Патриархът бойкотира клетвата на премиера Ана Бърнабич

Новото правителство на Сърбия начело с премиера Ана Бърнабич снощи положи клетва, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Патриархът бойкотира клетвата на премиера Ана Бърнабич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И буразерите се сурнаха по нанадолнището..

Кой от всички патриарси?

що не са взели благословия от мюфтията

пипето къде е

Без благословението на Православната църква това правителство не го очаква нищо добро. Какво положително и стойностно може да направи човек без Божията помощ?

Ха-ха-ха, у нас всяко правителство като го благославя църквата та какво направиха?!? Смешник!

Всяка власт е от Бога, но не всяка власт се грижи за народа. Реалист е прав, не го разбирате.

Достатъчно е да се извади от предна статия тук: "...преминава в Американската агенция за международно развитие (USAID), работейки по различни нейни програми в Сърбия." Абсолютна западна подлога, извратена докато е учила в САЩ и Англия. После САЩ се оплакват от намеса в техните избори.

Интересното, да не кажа забележителното е, че премиерската номинация идва от твърд сръбски националист - хадрлайнер, какъвто е сегашният им президент.

България е едно блато за съжаление, тънещо в неморалност, хедонизъм и корупция - пълно морално разложение - най-вече по високите нива на държавата. Само върщане към традиоцнните християнски цености може да помогне на този народ и държава да излезе от него.

На този народ вече нищо не може да му помогне, звучи апокалиптично но е истина, за съжаление, вярвах 28 години и какво....нищо даже по-лошо става, живота отлетя - няма спасение, няма!

Прав си за моралното разложение благодарение на масонският социален инженеринг бълващ безааконие, поквара и плътски страсти, гордост и суета от всички медии, за да създадат общество от плътски хора, защото знаят че страстите на плътта са враждебни на Бога. За да стане християнин старият плътски човек трябва да умре заедно с плътските му желания и да се новороди по дух. Това е смисъла на пълното потапяне във вода по време на кръщенето, когато старият плътски човек спира да диша под водата и излизайки от нея, новият духовен човек се ражда. Християните не търсят просперитет и не трупа съкровища на Земята, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги нападат, а на Небето, където няма ръжда, молец и крадци. Този свят погива, но целта е да бъдат спасени колкото се може повече хора, като се проповядва чистото Божие слово записано в Библията.

Хомосексуалността е единственото заболяване извадено с политически натиск и корупция от Световната здравна организация през 1991 година, без да са приведени научни доказателства. Освен това се прекратяват опитите за лечение и изследванията в тази област.

Преди това са го извадили в САЩ. Като там след това е имало анкета сред психиатрите и мнозинството посочили, че го считат за психиатрично заболяване. Отменили са го като такова, въпреки мнението на докторите. Така са отнели правото им да се лекуват, а лекарите занимаващи се с това са обявени за шарлатани.

Сръбският патриарх е постъпил адекватно, на първо място трябва да е Господ и след това всичко останало.

На първо място е Човекът, а след това всичко друго.

И Ханибал Лектър ли е на първо място?

Не съм против хомосексуалните, но мисля, че е погрешно сексуалността да се политизира и да се парадира с нея. Ето това ме отблъсква. Надявам се, че тази жена е избрана за премиер заради професионалните й качества, а не за да наложи новите евроатлантически "ценности". Ако е второто, това е тъжно.

Архиолозите като копат - навсякъде вядат или големи каменни фалоси или големи цици и задници. От цялата човешка хилядолетна история май само последните 500 години някой е решил, че сексуалността не трябва да се демонстрира и това само в юдо-християнско-ислямския свят. Но затова пък си имаме хомопопове.

Тази жена не е избрана, а е назначена от Държавния департамаент на САЩ. Просто и при тях стана като при нас.

Аз, като не си лягам нито с мъже нито с жени нито с който и с каквото и да било и мен ли ще дангосате, а!!!

