическият дребосък Станишефф отдавна се продаде и твърдо играе в отбора на глобалистите. Изобщо няма да му мигне окото, ако Македония се разцепи. Той отдавна се държи като НЕБЪЛГАРИН. Ще продължи да бълва тъпите си клишета за "европейското политическо семейство", тъй като политическите празнословието е не втора, а първа природа на този потомствен партиен тарикат без нито един ден трудов стаж. ПЕС е ярък пример на израждането на европейските социалисти и поставянето им в служба на световната олигархия. Няма леви, няма десни. Има глобалисти и антиглобалисти. По отношението им към НАЦИОНАЛНАТА ДЪРЖАВА ще ги познаете!!

Меките китки от ПЕС с твърда позиция... За...?

А кога ще имат твърда позиция срещу ислямизацията на Европа?Или и те участват в нея?

Участват и още как! Европейските социалисти са слуги на глобализаторите. И нашият Станишев играе тази мръсна роля, при това му иде отръки!

Браво на Сергей! Едва ли България ще има втори път човек начело на европейска организация, пък била тя на социалисти или капиталисти. Дерзай и занапред така, че да прославяш страната ни.

Драги подлизурко, нито ти нито този Станишев сте на ред с главите си. На Станишев му остава кратко време. В цялата статия истината е само, че той благодари на това евр. семейство, което му осигури заплащане за неговото подлизурство.

еврогейските меки китки колко са се втвърдили

Никой в България не се итересува от песовете. За съжаление прокуратурата също. Пита си кора Сергейчо на женевското езеро и се поти от нещо не правене .

Твърда ,твърда.Колко твърда?Аз меки китки твърди не съм виждал.

ЗАЛАГАМ 1 БЕНДЖАМИН ЧЕ АКО МАКЕДОНИЯ РЕШИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИЗРАЕЛ ЕВРЕЙ ОДЕСИТОВИЧ ОТ ПЕС ЩЕ Е "ЗА"

деер

Аз като твърдя, че Путин, Тръмп, Меркел, Мей, Оланд , Туск и т.н. са кукли на конци на една и съща тпрупа кукловоди, цъкате минуси!!!!Цъкайте, но снимката не е монтаж!!!

Де е Путин,де е Тръмп та да ги сравняваш с нашия плазмодий СерГей. За другите не знам,но на този шебек сме му яли попарата.

Няма президент в света с по-нисък рейтинг от Оланд - към 4%. Подобно е положението и на Станишев в България. Тези непризнати ,,лидери" заемали твърда позиция срещу насилието в Македония. А насилието се породи от съюзявянето на македонските социалисти със шиптърите и избиране на албанеца Тапат за председател на македонския парламент. ТЕЗИ ДВАМАТА СА СМЕШНИЦИ

Да,отгоре на всичко албанецът произнесъл реч на албански.Все едно Местаня да се изправи и да произнесе реч на турски от трибуната на нашия парламент.Е, как ще реагираме тогава?Тия от ЕС дето живеят в облаците само знаят :подкрепяме,призоваваме и др .дрън,дрън...