казва се " даМгосате". Иначе просто не е ясно към кого се обръщаш и защо

Сега, като ме поправи по-добре и по-велик ли се чувстваш!

То е ясно, какво иска да каже, аз теб не разбирам, прилича ми на заяждане.

Какво значениуе има сексуалната и ориентация, ако управлява добре - то щото от хетеросексуални мъже управници сме прокопсали! Добре е, че се знае ориентацията ѝ, така няма да е манипулируема, нещо което го виждаме на високо ниво, но заради общественото мнение много политици крият че са обратни и с това вредят на всички, защото се поддават на изнудване.

"9 Но Господ Бог повика човека и му рече: Где си? 10 А той рече: Чух гласа Ти в градината и уплаших се, защото съм гол; и се скрих. 11 А Бог му рече: Кой ти каза, че си гол? Да не би да си ял от дървото, от което ти заповядах да не ядеш? 12 И човекът рече: Жената, която си ми дал за другарка, тя ми даде от дървото, та ядох. 13 И Господ Бог рече на жената: Що е това, което си сторила? А жената рече: Змията ме подмами, та ядох. 14 Тогава рече Господ Бог на змията: Понеже си сторила това, проклета да си измежду всеки вид добитък и измежду всички полски зверове; по корема си ще се влачиш, и пръст ще ядеш през всичките дни на живота си. 15 Ще поставя и вражда между тебе и жената и между твоето потомство и нейното потомство; то ще ти нарани главата, а ти ще му нараниш петата. 16 На жената рече: Ще ти преумножа скръбта в бременността; със скръб ще раждаш чада; и на мъжа ти ще бъде подчинено всяко твое желание и той ще те владее. 17 А на човека рече: Понеже си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: Да не ядеш от него, то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си. 18 Тръни и бодли ще ти ражда; и ти ще ядеш полската трева. 19 С пот на лицето си ще ядеш хляб, докато се върнеш в земята, защото от нея си взет; понеже си пръст и в пръстта ще се върнеш. 20 И човекът наименува жена си Ева, защото тя беше майка на всички живи."

Ти в космоса ли живееш! Погледни църквата и ще видиш всички мерзости там под формата на благоприличие - отврат. Какво прави църквата за обществото в духовен план - нищо - бори се за имоти, произвижда мед, вино и зеленчуци, не че в това има нещо лошо, но на първо място трябва да е работата за духовното израстване на нарота, а те какво...? За да се кръстиш трабва да си платиш иначе християнин не ставаш, знаеш ли го това, но ако искаш да приемеш исляма, даже ще ти платят! Така, че не ми цитирай библията а я изпълнявай на практика, че от словодумци да не казвам до къде ми е дошло. И на края, ако не знаеш ние всички сме деца на Бога и той е наш пастир за ВСИЧКИ!

Джулия

Битие 3. Това са глупости. Приказки за наивници.

Баба Гууси е искала да присъства. Ама, уви, вече се пресели в една по-добра света обител...

АНЧЕТО БЪРНАБИЧ АКО ХВАНЕ МЕКАТА КИТКА МАКАРОНА ЩЕ ГО ИЗНАСИЛИ КАТО ФРЕНСКА УЛИЧНИЦА :)))

представете си в какви общества живеем щом патриарха се страхува да отиде в парламента и да каже че поведението на госпожицата е неприемливо за премиерския пост но времето ще покаже това

Римляни 1 "18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда. 19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви. 20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение. 21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. 22 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; 32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат."

Сигурен ли си на 100 процента, имаш ли пряко емпирично доказателство, че това са автентичните думи на апостола, а не изкривено пренаписване от т.нар. "свети отци" 200-300 години по-късно?

Библията е боговдъхновенна сборна книга писана в продължение на хилядолетия от партриарсите и пророците чрез Светият Дух. При това отделните книги които съдъжа са в пълна хорамония помеду си исторически, фактологичекси, пророчески и научно. Никой човек няма този вечен небесен морален стандарт и тази власт и авторитет, с която е писано Писанието. Никоя друга книга няма тази вечна Божия истина, която реже като двуосътър меч и има сила да променя сърца и съдби. Никоя друга книга не съдържа една трета пророчества, които са се изпълнили през човешката история с свръхестествена прецизност. И последните пророчества за краят на този свят се разкриват с изключителна толност пред очите ни. Благодарение на тях познаваме близкото бъдеще благоадртение на тях. Така човек не може да бъде заблуден от лукавият и неговите служителите. Търси Божията спасителна единствена истина, за да я намериш и да ходиш в правда.

Е, те тая ще издейства за Сърбия каквото си иска. И не защото е способна, а защото извратените западняци ще и дадат всичко заради сексуалната и ориентация. Из врат ена ците владечт света.

то не че процента на гейовете в църквата не е най-високо.... ама двуличието е добродетел

Православното двуличие - моля да уточнявате!

Путин губи най- верния сателит! Ама полека, тр. бг дипломация да постави условието - докато не си махнете ръчичките от Македония, никакво НАТО, никакъв ЕС!

Сърбите никога не са били верен сателит. Те са умели използвачи. Тъпите рашки винаги са залагали и са им давали толкова много за нищо! А сърбите винаги са си правили, каквото поискат. Но това е възможно, защото Сърбия не влиза в плановете за териториално разширение на Москва за топлите проливи.

пак жена слагат за примиер, тези сърби са луди и то лесбийка това е ужасноооо! на германия на англия, две министърки на отбраната на германия и на англия какво става в света бе? абе ще дойде Хитлер и ще измете тази ненужна сган цигани и турци и араби и негри всички на сапун долна мръсна сган нищо не създала на този свят ядаща парите на хората ...

за кой хитлер става дума? За педераса шикългрубер който е с неопределено количество еврейски гени?

След нашия педал СърГей сърбите изкараха лезбийката Брнабич.

Ха сега да видим какъв валс ще изтанцуват с Путин при първото и посещение в Москва, че той си пада точно по такива :-))).

нетрадиционно поведени няма други безспорни научни доказателства за някаква си ориентация и не е редно да бъдат възпитавани децата в лъжа

Децата трябва да знаят едно: Живота на тази планета съществува вследствие контакта на мъжки и женски организъм. С изключение на нисшите организми. При мекотелите пък съществува хермафродитизъм. Всеки има право на избор към кои организми да се причисли.

следователно става въпрос за поведение при съзнателни персони

Това е било в миналото а днес може да се създават бебета без полов акт. Дори скоро ще клонират мамут и ще го сложат в зоопарк в Южна Корея.

В Св. Библия е предсказано преди 2 хил. год., че тези неща ще се случват. А иначе не трябва да учудва това назначение, като имаме предвид лицето, което го предложи. То просто е от същата семка. Достатъчно е човек да го види. Жалко за сърбите...

Няма друга страна, все същата си е - сексуалната ориентация (по-точно - сексуалната дезориентация). Защото духовенството официално е против, но неофициално няма нищо против ... И не зная кои водят по точки - католиците ли или православните ...

Е да де, то може и да има и по другите религии ма за там ни гък има нещо по медиите а защо е така ха сети се сам !!!???

И сърбите ги качиха на пързалката и им турнаха американска шпионка за премиер.

Най-сетне нормални съседи...

Ами така де. Няма само нас да ни онождат еврогейците. и премиерите ни да са йессърчета... Требе да им е гадно и на тях.

Да не си мислите, че нашите са други? Само дето са свикнали да си траят...

Сръбският патриарх, очевидно е чел Библията...

Сърбите още не са в ЕС па започнаха и те да изповядват евроатлантическите "ценности" явно ги натиснаха отвън.

Издигнаха някаква щатска НПО-пейка, извратена като тях.